Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Hoşbulduk canım.Bende deneyeyim bari sarımsagı sürmeye hala tereddüt ediyorum:18:Evet çay kompleksi yapıyorum.Önerilerin için bildiklerini paylaştıgın için çok saol canım.Tatilde 1.5 kilo almışım:KK5:Ama bugün menüm daha iyi akşama yazarım.Sizlerde yazmaya devam edin çünkü çok büyük motivasyon ediyor.Gerçi sabah hariç hiç ekmek yemedim mezelerle tabagı ve gözümü doyurdum.Kolada içmedim hep su içtim ve arada kahve.Eeee 1.5 nerden geldi dersen tabi ki de her tatlıdan yedigim için:KK30:

Evet canım havuzdan kapmış olabilirim:44:1.5 kilo almışım canım.O da tatlı çok yedim birde aylardn snra ilk kez tatilde 2 gece tv izlerden cips yedik eşimle:KK39:

allahım allahım ben ne yapıcam tatilde. zaten normalde de kilo veremiyom. ekmek yememeyi, tatlıları sadece öğlende yemeyi ve akşam yemek servisi başlar başlamaz yemeğimi yiyip sonrasında da ağzıma hiçbirşey koymamayı planlıyorum. inşallah kilo almadan dönerim.

allahım allahım ben ne yapıcam tatilde. zaten normalde de kilo veremiyom. ekmek yememeyi, tatlıları sadece öğlende yemeyi ve akşam yemek servisi başlar başlamaz yemeğimi yiyip sonrasında da ağzıma hiçbirşey koymamayı planlıyorum. inşallah kilo almadan dönerim.

eeh yapmışsın bile planı ne güzel e geriye sadece uygulamak kalıyoo. o kadar da zor olmaz canın yemek yemek isteyince dikkatini dağıt çıtır bikinili kızları getir gözünün önüne.. oolmaz yani bişi tabii kilo derdine düşüp tatilin keyfini çıkarmayı unutmaaaa :KK34:

Son düzenleme:
kızlar bende bugün menümü yazayım hazır girmişkenn..
sabah 1.5 dilim ekmek 3 4 tane salam biraz peynir salatalık domates
öğlen (12.30) bir dilim emek kuru fasulye bi kepçe az bişey pilav birazda turşu
ardından sade soda
17.00 bir dilim ekmek az bişi kızartma sonra domates 3 4 zeytin
20.30 bi kaç lokma ekmek gene kuru f. patlıcan salatası falan filan.
böleyim işte kızlar ben her gün. dışlayın beni die yazıyorum çünkü bu topiğin yüz karası oldum çıktıımm :KK43:(
aslında tek sorunum ekmek. 5 de ve akşam yemeseydm o ekmeği ii olabilirdii... ama ve geliyorum acıkmışımmm hemen ekmeğe saldırıyoruumm..

he kızlar bide 11 30 gibi bi şekersz çay içtim sonra öleden sonrada 1 şekersiz çay içtimm akşam bi kaç çatal da makarna tırtıklamıştıımm :KK14:

Selam kızlar..Dün gece çok şükür evimize döndük.Püfür püfür bi yerden snra sıcak ve nemli ist.dönmek hiç güzel degl.Hr güzel şeyin bi sonu var ne yazık ki.Gözümde dün arpacık çıktı ilk kez.Ne ypmam gerek:44:KK70:r gttm merhem ve damla verdi ama damlada emziren anneler kullanamaz diyor:KK50:İlk kez başıma geliyor ve ne yapacagımı bilmiyorum.Bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.Sarımsak sür diolar ama korkuyorum.Offf nişan üstü napıcam makyaj nasıl yaptıcam:KK14:Bu sabah tartıldım ve yediklerim bedelini gördüm:KK5:İnş. cumaya kadr dikkt edicem ve aynen kaldıgım yerden devam.Sözde cuma tartıda 52 iyi görücem deyip duruyrdum aylardır:KK17::26::KK43:

ebruşum şu arpacık için netten bişiler araştırtım özelden gönderdim sana. bende okudum zararlı şeyler olduğunu sanmıyorum bi oku kafana yatarsa bi iki tanesini uygularsın canımcıımm. :KK16:

ardından sade soda
böleyim işte kızlar ben her gün. dışlayın beni die yazıyorum çünkü bu topiğin yüz karası oldum çıktıımm :KK43:(
aslında tek sorunum ekmek. 5 de ve akşam yemeseydm o ekmeği ii olabilirdii... ama ve geliyorum acıkmışımmm hemen ekmeğe saldırıyoruumm..

şimdi busucum senle bi anlaşalım. bu topiğin yüz karası benim. mart ayından beri hemen hemen hiç kilo veremedim. kilo veremedim ama sigarayı bıraktıktan sonra normal şartlarda alınan (netin yalancısıyım) 10 kiloyu da almadım (züğürt tesellisi). ben vücudumun kilo vermeye direndiğini düşünüyorum. eskiden çok kolaylıkla 2 ayda 8 kilo vermişliğim var. eee o zamanlar gençtim tabi. artık kilo vermeye değil almamaya odaklandım. belki faydası olur. ama ben kilo veremsem de seviyorum buradaki kızları...her ne kadar çalıştığım için çok giremesem de...

hoşgeldin ebruşuuumm :KK71:
tatilinin güzel geçmesine çook sevndm . enerjini yükleym geldn ne güzell.:)
arpacık içinde geçmiş olsun inşş çabucak geçer yaaa.
bu arada azmine hayranım ne güzel kaldığım yerden devam demişsin bn neden bi türlü diyemiyorum içimden gelmiyoo.. :KK43:(
valla sen bu azimle değil 52 i 42 i bile görürsün :KK9: :KK16:
Hoşbulduk minik kardeşim:KK19:52 yi göreyim yeter 42 de yoktur gözüm:KK24::KK1:Bikinili kucagında küçücük bebegi ve fit vücudu bayanları görünce giydigim bikiniyi çıkartıp mayomu giydim ve kendime söz verdim.Kendin için seneye karnım düz olacak ve en güzel en seksi bikiniyi alıcam sana eyyy vücutt dedim:KK1:

ebruşum şu arpacık için netten bişiler araştırtım özelden gönderdim sana. bende okudum zararlı şeyler olduğunu sanmıyorum bi oku kafana yatarsa bi iki tanesini uygularsın canımcıımm. :KK16:
Ayyy saol canım kardeşim hemen bakayım:KK34:
ardından sade soda

Tamam benim için bişiler araştırmışsın ama bu saba atacagım fırçayı engelleyemez:KK19:Menünü hiç begenmedim:KK20:ögle ekmekle pilav hadi öglen diye es geçeyim diyecekken kızartmayı görüyorum.Yemesen ölmezsin ben kasımdan beri cips yemedim takii otele gidene kadar.Kasımdan beri agzıma patates kızartması sürmedim ve artık nedense canımda çekmiyor önümdeyken bile:KK19:Hadii diyecekken akşamın 8.30 oluşumuna mı kızayım ekmegi çok yemene mi:KK31:Hadii topla kendini güzel menüler çıkart şaşıtr bizi:KK52:

DÜN:Aç karınla elma sirkeli suyum
Sabah:4 zeytin,kk peynir,5 bisküvi,1dl.kepek ekmek,1 çay.
Ara:türk kahvesi,3 erik.
Ögle:1 tabak kıymalı patates,1dl.kepek ekmek,1 bardak ayran.
Ara:1 bardak erik kompostosu,3 bisküvi.
Akşam:aynı yemek,1dl.kepek,1 kase light yogurt közlenmiş patlıcan salatası
Ara:activia.

Su:3lt
Spor:evi sil süpür,1.5 saat ogluşun arabacıgıyla yürüyüş

DÜN:Aç karınla elma sirkeli suyum
Sabah:4 zeytin,kk peynir,5 bisküvi,1dl.kepek ekmek,1 çay.
Ara:türk kahvesi,3 erik.
Ögle:1 tabak kıymalı patates,1dl.kepek ekmek,1 bardak ayran.
Ara:1 bardak erik kompostosu,3 bisküvi.
Akşam:aynı yemek,1dl.kepek,1 kase light yogurt közlenmiş patlıcan salatası
Ara:activia.

Su:3lt
Spor:evi sil süpür,1.5 saat ogluşun arabacıgıyla yürüyüş

Ebru
menüm emsizren bi anne için süper bide zaten yürüyüş yaptın daha ne olsun bakalım yarın kaç kilo olacaksın... :KK9:

SABAH
nesfit meyveli 100 gr süt

ÖĞLE
patlıcan yemeği zeyitnyağlı
cacık
domates
50 gr ekmek (2 dl kepek)

ARA
2,5 kesme şekerli çay

ARA
Bir avuç leblebi

ARA
1 Ayran

gün içinde 2-3 lt su
2 yeşil çay
30 dakka tempolu yürüyüş

dün dişçiye gittim yine dolgu vardı çıkmam eve gelmem 9 oldu ben o saatte bişi yemek istemedim dişçiye gelmeden ayran içtim..
hiç te acıkmadım
umarım faydası olur.. :KK24:

SABAH
nesfit meyveli 100 gr süt

ÖĞLE
patlıcan yemeği zeyitnyağlı
cacık
domates
50 gr ekmek (2 dl kepek)

ARA
2,5 kesme şekerli çay

ARA
Bir avuç leblebi

ARA
1 Ayran

gün içinde 2-3 lt su
2 yeşil çay
30 dakka tempolu yürüyüş

dün dişçiye gittim yine dolgu vardı çıkmam eve gelmem 9 oldu ben o saatte bişi yemek istemedim dişçiye gelmeden ayran içtim..
hiç te acıkmadım
umarım faydası olur.. :KK24:

Canım senin menün çok daha iyi:KK9:Akşam geç saat :KK9:ldugu için yememende ayrı güzel:KK34:

Canım senin menün çok daha iyi:KK9:Akşam geç saat :KK9:ldugu için yememende ayrı güzel:KK34:

Bizimde ağustsoun 25 gibi tatil planımız var bari 50 li hanelere düşüyümki bole psikolojim düzelsin
ya bu göbek göbek çok kötü ya 2 çocuk sezaryan çok fean lömbür lömbür hiç beğenmiyorum.. :KK43: :KK19:

mekik faydalımı bilmiyorum

ay bide sirkeli su içiyosun faydası varmı amac ne metobolizmayımı hızlandırıyoo nasıl kullanıyon

şimdi busucum senle bi anlaşalım. bu topiğin yüz karası benim. mart ayından beri hemen hemen hiç kilo veremedim. kilo veremedim ama sigarayı bıraktıktan sonra normal şartlarda alınan (netin yalancısıyım) 10 kiloyu da almadım (züğürt tesellisi). ben vücudumun kilo vermeye direndiğini düşünüyorum. eskiden çok kolaylıkla 2 ayda 8 kilo vermişliğim var. eee o zamanlar gençtim tabi. artık kilo vermeye değil almamaya odaklandım. belki faydası olur. ama ben kilo veremsem de seviyorum buradaki kızları...her ne kadar çalıştığım için çok giremesem de...

tamam ikimizde topiğin yüz karası olabiliriz o zamn böylesi daha ii =))
ayrıca sen almıyosun ve az yemelerin senin 10 kilo almanı engellemiş bence böyleside gayet olumlu bişii.. üstelik sigarayı birakmak kilo vermemekten daha ii..
hee bende veremiyorum ama burası ve kızlar bnm için çookk önmli hepsini ayrı ayrı seviyooorruumm :KK16::KK16:

ilk kilo bildirimi benden olsun.
bu hafta ben hiç kilo vermemişim de almamışımda....akşamları yemekten sonra birşeyler yedim hep. meyve falan. demekki yemeseydim vereckmişlim. ben yarın otele gidiyorum. belki hiç yazamam. hepinizi seviyorum. hoşcakalın.

ilk kilo bildirimi benden olsun.
bu hafta ben hiç kilo vermemişim de almamışımda....akşamları yemekten sonra birşeyler yedim hep. meyve falan. demekki yemeseydim vereckmişlim. ben yarın otele gidiyorum. belki hiç yazamam. hepinizi seviyorum. hoşcakalın.

İyi tatiller canim umarim cok iyi vakit gecirirsin. Biz de seni seviyoruz:KK16:

Kizlar girmisken kilo bildirimi yapayim gecen hafta tartilmayi unuttum soyleki suanda
51.800 um toplamda 2 kilo aldim 1.5 aydir hic ama hic dikkat etmedim gece yemek bile yedigim oldu:KK53:Aburcuburlar desen hatsafhada bunlara ragmen 2 kilo aldim 1 hafta duzgun beslensem 1 kilosu gider eminim de nerde o eski ozge acep goren var mi?
Aburcuburun hic sonu yok yedikce yiyesim geliyo diyetteyken bi ara canim istemiyodu yemeye yemeye istemedi vucut demek ki. Biraz dikkat etmeye iht. Var yoksa kışa eski kiloma geri doncem suam gec kalmis sayilmam biraz dikkat ederek kilomu koruyabilirim triendy 62 olmus o da abur cubur yemis benim gibi cidden kilo vermek bana gore cok cok cok daha kolay ama korumasi guc.
Nese kilo verenleri tebrik eder devamini dilerim optum hepinizi :KK54:

Kizlar girmisken kilo bildirimi yapayim gecen hafta tartilmayi unuttum soyleki suanda
51.800 um toplamda 2 kilo aldim 1.5 aydir hic ama hic dikkat etmedim gece yemek bile yedigim oldu:KK53:Aburcuburlar desen hatsafhada bunlara ragmen 2 kilo aldim 1 hafta duzgun beslensem 1 kilosu gider eminim de nerde o eski ozge acep goren var mi?
Aburcuburun hic sonu yok yedikce yiyesim geliyo diyetteyken bi ara canim istemiyodu yemeye yemeye istemedi vucut demek ki. Biraz dikkat etmeye iht. Var yoksa kışa eski kiloma geri doncem suam gec kalmis sayilmam biraz dikkat ederek kilomu koruyabilirim triendy 62 olmus o da abur cubur yemis benim gibi cidden kilo vermek bana gore cok cok cok daha kolay ama korumasi guc.
Nese kilo verenleri tebrik eder devamini dilerim optum hepinizi :KK54:

yine çok kötü değil 51,8 gayet iyi ama dediğin gibi eğer dikkat etmezsen fena alırsın ya artık bence korumaya geç yani bir gün yersen bir gün dengele
yoksa ipin ucu kaçar
sen süperdin ya menu konusunda yani yaptığın tek abur cubur bitter çikoduu ne oldu sana idolümdun gerçekten.. kilo vermesende biraz dikkat ederek sabitlersin.
cips filan yersin tabide abartmadığın sürece sorun yok bide sanırım almamak için akşam 7den sonra bişi yememek lazım gibime geliyo...

triendy hiç girmiyoo demek habirem yiyoda yiyo..

bende
başlangıç 65,2
geçen hafta 63,8
şuan 63,8
giden gelen yok

ya regl bitmedi sanırım ondan bide sabah kalkar kalmaz tartılırsam çok çıkıyorum biraz geçmesi lazım sanırım şişlik oluyoo.. neyse hafta sonu daha az çıkacağıma inanıyorum
bu hafta arada dışarda yesekte kalori olarak 1200 hiç geçmedim başarıcamı biliyorum

kilo veren arkadaşlara şimdiden tebrikler.. :KK54:

Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
2 hafta önce:54.3
Geçrn hafta:tartılmadım:KK50:
Bu hafta:54.5:KK24:
Gelen:200
Giden:yok
Hedef:52

Yinede iyi kızlar çünkü tatilde kilo almıştım ve gelince dikkat ederek ve dün tam 4 saat ogluşa kıyafet bakmak için yürüdüm.Şimdi kuaföre gidicem.Bol bol güzel reimler çekinip inş. sizlerle paylaşıcam.Bu akşam ley ley oynayıp kurtlarımı döükücem .Nede olsa bizim gecemiz:KK76:Öpüyrm hepinizi

kızlar 1 haftadır o kadar yoğunum ki anlatayım geçen hafta cumartesi opazar düğün vardı biri dayıoğlunun nişanı diğeri amca oğlunun düğünü koşturmaca hatsafhada çok yoruldum derken ee bide benim koce 12-8 di bu hafta bende fırsat bu fırsat didim ve büük abimlere gittik çocuklarımla her gün biyerlere gittik gezmeye yürüyerek haşat oldum valla bu sıcaklarda bugün de eşim almaya gelmişti sabahleyin sonra köye gittik kayınvalidemleri almaya yarın bebek mevlütü var mevlütten çıkıp eve gelicez hazırlanıp kumlaya gitcez göümcmlerle çarşamba günü gelcez perşembe ufaklığın aşısı var cuma da 4.5 yaşındaki oğlumu anasınıfına yazdırıcaz inşallah. böyle işte günler hızlı ve çok yorucu geçiyo birde ben hiç bişi bilmiyorum örtmen arkadaşlarımdan veya çocuğu okula başlamış olan arkadaşlarımdan ricam var okula yazdırırken ne ne isiyolar nüfus cüz. fotokopi vesikalık foto. kan gurubu vs. neler neler istiyolar bana bi özelden yazabilirmisiniz. off ben oğlumdan dha çok heycanlıyım yaaa:KK9::KK9:

X