Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Baslangic 63
Gecen hafta 49.700
Bu hafta 49.700
Gelen 0
Giden 0
Hedef 49
Kizlar cok mutluyum yaaa kilo almamisim dun biraz dikkat ettim su ictim hemen farketti ama ben ekmekte cok az yiyorum onun etkisi de cok bence tabi birde sabahin 8inde uyanip gece 1 de uyuyorum ve hic oturmuyorum desem yalan olmaz cok hareket edince yediklerimi yakiyorum heralde
Kizlar ben artik kilo vermeye calismiycam Cunku gercekten azcik gobus var( onun da caresi spor) baska bisi kalmadi herkes cok elestiriyo hakli gibiler bileklerim falan cocuk gibi kaldi suanki halimden de memnunum zaman olunca mekige baslarim birtek.Amacima ulastim cok guzel bi duygu kilo almamak icin dikkat edicem bundan sonra
Kilo verenleri tebrik ediyorum tekrardan

Yarin tartil kilo verdigini gorceksin normal gece yiyince ayni cikman canim

baslama 67.7
gecenhafta59.6
bugun 59.3
tiplam 8kilom gittmis kesin.adetliyim ve sisim haftaya 58li kilolardayim

hedefff acken 53 tok 54..inssssaallahhhaz kaldi be hacii osleyin beni kislarrvmenulerim ve ben gelexegim ykinda

menüm sabah 1 yumurta haşlanmış rafadan bide yeşilçay ekmek yok
ara 2 çilek 4 ahududu hepsi bahçemizden organik yani
ara nescafe
öğle 2 orta boy haşlanmış patates 2 parmak kalınlığında haşlanmış tavuk ardından nescafe
ara türk kahvesi
akşşam 3 yemek kaşığı tavuklu pilav tuzsuz ve az yağlı eşimide alıştırdım az tuzluya sonunda şuan mangolu meyvesuyumu içiyorum sonra da çay içicem siyah çay kendimce bugün iyi mnenü çıkardım ama bakalımyarın sabah tartı neyi göstericek aslında akşam yemeğinde pilav saçma oldu ama neyse

kızlar kilo verenleri tek tek tebrik ediyorum.. ben 500 gram almışım zaten kaç haftada verdim gerçi dün regl oldum belki onun şişliğidir ama zaten benim kilomda birinin kilo vermesi çok zor ve benim bunla upraşıcak sabrım ve iradem yok sanırım böyle 100 gramlarla falan uğraşamıyorum iyice taktım kendimi yıpratıyorum o yüzden artık dr ozan tuncerin dyetsiz kalıcı zayıflamasını uygulamaya çalışıcam her zayıf insan gibi acıkınca yiyip doyunca bırakıcam inşallah bugüne kadarki destekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize çabucak hedef kilolarınıza ulaşmayı diliyorum.. :)

benimle pazartesiden itibaren 7gun tavuk salata diyetini uygulayacak yaren ariyorum sabreedebilirsek olur gibi okudumda konu acmislar tikirtikirgidiyor yaa kilolariii ne dersiniz

merhaba kızlar
ben bu sabah 2 adet krep yedim. yanında da peynir domates, salatalık vardı. krepin kalorisi de 55 civarıymış. çavdar ekmeğinden bile az. şimdi de yeşil çayımı içiyorum.

sabah 1simit yedim 2kkpeynir beyaz kasarckwrisik 6zeytin domtes salatalik cay yarim pors sucuklu yumurta
ara salatalik yogurt
simdi bir kase yesilmercimekli tarhana corbasi ictim
aksam yedide yine corba icicem karpuzda yerim

hafta ici tavuksalata yogurt diyetini yapmak isteyen varmi benimleee biri okursa bana yaren yapalim diyorumm

sabah 59ciktim
bakinda gorun bu cuma ben 58im hatta 57bile olablirim tavuklu diyeti yapsam kesin zatennn ya kizlar varmi yapcak benimle ebruu ne dersin canim yapalimmi meliss zuzucumm jojopumm buriniz bi ses verin bi okusaniza deneyimlerimizde yogurt tavuksakata diyeti

ebrum ya tiksinirsem bida yiyeme ben ama zaten kırmızı et pek yiyemiyorum köfte dışında neyse sen bi dene bende öyle yaparım kilo verirsen eğer..

Kendimden nefret ediyorum icimi dokmem gerekti cok sıkkın canim ye ye bi hal oldum sanki sıkıntim gecti
Dun 2 paket biskolata
1 paket nutymaxmi ne ondan
Aksam 3 minik ek
Bugun
2 dilim kek kendi yaptigim yarin piknige gidilcek
2 pogaca
2 browni
2 mini ek
Biraz cikolata
Baska aklima gelmiyo offfffff oooofffffff ooffffff
Napiyorum ben kendime boyle

slm kızlarrr
kilo verenleri tebrik ediyoruumm bu afta nerdeyse herkes vermiş..
ösgeemm hedefeine ulaşmana çok sevndm artık korumaya geçiceksin sanırım 700 gramın daha var ama önmli olan şu anda tamamdır bu halml mutluyum diyebilmek ve sen bu noktadasın. inş istikrarlı kilo verdiğin gibi kilonuda korursunn:))
çokseymiistedim tam olarak menüleri takp edemedğim için nasıl beslendiğini bilmiyorum ama kendini tuttuğunda çok ii kilolar verdiğini biliyorum. o yüzden canını sıkma ve önüne bak. kendine güvenn ve diye diyetini boşlama veremedn diye de üzülme. haftada daha ii vericm de ve verrr..!!
sehraaasen bişiyi yacam ddn mi yaparsın korkulur senden haftaya 58 lerde görmek istiyoruz sennii hadi göster kendiniiiii
ebruşuumm tavuk diyetnde başarılar canııım.. inş umduğun gibi ii geçer veee gider kilocuklarr..
vee diğer canım arkadaşlarım hepinizi verdiğiniz kilolar için tebrik ederim veremeyenler ve alanlarda üzülmesn haftaya azimle devam etsiinn..
beni sorarsanız tartılaamadım tabikii. ve börekler kızartmalar cipsler havda uçuyo.. ama günde çok fazla yürüyoruz (gezerken) belki biraz eritiyorumdurr.. açıkcası pekte sıkmıyoruum kendimi. dönünce devm ederiz elbettt :))
hepinizi seviyorummm kızlarr kendizee çookk cici bakııııııııııınnnnnnnnnnn

üzülmee ösgeemm .. haftada 1 olur öle şeyler.. bak kaç zamandır yemedn tatile gittin yemedn olsun o kadar. hem artık kilo koruyacaksın sen olur arada böle kaçamaklar. hiç yimicez mi cnmmm boşweeeeer sıkma canını.
hem kırk yılın başı yemişsin bari yedim ohh olun pişman değilim dee dimi amaa..
silkin derin nefes al ve yarın daha güzel beslennnn

bugünkü menüşşşş
sabah aç karnına su
kahvaltıda 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 zeytin 1 bardak süt yarım kk peynir
ara nescafe
öğle biriniz krep yemiştiniz çokşeymiistedim sanırım sendin senin menünü okuyunca hemen kalktım yaptım oğluşumla bi güzel yedik bayadır yememiştim acısını çıkarıp tam 2.5 adet yedim ve yanında ayran
ara türk kahvesi
akşam 5 tane cilli kuru köfte adınııda ben uydurdum eşimle çocuğuma kadar ayırmıştım nöfrozda kıyma cilli büyüklüğünde kızarttım yedim bende 1 kase yoğurt şu zencefile biraz ara verdim sanırım çocuğuma dokunu sütümden geçerek kusmaya başlamıştı 2 günden beri yemiyorum artık sütten kesince başlarım bende
su 2 litreye yakın oldu

Bugün sirkeciye gittim haşatım çıktı.Şimdi geldim.Kaynımın sözlüsünn ailesi ailecek yemege aldılar bizi.Yemesen ayıp olur dediler.Az az tatsamda koca kazanlala yemişim gibi karnm patlıyck.Öglende döner yemştm.Bu akşamda çorba,bezelye yemegi,pasta,çerez,çigköfte(önümzde yaptı tazecik),ayran,dolma,sarmaaaaaNe güzel tavuga dayamıştım sırtımıNiyse artık bıkana kadar yada gıdaklayana kadar tavukkkkkk......Yaşaın tavuk yemekHadi SEHRA veee tavukçuuuuu arkadaşlar hep beraber.Ama ben öglen arada sebze yiycem ama akşam kesin ve kesin tavuk yiycem

Canım menün gayet iyiEvet yogurt kürünü paşaları sütten kesince yaparız canım zuuuzuum

bu sabah her pazar sabahı biraz ağırdı kahvaltım. 15 tane kadar patates kızartması, 2 dilim kızarmış çavdar ekmeği, üstüne de bir dilim normal ekmek yedim. gerisi domates, salatalık, peynir zeytin şeklindeydi. biberiye yağıyla sarıp incelenler var. öyled birşey mi yapsam diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…