Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

kızlar ya kendi msjımı okuduktan sonra çok güldüm ne kadar çok ama demişimm

Busuucum calistigin icin anlamiyosun yakiyosun ama cok yemeye de alisma tempon dusunce kilo alirsin . Bende nasilsa hic durmuyom diye yiyom hergun abur cubur yiyom yemesem eksiklik hissediyom resmen ekmek yemiyom onun etkisini cok goruyom beni sismanlatan asil sey cok ekmek yememmis bunu anladim.
Dikkat et canim hedefe daha cok mu var dikkat etmiyon

Sehraa iyi haberlerle don ins. Canim merak icindeyiz

günaydın kızlar...

ebru ne güzel tatilde.. tadını çıkar bütün sene evde çocuklar en büyük hakkın

zuzumm oğluna Allha uzun ömerü versin ne tatlıı sende baya ince yüzün maşallahh

özgecim siz amaçlarınıca ulaştınız onun için rahatlama olmuş bundan sonra koruma amaçlı kontrol edip bigün yersen ertesi gün telafi edersin

busucuk sende amacına ulaşmışsın tempo diyet modu çıkıyoor..

bende cuma 64,7 geliyordum cumartesi ve pazar 63,8 geldim çok sevindim
reglde oldum sinir streste azaldı bakalım regl bitince 62 leri görücekmiyim bu hafta...

bende başka bir topikten bir site önerdiler kalori sepeti diye önce kaç kilo vermee istiyosun kaç günde onlar giriyosun alman gerekn kaloriyi buluyo sana güniçindeki yediklerinii listede tutup kaç kalori aldın gösteriyoo sonrada rapor şeklinde görebiliyosun

herkese merhaba
canım çok sıkkın bir kaç gündür. eşimle bozuğuz biraz. biz de cumartesi otele gireceğiz. bu hafta da dikkat etmeye çalışıyorum. dediğim gibi amacım kilo vermek değil. kilo almamak oldu artık benim. 63'den bir gram aşağı inemiyorum. hafta sonu annemdeydim. pek dikkat edemedim. otel de nasıl beslenmeliyim kızlar. önce gözümü doyurmam gerek. otele gidip te kilo almadan dönenler nedir bu işin sırrı.

Ohh rahatladin gozun aydin stres kalmasin artik. Regl bitince de siskinlik gider daha da verirsin. Cok guzel gidiyosun nazar degmesin canim.
Ben ozaman 53 54 falandim yanlis hatirlamiyosam ve cok hirs yapmistim yiyipte 1 2 kilo almak beni 2 hafta geri atcakti. Yemek degilde tartida - cikmak daha agir basti.yani hedefe kitlenince gozum bisi gormedi. Simdi gitsem gene abartmam ama tatliya da hayir demem abartmadan yrdim sen de abartma sonucta gercektende yedigin anlik tat ama kilolar kalici oluyo yedigin surece ve cok mutsuz ediyo

kızlar 4 gündür durmadan yiyorum daha hiç acıkmaya fırsatım olmadı.kendimi engelleyemiyorum yemeklere saldırıyorum karnım da tok üstelik bu gidişle 90la gitcem doğuma niye böyle oldum anlamıyorum kararlıydım halbuki yemicektim fazlasını

3 TANE çocuk vardı demii normal anacım Allah sabır versin nasıl dayanabiliyon ben ikisiyle başedemiyon bide hamilesin...

Selam kızlar..Dün gece çok şükür evimize döndük.Püfür püfür bi yerden snra sıcak ve nemli ist.dönmek hiç güzel degl.Hr güzel şeyin bi sonu var ne yazık ki.Gözümde dün arpacık çıktı ilk kez.Ne ypmam gerek:44r gttm merhem ve damla verdi ama damlada emziren anneler kullanamaz diyorİlk kez başıma geliyor ve ne yapacagımı bilmiyorum.Bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.Sarımsak sür diolar ama korkuyorum.Offf nişan üstü napıcam makyaj nasıl yaptıcamBu sabah tartıldım ve yediklerim bedelini gördümİnş. cumaya kadr dikkt edicem ve aynen kaldıgım yerden devam.Sözde cuma tartıda 52 iyi görücem deyip duruyrdum aylardır:26:

Hosgeldin canm. Gecmis olsun canim gecer ins bi iki gune benim de bi bilgim yok maalesef bosver cokta stres etme tatil bu yiyip iccen tabi dikkat edersen 1 haftada gider aldigin kilo.

BUGÜN:Aç kaınla elma sirkeli suyum.
Sabah:1.5dl.kepek ekmek,kk peynir,domates,salatalık,2 zeytin,çay.
Ara:türk kahvesi.
Ögle:1 tabak bulyonlu makarna.
Ara:nescafe,3 bisküvi
Akşam:1 kaşık bezelye,1 tabak mantı.
Ara:activia,4 erik.

Spor:2 saat tempolu yürüyüş ogluşun arabacıgıyla
Su:3lt

Evde bişi kalmammıştı saglıklı bi menü degil ama yazmak istedim.Akşam alışverişe çıkıp activia,light yogurt aldımNerde menüler bakim

hoşgeldin ne güzel bu tatil ne iyi gelmiştir...
Arpacık konusunda söyle diyebilirim..
geçen tatil dönüşü banada oldu gelmeye yakın sol gözümde altta kızardı doktora gittiğimde 15-20 gün içinde geçmezse kalır orda demişti işte vucut mikropu bir yerde topluyorumuş göze zarar gelmesin diye aslında sarımsak filan diyolar. ben cesaret edemedim aylarca kaldı gözümde sonra kendiliğinden azaldı şimdi belli belirsiz çok az var doktor istersen alabilir demişti ya bide parmakla vurularak patlatma olayı varmış ama bilmiyorum yanii
anlıcan net bişi söyleyemedim ama sarımsak bişi yapmaz belki bilmiyorum..

Hosgeldin canm. Gecmis olsun canim gecer ins bi iki gune benim de bi bilgim yok maalesef bosver cokta stres etme tatil bu yiyip iccen tabi dikkat edersen 1 haftada gider aldigin kilo.
Hoşbulduk canım.İnş. nişana kadar arpacık geçerYaşlı halama okutmaya gidicem birazdan.

Çokkkk iyi geldi canım kelimelerle anlatamam.Temiz hava nem yok kuş seslerinden başka ses yokDemek senin arpacık kaldı gözünde:18:Bak şimdi üzüldüm ya benmkide kalıcı olursaSarımsagı bizzat kullananlardan da duymama ragmen cesaret edip bişi olur diye süremedim bendeİnş. okununca Rabbim şifasını verir ve nişan üstü yüzümü güldürür.

merhaba;
hoşgeldin aramıza. biz de bu cumartesi tatile gidiyoruz inşallah. benim gözümde bir kere arpacık iki kere de uçuk çıktı. arpacık için gözüme limon sıktırmıştım. daha doğrusu eşimin oyununa geldim. ve hemen geçti. ama uçuk çok daha kötü. bir de benim bildiğim arpacık için demli çayın buharına tutarsan geçebilir. allah yardımcın olsun. zordur bilirim.

Selam kızlarrr bi ciii yaptım sonra kaçtım dimii :) Kusura bakmayın lütfen...
Regl tarihim geçmişti çok şükür ki dün akşam oldum ve sabah tartıldım 60,1 gr ım
İşe gelirken yarım litre suyumu bitirdim. Kahvaltıda ise 1 poğaça, 5 dilim salatalık ve roka, 1 yumurta sarısı ve 1 bardak çay 1 küp şeker ile.. Bu arada aradada bir tane eti puflardan yedim.
Öğle yemeğimi birazdan yicem..Menü ise; yoğurtlu makarna ve 1 dilim şinitzel.. Bu arada dün 1 saat yürüdüm işten çıktıktan sonra.

walla istersen bi dene saraımsağı sen bilirsin..
Amin allah şifa versin ya artık aklıma geliyo havuz filanmı yapıyor benide tatilde tutmuştu çünkü

peki çok kilo aldınmı oralarda..

Hoşbulduk canım.Bende deneyeyim bari sarımsagı sürmeye hala tereddüt ediyorum:18:Evet çay kompleksi yapıyorum.Önerilerin için bildiklerini paylaştıgın için çok saol canım.Tatilde 1.5 kilo almışımAma bugün menüm daha iyi akşama yazarım.Sizlerde yazmaya devam edin çünkü çok büyük motivasyon ediyor.Gerçi sabah hariç hiç ekmek yemedim mezelerle tabagı ve gözümü doyurdum.Kolada içmedim hep su içtim ve arada kahve.Eeee 1.5 nerden geldi dersen tabi ki de her tatlıdan yedigim için
walla istersen bi dene saraımsağı sen bilirsin..
Amin allah şifa versin ya artık aklıma geliyo havuz filanmı yapıyor benide tatilde tutmuştu çünkü

peki çok kilo aldınmı oralarda..

Evet canım havuzdan kapmış olabilirim:44:1.5 kilo almışım canım.O da tatlı çok yedim birde aylardn snra ilk kez tatilde 2 gece tv izlerden cips yedik eşimle

ya tatilde oluyo bir iki haftada eski kilona dönersin şişlik oluyo ister istemez yol hava tabi yediklerin normal düzenine gelince ineceksin eminim..

ya bn bi ara çok azimlydim ama artık o yok. aralarda o tatsız tuzsuz lıgyt şeyleri yiyesm gelmiyo sabah zaten evde kahvaltı yapamıyorum hastanede simit yada poğça yiyorum sonra tee12 ye kadar yemyom bişi sonra evde 5 gibi yiyorum en az 2 dilim ekmek akşam 8.30 da yiyorum yarım dilim falan da o zamn yiyorum e arada dondurmada yiyoomm.. görün ne kötü besleniyorum utancımdan yazmıyorum bile buraya..
en son 57 küsürdüm 2 haftadır hiç tartılmadm inş 60 olmamışımdırr...

kızlar şmdi de badem gliserin biberiye yağlarını karıştırıp bacaklarıma (dizime kadar) böceğime sürüp streçlediim. 8 de falan açıp banyo yapcam belki biraz işe yarar baktım boğazımı tutamıyom başka yollar deniyceemm =))

hoşgeldin ebruşuuumm
tatilinin güzel geçmesine çook sevndm . enerjini yükleym geldn ne güzell.:)
arpacık içinde geçmiş olsun inşş çabucak geçer yaaa.
bu arada azmine hayranım ne güzel kaldığım yerden devam demişsin bn neden bi türlü diyemiyorum içimden gelmiyoo.. (
valla sen bu azimle değil 52 i 42 i bile görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…