- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.081
Canım benim tanımadıgın halde üzüntümü paylaşmışsıncanım seni tanımıyorum ama şimdi görünce yazmadan edemedim, okuyunca çok üzüldüm Allah güzel yavruna şifalar versin, ne kadar değerliler bizim için parmaklarına bişey batsa bizim kalbimiz daha çok acıyor, inşAllah ürtiker değildir, Allah ım şifalar versin görünmezinden minik paşana, sevgiler
Saol özgecim çok şükür tekrarlamadı.Öglen hem onu konrtole hemde kendim için dr. randevu aldım.İnş. iyi haberlerle dönerim.İnanın bunu canı gönülden istiyorum.Sabah 5 buçukta yattım 7 buçkta kalktım.İçim o kadar korku içindeki uykusuzlugumu bile hissetmiyorum.Ebrucum ne demek sıkmak burada sadece kilo muhabbeti yapacagiz diye bir kaide yok bizler arkadasiz aile gibi olduk burada sevinclerimizi uzuntulerimizi paylasacagiz tabiki de.Senin uzuntunu de cok iyi anliyorum canim soz konusu evlatlarimiz olunca en ufacik dertleri bile olsa bizi kahrediyo. Oglusun ins. alerjiden dolayi oyle olmustur. Sen de adet gormuste olabilirsin ya da cok stres yaptin ondan olabilir. Yarin iyi haberlerle gel ins. canim sıkma guzel canini Allah beterinden korusun Allah'in izniyle sifa bulur oglun ins.
geçmiş olsun hem paşama hem sana üzüldüm okuyunca inşallah ürtüker değildir delü tabiki burda herşeyimizi (kilodan başka ) başka dertlerimizide ankatıcaz biz 8 aydır akraa gibi olduk hepimiz emir şuan 17-18 aylık zaten sanırım artık emzirmesende olur oruçlu oruçlu sana yazık o koşuşturmacada benimkinide o kadarlıkken bıraktırıcam yksa seneye ramazana adar zor bırakır vbeni tam bi meme canavarı vallamerak ettiğim bi konu daha ( sütlerimin geri gitmesi için iğne yaptırıcam) demişsin ya ne iğnesi bu özeldemi yapılıyo yoksa sağlık ocağındamı paraylamı merak ettim aklımda olsun da bide kolladn yaıyolar demi o iğneyi merak ettim canım ya kusuruma bakma lütfenn tekrardann geçmiş olsun yavrucum size...
4 kaşık yemekle mi doydun açlık diyeti mi bu. salata da heralde bir kaç kaşık. yanında ekmek yok heralde bunların. bu sefer de aşırı metabolizman yavaşlayıp kilo vermen zorlaşmasın. komposto yemeseydin daha iyi idi şekerli şeyler vücutta su toplar ve metabolizmayı yavaşlatır.iftar menüm
2 yemek kaşığı kuru fasulye 2 yemek kaşığı pilav dünküler vardı yani 1 bardak erik komostosu salata o kadar arkasından 2 bardak çay içtim fakat cnm kola çekti 1 bardak kola içicem birazdan şöyle buzlu buzlu:)bi taraftan evi badana yaıyoruz off küçük çok yoryo beni yaa
bu arada cuma 63,1 dim
benide ramazan etkiledii ilk gün sahursuz tutup bide akşam yemeği bile yemeden tutmuştum
o akşam çok kötü oldum kustum yattım hep cumartesi tutamadım busene zor geçicek susuzluk zorluyoo..
Allah hepimizin oruçlarını kabul etsin...
pazar günü 62 çıktım 2 günde 1 kilo nası verdim anlamıyorum ama çok sevindim sevinddirik oldum...
sahur menümü paylasayım
15 gr tereyağ
10 kg kaşar
2 zeytin
yumurta
2 gün kursu kayısı
60 gr pide
SAHUR MENÜM:
peynir(1dl)
kaşar(1dl)
ekmek(3ince dl)
domates(2 çatal)
salata(4 çatal)
sucuklu yumurta(1 çatal)
çay
İFTAR MENÜM:
2 kepçe tarhana çorbası
2 kaşık kabak yemegi
2 kaşık sarımsaklı ligt yogurt
2 kaşık bulyonlu makarna
1dl. baklava
2 bardak buz gibi kola
1 parça pide
Şimdide bahçede oturup çay içicez.Kaynamlar binadakilerle inş birileri çayın yanına bişiler geitrmez:18:
Çok saol canım...Evet Kuranda 2 yaşına kadar helal diyor ama kabardıgını görüünce böyle bi krar almıştım korkumdan.Yoksa nie keseyim.Sabiha hanımı tvde gördükçe izlüyorum ama bu konuyla ilgili düşüncelerini hiç dinlemedim.Parka annemle gülerek gitmiş ama ne bileyim olabilir mi psikolojk:44:Ebrucum çok geçmiş olsun...
okudum sakın sılılma 16 aylık emirin artık regl olman mümkündür ben tecrubeyle sabit 2 çocuk anası olarak regl olmaya yakın sütün inanılmaz azalır %40 lara düşer oran...
bu arada bence bırakma emiyosa akşamları emse yeter. Kutsal kitabımızda bile çocuğu 24 aylık emzir diyor sağlığı açısından akşamdan akşama alıştırırsın benimkiler kız 17 ay emdi oğlan 9 ayda kendi bıraktı emzik yüzünden.. ama keşke 24 ay emselerdi..
oğlunun kabarcıkları içinde sen geçengünde oldu dedin sanki annenle parka gitmişti acep senden ayrıldığı içinmi bole kabarıyoo
sana çok alışık neticede sen yokken kaybetme korkusu oluyor onda Sabiha Paktunayı biliyosan nedemek istediğimi anlarsın bana ole geldi..
Çok geçmiş olsun
Atlattık çok şükür kardeşim.ebrucumm çok geçmiş olsun canım yaa.. o kadar çok alıştık ki birbirimize ablam gibi görüyorum artık hepinizi.kıyamam sana ben üzme yıpratma kendini. sen üzgün düşersen kim bakacak yavruna..
Allah beternden korusun herkesn başından gelir geçer böyle şeyler atlatmışsınız çok şükürr..
hadi bkalım doktorlardan da iyi haberlerle gell..
Özgecgim ben ürtiker hastayım malesef ve bu illeti yaşadıgım için düşmanımın bile yaşamaısını asla istemem.Oglumun aynı benm gibi kabrdıgını görünce içtigim ürtiker hapımın ogluma etki ettigini ve bulştırrdıgımı ..vs... gibi kendimi suçlayan düşüncelerle 2 gece geçridim.Ve bu yüzden memeden kesme kararı almıştım.Çok şükür testlerde bişeye alerjisi çıkmadı ve bu ürtiker bulaşıcı degilmiş çok şükür Rabbime.Nedenim buydu.Dr. bana emzirmeyi bırak verdigim ilaçlar seni iyileştirmiyor daha iyi gelecek biraz agır ilaçlarla tadavine devam edlim dedi.Bende hayır ben kabrıp acı çekmeye razıyım ama oglumdan ayrılamam deyip dr. karşısında bu yaz agladıgımı bilirim.Ama onu öyle görünce öyle bir korku yaşadımki anlatamm.Bu yüzden memeden keseym ogluma ne kadr da geçmiyr deselerde hap içip emzirmek iyi degil dedim.Ama araştırmalarıma göre bu ayda bıraktırmak iyi degilmiş.Bu sıcaklarda bıraktırmak ve oruçlu bırakrımk beni çok zorlar.Çünkü gece uyumayıp aglayacak gece uykusuz gündz oruçlu zorlanırsın dediler.Bayramdan snra geceler uzamadn keserdn dedilerHem ütiker çıkmadıgı için ogluşla emzirme bagımıza devam etme kararı aldımEbrucum memeden kesme konusunda yorum yazacaktim benden once zeyom yazmis neden simdiden biraktirmak istiyorsun 17 aylikta olsa en azindan 3 4 ayi daha var bence 24 ay emzirmekte bi tercih sen de ayrilmak istemiyorum diyorsun cunku meme onlar icin sadece karin doyurmak degil sen de biliyosun psikolojik tarafida var emme refleksi hala devam ediyosa erken kesilirse onun eksikligini yasayip ilerde tirnak yiyebiliyo cocuklar daha bunun gibi bikac sey daha okumustum ayrica benim kizim yemiyodu drumuz memeden kessen hemen yer dedi bende hemen korumaya gectim asla kesmen diye drda dur daha cumlem bitmedi dedi kessen yer ama ben istemem kesmeni 2 yasina kadar emsin dedi sonucta cok hasta olan bi bebek degil zayif olsun 1 sene daha bisey olmaz dedi bende anne sutunu baska hicbi besinden alamicak buyuyunce yer ne yicekse simdi emsin bol bol dedim aynen oyle dedi ve bi ark var ayni dr gidiyolar onun ogluda yemiyodu kiz kendi kesmek istedi memeden dr 21 aylik olana kadar kestirtmedi kesince yicek o merak etme diyodu hep simdi kesti memeden cocuk 23 aylik ve masallah cok guzel yiyor senin kesmek isteme sebebin ne canim bence onunde 3 4ay daha var
ebruşum nasılsın umuarım her şey yolunda dırr..
menülerin gayet güzelll.. de o 2 bardak kola olmuşşşş muuu
1 bardak yeterdii..
ama güzel çok yüklenmiyosun.
harekette varsa ki ufaklık sayesnde vardır güzeell
Ebrucum nasilsin nasi gidiyo[/QUOTE
İyiiym canım.İftarımı yaptım.Bugünde zorda olsa bitti.Elim ayagım tutmadı bugün.Oglumda saolsun hiç durmadı saolsun.8 de dayanamayıp uyudu.6 gibi o kadr uyutmaya çalıştım inat etti.Bu saat uyudu işte.Sen nasılsın ?menü yazmıyosun artık.
İFTAR MENÜM:
1 kase çorba(çorbasız asla)
1 tabak patlıcan yemegi
2dl. ekmek
2 kaşık yogurt
2 avuç üzüm