Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

iyi tatiller diliyorum. biz de haftaya gideceğiz. şimdiden düşünüyorum ne yaparım ki diye. zaten normalde de kilo verme konusunda çok başarılı değilim. bu arada neredesiniz, hangi otelde. çok merak ettim. çok güzel anlatmışsın.

Senin de kandilim mübarek olsun canim.Oteli begenmene sevindim keyfini cikar tatilin.ben hedefe kitlendigim icin ozaman tatlilara bakmiyodum bile canim ceker diye eve donmeye yakin yedim biraz.Menun bence gayet iyi tatliyida 1 cesit tadimlik yersen sorun olmaz bence bol bol salata cesitlrinden ye cabuk doyarsin hem

Aramiza hosgeldin canim keske daha onceden katilsaydin aramiza simdi maalesef eskisi gibi degil topik.Seni cok kararli gordum en onemlisi de bu zaten istedikten sonra oluyo ve inan hic zor degil ins ayni kararlilikta gider hedefine ulasirsin.

özgecim teşekkür ederim.. işte yeni keşfettim sizi ya kararlıyım çok ama pek değişiklik yok bir haftadır bende canım sııkn regl olamadım 5. gün bugun hamile olma ihtimali yok gibi ama azıcık bir ihtimal bile beni geriyoo regl gerginliği hat safhada off iki tane kuzucuğum var bende akşam onlara patlayıp durdum kızım 5,5 oğlan 2 yaşında allah ömür versin çok hareketliler Allah herkezin çocuğunu bağışlasın

teşekkürler ebrucum.. bende yazıcam menülerimi
bende sen gibi düşünüyom bu göbek beni mahvediooo ama senin kilo vermen çok güzel 55 lere düştün hayalim ilk hamileliğimdeki kilom çok istiyorum bizdebayram ertesi çıkıcaz tatile 57 lerle gitmek istiyorum deniz anası gibi olmak istemiyorum
Sanada iyi tatiller..

Bu arada Adımda Dilek :)

SABAH
nesfit(45gr)-yr bardak süt
yr incir iki kayısı 4 yaban mersini

ARA
yok

ÖĞLEN
4-5 yk çorba
taze fasulye
salata -cacık
2 dl ekmek

ARA
1 avuç beyaz leblebi bi kase cacık yr incir

AKŞAM
4-5 yk makarna
3 köfte
5-6 patates
1 zero kola

2-3 lt su
2 fincan yeşil çay

ya akşam çok yedim ya çok sinirlerim bozuktu patlamaya hazır bomba ağladım zırladım regl olsam da kurtulsam

Son düzenleme:

Oncelikle Allah bagislasin cocuklarini. Hareketli cocuk zor benimkizim daha 1 yasinda ( bugun dogumgunumuz )bi saniye yerinde durmuyo simdikiler boyle galiba ama bana faydasi var hic oturmadigim icin yesem de kilo almiyom cok.
Menune gelince nesfite bi sure devam et ama sonra klasik kahvaltida et kilo aldirmaz sonucta kahvalti oglen ya corba ya ekmek ikisi fazla aksam da patates haric guzel canin cok isterse oglen ye bu yazdiklarim kilo verme donemin icin gecerli yoksa menun harika kilo koruma doneminde olsan lafim yok asiri bisi yememissin yani canim

İyi ki dogdun prensesim Selin'im Seni Cok Seviyorum
Zuzu Berkay'inda dogumgunu kutlu olsun.İyi ki varlar. . .

doğum günü kutlu olsun bebeğinin canım ALLAH sağlıklı hayırlı uzun bir ömür versin versin inşallah

Özgecim saol eleştriler için haklısın bende aslında nesfiti bayıla bayıla yemiyorum işte cumartesi 1 hafta olacak 2 hafta sabah akşam 14 gün prog varya ondan ypim dedim..
dün çok canım sıkkın olduğu için yedim niyetim nesfittii neyse
çalıştığım için isyerinde yiyorum yemeklerimi çok yağlı bende zeyitnyağlı yapıp getiryiom burdan salata yoğurt yiyorum dün ekstra çorba aldım içerim diye çok tuzludu bikaç kalık alıp bıraktım ekmek yedim onun yerine..

ya özgecim bu menüyle kilo veririm demi yani akşamı es geçiyorumda..

canlarım slmmm
öncelikle geçmiş kandiliniz mübarek olsun..
ösgem zuzum Allah çocuklarınıza sağlıklı uzun yaşlar nasip etsin..
bana gelince her zamnki büşrayım eskisi gibi yiyorum. :26: neden böle oldu anlamıyorum bi 6 kilo verdm diye kendimi ne sandıysam artık...
geçen hafta tartılmayı bile unuttum yani siz düşünün gerisini..
birde anladım ki kızlar buraya girmeden kesnlikle olmuyo. en azından bnm için.
pc başına kaç gndür ilk defa giriyorum oda sizleri çok özlediğim için yoksa hastanede o kadar yoruluyorum ki içimden gelmiyo pc ye girmek.
he bu hastanenin bana tek avantajı çok ayaakta kalıyorum ve çok hareket ediyorum belki yediklermle kendilerini dengelerler inşş

Selam bayanlarr,,

Tesadüf eseri buldum sayfanızı, aslında kilo vermeyede niyetim yoktu iyi oldu:))
Evlenmeden önce 55 kiloydum doğumla 72 oldum şimdi ise 59-60 arasıyım.Benlim vs yok ama basen sorunum var benimde (
Tatile gitmeden 57-58 olursam çok iyi olur önümde yaklaşık 1 ay 5 gün var..Verebilirim dimi o 2-3 kiloyu:26:
Bu arada Regl de olmadım bekliyorum sabırsızlıkla onunda şişkinliği var...
Bugünü artık saymıyorum yarın itibariyle rejimdeyim bende...
Desteklerini bekliyorum sevgiler...

öncelikle hoşgeldn aramıza canımm
eğer istersen 1 ayda gayet rahat verirsin o kiloyu ama tabi biz burda kaçamaklar çok olduğu için gram veriyoruz hoş o bile bizi mutlu ediyo ama sen istikrarlı olursan emnm ki verirsiinn..
1 ay süreyle bize ne yediğini yaz çünkü buraya yazmak gerçekten çok çok ii. bn buraya girmezsem hiç dikkat etmiyorum. ama buraya yazınca kızlardan korkuma az yiyorum

ösge, zuzu rabbim yavrularınıza uzun ve sağlık bir ömür verir inşallah. doğum günleri kutlu olsun. bu zamanlarının kıymetini bilin. büyüdükçe dertler de büyüyor.

konumuzla hiç alakası yok ama size birşey sormak istiyorum. biz bu sene doğalgaza döneceğiz. kardeşimin evinde doğalgaz var. sanki yemekleri geç pğişiriyor gibi geliyor bana. tabi tüpe göre. ocağımda doğalgaza geçmesem mi diye düşünüyorum. kullananlar bir fikir verebilir mi?_

yarın cuma erken kalkın hanımlar,
çıkartalım en cici gecelikleriiii ,
girelim önce wwwwc'mizeee
üzmeyelim tartıdaki biziii,,

tabi tartı yarın beni üzcek o kesinde bakalım,jilliana başladığımdan beri 63ten inemedim,noluyosaaaa

gerçekten baya bi alakasız olmuş

canım benim evde doğalgazlı ocağım şohbenim falan ben gayet memnunum tüp hem bşter korkusu olmazmı ya eskşden doğalgaz yokken ben hep tereddütlüydüm de gaza geçin ce rahatladım daha çabuk yapıyo yemekleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…