Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

menüm
sabah aç karnına su
kahvaltıda 1 dilim ekmek 4-5 tane küçük pişi 3 zeytin şekersiz çay
ara türk kahvesi 4 tane çıtır
öğle 1 tabak tarhana çorbası 1 dilim ekmek
ara yeşilçay
akşam 1 tabak kısır canım çekmişti yedim
bu sabah bi trtıldım gözlerime inanamadım o kadar yememe rağmen bravo maşallah diyeyim sabah bildirim inşallah sabahta öyle çıkarım

BUGÜN:Aç karınla elma sirkeli suyum.
Sabah(09:30) =ekşimikli yumurta(tuzsuz ogluşla yedik)1dl.ekmek,ıhlamur.
Ara(11:30) =türk kahvesi.
Ögle(14:00) =1 tabak patates yemegi,2 domates,1 dl.kepek ekmek.
Ara(17:30) =çay,7 yulaflı.
Akşam(19:00) =1 tahta kaşık fırında tavuklu havuçlu kabak,2 lokma ekepek ekmek,çoban salata,1 çay brdk kola.
Ara(21:00)=çay,yarm süpriz ymurta yarısını eşim yedi

Sonrasında yeşilçay ve kayısı yedim.

Su:3.5lt
Spor:2 saat hızlı yürüyüş
100 tam mekik(kaynanamın mekik aletiyle)Çok etkili ve kolay oluyr.Gelirken geircektm unutmm.H.sonu alıcam ve evde yapıcam kolayca gidecek bu göbüşBakalım yarn kaç çıkıcm.Aç karınla birde saglık ocagına gitmeyi düşünyrm.Orda kaç çıkıcam bakalım

Yarında şu çizelgemi degiştiricem inş. kilo vermişimdir:18:Zuuuzuuu canımı kısır istettinYarın ögle yapıp yiyeyim bari

Menun guzel ebrucum Yarin ins.tartida yuzun guler biberiye yagini bende kullanmak istiyodum oylece kaldi emziriyom diye tereddutte kaldim zarari varsa bana da soyle yoksa kullaniirim belki

Kilo bildirimim
Baslangic:63
Bayadir tartilamadim gecen haftayi bilmiyorum
Bu hafta:51.200
Okadar yemeye gene iyi bence cok hareket ettigim icin yakmisim yoksa kesin 53 falan olurdum
Hedef: 50 olmak ve korumak
Duzenli tartilmaya ozen gostercem ins.kilo verenleri simdiden tebrik ediyorum

başlangıç:84.8
geçen hafta:81.1
bu hafta:81.9
gelen:800
toplam giden:2900

bu haftaki abartımın sonucu işte ama dün akşam yemedim bişey

canım menün çok güselmiş inşallah çok eksilerde çıkarsın bugün

kİLO BİLDİRİMİ
Başlangıç:63
Geçeh hafta:54.7
Bu hafta:54.5:118:
Gelen:yok
Giden:200:44:
Toplam giden:8.5 kilo
Hedef:52

Çok mutluyum kızlar.200 az ama olsun öyle böyle gidiyor işteHedefime ulaştım(55) ve ikinci hedefe(52)ulaşmaya çalışıyorum.Sonuçta dünya nimetlerininde tadına vararak kilo verdim.Az az herşeyden tatmak ve yemek istiyorum.2 hafta kaldı nişana tamm elbisemin içinde muhteşem duruyorumama yinede göbegim gidene kadar ben burdayım.Keşke haftada 1 kilo verip 2 hftda 2 kilo verebilsem

kilo bildirimim
başlangıç 68
geçen hafta 60.7
bu hafta 60.3
giden 400
gelen yok
bu hafta diğer haftalara göre süper verdim:)
kilo verenleri tebrik ediyorum

çokşeymiistedim en çok canım en çok senin kilo bildirimini merak ediyorum:44:

bugün iş için şehir dışındaydım. ancak geldim. bir ara telefondan yazmaya niyetlendim. aman dedim bıraktım ama takip ettim sizi. ben bu hafta 800 gram almışım. biliyorsunuz hiç dikkat etmedim. sporda yaptım ama almışım. zaten beklediğim bir şeydi. bu bir haftada vücut şaşırmıştır herhalde. 2 hafta sonra tatile gideceğiz zaten 2 haftada istediğim kiloyu veremem. bir de üstüne otelde kesin alırım. ben dikkat etmeme rağmen kilo veremememi tamamen sigaraya bağlıyorum. nette aradım biraz, okudum. sigarayı bırakanlar 5-10 kilo arasında alırmış. sigarayı bırakan bir birey normal seviyelerde bile yese vücut nikotin almadığından besinlerin karbonhidrat, vitamin ve proteinlerinden daha fazla istifade edermiş.menülerime de baktım tamam dört dörtlük değilmiş ama fena menüler çıkarmamışım aslında. sanıyorum benim bu sürede yaptıklarım sadece kilo almamı engelledi. ama şunu öğrendim bu hafta kusana kadar yedim ya..yok anacım bundan sonra kilo vermesem de az yerim. az ve öz. ölüyorum sandım. yarın sabah yeniden sizinleyim. geçmişe bir format attım.
başlangıç: 63,8 diyelim.

kilo veren herkesi çok tebrik ederim.

Yeniden aramıza hoşgeldin o zaman

Arkadaşlar eşimin işi nedeniyle tatil öne alındıEeee netçem şincik ben:44:Kilo alıp gelmem inş. yoksa elbisemin içine giremem

Arkadaşlar eşimin işi nedeniyle tatil öne alındıEeee netçem şincik ben:44:Kilo alıp gelmem inş. yoksa elbisemin içine giremem

Bol bol yuz gez oglusta oturmaz zaten seni ama gene de yemeyi abartma cokta stres yapma tatil bu dinlen eglen keyfini cikar merkeze ugrarsan vakit bulursan haberim olsun kusadasi cesme bana uzak cunku

Son düzenleme:
merhaba arkidişler
bu hafta yoktum eşim il dışına çıkmak zorunda kaldı, bende bir yakınımızda kaldım, bu gün eve geldik toparlanıyoruz şimdi yarın yada öbür gün yola çıkacağız bir buçuk ay yokuz, ağustosun sonlarına doğru döneceğiz, bu arada nete gireceğimi sanmıyorum, kaynanam gilde bilgisayar yok, annemlerdekide çok eski, neyse bu haftada kötüydü her akşam 10 da yemek yedik ve sanırım kilo aldım tartılamadım ama

kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim, geçmişi okuyamadım, umarım döndüğümde hepimizin kiloları gitmiş olur ,
yazın imkanım olursa bakarım sayfaya, kendinize iyi bakın sizleri özliyecem

evet bugün ilk günüm ve hemen menümü paylaşıyorum.
sabah 11:30 da domates, biber, salatalık, maydanoz, 2 zeytin, 2 dilim sucuk, 2 adet ceviz, 4-5 adet reçelin çileğinden, 1,5 dilim ekmek
12:30 orta şekerli türk kahvesi,
14:00 3 mil leslie
15:30 bir dilim karpuz, 10 kadar kiraz
16:30 bir paket eti form kepekli limonlu bisküvi
18:00 bir kase şehriye çorbası, 1 küçük karnıyarık, yoğurt ve salata olacak.

yorumları bekliyorum.

Bol suda ictiysen super canim

Yoruma ne gerek fevkaladeninde fevkinde
Bizde snei özlüycez canım ama sakın annene kynana gidiyon diye çok yeme sakın
Bol bol yuz gez oglusta oturmaz zaten seni ama gene de yemeyi abartma cokta stres yapma tatil bu dinlen eglen keyfini cikar merkeze ugrarsan vakit bulursan haberim olsun kusadasi cesme bana uzak cunku

İzmire çok gittik.Hem gezme amaçlı daha snrada eşimn halası taşındı ve bu bahaneyle.Ama kuşasadına ilk gidişimiz.Meryem ana ya felan gidicez.Vaktim olursa elbette haber ederim

Bu sabah 54.3 gördümArtık daha çok kendime inanıyorum.Çarşamba tatile gidiyz bu cuma kilo bildirimi yapamıycam.Nete girersem sizi takip etmeye çalııcm.Ogluş uyurken sil süpür yapayım çok işim varAkşama ogluşa kıyafet alıcaz daha.Dün eşimn iş yeri piknigindeydik.Rumeli santaçıları vardı.Vur patlaşı çal oynasın hiç oturmadım tey tey

DÜN:
(9:00) :2 açma(içini gluş yedi)1 karışık meyve suyu.

(piknikte kahvaltı tabagında açma,su böregi,peynirli pizza,kaşarlı poça vardı ama ben sadece açma yedm)

(11:00) :nescafe,2 avuç çekirdek çıtladım.
(13:30) :4 köfte,1 tavuk parçası,salatalardan tattım ve 2 bardak kola.
(15:00) :közde türk kahvesi yaptım
(16:00) :2 kayısı,1 dl.kavun,2 dl. karpuz,1dl. baklava.

Su:az içtim 2lt anca.
Spor:rumeli havaları oynamaca
halay çekmece
çiftetelli döktürmece
Romanda kendimcen geçmece
Ogluşun peşinden koşmaca
ogluşla top oynamaca

İyi canim menu tadimlik yemissin hep . Bide bol bol oynamissin ohhTatile cikasim geldi benim de serin serin denize havuza girmek istedi canim.Bol bol eglen keyfini cikar Allah icinize sindirsin ins.Bizde persembe d. Gunu yapcaz kizima sil supur bende de is cok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…