Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Evet ya kimsecikler yok ins. Silmeden gorurler eet canim ben de merak ettim o oglusun kucaginda yeni dogum yapmisin kac kiloydun orda

Antikköyde 2 aylık oglum 77 kiloydum.Elbiseli olanda oglum 4 aylık 73 kiloydum.Pembe badimle eylülde çekilmiş bir foto.Yani o fotodan 2 ay (kasım)sonra buraya başladım.65-67 gidip geliyodum.

Antikköyde 2 aylık oglum 77 kiloydum.Elbiseli olanda oglum 4 aylık 73 kiloydum.Pembe badimle eylülde çekilmiş bir foto.Yani o fotodan 2 ay (kasım)sonra buraya başladım.65-67 gidip geliyodum.

Canim bence senin yapin kilo almaya musait yoksa ne kadar da olsa cok asiri yedigini dusunmuyorum dogumun da etkisi cok tabi. Ben dogum yapmaya gittigimde nobetci hemsire dalga gecer gibi bi yuz ifadesiyle daha cok erken degilmi demisti sanki sancim cok az da dayanamamis gelmisim gibi(dusun yani hic karnim yoktu)ben de 39 + 2 yim ne erkeni dedim ve 2 saat sonra dogum yapmistim zaten herneyse yapisal yani ve buna ragmen baya azmetmissin ki o kilolar gitmis benim tartida gordugum en yuksek rakam doguma giderken 67 68 falandi emzirirkdnde cok yedigim icin kilo vermedim zaten.2. Hamilelik icin kendimi cok telkin ediyorum kilo alma diye ama ins. Basaririm ilkinde dikkat etmedim 14 kilo aldim dikkat etsem 7 8 kilo ile tamamlardim nese ins. Ozamana saglikli ve bilincli bi hamilelik geciririz

Banada ikiz mi diyodu herkesDogumdan snra gece dikişlerim çok kötü oldu ve eşim kucagında arabaya indirip bindirdi.Hastanedeki hemşireye bu agrı kesici igne yapılacakmış dedigimizde eee siz hamilesiniz bu igneyi nasıl yaparım dedi.Sancı çekerken bi fotom var ama korkarsınız die koymadım.dogumdan 1 hafta önce 82idm.Neyse geçti bitti.İnş. buranın sayesinde diger hamileligim olursa saglıkla daha az kiloyla tamamlarım ve kendime bu kadr kötülük etmem

Ay kiyamam canim ya zor zamanlar biliyorum benim normal olmasina ragmen ben de agrili gunler gecirdim. Sezaryanin da etkisidir biraz ama cidden hamile gibi duruyon elbiseli fotoda da kolay degil 83 diyosun tekrar tekrar tebrikler incecik citi piti sanki hic dogum yapmamis gibisin simdi. Esim de bana hep diyodu sen nasil hamilesin hic gobegin yok diye 7 ayliktim kimse farketmiyodu bigun biri sen hamilemidin dedigin de nasi mutlu olmustum Ark. Bana hep diyo ben senin kadar yesem simdiye 100 kilonurdum diye ama bu cokta iyi degil iste sagliksiz beslenmeye itiyo beni ve zamanla farketmeden geliyo kilolar yavas yavas aliyom gobek hemen firliyo yaaa

Kızlar ütü yaptım 1 saattirŞimdi eşim elene kadar mekik aletiyle mekik çekeyim.Gerçi halim kalmadı çokta uykum var.Oglum artık koştur koştur sokaga kaçıyor ve iş felan yapamıyorum.Tüm gün ayakta ve peşinde yemek yedir gezdir topuklarım sertleşti valla.Mahalledekiler Diolar spora gerek mi var tüm gün yürüyüştesinAma göbüşüm düz olana kadr hırslamekige devam

BUGÜN:Aç karınla elma sirkeli kürüm.
Sabah(09:15) 1 simit,y.yumurta sarısı,kk peynir,3 zeytin,tahin pekmez,çay.
Ara(11:00) türk kahvesi,1 kare fıstıklı çikolata.
Ögle(14:30) 1 tabak fırında kıymalı sebzeli kabak,3 kaşık light yogurt,patlıcan ezmeli salata,1.5dl.ekmek.
Akşam(17:00) 1 tabak spagetti(ogluşla beraber yedik)2 kk peynr,1 bardak soguk fanta
Ara(19:30) yeşilçay,4 kepekli bisküvi.
Ara:ananaslı activia.

Spor:tüm gün emirin peşinde koşturmaca.
Sahilde bu akşam 1 saat yürümece
Şimdide mekik çekicem hoppidi

Tu tu tu masallah supersin ebrucum

Sehra,jojop,hawar,çokşeymiistedim,zuzuuu......nerdesiniz kızlar.Özellikle sehrayı çok merak ediyorum.Kayınvalidesine mi bişi oldu acaba:44:İnş. öyle degildir,fırsat bulamadıgı için gelemedigini düşünmek istiyorum

Kızlar ben oteldeyim. Bugün çıkış yapacağız. Hemen eve dönüp deniz eşyalarını bırakıp yeni bavul hazırlayıp Ankara'ya gideceğiz yarın sabah. Yarın yola çıkmadan tartılcam. Kilo aldıysam yuh derim artık.

Off ya yukarda bisküvi üzerine çokokrem sürmüşler yiyolardı.Canım çekti ve 1 tane yedimEşiminde çekmiş ve bisküvi ve çokokrem almış gelmişHadi yiyelim dioKimsecikler yok yine.Özgecim biz daimi olduk sanırım.Eski kalabalık günleri çok özledim

Çok şükür kurcalaya kurcalaya buldum.

İyi sevindim canim ben de havuza gittim bugun fena yoruldum tam geldim kizimi uyutup uyucam esim aradi herkes abimlerde bizde bi gidelim yarim saat ugrayalim simdi geldim kizim aninda uyudu kaldi ben de birazdan uyucam sen nasilsin canim
Cokseymiistedim bu ne tempo yaaa ben hemen evimi duzenimi ozluyom ordan oraya mecburi heralde Allah yardimcin olsun canim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…