Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

İnş. otel göründügü gibidir:44:Bizimkisi dinlenmek degil aslında.Çocuk olunca ordada tempodasın ama bi hava degişikligi ve degişik yerler göremk temiz hava almak.İnş. güzel geçer ttil.Gelincede nişan telaşı:KK52:Kızının dogum günü:KK52: şimdiden kutlu olsun canım.Rabbim daha beraberce geçireceginiz nice güzel senler nasip etsin.Kurabiye yada magnetle ilgili sorun olursa yardımcı olurum.:KK34:Malum ben deneyimli oldum:KK1:

İnş. otel göründügü gibidir:44:Bizimkisi dinlenmek degil aslında.Çocuk olunca ordada tempodasın ama bi hava degişikligi ve degişik yerler göremk temiz hava almak.İnş. güzel geçer ttil.Gelincede nişan telaşı:KK52:Kızının dogum günü:KK52: şimdiden kutlu olsun canım.Rabbim daha beraberce geçireceginiz nice güzel senler nasip etsin.Kurabiye yada magnetle ilgili sorun olursa yardımcı olurum.:KK34:Malum ben deneyimli oldum:KK1:

Tatil gercekten iyi geliyo insana kizima da cok mutlu oldu eglendi.Saolsun annem ilgilendi o konularla ikramlarin birazini da o yapcak.İyi dileklerin icin tesekkurler ins. Eğleniriz biz de.

Son düzenleme:
biz de 14 temmzuda gireceğiz otele. nasıl iple çekiyorum bilemezsiniz. sonra da 27 ağustosa kadar izin kullanmayı planlıyorum. bu sene çok fazla yoruldum. işe gideceğim 2 hafta bile çok zor geliyor şimdi.

Kızlar tabi geçen sene hiç dikkatimi çekmedi içmedigim için.Otelde yeşilçay vardır dimi?:26:Alsammı yanıma:44:Geçen sene çocugu var kucagında minik yeni dogum yapmş derler diye bi cesaret(nasıl şaşkın bi cesaretse:26:)bikini giymiştim:KK17::KK37:Şimdi o cesaretim yok:KK5:Şu mekigi koyvermeseydim göbegim toparlanırdı biraz:KK57:

Kızlar tabi geçen sene hiç dikkatimi çekmedi içmedigim için.Otelde yeşilçay vardır dimi?:26:Alsammı yanıma:44:Geçen sene çocugu var kucagında minik yeni dogum yapmş derler diye bi cesaret(nasıl şaşkın bi cesaretse:26:)bikini giymiştim:KK17::KK37:Şimdi o cesaretim yok:KK5:Şu mekigi koyvermeseydim göbegim toparlanırdı biraz:KK57:

Ben bu nisanda gittigimde gormedim ya da benim dikkatimi cekmedi bilemiyorum sallama degilse demle suz ugrastirir orda bence

Ben bu nisanda gittigimde gormedim ya da benim dikkatimi cekmedi bilemiyorum sallama degilse demle suz ugrastirir orda bence

Ben yinede sallama yeşilçay alayım.2 gündür yeşilçayım yok ve kendimi çok kötüve şişkin hissediyorum:KK31:Halılar yok ve hergün siliyrm.İşe devam edeym.Hep beraber muhabbetlerimizi çok özledim:KK5:

Triendy cnm benim tebrik ederim seni hikayeni okudum her anlattığında kendimi buldum eski yaşadıklarımı tekrar hatırladım.Gerçektende bu kilolar ve kendimizi bırakmamız meğer nasılda yıllarımızı çalmış.Gençliğimi anlamadan mücadeleyle geçti yarı ömrüm.Şimdi zayıfladım kimse iki çocuk annesi olduğuma inanmıyor üstelik benim boyumdan biraz uzun oğlum var.Çok gençsin diyolar genç anne olmak ta başkaymış tabi.Bende senin gibi zayıflamak için çok idiaya girdim.Eşimde çok laf söylüyodu ama teyzeminki daha farklıydı yanında üstümü değiştirirken bana söylediği ne olmuşun sen öyle aynen mumbar işkembelere dönmüşün her tarafın pörtlemiş demezmi o zamana kadar pek kale almıyodum kimseyi.O laf bana iyi oldu bir başladım sporla beraber 10 kilo vermiştim sonradan tekrar aldım tabi.3 senedir de kilomu koruyorum.Şimdi vücudum tekrar yağlandı hareketsizlikten o yüzden tekrar spora başlamak istedim yeni konumuda açtım cnm sağol.
Seni tebrik etmek istedim yeni farkettim inan.Nede olsa artık spor zamanı motivsyon da gerek.Öpüyorum seni tatlım başarın ve azmin daim olsun.

kızlar dünkü menüm
sabah 2 yumurta 2 ceviz(evde ne peynir kalmıştı ne ekmek:))
ara 2 ceviz 2 kuru incir biraz yoğurt
öğle 2 köfte kadar et büyük bi salata
ara yoğurt
akşam 1tabak ıspanak yemeği 1 kase evde mayaladığım yoğurt
akşam yemeğini 4.30 gibi yediğim için sonrasında 1 kase yoğurt 1 küçücük salatalık 1 çay kaşığı supangle yedim eşim yerken belki 1tane de ceviz yemişimdir neyse bundan sonra ne yersem evde not alıyım da yanlış olmasın
bu arada ilk defa 4 gündür tartılmıyorum çok merak ediyorum

sehraa ALLAH yardımcın olsun canım aklım sende hergün bakıyorum girdin mi diye dualarım sizinle

Kızlar kimsecikler yok yine:KK50:Akşma nişan bohçesı götürücez.Pasta yapıyorum elimiz boş gitmeyelim.Gerçi ellerimz boş degil kaç sandık bohça yaptı kaynanam.Hangi birini nasıl taşıcaz bakalım.Dün gayet iyiydi menüm.Akşam arkadaşımın dogum gününe son anda gtme kararı aldım ve 1 er kaşk tatdm ve yarm dl. pasta yedm.Abarmadan yiyorum.Bunu tartıda ispatlıyor:21:Acep tartıyı yanımda götürsemmi cuma bildirim yaparım:KK1:Sehracık seni daha dogrusu kayınvalideni merak ediyorum.Gelmedigine göre kötü bi haber yoktur inş.Herkes iyidir inş. yarn akşm bohçadan sonra eve gelip yola çıkıcaz.Yolumuz çk uzun dua edin sagsaglim gidip gelelim.Hepinizi çokkk öpüyrm.

:119:- Bin aydan daha hayırlı bu mübarek gecenin büyüsüne kapılmanız dileğiyle kandiliniz mübarek olsun.:119:
:119:
:119:- yarın gece Berat gecesi. Dua edelim.. Yürekler bir atsın bu gecede, günahlarımız affolsun. iyi kandiller.:81:
:KK70:
:KK71::KK71::KK71:

Son düzenleme:
kızlar selam 4 gündür yazamıyorum size sadece bakıp çıkıyorum geceleri yarın berkayımın doğum günü çüçük oğluşum 1. yaş günü zaman nasılda hızlı geçiyo ya regliyim 4. günüm bugün çok duygusalım çok ağlayarak yazıyorum :KK43::KK43: hiç bişey anlamadım ya çabuk geçti arın biraz kalabalık olcas ev temizliği kayın valiiidemin evinide temizliyorum çocukla çok zor bugünde mamalar hazırlıycam akşama tekrar alışveriş koşturmaca falan çok yoruldum
regl olduğum halde tartıldım 59.9 olmama çok az kaldı inşallah cuma günkü tartıda öyle çıkıcam eski boğazım yok artık bi lokma yesem doyuyorum artık :):KK1::KK1:

inşallah en yakında hedef kilona düşersin canım ben de bu hafta çok düzenli beslendim ama hiç tartılmadım çok merak ediyorum kolay gelsin bu arada..

ben bıkıp usanmadan bütün topiği bir haftada okudum çok gaza geldim hepiniz çok güzel şeyler başardınız özellikle Triendy harikasın
özge ebru sehra melis zuzu çokşeymi istedim aklıma ilk gelenler hepiniz tanıyo gibiyim bütün sayfaları yeni okuyunca..
bende zayıflamak istiyorum sizi okumaya başladığımdan bari işte gaza gelip sizin listelere bakıp bişiyler yaptım 65 kilo ile başladım 1 hafta oldu regl olacam 64,2 düştüm çok azimliyim kaçamak yapmıyorum....
ama size bişi itiraf ediyorum son bir aydır topiğiniz niye sönmüş rehavet bvar hepinizde eskiden ne güzel birbirinizi menülerini yorumlayıp teşvik ediyordunuz..
Umarım öyle olur benimke kilo vermeye ihtiyacım var desteğede.. :KK70:
ben misal dünkü menümü yazayım umarım yardımcı olursunuz
SABAH
nesfit-yr bardak süt
yr incir 2 kayısı4 yaban mersini

ARA
YR İNcir 2 bardak süt

ÖĞLE
4-5 YK kabak yemeği
salata
2 dl ekmek
cacık
1 tavuk baget

ARA
Cacık 3-4 çubuk kraker

AKŞAM
(Dişçiye gittim eve dönmem 21,00 bulacağı için )
Ayran

bugün regl olmam gerekti. hala olmadım. patlamaya hazır bir bomba gibiyim. az önce çocuğu da payladım.
dün çok misafirim vardı. dikkat etmeye çalıştım mümkün olduğunca.
bugün kü menümü yazayım:
sabah kahvaltıda misafrim vardı. domatesi salatalık ve birkaç çatal peynir yediğimi hatırlıyorum. onları memleketlerine gönderdikten sonra yola koyuldum. bugün şehir dışındaydım. yolda mavi yeşilin limonlu bisküvisinden yedim 3 tane. 12:30 da bir porsiyon kıymalı pide, 15:00 de bir avuç kiraz yedim. 19:00 da bir kase mercimek çorba, 3 yk taze fasülye, 4-5 çatal pilav yedim. su 3 litre olmuştur.

ben bıkıp usanmadan bütün topiği bir haftada okudum çok gaza geldim hepiniz çok güzel şeyler başardınız özellikle Triendy harikasın
özge ebru sehra melis zuzu çokşeymi istedim aklıma ilk gelenler hepiniz tanıyo gibiyim bütün sayfaları yeni okuyunca..
bende zayıflamak istiyorum sizi okumaya başladığımdan bari işte gaza gelip sizin listelere bakıp bişiyler yaptım 65 kilo ile başladım 1 hafta oldu regl olacam 64,2 düştüm çok azimliyim kaçamak yapmıyorum....
ama size bişi itiraf ediyorum son bir aydır topiğiniz niye sönmüş rehavet bvar hepinizde eskiden ne güzel birbirinizi menülerini yorumlayıp teşvik ediyordunuz..
Umarım öyle olur benimke kilo vermeye ihtiyacım var desteğede.. :KK70:
ben misal dünkü menümü yazayım umarım yardımcı olursunuz
SABAH
nesfit-yr bardak süt
yr incir 2 kayısı4 yaban mersini

ARA
YR İNcir 2 bardak süt

ÖĞLE
4-5 YK kabak yemeği
salata
2 dl ekmek
cacık
1 tavuk baget

ARA
Cacık 3-4 çubuk kraker

AKŞAM
(Dişçiye gittim eve dönmem 21,00 bulacağı için )
Ayran

Aramiza hosgeldin canim keske daha onceden katilsaydin aramiza simdi maalesef eskisi gibi degil topik.Seni cok kararli gordum en onemlisi de bu zaten istedikten sonra oluyo ve inan hic zor degil ins ayni kararlilikta gider hedefine ulasirsin.

Canım takip edip aramıza gelmene çok sevndm.Evet her akşam menü yazıp yorumluyorduk ve buraya yazdıkça daha da dkkat ediyorduk.İnş.yine eskisi gibi olurz.Sen yaz menülerini elbet birimiz yorumlarız.Paylaştıgın menüde gayet iyi:KK34:

Kızlar öncelikle berat kandiliniz mübarek olsun.Ben kuranımı yanıma almayaı unuttum ve kendimi çok boş hissediyorum şuanda:KK14:Kandili kandil gibi yaşayamıyroum.Bugün geldk otele.Önce izmir konakta eşimn halasına ugrayıp mola verdk.Daha snra otele.Otel beklentimin çok çok üsütnde çıktı:KK76:Akşam tatlı tabagına bi sürü tatlı doldurdum.Ve tam 3. şekerpaeyi yerken önümden dal gibi fıstık mı fıstık çıtır hatunların geçtigini görünce tatlılar bogazıma dizildi ve tabagı bırakıp masadan kalktım:KK5:Yarında nasıl bikini giyicem bu göbüşle:KK43:Az önce eşm geçen yaz tatil otolarına bakıyordu.Bak burda nasıl kiloluusn baya zayflamışsn dedi evet görenler yüzün kızan kadar kalmış diolar ama kimse göben kızan kaar kalmış demyor:KK43:Spor salonunu arayp bulayım.Burası ormanın içine evleri havuzları oturtmuşsun gibi.O kadr miss gibi avası ve büyük bi dönüme kurulu otantik mimarisi ile harika.Tavsiye ediyorum gitmek isteyenlere.Zuzuum senin ogluşun ve özge sennde kızçenin yenni yaşları kutlu olsn.Odada net çekmiyo bi bahçede yer yapmşlar.Nete ordn gricem.

Akşam:
1 kepçe ezogelin
1 kaşık yogrtlu semizotu
1 kaşık k.fasulye,1 kaşık b.pilavı
1 tutam döner
1incecik dl. ekmek
3 minik yuvarlk şekerpare:26:

Yarın inş. kendimi tutabilriim.Ahh özgecm şimdi sana daha da hayranm .Açıkbüfede gelde bogazımı tut:KK56::KK39:

X