Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

kızlar merhaba
dün akşam yemekte misafirim vardı. gece 2 gibi gittiler. 3 de tam yatıcam. komuşumun babasının vefat ettiğini öğrendik.hemen gittik, arkadaşı hazırladık yolladık kayınvalidesinin evine. sabah 6:30 olmuştu ben hala uyumamıştım. 11 de uyandım. salak gibiyim şimdi. dünden zaten yorgundum, bir de uyuyamamak bir tuhaf oldum. üstüne şehir haberleri de gelince iyice moralim bozuldu. böyle bir günde 8 canımızı kaybetmişiz tv de magazin programları cirit atıyor. yok demet akalın ne yapmnış, yok ahu yağtunun babası ne demişl. nasıl bir millet olduk biz. başka ülkelerde olsa yas ilan edilir.

Zuzucum ramazanda herkes tatliya duskun olmus ben de fena tatli yemeye basladim. Waffle da ilk yedigim yer bi cafeydi hamuru bayatti hic begenmemistim esim cok seviyor diye ist geldigimizde forumda yedim o cok guzeldi cok begendik. Cevahirde yedim hic begenmedim dun burda yedik sirf waffle yapiyo orasi tek kelimeyle superdi ins sende iyi yapana denk gelirsin :KK56:
Cokseymiistedim basiniz sagolsun arkadasiniz icin. Ve ayrica hepimizin basisagolsun sehitlerimiz icin bu mubarek gunlerde kan doken canileri de Allah'a havale ediyorum Rabbim sehit ailelerine sabir guc versin ins. Cok zor cok:KK14:

Hepimizin başı sağolsun arkadaşlar.8 canımız gitti,8 anne baba aglıyor bugün ve bundan sonraki hergün:KK14:Bunları yapan heleki bu mübarek günde yapanlar müslüman olamazlar:KK20:Rabbime havale ediyorum hepsini.

Mutfak dolaplarını ,arka balkon pimapenini yerini ve raflarını sildim.Ogluşta küette yıkanırken her yeri su atmış.Balkonu yıka çamaşır as.Bi yandan ogluş:KK37:ahanda bu haldeyim.Oruçta temizlk hiç gitmiyor valla dilim damagım kurudu:KK37:Yarın akşama 3 çift arkadaşlarımızı alıcaz.Yarında yerleri silip anca yemekle geçer.İftara yakın tartılıcam bakalım merak ettim ka çıkıcam:44:

Mutfak dolaplarını ,arka balkon pimapenini yerini ve raflarını sildim.Ogluşta küette yıkanırken her yeri su atmış.Balkonu yıka çamaşır as.Bi yandan ogluş:KK37:ahanda bu haldeyim.Oruçta temizlk hiç gitmiyor valla dilim damagım kurudu:KK37:Yarın akşama 3 çift arkadaşlarımızı alıcaz.Yarında yerleri silip anca yemekle geçer.İftara yakın tartılıcam bakalım merak ettim ka çıkıcam:44:
iyi akşamlar arkadaşlar bir süredir burayı okuyorum ve yazmak istedim 2 aydır diyet ve spor yapıyordum nihayet istediğim kiloya yaklaştım bugün tartıldım ve 54 kiloyum. çok sevinçliyim.hedefim 50nin altına düşmekti ama o zaman fazla zayıf olacağımı düşünüyorum herkes de öyle diyor boyum 1.68 o yüzden bu kilo da iyi. 57-58 ile başlamıştım biraz yavaş verdim ama olsun.

iyi akşamlar arkadaşlar bir süredir burayı okuyorum ve yazmak istedim 2 aydır diyet ve spor yapıyordum nihayet istediğim kiloya yaklaştım bugün tartıldım ve 54 kiloyum. çok sevinçliyim.hedefim 50nin altına düşmekti ama o zaman fazla zayıf olacağımı düşünüyorum herkes de öyle diyor boyum 1.68 o yüzden bu kilo da iyi. 57-58 ile başlamıştım biraz yavaş verdim ama olsun.
ne güzel canım bende 168 boyudndayım 54 kilo olsam ne isterim çok güzel olmuşsundur eminim bukadar yeterlibence,tebrikler:KK9::KK9:
Tebrik ederim 20 kilo vermişsiniz. Darısı bizim başımıza...

:KK16::KK16::KK16:

Tebrikler bence de fazla verme daha boyuna gore kilon cok cok iyi korumaya gec kilonu zayifligin keyfini cikar artik:KK12:

özgem sen kilo vermeye devam ediyomusun sende gayet iyisin bencee:))

İyiydim diyelim canim ya ben dogumdan 6 7 ay sonra 63 ile basladim 49.700 oldum sonra simardim tabi simdi 52yim 49 ken esim en basta olmak uzere hic begenilmedi o yuzden 1 kilo falan versem yeter hatta almasam bundan sonra o bile bisey gene abuk subuk beslenmeye basladim:KK37:

Ne güzel canım senin adına çok sevindim:21:Farkında olmadan sana bi katkımız olduysa ne mutlu bize:KK16:Boyunda kilonda çok iyi:112:

Uyuya kalmışım kendi kendime. 10 dk. varken kalktım.Şükür ki yine kalkıp bişiler yiyeebildim.Bu akşam 7 buçukta tartıldım 53.5 çıktım:44:Ne gelen var ne giden demekki:KK5:

Şunun şurasında 1.5 kilom kaldı ama veremiyorum gitti:KK5:Şu bogazımı bi tutsam1 hafta 10 günde verilebileccek bi kilo aslında:KK31:

Şunun şurasında 1.5 kilom kaldı ama veremiyorum gitti:KK5:Şu bogazımı bi tutsam1 hafta 10 günde verilebileccek bi kilo aslında:KK31:

Ebrucum aynisi bana da olmustu o bir kilo 10 kilo gibi sanki 1 ayimi almisti yemesen spor yapsan gider ama ramazan ayinda ikisini de yapmak biraz guc iki hafta sonra verirsin olmadi oyle ya da boyle gitcek nasilsa:KK34:

canların ciğerleriimmmm :KK3:
nasılsınız keyifleriniz nasııll
bayadır giremiyorum aranıza özlediniz mi bakiim benii :KK33:
ben çook özldiiim de sizziiii:KK48:
diyete gelinceee
kaçtı 1 haftadır işin ucu ne yalan söliiyiim..
hele geçen hafta salı 56.840 likoyu görüncee..
ilk önce i şok :KK53::KK53:
sonra bi çıldırma:KK52::KK52:
sonrada bi boşwerme :KK24::KK24:
havasına girdimm :KK14:
geç saatlerde yenen cipsilerden mi yoksa sofradan şişip kalkmalarımımı sölesem bilemedmmm :18:
ama toplancm inşş.. bide artık stajım bitti evde de tartı yook bakalım nasıl tartılııcm =(

X