Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Ramazan da aslina bakarsan kilo aliniyo.ben aksam az yerim sahur da iyi yerim diye planlayarak yazdim ama bu teoride olani pratikte gozum donebilir. :KK1: davetler falan :18:54 55 olmak istemiyorum yaaa tekrardan bide bayram ertesi kardesimin dugunu var zayifladim diye sevinirken tekrar alamam o kilolari

işte davetler insanı kilo aldırır demi..
işte ben akşamları az yemeyi planlıyorum su içince tıkanıyoo insan...
gecede 2 yumrta peynir o tarz kahvaltı edecem
ben kilo vermeliyim ya... bayramta tatil var. of... bu şişkolukla gidemem..

Herkese merhaba su anda oteldeyom ve inanır minız bilmem ama canım hiçbirşeyi yemek istemiyor. Öğlen yemekte sadece salata yedim havuz suyundan mıdır nedir biraz da karnım ağrıyor.

ne güzel işte yeme ne güzel kilo verirsin inşallah...

BUGÜN:
Sabah:1.5dl.beyaz ekmek,2 çatal domates,2 çatal salata,kk peynr,2 zeytin,2 çatal çokokrem,çay.
Ara:türk kahvesi,2 kalburabastı:KK17:
Ögle:5 minik köfte,2 biber,1 domates(hepsi ızgarada)yrm dl.kepek ekmek,4 dl karpuz:KK30:
Akşam:1 tabak çorba,1 kepçe barbunya,2dl. karpuz,1 bardak ayran,1dl. kepek.
Ara:çay,yeşilçay.

Spor:kayanamın sokagına ogluşu bi yukarı bi aşşagıya arabacıgıyla gedirmece.
1 saat yürüyüş(alışveriş)
Su:3lt

Kaynanamdan mekik aletini getirdim az önce.Artık kolaylıkla mekigimi çekicem iinş.:KK16:

çok değil aslında yediklerin senin yürüyüşlerin götürüyoo yediklerini
tebrikler.. :KK16:

sabah
nesfit süt

öğle
menemen
1 dl peynir
çeyrek gözleme
3 zeytin
2 dl ekmek
10 gr kaşar
1 çatal nutella
şekerli çay

ara
aliga kazandibili dondurmanın yarısı

ara
100 gr kiraz

kızlar
sabah yanii dün sabah tartıldım
63 çıktım çok sevindim 2,2 vermiş bulunuyorum 2 haftada iyi gidiyoo umarım bole devam
eder..
sizin sayenizde sizden aldığım motive bana çok faydası oldu...

Bugün sabah ve öğlen yemek yemedim. 3 gibi gözleme ve karpuz yedim. Aksam da domates, marul azıcık patlıcan salatası, bir dilim baklava, soda ve karpuz. Otelde böyle besleniyorum iste. Aslında mecburi oldu . Karnım hala kötü.

Gecmis olsun canim karnini agrimasina uzuldum umarim keyfini cok kacirmamistir. Cok az yemissin cidden ben bu kafar az yesem yuzmeye halim kalmazdi:KK1:

Ebrcum dilim tutuldu bi 5 dk kendime gelemedim bu ne degisim boyle. :KK53:Oncelikle ise seni fircalamakla baslicam sen kendine napmissin oyle elbiseli bi foton var yeni dogum yapmisin bizde dogum yaptik halinden az cok anliyorum ama cok kotuluk yapmissin kendine bidaha asla o gunlere donme ve nasip olurda 2. Bebegi dusunursen dikkat et
Gelelim simdiki haline suppeeeerrr suppeeerrr suuupeerrrrsinnnn:KK9::KK9::KK12::KK12::KK12::KK12::nazar::nazar::nazar:
Seni gorenlerin sok olmasi normal dogumdan buyana baya vermissin sen.elbisenin icinde 0 beden gibi duruyosun valla hic 54 gibi degilsin gobegim gobegim deyip duruyon ben de bisi sandim:KK1:İlahi ebru ( fizik olarak cok benziyoruz benim de bacaklar ince sen gibi azcik gobus var) ama ben suan 52 yim ve senle ayni duruyom sen 52 olsanhatta 50 olsan baya zayif olursun bence.
Cidden seni coookk tebrik ederim iyi ki o kilolar gitmis tekrar genckiz gibi olmussun. Fistik gibisin daha nedim kizzz simarma bak sakin sengene hedefe ulas 52 ol citirsin zaten ama olsun
Dur ben gene resimlere bakim heyecanlandim:KK1:

Ebrcum dilim tutuldu bi 5 dk kendime gelemedim bu ne degisim boyle. :KK53:Oncelikle ise seni fircalamakla baslicam sen kendine napmissin oyle elbiseli bi foton var yeni dogum yapmisin bizde dogum yaptik halinden az cok anliyorum ama cok kotuluk yapmissin kendine bidaha asla o gunlere donme ve nasip olurda 2. Bebegi dusunursen dikkat et
Gelelim simdiki haline suppeeeerrr suppeeerrr suuupeerrrrsinnnn:KK9::KK9::KK12::KK12::KK12::KK12::nazar::nazar::nazar:
Seni gorenlerin sok olmasi normal dogumdan buyana baya vermissin sen.elbisenin icinde 0 beden gibi duruyosun valla hic 54 gibi degilsin gobegim gobegim deyip duruyon ben de bisi sandim:KK1:İlahi ebru ( fizik olarak cok benziyoruz benim de bacaklar ince sen gibi azcik gobus var) ama ben suan 52 yim ve senle ayni duruyom sen 52 olsanhatta 50 olsan baya zayif olursun bence.
Cidden seni coookk tebrik ederim iyi ki o kilolar gitmis tekrar genckiz gibi olmussun. Fistik gibisin daha nedim kizzz simarma bak sakin sengene hedefe ulas 52 ol citirsin zaten ama olsun
Dur ben gene resimlere bakim heyecanlandim:KK1:

Begenmene sevindim arkadaşım:KK19:İnş. 2. bebegimde saglıklı beslenicem ve az kilo almaya çalışıcam:KK20:Eşimden zor izin aldım.Sırf birbirimze motivasyon olsun diye:21:Demek fizii olark benziyoruz.Ben seni daha çıtı pıtı hayal ettim hep.Keşke hepiniz resim ekleyebilseniz:KK43:Evet bacaklarım ince popom küçck kaldı ama göbegim kaldı.Ama mekik aletiyle inş. azmettim dümdüz yapıcam:KK12:İyi dileklerin iiçin çok saol canım:KK16:Heyecanlandıraak kadar mı degişmişim yaw dur bende bakayım şu resimlere:KK52:

Ebruli
Walla ne diyebilirim şişmanım yok göbem var diyosun ben seni ilk defa görüdm 63 lu hallerini bilmiyorum ama çok iyi duruyosun şahanesin. muhteşem
oğlunda çok tatlı.. maşallah
çok güzel çıkmışsın kilon iyi yani göben yok ya çok iyisin
tebrikler eski halin nasıldı onuda çok merak ediyorum

Begenmene sevindim arkadaşım:KK19:İnş. 2. bebegimde saglıklı beslenicem ve az kilo almaya çalışıcam:KK20:Eşimden zor izin aldım.Sırf birbirimze motivasyon olsun diye:21:Demek fizii olark benziyoruz.Ben seni daha çıtı pıtı hayal ettim hep.Keşke hepiniz resim ekleyebilseniz:KK43:Evet bacaklarım ince popom küçck kaldı ama göbegim kaldı.Ama mekik aletiyle inş. azmettim dümdüz yapıcam:KK12:İyi dileklerin iiçin çok saol canım:KK16:Heyecanlandıraak kadar mı degişmişim yaw dur bende bakayım şu resimlere:KK52:

kilolu halini hakkaten merak ettim

kilolu halini hakkaten merak ettim

ebru koymuşsun şimdi gördüm
oha oldum şok oldum yeminle
anammmm çok fark var içinden yenib ir ebru çıkmış özellikle o elbiseli halinle düğündeki o şık aynı değilsiniz sankii
resmen yeni bir insan yeni bir hayat

tebrikler... :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

ebru koymuşsun şimdi gördüm
oha oldum şok oldum yeminle
anammmm çok fark var içinden yenib ir ebru çıkmış özellikle o elbiseli halinle düğündeki o şık aynı değilsiniz sankii
resmen yeni bir insan yeni bir hayat

tebrikler... :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

Saol canım benim inş. kilo vermek isteyen herkes verir ve bi daha almaz.

Ebrucum bende gördüm telefondan görebildiğim kadarıyla resmen bambaşka biri olmuşun tebrik ederim bu arada sen kaç kilo vermiştin. Bugün karnım ağrımıyor artık. Birşeyler yiyeniliyorum

Ebrucum bende gördüm telefondan görebildiğim kadarıyla resmen bambaşka biri olmuşun tebrik ederim bu arada sen kaç kilo vermiştin. Bugün karnım ağrımıyor artık. Birşeyler yiyeniliyorum

X