- 27 Haziran 2008
- 1.257
- 306
- 37
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #4.901
canım benim evde doğalgazlı ocağım şohbenim falan ben gayet memnunum tüp hem bşter korkusu olmazmı ya eskşden doğalgaz yokken ben hep tereddütlüydüm de gaza geçin ce rahatladım daha çabuk yapıyo yemekleri..
konumuzla hiç alakası yok ama size birşey sormak istiyorum. biz bu sene doğalgaza döneceğiz. kardeşimin evinde doğalgaz var. sanki yemekleri geç pğişiriyor gibi geliyor bana. tabi tüpe göre. ocağımda doğalgaza geçmesem mi diye düşünüyorum. kullananlar bir fikir verebilir mi?_
Çok teşekkür ederim. sanırım ben de seçimimi bu yönde kullanıcam. hep tüpü koyduğum dolapta kazancım olur.Aslında doğalgaz tüpe göre çok daha iyii bence.. daha güçlü ateş oluyoo gerçi ben ksık ateşte pişirdiğim için sorun değil ama tüpe göre maliyetide oldukça avantajlı...
Kizlar cook yorgunum ayaklarimin alti hala sizliyo.Dun dogumgununu bizim terasta kutladik. Esim Annem kardesim cok guzel suslediler balonlar susler falan cok hostu. Ortaya masalara ikramlari hazirladik 11 12 cesit vardi herkes cok begendi. Muzikte vardi oynadilar eglendiler.
Ben de baya bi kosturdum 1 2 catal pasta yedim arada okadar ebru anlar benievim 1.katta teras 4. Kat asansor bozul sen 20 kere abartisiz indim ciktim getir gotur kapi ac cok yoruldum.esimin ark diyo beni gorur gormez yeter artik daha zayiflama bende dedim yok 2 kilo aldim ne zayiflamasi grcekten ama kosturmaktan kilo falan almiyo insan
Sonuc olarak kosusturmacali bi gundu sabah 5 te uyuduk esimle yukari temizledik konfeti falan baya dagildi heryer.biraz dinleneyim bugunyogunluktan tartilmayida unuttum foruma girince aklima geldi
Kizlar cook yorgunum ayaklarimin alti hala sizliyo.Dun dogumgununu bizim terasta kutladik. Esim Annem kardesim cok guzel suslediler balonlar susler falan cok hostu. Ortaya masalara ikramlari hazirladik 11 12 cesit vardi herkes cok begendi. Muzikte vardi oynadilar eglendiler.
Ben de baya bi kosturdum 1 2 catal pasta yedim arada okadar ebru anlar benievim 1.katta teras 4. Kat asansor bozul sen 20 kere abartisiz indim ciktim getir gotur kapi ac cok yoruldum.esimin ark diyo beni gorur gormez yeter artik daha zayiflama bende dedim yok 2 kilo aldim ne zayiflamasi grcekten ama kosturmaktan kilo falan almiyo insan
Sonuc olarak kosusturmacali bi gundu sabah 5 te uyuduk esimle yukari temizledik konfeti falan baya dagildi heryer.biraz dinleneyim bugunyogunluktan tartilmayida unuttum foruma girince aklima geldi
buda pastasını yerkenEki Görüntüle 459361
öyle çok büyük bi kutlama yapmadık pastanın yanına 6 çeşit daha vardı ve toplam 13 kişi falandık
harikasinnn..insanın isteyince başaramıcagı bir şey yok...merak ettim boyun kaç ??Eki Görüntüle 278308 bunlarda 66 kiloymuşum
Eki Görüntüle 278307
ötekilerdede 65.4 müşüm eşleştirdiklerim bunlar şimdiki halimide koyucam 61.7lik var
Çıtır adayları özlediniz mi bakayım beniKızlar şuan aylardan snra ilk kez ruffles yiyorum Oda da net çekmiyo diye nete baglandıgımız yern yanndaki odaya geçtik bugün Kuşadası harika bi yer.İst.snra yaşayabilecegim ve yaşamak istedgm tek yer izmir.Oglumun huyu suyu degişti.Yemek yerken özellkle coşuyr ve ne varsa kırıyor fırlatıyor millete.Onunla ugraşırkn 1er kaş aldıgım yemeklerimi yiyemeden kalkıyorum.Bu bi yandan iyi bişi bi yandanda kötü Bugn kilo veren var mı merak ediyorum.Geçmişe bi bakaym.Spor salonunun yerini 10 kez sorup ögrenmeme ragmen fırsat bulup 1 kez gidemedim Ayaklarım agrıyr.2 saat barlar sokagını gezdik.Ogluş arabacıgında uyurken bizde eşimle sahilde güvercinlik parknda çay kayfe keyfi yaptık karşılıklı ssz Tarihi yerleri geziyoruz akşamları ve yediklermi yakıyorm ama ayak tabanlarımda yanıyr.Meryem ana ya ve efese yarn gitmeyi planlıyrz bakalım.Ben anlat anlat bitiremem neyse eee sizler nasılsınız?Herkes iyidir inş.Geçmişe bakayım bi çok öpüyorum hepinizi
harikasinnn..insanın isteyince başaramıcagı bir şey yok...merak ettim boyun kaç ??
benimde canım çekmiyor değil baz3en :))teşekkürlet gofletcim
bak nickini derken bile canım gofret istedii çok kötüsün yaaa
1.68 boyum canım