Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Teyy teyyy oynadımda ayaklarım altı patlamış.Bi elti aldım die kırdım kopardım kendimi:KK47:Ogluş:KK47::KK47:m çok yakışıklıydı tabii anasıda çok güzeldi:115:İnş. h.sonu resimleri hallederim.Bahçede yemek verdik.Eve geldk ogluşu uyuttm ve zar zor açtıgım topuzumu açmak için duş aldım ve hop yataga pestilim çıktı:KK37:Herşy güzeldi ve beni :KK37:günümden bu yana görmeyenlerin ve hoşgeldin dedigim %95 inin zayıflamamla ilgili iltifatları beni dahada motive etti.Durmak yok daha da hırsla:KK76:

Teyy teyyy oynadımda ayaklarım altı patlamış.Bi elti aldım die kırdım kopardım kendimi:KK47:Ogluş:KK47::KK47:m çok yakışıklıydı tabii anasıda çok güzeldi:115:İnş. h.sonu resimleri hallederim.Bahçede yemek verdik.Eve geldk ogluşu uyuttm ve zar zor açtıgım topuzumu açmak için duş aldım ve hop yataga pestilim çıktı:KK37:Herşy güzeldi ve beni :KK37:günümden bu yana görmeyenlerin ve hoşgeldin dedigim %95 inin zayıflamamla ilgili iltifatları beni dahada motive etti.Durmak yok daha da hırsla:KK76:

Aynen ebrucum bu hirsla devam bisi kalmadi zaten hedefe.Alinan iltifatlar insani acayip motive ediyo.:KK12:Fotolari merakla bekliyorum canim

bayada kalori harcamışsın ne güzel zayıflamışsın demelerii çok mutluluk verici
durmak yok yola devam

bende dün 63,8 idim bu sabah 63,4 idim
anlamadım gitti iyi gidiyo ama bu demek oluyoki 15 günde 1,9 kilo verdim bence iyidir
sizce nasıı bu hafta artık 62 leri görmek istiyom
sabah bişi yemedim
öğlen biber kavurması ile az patates kızartması filan çaylan ekmek
akşam nesfitle kapatıcam en fazla biraz meyve yerim

herkesi öpüyom

Hoşbulduk minik kardeşim:KK19:52 yi göreyim yeter 42 de yoktur gözüm:KK24::KK1:Bikinili kucagında küçücük bebegi ve fit vücudu bayanları görünce giydigim bikiniyi çıkartıp mayomu giydim ve kendime söz verdim.Kendin için seneye karnım düz olacak ve en güzel en seksi bikiniyi alıcam sana eyyy vücutt dedim:KK1:

Ayyy saol canım kardeşim hemen bakayım:KK34:

Tamam benim için bişiler araştırmışsın ama bu saba atacagım fırçayı engelleyemez:KK19:Menünü hiç begenmedim:KK20:ögle ekmekle pilav hadi öglen diye es geçeyim diyecekken kızartmayı görüyorum.Yemesen ölmezsin ben kasımdan beri cips yemedim takii otele gidene kadar.Kasımdan beri agzıma patates kızartması sürmedim ve artık nedense canımda çekmiyor önümdeyken bile:KK19:Hadii diyecekken akşamın 8.30 oluşumuna mı kızayım ekmegi çok yemene mi:KK31:Hadii topla kendini güzel menüler çıkart şaşıtr bizi:KK52:

ebruşum cevap yazamadm acele çıkmam gerkti geçen gün.. söylediklerinde haklısın istediğin kadar da fırçalayabilirsin çıt çıkartırsam neyim.. iice saldım kendimi. ramazana ümit bağlıyorum biraz belki o zamn veririm diyorum. ama kilo almak istemiyorum ya zayıf olup herşeyin içine rahat girmek giydiğimn yakışmasını istiyorum ama bunun için yeterli çabayı göstermiyorum.. :KK14:

gecenin iyi geçmesine çok sevindim ebruşşuumm:KK54:. aldığın iltifatlar içinde kocaman tebrik çünkü hepsini hakettiinn.. bu hızla son gaz devamm :KK16:

anlamadım gitti iyi gidiyo ama bu demek oluyoki 15 günde 1,9 kilo verdim bence iyidir
sabah bişi yemedim

herkesi öpüyom

kilo akşamdan sabaha değişebiliyo küçük gramlar korkutmasn gözünü. bnce 15 gnde 2 kilo diyelim ii yani keşke bnde öle versem daha ne isterim ki..
ama kızartmayla ekmek olmamış pek öğlen olduğu için boşwer diyelim akşamda dediğin gibi nesfitle kapatırsan süper olur canımm..
:KK16:

Kizlar girmisken kilo bildirimi yapayim gecen hafta tartilmayi unuttum soyleki suanda
51.800 um toplamda 2 kilo aldim 1.5 aydir hic ama hic dikkat etmedim gece yemek bile yedigim oldu:KK53:Aburcuburlar desen hatsafhada bunlara ragmen 2 kilo aldim 1 hafta duzgun beslensem 1 kilosu gider eminim de nerde o eski ozge acep goren var mi?
Aburcuburun hic sonu yok yedikce yiyesim geliyo diyetteyken bi ara canim istemiyodu yemeye yemeye istemedi vucut demek ki. Biraz dikkat etmeye iht. Var yoksa kışa eski kiloma geri doncem suam gec kalmis sayilmam biraz dikkat ederek kilomu koruyabilirim triendy 62 olmus o da abur cubur yemis benim gibi cidden kilo vermek bana gore cok cok cok daha kolay ama korumasi guc.
Nese kilo verenleri tebrik eder devamini dilerim optum hepinizi :KK54:

ösgeemm topiğin medar-ı iftiharı üzme kendini olacak o kadar 1-2 kilonun çok farkı olmaz vermen çokda zor olmaz o kiloyu vücudunun dilini çözdün zaten çok rahat verirsin o kiloyu. ama abur cuburdan uzak dur gerçekten sonu yok onun yedikçe yiyesi geliyo insanın ve farketmeden geli verir mazallah kilolar..

ya bide ben gene tartılmadım sanırım korkuyorum tartıya çıkmaktan :KK1: ama gerçekten aklımdan uçup gidiyo unutuyorum :KK53:

sabah bişi yemedim

Bence iyi gidiyosun canim bol suda ic mutlaka susuz olmuyo gercekten .canin cok bisi isterse sabah ye aksama birakma cok rahat verirsin kilo yeterki sonuna kadar git pes etme
herkesi öpüyom

ösgeemm topiğin medar-ı iftiharı üzme kendini olacak o kadar 1-2 kilonun çok farkı olmaz vermen çokda zor olmaz o kiloyu vücudunun dilini çözdün zaten çok rahat verirsin o kiloyu. ama abur cuburdan uzak dur gerçekten sonu yok onun yedikçe yiyesi geliyo insanın ve farketmeden geli verir mazallah kilolar..

ya bide ben gene tartılmadım sanırım korkuyorum tartıya çıkmaktan :KK1: ama gerçekten aklımdan uçup gidiyo unutuyorum :KK53:

İltifatlarin icin tesekkurler canim:KK16:dedigin sey dogru vucudumun dilini cozdum ne yapip yapmicagimi iyi biliyorum artik.ben de ramazan da veririm gibime geliyo ins. Hakkiyla tutabilirim bu ramazan farkli olcak kizim varken oruc tutmak nasi olcak bakalim Allah yardim etsin gozum korkuyo ama tutmakta can-i gonulden istiyorum.
Tartiya cik bakalim bu cuma ya da yarin bian once gor gercegi ona gore trkrardan yoluna devam et.Belki de korktugun gibi olmaz canim

kilo akşamdan sabaha değişebiliyo küçük gramlar korkutmasn gözünü. bnce 15 gnde 2 kilo diyelim ii yani keşke bnde öle versem daha ne isterim ki..
ama kızartmayla ekmek olmamış pek öğlen olduğu için boşwer diyelim akşamda dediğin gibi nesfitle kapatırsan süper olur canımm..
:KK16:

demii 2 kilo iki kilodur.. ne etcen aylardır ne ayları 1 yıldır 65 den gram inmedim şimdi çok iyiyim az önce tartıldım 63,4 geldim gece olmasına rağmen iyi hoş açlıktan bayılcamya neyse....
evet kızartmala ekmek olmadı ama bir haftadır bekliyodum cmtsiyi akşam telafi ettim canım :) :KK16:

İltifatlarin icin tesekkurler canim:KK16:dedigin sey dogru vucudumun dilini cozdum ne yapip yapmicagimi iyi biliyorum artik.ben de ramazan da veririm gibime geliyo ins. Hakkiyla tutabilirim bu ramazan farkli olcak kizim varken oruc tutmak nasi olcak bakalim Allah yardim etsin gozum korkuyo ama tutmakta can-i gonulden istiyorum.
Tartiya cik bakalim bu cuma ya da yarin bian once gor gercegi ona gore trkrardan yoluna devam et.Belki de korktugun gibi olmaz canim

ya özgecim ramazanda kilo verilirmi acaba bana hiç olmadıda nası etcez onu düşünüyorum ben az yesekte kilo veremiyoz.. nası bir öğün olmalı karatayın kitabını okuduğumda o bana mantıklı geliyoo ama
bilmiyorum umarım veririm ben yoksa çok üzülcem

sabah 9:00
100 gr kiraz

öğle 12:00
biber kavurması
5-10 patates kızartması
1 köfte
3 dl ekmek
şekerli çay
bir iki lokma peynirli yumurta

ara 17:00
iki dilim light ekmek
10 gr eski kaşar

ara
50 gr kadar kiraz

öğlen çok olduğu için akşam azalttım
neyse akşam telafir etmişim

3 yeşil çay
3 lt su
bol temizlik
2 çocukla uğraş
hava sıcak zaten spor sayılır... :KK1:

demii 2 kilo iki kilodur.. ne etcen aylardır ne ayları 1 yıldır 65 den gram inmedim şimdi çok iyiyim az önce tartıldım 63,4 geldim gece olmasına rağmen iyi hoş açlıktan bayılcamya neyse....
evet kızartmala ekmek olmadı ama bir haftadır bekliyodum cmtsiyi akşam telafi ettim canım :) :KK16:

ya özgecim ramazanda kilo verilirmi acaba bana hiç olmadıda nası etcez onu düşünüyorum ben az yesekte kilo veremiyoz.. nası bir öğün olmalı karatayın kitabını okuduğumda o bana mantıklı geliyoo ama
bilmiyorum umarım veririm ben yoksa çok üzülcem

Ramazan da aslina bakarsan kilo aliniyo.ben aksam az yerim sahur da iyi yerim diye planlayarak yazdim ama bu teoride olani pratikte gozum donebilir. :KK1: davetler falan :18:54 55 olmak istemiyorum yaaa tekrardan bide bayram ertesi kardesimin dugunu var zayifladim diye sevinirken tekrar alamam o kilolari

Son düzenleme:
Oglum sanki işe gidicekmiş gibi 7 de kalktı.Gözlerim kapanıyor çok uykum var.Daha dinlenemedim.Dün öglen şehir dışından gelenler bahçedeydi bizim.Ben kek digerlride poça felan yaptılr.Akşamda kaynanamda mangal yaptık ve 2 ye kadr bahçede sohbet ettik.Bu sabah erkenden gittler.Öglen ogluş uyuyunca uyumk ve dinlenmk istiyorum.Canım bu saatte kahvalltı etmk istemio:KK50:Eşimde 10 da işe gidicek beraber ederiz her pazar.Benden hbaerler böyle.Resimleri ayarlayayımda 1 günlügüne koyarım inş.

Herkese merhaba su anda oteldeyom ve inanır minız bilmem ama canım hiçbirşeyi yemek istemiyor. Öğlen yemekte sadece salata yedim havuz suyundan mıdır nedir biraz da karnım ağrıyor.

Kizlar cooooookkkkk yorgunum.Ramazandan once olsun diye bugun kardesimin ceyizleri serildi.cok guzel oldu evi Mutlu mesut huzurla otursunlar ins. Uykusuz bi gecenin ardindan erken uyanip gittik cok uykum var uyumadan once bi bakayim dedim.iyi geceler hepinize

Herkese merhaba su anda oteldeyom ve inanır minız bilmem ama canım hiçbirşeyi yemek istemiyor. Öğlen yemekte sadece salata yedim havuz suyundan mıdır nedir biraz da karnım ağrıyor.
Ne güzel işte.Aslında yüzmek acıktırır ama sende kilo olayı gibi ters etki yaptı galiba:KK1:
Kizlar cooooookkkkk yorgunum.Ramazandan once olsun diye bugun kardesimin ceyizleri serildi.cok guzel oldu evi Mutlu mesut huzurla otursunlar ins. Uykusuz bi gecenin ardindan erken uyanip gittik cok uykum var uyumadan once bi bakayim dedim.iyi geceler hepinize

Hayırlısı olsun canım.İnş.huzurlu yuvaları olur:KK16:Sende uyu dinlen.Bende kaynanama gittim bugün ve 1.5 saat uyumuşum:KK76:

BUGÜN:
Sabah:1.5dl.beyaz ekmek,2 çatal domates,2 çatal salata,kk peynr,2 zeytin,2 çatal çokokrem,çay.
Ara:türk kahvesi,2 kalburabastı:KK17:
Ögle:5 minik köfte,2 biber,1 domates(hepsi ızgarada)yrm dl.kepek ekmek,4 dl karpuz:KK30:
Akşam:1 tabak çorba,1 kepçe barbunya,2dl. karpuz,1 bardak ayran,1dl. kepek.
Ara:çay,yeşilçay.

Spor:kayanamın sokagına ogluşu bi yukarı bi aşşagıya arabacıgıyla gedirmece.
1 saat yürüyüş(alışveriş)
Su:3lt

Kaynanamdan mekik aletini getirdim az önce.Artık kolaylıkla mekigimi çekicem iinş.:KK16:

BUGÜN:
Sabah:1.5dl.beyaz ekmek,2 çatal domates,2 çatal salata,kk peynr,2 zeytin,2 çatal çokokrem,çay.
Ara:türk kahvesi,2 kalburabastı:KK17:
Ögle:5 minik köfte,2 biber,1 domates(hepsi ızgarada)yrm dl.kepek ekmek,4 dl karpuz:KK30:
Akşam:1 tabak çorba,1 kepçe barbunya,2dl. karpuz,1 bardak ayran,1dl. kepek.
Ara:çay,yeşilçay.

Spor:kayanamın sokagına ogluşu bi yukarı bi aşşagıya arabacıgıyla gedirmece.
1 saat yürüyüş(alışveriş)
Su:3lt

Kaynanamdan mekik aletini getirdim az önce.Artık kolaylıkla mekigimi çekicem iinş.:KK16:

ben de mekik altei var yapmıyrm işe yarıyo mu sence

X