- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #4.561
kilo bildrimi
başlangıç 68
geçen hafta 61.300
bu hafta 61.300 sabah tartıldım ee dün sabah tartıldığımda da 60.700 çıkmıştım ama dün akşam eşim güzel şeyler almış dayanamadım yemiştim gofret çikolata da cabası ondan aldım herhalde neyse bu hafta telafi ederim ben
heddef 55
Yarin tartil kilo verdigini gorceksin normal gece yiyince ayni cikman canim
sabah 59ciktim
bakinda gorun bu cuma ben 58im hatta 57bile olablirim tavuklu diyeti yapsam kesin zatennn ya kizlar varmi yapcak benimle ebruu ne dersin canim yapalimmi meliss zuzucumm jojopumm buriniz bi ses verin bi okusaniza deneyimlerimizde yogurt tavuksakata diyeti
Kendimden nefret ediyorum icimi dokmem gerekti cok sıkkın canim ye ye bi hal oldum sanki sıkıntim gecti
Dun 2 paket biskolata
1 paket nutymaxmi ne ondan
Aksam 3 minik ek
Bugun
2 dilim kek kendi yaptigim yarin piknige gidilcek
2 pogaca
2 browni
2 mini ek
Biraz cikolata
Baska aklima gelmiyo offfffff oooofffffff ooffffff
Napiyorum ben kendime boyle
bugünkü menüşşşş
sabah aç karnına su
kahvaltıda 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 zeytin 1 bardak süt yarım kk peynir
ara nescafe
öğle biriniz krep yemiştiniz çokşeymiistedim sanırım sendin senin menünü okuyunca hemen kalktım yaptım oğluşumla bi güzel yedik bayadır yememiştim acısını çıkarıp tam 2.5 adet yedim ve yanında ayran
ara türk kahvesi
akşam 5 tane cilli kuru köfte adınııda ben uydurdum eşimle çocuğuma kadar ayırmıştım nöfrozda kıyma cilli büyüklüğünde kızarttım yedim bende1 kase yoğurt şu zencefile biraz ara verdim sanırım çocuğuma dokunu sütümden geçerek kusmaya başlamıştı 2 günden beri yemiyorum artık sütten kesince başlarım bende
su 2 litreye yakın oldu