Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

kilo bildirimi
moralim sıfır dün sabah tartıldım 60.2 çıktım bugün 59.9 beklerken 60.9 çıktım neden dün pasta 1 dilim yedim ondan mı ki öyle abur cuburda yemedim ki :KK50::KK50::KK50:

canım benim evde doğalgazlı ocağım şohbenim falan ben gayet memnunum tüp hem bşter korkusu olmazmı ya eskşden doğalgaz yokken ben hep tereddütlüydüm de gaza geçin ce rahatladım daha çabuk yapıyo yemekleri..:KK1:

çok teşekkür ederim. bana da sanki enerjisi düşükmüş gibi geliyor. doğalgaz eve kadar girince ocakta kullanmamakta pek mantıklı değil sanırım.

kilo bildirimimi yapayım
geçen hafta:63,8 idim
bu sabah: 63,4
giden 400 gram.
hedefim aslında 60 ama ben kilo vermesi zor olan biriyim. hedefim artık kilo almamak diyelim. çok çabuk kilo alan zor veren biri olarak buna karar verdim. belki de beynimi kilo almamaya yönlendiririsem kilo da verebilirim.

konumuzla hiç alakası yok ama size birşey sormak istiyorum. biz bu sene doğalgaza döneceğiz. kardeşimin evinde doğalgaz var. sanki yemekleri geç pğişiriyor gibi geliyor bana. tabi tüpe göre. ocağımda doğalgaza geçmesem mi diye düşünüyorum. kullananlar bir fikir verebilir mi?_

Aslında doğalgaz tüpe göre çok daha iyii bence.. daha güçlü ateş oluyoo gerçi ben ksık ateşte pişirdiğim için sorun değil ama tüpe göre maliyetide oldukça avantajlı...
:KK1:

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım
ama sizi baştan beri okuyup takip ettim

1 haftadır diyet olayına dikkat ediyorum

başlangıç 65,1
şimdiki 64,9
gelen yok
giden 200 gr :KK50:
hedeflenen şimdilik 57

hafta içi 64,2 kadar düştüm ancak niyeyse gene şiştim ya regl olamıyorum 6 gün oldu test bile yaptım nedir bu iş anlamadım..

SABAH
40 gr nesfit-yr br süt
2 kayısı bikaç üzüm

ÖĞLE
Fasulye
cacık
salata
2 dl ekmek
2 dl karpuz

ARA
Cacık
bir avuç leblebi

AKŞAM
40 GR Nesfit -yr süt

2 yeşil çay
2-3 lt su

Aslında doğalgaz tüpe göre çok daha iyii bence.. daha güçlü ateş oluyoo gerçi ben ksık ateşte pişirdiğim için sorun değil ama tüpe göre maliyetide oldukça avantajlı...
:KK1:
Çok teşekkür ederim. sanırım ben de seçimimi bu yönde kullanıcam. hep tüpü koyduğum dolapta kazancım olur.

Kizlar cook yorgunum ayaklarimin alti hala sizliyo.Dun dogumgununu bizim terasta kutladik. Esim Annem kardesim cok guzel suslediler balonlar susler falan cok hostu. Ortaya masalara ikramlari hazirladik 11 12 cesit vardi herkes cok begendi. Muzikte vardi oynadilar eglendiler.
Ben de baya bi kosturdum 1 2 catal pasta yedim arada okadar ebru anlar beni:KK1:evim 1.katta teras 4. Kat asansor bozul sen 20 kere abartisiz indim ciktim getir gotur kapi ac cok yoruldum.esimin ark diyo beni gorur gormez yeter artik daha zayiflama bende dedim yok 2 kilo aldim ne zayiflamasi grcekten ama kosturmaktan kilo falan almiyo insan
Sonuc olarak kosusturmacali bi gundu sabah 5 te uyuduk esimle yukari temizledik konfeti falan baya dagildi heryer.biraz dinleneyim bugun :KK37:yogunluktan tartilmayida unuttum foruma girince aklima geldi

Kizlar cook yorgunum ayaklarimin alti hala sizliyo.Dun dogumgununu bizim terasta kutladik. Esim Annem kardesim cok guzel suslediler balonlar susler falan cok hostu. Ortaya masalara ikramlari hazirladik 11 12 cesit vardi herkes cok begendi. Muzikte vardi oynadilar eglendiler.
Ben de baya bi kosturdum 1 2 catal pasta yedim arada okadar ebru anlar beni:KK1:evim 1.katta teras 4. Kat asansor bozul sen 20 kere abartisiz indim ciktim getir gotur kapi ac cok yoruldum.esimin ark diyo beni gorur gormez yeter artik daha zayiflama bende dedim yok 2 kilo aldim ne zayiflamasi grcekten ama kosturmaktan kilo falan almiyo insan
Sonuc olarak kosusturmacali bi gundu sabah 5 te uyuduk esimle yukari temizledik konfeti falan baya dagildi heryer.biraz dinleneyim bugun :KK37:yogunluktan tartilmayida unuttum foruma girince aklima geldi

YORUCU AMA güzel bi yorgunluk ...
ne güzel yani doğumgünün bonusu iyi bir spor olmuş sana
İyiki doğdu senin kuzucuğun...

YORUCU AMA güzel bi yorgunluk ...
ne güzel yani doğumgünün bonusu iyi bir spor olmuş sana
İyiki doğdu senin kuzucuğun...

$prens.jpg
bakalım becerecekmiyim:KK1:

buda pastasını yerken:KK1:Eki Görüntüle 459361
öyle çok büyük bi kutlama yapmadık pastanın yanına 6 çeşit daha vardı ve toplam 13 kişi falandık

Masallah ogluna cok tatli:nazar Sen de baya zayiflamisin keske boydanda foto koysaydin yuzun baya zayif
Bide canim benim kizim hicbisi yemiyo cok zayifladi eskiden doktor diyodu kilosu normalin ustunde diye simdiyse normalin altina dustu napcam bilmiyom zorla yedirsem ogurup cikariyo bu sefer yemek yemekten tamamen sogur diye korkuyom cok uzuluyom bu duruma istahi gitti bi fikri olan varsa soylesin gercekten cok sevinirim

Çıtır adayları özlediniz mi bakayım beni:KK16:Kızlar şuan aylardan snra ilk kez ruffles yiyorum:KK30:Oda da net çekmiyo diye nete baglandıgımız yern yanndaki odaya geçtik bugün:KK1:Kuşadası harika bi yer.İst.snra yaşayabilecegim ve yaşamak istedgm tek yer izmir.Oglumun huyu suyu degişti.Yemek yerken özellkle coşuyr ve ne varsa kırıyor fırlatıyor millete.Onunla ugraşırkn 1er kaş aldıgım yemeklerimi yiyemeden kalkıyorum.Bu bi yandan iyi bişi bi yandanda kötü:KK37:Bugn kilo veren var mı merak ediyorum.Geçmişe bi bakaym.Spor salonunun yerini 10 kez sorup ögrenmeme ragmen fırsat bulup 1 kez gidemedim:KK9:Ayaklarım agrıyr.2 saat barlar sokagını gezdik.Ogluş arabacıgında uyurken bizde eşimle sahilde güvercinlik parknda çay kayfe keyfi yaptık karşılıklı ssz Tarihi yerleri geziyoruz akşamları ve yediklermi yakıyorm ama ayak tabanlarımda yanıyr.Meryem ana ya ve efese yarn gitmeyi planlıyrz bakalım.Ben anlat anlat bitiremem neyse eee sizler nasılsınız?Herkes iyidir inş.Geçmişe bakayım bi çok öpüyorum hepinizi:KK54:

Çıtır adayları özlediniz mi bakayım beni:KK16:Kızlar şuan aylardan snra ilk kez ruffles yiyorum:KK30:Oda da net çekmiyo diye nete baglandıgımız yern yanndaki odaya geçtik bugün:KK1:Kuşadası harika bi yer.İst.snra yaşayabilecegim ve yaşamak istedgm tek yer izmir.Oglumun huyu suyu degişti.Yemek yerken özellkle coşuyr ve ne varsa kırıyor fırlatıyor millete.Onunla ugraşırkn 1er kaş aldıgım yemeklerimi yiyemeden kalkıyorum.Bu bi yandan iyi bişi bi yandanda kötü:KK37:Bugn kilo veren var mı merak ediyorum.Geçmişe bi bakaym.Spor salonunun yerini 10 kez sorup ögrenmeme ragmen fırsat bulup 1 kez gidemedim:KK9:Ayaklarım agrıyr.2 saat barlar sokagını gezdik.Ogluş arabacıgında uyurken bizde eşimle sahilde güvercinlik parknda çay kayfe keyfi yaptık karşılıklı ssz Tarihi yerleri geziyoruz akşamları ve yediklermi yakıyorm ama ayak tabanlarımda yanıyr.Meryem ana ya ve efese yarn gitmeyi planlıyrz bakalım.Ben anlat anlat bitiremem neyse eee sizler nasılsınız?Herkes iyidir inş.Geçmişe bakayım bi çok öpüyorum hepinizi:KK54:

Ozledik canim ozlemezmiyiz.:KK19:Seni cook iyi anliyorum ne hevesle tabagima tatli almistimda 2 catal zor almistim kizim cigligi bi basti heryer turist bana bakiyolarbarkama bakmadan kacmistim:KK1:Kusadasi da cok guzel bikackere gittim. Gez gez yoruluyon yedigini yakiyon zaten ist. Ben de hem cok yedim hem cok gezdim. İzmir gercekten guzel ben cok seviyorum yasadigim sehri hem de cesme kusadasi urla hep yakin. Biz esimle kumru yemek icin cesmeye gidip geliyoz o derece yani :KK1:nese canim iyi eglenceler sana :KK54:

ÇOKŞEYMİİSTEDİM ,canım kuşadasındayım.Tatil köüyün adını özelden atablirim istersen netten bi bakarsn.Dogal gaz hem rahat hemde uygun canım tavsiye ederim:KK34:
TUZLUÇEKİRDEK ,aramıza hoşgeldin menülerini bekliyrz:21:
ZUZUUUM ,resimlerde ana ogul çok güzel çıkmışsınız:KK16:
BUSUUUU ,seni artık kopmuş görüyorum ve buna üzülüyorum.Fırsat buldukça gir ve yazamasanda 6 ögün yemeye ve dikkat etmeye çalış:KK51:
ÖZGECİM ,sana her yer yakın oh ne güzel:KK24:Seneye yine buraya yada çeşmye istiyorum kısmet olursa.Yemekler soguyor emiri beslerken ve zabdetmeye çalışırken.Ekmek bile yemedim.Slata,meze felan yiyorum ve tabaklar dolu oldugu için gözüm doyuyor sanırım:KK1:
SEHRACIK ,kesin kötü bişi oldu yoksa sen gelirdin:KK5:
JOJOOP, kız sen nerelerdesin bakim:KK4:Yine kimin bahçesinde yemek yiyiyon:KK20:Özledik seni ugrayp haber et bari.

Kızlar bi kaç kişi dışında kimse kilo bildirimi yapmamış.Önceden ne güzel sayfalarca kilo bildirimi okurduk:KK19:Ben kahvaltıya gideyim bari.öpüyorum sizleri:KK54:

cancağızlarım. noldu bağa bnde anlamış ceğilim. bu haftada tartılmayı unuttum ben ya. :KK53:
ama sabah servisime bi gidiyorum akşama kadar durmöadan çalışıyorum desem yeri var. zaten her gün sinirden elim ayağım titriyo nefret ediyorum stajdan. yani o hengamede ıunutmam normal. .
ama hareket bol ya belki yedklerimle birbirini nötrlüyodur diye düşünüyorum inş öle oluyodur. açıkcası birazda korkuyorum tartıya çıkmayaa..
ama bu sabah daha patates kızartması yedim:KK50: ama birazdan denize gitcem belki yakarım :KK1:

X