- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.341
Nerdesiniz kızçeler:44:Bayramda tatilde bitti hadi herkes buraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de onlardan biriyim o yuzden unutanlara hak veriyorum daha once yazmistin ben de dedim 2. Gunu girer foruma kutlarim diye ama cidden telastan unutuyo insan canim yaa bence bosuna uzulmussun gelen giden ziyaret derken insan dalip gidiyo takilma uzulme bosuna canim
Dogum günümde 3 tane pasta kestim1 tanesini arkadaşlar toplanp bana geldiler pasta aıp süpriz yaptılar.1 tanesini kayınpederim almış ve gece süpriz yaptı.Digerinide tabisiiiii eşim almış ve arkadaşlarının evini süslemişler orda süpriz yptı2 tane pasta yarım yarım dolapta bana bakıyoBugün dikkat etmeye başldım ama 1 dl. pastacık yerm herhalde
ebruşum unutanlar için sakın canını sıkma insanlık hali bu.. gerçi insan hatrlanmak istiyo unutulunca gücüne gidiyo ama naparsın boşwer o güzel canını sıkmana değmez..
ayrıca o kadar pastayla işin zorrrr... onlara direnmek dahada zorrr
mesele bana eniştemn 2 yıldır pasta sözm varr birazdan yanına gitcez ismarlıcakk =))
sende ya konu komşuya dağıt yada yeee =)) ama bnce zor olsada dağıttt dolapta duruken ister istemez yeniyoo =))
iste geldim burdayimmm ben bu iste ustayimmm kizlar anlatirimherbiseyi merak etmeyin ama gecmisi okumak istiyorum bi yandan bir eylul itibariyLe okul basliyor seminer donemi oyle yogundumki bu zamana kadar,ama bir eylulden itibaren duzenli olarak sislerleyim emiii oslediniz hemi beni.ben sizi cok ozledim arada girmedimki dayanamam dadanirim deyu yapmadim cunku yapmam geekenler vardi anlatirim optum hepicinizi.osge epru gordum sisi bi ozet gecsenize merakim dinsin kilo alan veren hayatinda degisiklik olan vesaire
İyiyiz canım 1 dl. yiyip binadakilere ikram ettim.Dök bakalım kurtları tey teyİnş. herşey güzel olur canım.Kizceler napiyonuzYarin kardesimin kinasi var biraz telasim var kiyafetim terziye gitmisti yapamamis bugun birdaha goturcem terzi uzak esimi bekliyorum kizimla zor olur. Oyle iste ins guzelce eglenir kurtlarimi dokerim
Ebrucum sen de 1 dilimcik ye ama gerisini ikram et bence
Makyaj güzel canım ama sen ne renk giyeceksin ve göz rengin ne renk?
Canım canım özlemezmiyiz.Özlemekten çokta merak ettik seni ve kayınvalideni.İnş. iyidir sagıgı?Neden hiç ugrayıp bizi haberdar etmedin bakimAman aman kilo veren yok malesef hepimiz helede bayramda saldık kendimiziiste geldim burdayimmm ben bu iste ustayimmm kizlar anlatirimherbiseyi merak etmeyin ama gecmisi okumak istiyorum bi yandan bir eylul itibariyLe okul basliyor seminer donemi oyle yogundumki bu zamana kadar,ama bir eylulden itibaren duzenli olarak sislerleyim emiii oslediniz hemi beni.ben sizi cok ozledim arada girmedimki dayanamam dadanirim deyu yapmadim cunku yapmam geekenler vardi anlatirim optum hepicinizi.osge epru gordum sisi bi ozet gecsenize merakim dinsin kilo alan veren hayatinda degisiklik olan vesaire
MERHABA ARKİDİŞLERRRR
uzunnn bir aradan sonra merhaba yaklaşık iki aydır yokum nihayet dün gec evime döndüm kilolarımla beraberr
68.8 görmüştüm 10 gün önce ama son on günde hep pikniklerdeydik, evde kalabalık olunca yedimde yedim ve bu sabah tarıda 71.0 gördümyani anlayacağınız yazı boşa geçirdik bide artı 2 ile geri döndüm, bu haftada dikkat edemiyeceğim ama kilo bildiriminde bulunurum bundan sonra düzenli, evimde misafirleirm var haftaya kadar burdalar daha ben gelmeden misafirler gelmiş evime, o yüzden bu haftada güme gidecek
ama bundan sonra evdeyim sayfayı takip edebilirim hiç olmazsa, insan aranıza kaltılınca motive oluyor
bu arada bu gün kızım doğum günü , kızım canım bebeğim bir yaşına girdi, şuan itibariyle doğalı 2 saat oluyor, dün yoldan geldiğimiz için çok yorgunduk, o yüzden akşama doğru çıkp pasta aldık ben eşim kızım pasta kesip yedik