Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Ebrucum onerin icin tesekkurler aklimin bi kenarina yazdim . Dugun icinse esimin ark . Kuafor acmis ist. Elemanlar getirtmis cok guzelmis sozde bakalim oraya gitcem kizimla nasi olcaksa artik .Senin de pembe far surdugun bi foton vardi cok begendim ordaki makyajini mesela benim elimden gelmez oyle maalesef elim hic yatkin degil :KK50:

Ebrucum onerin icin tesekkurler aklimin bi kenarina yazdim . Dugun icinse esimin ark . Kuafor acmis ist. Elemanlar getirtmis cok guzelmis sozde bakalim oraya gitcem kizimla nasi olcaksa artik .Senin de pembe far surdugun bi foton vardi cok begendim ordaki makyajini mesela benim elimden gelmez oyle maalesef elim hic yatkin degil :KK50:

Zaten elim yatkındı ve hiç kuaföre makyaj yaptırmadım.Kendi nişan ve dügünümde hariç tabi.Egitimini aldım ve 7 aylık en son çantalar elimde evlere dükkanlara taşındım.Ve sonrası dogumdu ocuktu malum ara verdim.Müşterilerimi başka arkadşlarıma yönlendirmek zorunda kaldım:KK5:En büyük hayalim kendi dükkanımı açmak ama o da çok uzak görünüyor:KK43::KK31:

Zaten elim yatkındı ve hiç kuaföre makyaj yaptırmadım.Kendi nişan ve dügünümde hariç tabi.Egitimini aldım ve 7 aylık en son çantalar elimde evlere dükkanlara taşındım.Ve sonrası dogumdu ocuktu malum ara verdim.Müşterilerimi başka arkadşlarıma yönlendirmek zorunda kaldım:KK5:En büyük hayalim kendi dükkanımı açmak ama o da çok uzak görünüyor:KK43::KK31:

Ne guzel severek yaptigin bi meslek edinmissin. Daha emir kucuk buyusun biraz hayat ne gosterir bilinmez neden olmasin ki.:KK31: Ben de hamileyken Kuran kursuna gitmistim ayrica arapca kursu da vardi arapca kursum yarim kaldi icimde ukte kaldi gercekten kizim buyuyunce nasip olursa devam etmek cok isterim esimin de sozu var bakalim zaman ne gostercek

Koltuklaımı ve sandalyelerimi silicem şimdi.Ne güzel gece yapıcaktım sahura kadar ama eşim korkuttu beni iyi degil gece diyerek:18:Şimdi oruçlu oruçlu yapıcam:KK37:Sonra saçlarımı kestirmeye gidicem.Ordaan kaynanama gidicem.Eltimi iftara managala çagırdılar.Cumada ben kaynanamları ve elticugumu alıcam:KK51:O yüzden ogluşumun lekeledigi koltukları ve sandalyeleri sileyim biran önce.

SAHUR MENÜM:

2 kare pide
ekşimikli biber(6 çatal)
domates(4 çatal)
Salata(4 çatal)
kk peynir
1 zeytin
çay ve 2 hoşbeş:KK42:

Halasına çıktım sahurda ondn biraz fazla yedim sanırım:44:

Anam ben kimsecikler gelmemiş.Ben o kadar koşturdum bugün uykusuzum ve ikinci kata çık bahçeye taşı eltiyi memnun etme telaşesiyle yinede geldim.EEee sizler nerdesiniz kızlar ne alemdesiniz.Hani menüler bakim:KK15:

Anam ben kimsecikler gelmemiş.Ben o kadar koşturdum bugün uykusuzum ve ikinci kata çık bahçeye taşı eltiyi memnun etme telaşesiyle yinede geldim.EEee sizler nerdesiniz kızlar ne alemdesiniz.Hani menüler bakim:KK15:

Kiz eltinin senden cekcegi var heee elticik elticik deyip duruyon:KK1:Benim de 2 eltim var.İstemeye geldikleri gun buyuk eltim bi sarildi bana ayyy elti olduk diye pek sevindi :KK9:Sen de saril elticigine gicik degilse eger kizkardes arkadas gibi olur iste ne guzel
Konumuza geri donersek kayinvalidem bendeydi 10 gibi gitti ben de yarin anneme gitcem orucluyken yapamam diye temizlik yapayim dedim bittim resmen daha uyumadim sahur ysptim kizim uyandi onu salliyorum yatirip hemen uyucam coooookk yorgunum aliskanlik bi girip bakayim dedim kizlar gelmismi diye ebru nolcak bizim bu halimiz temizlik sevdasi yuzunden dustugumuz hallere bak :KK37:

Son düzenleme:
eskisigibiyazamıyorum benim ufaklık hastalandı su çiçeğine benzer bişiler çıkmıştı bütün vücudu isilik gibibişiler olmuştu doktora götürdük suçiçeği gibi olanlar sivrisinek ısırığımış diğerleride sıcaktan isilik olmuş krem ve alerji şurubu verdi şimdi iyi o gün 2 gün üstüsüte ateşlenince korktuk şimdi iyi çok şükür azaldı isilikleri 2 gündürde hava güzel burda serin serin birde çok düşkün oldu bana ayağımda sallıyorum kıpırdatmadan olduğum yere koyuyorum kalkıyo :KK50: ne bende doğru düzgün uyku nede onda bu böyle 1 sene daha sürücek sanırım bu hafta bide koşuşturmalı geciyo üstüne bide dün regli oldum ben kendimi çok suçluyorum ben çok kötü bi anneyim regliyken çok sinirli oluyorum dün büyük oğlumla oyun oynuyoduk birden yüzüme tükürdü çok sinirlendim tokat attım ona bidaha yapmıycaksın diye ama sonra içten içe çok kötü oldum hemen gülmedim yüzüne yüz bulmasın diye koştum lavoboya ağladım ağladım :KK50::KK43::KK43::KK43: niye vurdum diye kendimiçokkötü hisseettim çocuğu arayıop olmayanlarda var dedimkendi kendime niye dözdün diye suçladım kendimi neyseki 10 dakika sonra kendi geldi yanıma annecimözür dilerim öpeyim barışalım dedibana barıştık öpüştük koklaştık oğlumla dünden beri brni çokiyi dinliyo regliyken insan niye sinirli olur ki???
benden bu kadar menüler gayet iyi kızlar ama bne bu hafta tartılamam haftaya salı çıkıyoruz artık tatile eşyalarımı hazırlıycam alışveriş listesi hazırlıycam giremeyebilirim yine kendinize iyi bakın...:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Kiz eltinin senden cekcegi var heee elticik elticik deyip duruyon:KK1:Benim de 2 eltim var.İstemeye geldikleri gun buyuk eltim bi sarildi bana ayyy elti olduk diye pek sevindi :KK9:Sen de saril elticigine gicik degilse eger kizkardes arkadas gibi olur iste ne guzel
Konumuza geri donersek kayinvalidem bendeydi 10 gibi gitti ben de yarin anneme gitcem orucluyken yapamam diye temizlik yapayim dedim bittim resmen daha uyumadim sahur ysptim kizim uyandi onu salliyorum yatirip hemen uyucam coooookk yorgunum aliskanlik bi girip bakayim dedim kizlar gelmismi diye ebru nolcak bizim bu halimiz temizlik sevdasi yuzunden dustugumuz hallere bak :KK37:
Kimin kimden çekecegi var orası meçhul canım.Daaha aileye girmeden bana ve eşimin ailesine saygısızlıgıyla ismimizle bizlere hitap şekliyle ve daha önceden onu tanıdıgımız zamnlarda samimiyken sonradan sanki etilerden alıyomuşz gbi bi tanımamazlık bi naz bi burnu havada haller........vs..... uzar gider anlycan mevzu.Bu beni sinir etsede bi yandan da iyi oluyor beni yükseltiyor herkesin gözünde:KK1:Ama keşke benim kıymetimi anlamsalardı da biz iki kardeş gibi olsaydık inan Allah içimi biliyor ya.Bu yzden eşime kaynımla çok tartıştım ve artık eşimi bu konuyu açıp yıpratmama kararı aldım.Hizmeitimi saygımı yapıyorum.Ama konuşmuyorz.Benden 3 yaş küçük ve ben nikah büyügüyüm.Herkes yerini bilecek.O yüzden elticik oldu işte:KK31:Temizlige gelince dün bogazım kup kuru oldu ve hiç agrımayan başım agrıdı:KK37:O yüzden gece iyi degil deselerde gece yapıcam valla.Oruçlu oruçlu oluyor yapmasnda olmuyor .
eskisigibiyazamıyorum benim ufaklık hastalandı su çiçeğine benzer bişiler çıkmıştı bütün vücudu isilik gibibişiler olmuştu doktora götürdük suçiçeği gibi olanlar sivrisinek ısırığımış diğerleride sıcaktan isilik olmuş krem ve alerji şurubu verdi şimdi iyi o gün 2 gün üstüsüte ateşlenince korktuk şimdi iyi çok şükür azaldı isilikleri 2 gündürde hava güzel burda serin serin birde çok düşkün oldu bana ayağımda sallıyorum kıpırdatmadan olduğum yere koyuyorum kalkıyo :KK50: ne bende doğru düzgün uyku nede onda bu böyle 1 sene daha sürücek sanırım bu hafta bide koşuşturmalı geciyo üstüne bide dün regli oldum ben kendimi çok suçluyorum ben çok kötü bi anneyim regliyken çok sinirli oluyorum dün büyük oğlumla oyun oynuyoduk birden yüzüme tükürdü çok sinirlendim tokat attım ona bidaha yapmıycaksın diye ama sonra içten içe çok kötü oldum hemen gülmedim yüzüne yüz bulmasın diye koştum lavoboya ağladım ağladım :KK50::KK43::KK43::KK43: niye vurdum diye kendimiçokkötü hisseettim çocuğu arayıop olmayanlarda var dedimkendi kendime niye dözdün diye suçladım kendimi neyseki 10 dakika sonra kendi geldi yanıma annecimözür dilerim öpeyim barışalım dedibana barıştık öpüştük koklaştık oğlumla dünden beri brni çokiyi dinliyo regliyken insan niye sinirli olur ki???
benden bu kadar menüler gayet iyi kızlar ama bne bu hafta tartılamam haftaya salı çıkıyoruz artık tatile eşyalarımı hazırlıycam alışveriş listesi hazırlıycam giremeyebilirim yine kendinize iyi bakın...:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Geçmiş olsun öncelikle canım.Benim ogluşta geçende kabarmıştı ve alerji şurubu içti 5 gün ve jel sürdüm her yerine.Ama ateşi yoktu.Daha regl olmadıgım için o ruh halini unuttum desem yeridir.Annelik çok zor inan.Yetiştirmek ve terbiyesini dengede tutmsk hep bize bakıyor.Okulda yda sokakta yanlış bişi dese küfr etse hemen annesi terbiye verememeiş yetiştirememiş diolar.Ben şimdiden emirin ellerine haifften na na na deyip vuruyrm.Poposunada pa pa pa deiyp vuruyrm haifiçeik.Korkuyr yüzüme bakıyor gülüp şakraanlıklar yapıyor ve ebnde ifade hala sert gülerek dudaklarımı öpücüklere boguyr ve bende affedyorum.Onarı yetiştirmek bizim sorumlulugumuzda.Tamam kıyılmıyor kıyamıyoruz ama eşim zaten herşeye tamam der ee bende dersem büyüyünce nasıl başa çıkarz.Öbür dünyada bile yaptıklarından ve yapmadıklarından bizler sorumluyuz.Bence agır olmadan tükürdügü için poposuna felan vurup ceza yöntemiyle onu tükürmemesi gerektigini anlatabiirsn:KK34:Ohh hadii git tatilede stresiini at biraz.Bizim içinde eglen:KK76:

Dün eşim bana tel. almış dogum günü hedyesi.Dayanamayıp 20 gün önceden verdi:KK48:Gerçi yatana kadar adama bu kadr pra verilir mi,yok nie aldn,yok şöyle yok böyle..Bak bi daha hediye almam ona göre dedi bende sustum:KK9:Kimse menü yazmıyor.Bende yazmıycam:KK19:

Zuzucok cok gecmis olsun canim. Ben de bu aralar ne yapacagimi sasirmis durumdayim kizim surekli ama surekli bagiriyor elindekini firlatiyor disleri cok kasindigi icin gelip bizi isiriyor (3 disi ile:KK9:)yapma annecigim diyorum guzellikle yok en son ben de bagiriyorum daha dun esime dedim bi cocuk duzgun nasil yetistirilir cok zormus diye 1 yasinda ama sanki 5 6 yasinda gibiler simdikiler dedigim dedik kendi dedigi istedigi verilmeyince ortsligi yikiyo cokta sinirli anlamadim gitti :KK53:Kayinvalidem bile 5 cocuk buyutmus soklara giriyo kadin eltimin de 8 aylik kizi var uslumu uslu :KK31:İste boyle cozum onerisi olan varsa acigim onerilere simdiden takti parmagina donduruyo bizi .
Lafin kisasi annelik zor gercekten sabri nasil davranmamiz gerektigini zamanla ogrencez canim
Bu ara da iyi tatiller bol bol eglen kuzucuklarinla yuz gez keyfini cikar canim

Ebrucum cekcegi var diye saka soyledim zaten hic oyle kiskanip kotu davrancak biri olmadigini biliyorum aksine ilk geldigimde cok sicak karsilamistin beni :KK19:
Hic anlam veremiyorum boyle insanlara kendi kalitesini belli etmis ayrica isminizle hitap etmesi ne ayip:KK53:Ben cok utanirim oyle soylemeye bizim etrafimizda da var oyleleri maalesef .ben de aileye girdigim de ismi lazim degil bazi kisiler usten usten baktilar bana (biraz da sessizimdir ben girisken degilim oyle )bilmislik yaptilar cizgimi hic bozmadim saygida kusur etmedim sonuc ortada canim esim de goruyo zaten neyin ne oldugunu sen de konulari acip hic huzurunu kacirma samimi olmazsin olur biter kendi kaybeder senin gibi bi dostu :KK19:
Tlfonunda gule gule kullan canim benim

merhaba herkse. uzun zamandır yazamadım. 2 gündür oruç değilim. regl oldum. yarın tartılıcam bakalım tatilden sonra biraz da olsa toparlayabilmişmiyimn. evdeyim bu aralar izinliyim. yeme düzenim yok pek. işte iken kahvaltı, öğle yemeği oluyordu. araları yapıyordum. şimdi 12 de kahvaltı ediyorum.
bu arada doğalgaz döşendi eve. temzilik falan çok yoruldum. sizler nasılsınız.

aaaa bugün hem de cume günü hiç kimse yazmamış. kilo bildirimi yapmamış. ben yapayım bari de siz bana bakmayın. ben ve vücudum barıştık. bu şekilde yaşamaya karar verdik.
geçen hafta tatil dönüşü: 64,6 idim.
bu sabah tartıldım. oruç değilim. 63,4 çıktım. bir haftada 1,2 kilo vermiş olamam. hele de ben. çarşamba regl aoldum. geçen hafta onun şişliği olabilir. ama dün ve bugün de hiç tuvalete çıkmadım. bakalım haftaya ne olacak. şu anda kiraz yiyorum. başka da birşey yemicem bugün.

bende kilo bildirimimi yarın sabah yapıcam reglimin 2. günü bugüün tok karnına tartıldım sonuç mükemmeldi yani tok karınla 60.8 çıkım bu benim için ok iyi bişey:) yarın aç karnımla tartılayım öyle yazarım gerçeği:)

Kizlar nerelerdesiniz ben kac kere girdim yazamadan ciktim hep
Cokseymiistedim kolay gelsin dogalgaz dosetirken ben de 4 aylik hamileydim kizima cok zor olmustu ama rahatligi tartisilmaz gule gule oturun sicacik evinizde
Zuzu supersin canim zaten fotoda da gordum emin adimlarla ilerliyon hedefine
Ebru kiz iftar yemegi verdin daha kendine gelemedin dimi :KK37:Zor valla aclik susuzluk cocuk bi yandan kolay gelsin canim dinlen yazarsin sonra bize
Bana gelince ne kilo almisim ne vermisim ayniyim 51.800:KK36:

Özgecim kaynanam aldı yemege ama cuma akşamı iptal oldu.Yoorgun gelyormuş miş muş çokta fifi:KK19:Hatırlattın yine sinirlendim bak eltimi aman:KK47::KK36:P.tesi eşimin arkdaşalarını kısmetse alıcam.Bu akşam sultanahmetteudk.9 buçukta anca oruç açabildim:KK37:Tatlı yedigim yetmiyormu gibi bide sahurada tatlı alıyorum.İşte zamanında kilo almamın en büyük nedeni geece uykumdan uyanıp tatlı yeme alışkanlıgımdı.İnş. sahurda yiyorum die ramazandn sonra kalıcı olmaz yine bende:18:Bende senin gibi bakıp çıkıyorum.Sahurda da bakıyorum kimsecikler yok benimde yazasım gelmiyor açıkçası.Böyle böyle kopucaz sanırım.Eeee 5-10 kilo verdik ya şımardık saldık ohh ne ala.Millet :18:20-40 kilo veriyor şımarıp bırakmıyor(örn:eylülse)1 köfte 1 karpuzla iftr ediyor.Ve hala yagsız tuzsuza devamm.Bırakın kaçamak yapmayı tatlı bile yemiyor:KK19:Diyenee bakın profiterolü güpletip çilekli pastayı paket yapıp sahurda yiycek:KK30::KK17::26::KK1:

Kızlar bende bu hafta tartıyı aksattım.Ama cuma günleri oruç nedeniyle iftara 5-10 dk. varken tartılıp bildirim yapmamız lazım.Çünkü normalde 7 de bitirip sabah tartılıyorz.Ama iftraı 9 da bitirip ve yine 4 te yiyorz.Bu yüzen akşam tratılıp kilo bildirimi yaparsak daha dogru sonuçlar olur.

SAHUR MENÜM:

yarım salata
yarım domates
kaşarlı yumurta(1 yumurta,2dl.kaşar)
1.5dl ekmek
çay

ve.....

1dl. çilekli pasta:KK17:

Bu gece son olur inş. şu sahurda tatlı işi.İftarda yediklerim yetmiyormuş gibi:KK47::KK57:

Ebrucum al benden de okadar oruclu iken markete gidip abur cubur stogu yapiyorum bu bir.
Sonra tatli siparisi veriyorum esime profiterol istedim gecen ben de. Bu iki iftarda baklava sahurda profiterol ara da bi iki abur cubur :KK17: bugun de esimle waffle yemege gittik patlicam pattt diye o olcak resmen keyif icin yemek yiyorum yaaa dugune de bu gobekle giderim artik:18: ben eylulse gibi insanlari cani gonulden tebrik ediyorum irade ornegi asil onlar ins biz de ucundan kiyisindan ornek alir da biraz olsun ramazandan sonra toparlariz inan cikolatali seyler tatli yemekten migdem bulandi artik yemicem diyorum ertesi gun sil bastan bi daha yiyorum:KK36:
Bu arada ramazanda orada olmayi cok isterdim eminim cok guzel vakit gecirirdik annem orda suan mesela sirf ramazan diye 3 gunlugune gitti turbe ziyaretleri yapacakmis yarin donuyo

yok yok ben inemiycem sanırım takılıp kaldım şu 60.4 te sinirlerim bozuldu o yüzden tyazmadım o günü ne zaman vercez ne zaman inicem ben 55 lere psikolojim çok bozuk tatlıları güm güm götürüyorum valla plefiterolu geçen gün bende eşime aldırdım şu wafılı merak ediyorum tatilede deniycem taatilde boğazımda tatil yapsın hehehehheheh:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: berkaydan hariç başka spor yapamıyorum ama şu rmazan bitsin her gün ip atlamaya devam edicem leslie yapıcam aa bu arada bundan sonra akullar açılınca spor yapmak için hiçbir bahanem kalmayacak büyük oğluşumu anakuluna yazdık mesafe de var 15 dakka kadar iyi olcak benim için yürüyüş kar kış demeden:) bu arada benim oğluş küçük ya inanamıyorum hala okula gideceğine 4.5 yaşında seneye verelim diye konuşmuştuk müdürle seneye anaokuluna veremzsiniz ilk oukladan başlaması gerek deyince hadi dedik bişeyler öğrensin elimden geldiğince kardeşi uyuynca bişeyler öğretmeye çalışıyorum ama anne okula başlayınca öğrenirim öğretmenim öğretir diyo velet ve benim dediklerimi yapmıyo mlesef:KK9::KK9::KK9:

X