- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.021
Off ya yukarda bisküvi üzerine çokokrem sürmüşler yiyolardı.Canım çekti ve 1 tane yedimEşiminde çekmiş ve bisküvi ve çokokrem almış gelmiş Hadi yiyelim dio Kimsecikler yok yine.Özgecim biz daimi olduk sanırım.Eski kalabalık günleri çok özledim
İyi sevindim canim ben de havuza gittim bugun fena yoruldum tam geldim kizimi uyutup uyucam esim aradi herkes abimlerde bizde bi gidelim yarim saat ugrayalim simdi geldim kizim aninda uyudu kaldi ben de birazdan uyucam sen nasilsin canim
Cokseymiistedim bu ne tempo yaaa ben hemen evimi duzenimi ozluyom ordan oraya mecburi heralde Allah yardimcin olsun canim
Off ya yukarda bisküvi üzerine çokokrem sürmüşler yiyolardı.Canım çekti ve 1 tane yedimEşiminde çekmiş ve bisküvi ve çokokrem almış gelmiş Hadi yiyelim dio Kimsecikler yok yine.Özgecim biz daimi olduk sanırım.Eski kalabalık günleri çok özledim
ben geldim kızlar bi kaç günlüğüne kumlaya gtimiştik kayınvalidemlerle o kadar yememe rağmen sadece 300 gram almışım sevindirik oldum bu sabah bugünden itibaren iftarda ve sahurda yediklerimizide yazalım bende tutucam bu sene inşallah nasılsa sadece geceleri emiyo beni berkay o yüzden zorluk çekmiycem 2 hafta içinde sizce 5 kilo kadar verebilirmiyim ki ? 2 hafta sonra tatile çıkıyoruz yeni bikini aldım çok hoş çokk yakıştı eşim çok zayıfladın diyo:))
Ayy ne guzel eve bi gelcen tertemiz olmus.o zaman icin rahat bol bol gez iste yoruldun dinlenmek hakkinaslında ben de çok özlerim evimi düzenimi. şimdi evde halılarım yok. yıkamaya yolladım. kardeşim de ev aldı. taşındı. gidemedim. tatilden hemen sonra gidelim de dedik. gelince düzenimizi tutarız. ben oralardayken de temizliğim yapılacak. duvarlar falan. şimdi evdeyim yarın öğlene yola çıkacağız tekrar.
Hosgeldin canim ben kilo vercegimi hic sanmiyorum ramazanda ama dikkatli gidilirse pekala verilebilir.oglusun sadece gece emmesiben geldim kızlar bi kaç günlüğüne kumlaya gtimiştik kayınvalidemlerle o kadar yememe rağmen sadece 300 gram almışım sevindirik oldum bu sabah bugünden itibaren iftarda ve sahurda yediklerimizide yazalım bende tutucam bu sene inşallah nasılsa sadece geceleri emiyo beni berkay o yüzden zorluk çekmiycem 2 hafta içinde sizce 5 kilo kadar verebilirmiyim ki ? 2 hafta sonra tatile çıkıyoruz yeni bikini aldım çok hoş çokk yakıştı eşim çok zayıfladın diyo:))
Ayy ne guzel eve bi gelcen tertemiz olmus.o zaman icin rahat bol bol gez iste yoruldun dinlenmek hakkin
bu sabah tartıldım ve ben otelde inanılmaz ama gerçek kilo almışım. 600 gram. ilk iki gün karnım ağrıyordu. salatalık domates yedim resmen. dün biraz tatlı ve pide yemiştim otelde. bugün tekrar yolcuyuz diye akşam evde yemek yoktu. eşim pizza yaptırmış. ama bir dilim yedim. bunlar mı fazla çıkardı ki beni. neyse ben üzülmüyorum artık. ben 63-64 olmayı kabullendim artık. burada da sizi sevdiğim için varım. diyet falan yapmıyorum. veremiyorum işte ben. olmuyor. vücudum inat ediyor. bu süreçteki en büyük karım sigaradan kurtulmuş olmam.
özgecim süper olacak. eve geleceğim, duvarlarım, camlarım, kapılarım tertemiz. hafta sonu da kapadokya yapıcaz inşallah. yıl boyu çok çalıştım. biraz gezeyim de atayım yorgunluğumu. ama inanır mısınız telefonum hiç susmuyor. .........hanım bilmem neyi mail atar mısınız, bilmem kim sizle görüşmek istiyor, amannn ya...
Ayy ne guzel eve bi gelcen tertemiz olmus.o zaman icin rahat bol bol gez iste yoruldun dinlenmek hakkin
bu sabah tartıldım ve ben otelde inanılmaz ama gerçek kilo almışım. 600 gram. ilk iki gün karnım ağrıyordu. salatalık domates yedim resmen. dün biraz tatlı ve pide yemiştim otelde. bugün tekrar yolcuyuz diye akşam evde yemek yoktu. eşim pizza yaptırmış. ama bir dilim yedim. bunlar mı fazla çıkardı ki beni. neyse ben üzülmüyorum artık. ben 63-64 olmayı kabullendim artık. burada da sizi sevdiğim için varım. diyet falan yapmıyorum. veremiyorum işte ben. olmuyor. vücudum inat ediyor. bu süreçteki en büyük karım sigaradan kurtulmuş olmam.
özgecim süper olacak. eve geleceğim, duvarlarım, camlarım, kapılarım tertemiz. hafta sonu da kapadokya yapıcaz inşallah. yıl boyu çok çalıştım. biraz gezeyim de atayım yorgunluğumu. ama inanır mısınız telefonum hiç susmuyor. .........hanım bilmem neyi mail atar mısınız, bilmem kim sizle görüşmek istiyor, amannn ya...
Bence oluruna birak derim olculu yemeye yedigin saate dikkat et ama cok takilma derim kilo alma verme stresini at ustunden bi sure sonra istersen diyetisyene beslenme uzmanina gidip yememene ragmen neden kilo veremedigini ogrenirsin
Eve gelince super otesi valla aklin evde yapilcak islerde olmucak ne guzel. Gez tabi cok yoruldun calistin ne guzel valla bizim de oyle tatilde esimin tlf hic susmadi sarj dayanmadi resmen esim de bi birakin kafami bosaltmaya tatile ciktim bi izin verin diyodu arayanlara
Hosgeldin canim ben kilo vercegimi hic sanmiyorum ramazanda ama dikkatli gidilirse pekala verilebilir.oglusun sadece gece emmesi
Ne guzel bizim doktorda sadece gece emcek artik dedi ama nerde sabah ogle gece uyurken emerek uyuyo gunde abartisiz 10 defa emiyo ve bu yuzden yemek az yiyo sen nasil biraktirdin gunduzu ya anlatabilir misin
Bikini icin de emeklerinin karsiligini almissin ne guzel canim gule gule giy.
ÇOKŞEYMİİSTEDİM ,teli sessize al kafanı dinle stresini at ve enerjini topla
ÖZGE ,emirde hep oyun oynuyo sanki sürekli memede.Bu yüzden yemiyor.Ramazanda ee malum aç olucaz ve gögüsler dolu olmycak bu yüzden belki daha fazla yemege düşer inş.
ZUZUUU,hoşgeldin canım benim resimleri göremedin amaBikini heee waw ne cesaret ki demkki göbüş gitmiş anlaşılan
Akşama kaynanamın bahçeydeyiz.Elticik bohça getirecekTatlı yaptım.Nişan cd sini ekrana yansıtacaklar izleycez bakalm nasıl çıkmışım.Emirle tüm gün pilim bitiyor ama büyüdükçe beni dinliyor kuzucum
özgecim gündüzleri kesmedim ben kesmek te istemiyorum aslında emiyo gündüzleride 7-8 defa ama en fazla 15 ser dakka falan yani vermeseme gündüz hiç aramıycak beni verirsem emiyo gene enerjime bakarım gündüz veriyosam enerjim tükenmiyorsa devam ederim yine gündüzleri...
SAHUR MENÜM:
2 kepçe çorba
1.5 dl.ekmek
yogurtlu biber(3 biber,3 kaşık light yogurt az yag ile)
1 armut
Yeşilçay içip içememkte hala kararsızım:44:
2 Hurma ve yeşilçay eklenmiştir menüyeHerkesin Ramazanı bereketli oruçları kabul olur inş.