- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- Konu Sahibi puccakanka
- #4.881
Çıtırcık sen ne ara 62 oldun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar öncelikle berat kandiliniz mübarek olsun.Ben kuranımı yanıma almayaı unuttum ve kendimi çok boş hissediyorum şuandaKandili kandil gibi yaşayamıyroum.Bugün geldk otele.Önce izmir konakta eşimn halasına ugrayıp mola verdk.Daha snra otele.Otel beklentimin çok çok üsütnde çıktıAkşam tatlı tabagına bi sürü tatlı doldurdum.Ve tam 3. şekerpaeyi yerken önümden dal gibi fıstık mı fıstık çıtır hatunların geçtigini görünce tatlılar bogazıma dizildi ve tabagı bırakıp masadan kalktımYarında nasıl bikini giyicem bu göbüşleAz önce eşm geçen yaz tatil otolarına bakıyordu.Bak burda nasıl kiloluusn baya zayflamışsn dedi evet görenler yüzün kızan kadar kalmış diolar ama kimse göben kızan kaar kalmış demyorSpor salonunu arayp bulayım.Burası ormanın içine evleri havuzları oturtmuşsun gibi.O kadr miss gibi avası ve büyük bi dönüme kurulu otantik mimarisi ile harika.Tavsiye ediyorum gitmek isteyenlere.Zuzuum senin ogluşun ve özge sennde kızçenin yenni yaşları kutlu olsn.Odada net çekmiyo bi bahçede yer yapmşlar.Nete ordn gricem.
Akşam:
1 kepçe ezogelin
1 kaşık yogrtlu semizotu
1 kaşık k.fasulye,1 kaşık b.pilavı
1 tutam döner
1incecik dl. ekmek
3 minik yuvarlk şekerpare:26:
Yarın inş. kendimi tutabilriim.Ahh özgecm şimdi sana daha da hayranm .Açıkbüfede gelde bogazımı tut
Aramiza hosgeldin canim keske daha onceden katilsaydin aramiza simdi maalesef eskisi gibi degil topik.Seni cok kararli gordum en onemlisi de bu zaten istedikten sonra oluyo ve inan hic zor degil ins ayni kararlilikta gider hedefine ulasirsin.
Canım takip edip aramıza gelmene çok sevndm.Evet her akşam menü yazıp yorumluyorduk ve buraya yazdıkça daha da dkkat ediyorduk.İnş.yine eskisi gibi olurz.Sen yaz menülerini elbet birimiz yorumlarız.Paylaştıgın menüde gayet iyi
SABAH
nesfit(45gr)-yr bardak süt
yr incir iki kayısı 4 yaban mersini
ARA
yok
ÖĞLEN
4-5 yk çorba
taze fasulye
salata -cacık
2 dl ekmek
ARA
1 avuç beyaz leblebi bi kase cacık yr incir
AKŞAM
4-5 yk makarna
3 köfte
5-6 patates
1 zero kola
2-3 lt su
2 fincan yeşil çay
ya akşam çok yedim ya çok sinirlerim bozuktu patlamaya hazır bomba ağladım zırladım regl olsam da kurtulsam
Amin canim tesekkur ederiz.Senin evlatlarina da Allah saglikli uzun omur versin.Allah bizlere bagislasin yavrularimizidoğum günü kutlu olsun bebeğinin canım ALLAH sağlıklı hayırlı uzun bir ömür versin versin inşallah
Oncelikle Allah bagislasin cocuklarini. Hareketli cocuk zor benimkizim daha 1 yasinda ( bugun dogumgunumuz )bi saniye yerinde durmuyo simdikiler boyle galiba ama bana faydasi var hic oturmadigim icin yesem de kilo almiyom cok.
Menune gelince nesfite bi sure devam et ama sonra klasik kahvaltida et kilo aldirmaz sonucta kahvalti oglen ya corba ya ekmek ikisi fazla aksam da patates haric guzel canin cok isterse oglen ye bu yazdiklarim kilo verme donemin icin gecerli yoksa menun harika kilo koruma doneminde olsan lafim yok asiri bisi yememissin yani canim
İyi ki dogdun prensesim Selin'im Seni Cok Seviyorum
Zuzu Berkay'inda dogumgunu kutlu olsun.İyi ki varlar. . .
Selam bayanlarr,,
Tesadüf eseri buldum sayfanızı, aslında kilo vermeyede niyetim yoktu iyi oldu:))
Evlenmeden önce 55 kiloydum doğumla 72 oldum şimdi ise 59-60 arasıyım.Benlim vs yok ama basen sorunum var benimde (
Tatile gitmeden 57-58 olursam çok iyi olur önümde yaklaşık 1 ay 5 gün var..Verebilirim dimi o 2-3 kiloyu:26:
Bu arada Regl de olmadım bekliyorum sabırsızlıkla onunda şişkinliği var...
Bugünü artık saymıyorum yarın itibariyle rejimdeyim bende...
Desteklerini bekliyorum sevgiler...
konumuzla hiç alakası yok ama size birşey sormak istiyorum. biz bu sene doğalgaza döneceğiz. kardeşimin evinde doğalgaz var. sanki yemekleri geç pğişiriyor gibi geliyor bana. tabi tüpe göre. ocağımda doğalgaza geçmesem mi diye düşünüyorum. kullananlar bir fikir verebilir mi?_
Çok teşekkürler yardımın icingerçekten baya bi alakasız olmuş
konumuzla hiç alakası yok ama size birşey sormak istiyorum. biz bu sene doğalgaza döneceğiz. kardeşimin evinde doğalgaz var. sanki yemekleri geç pğişiriyor gibi geliyor bana. tabi tüpe göre. ocağımda doğalgaza geçmesem mi diye düşünüyorum. kullananlar bir fikir verebilir mi?_