- 27 Haziran 2008
- 1.257
- 306
- 37
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #4.581
kızlar bir haftadır yazamıyorum eşim evde kızım da diş çıkartıyo bi de kabızlığı var ssabaha kadar ağlıyodu
yemek konusunda tozu dumana kattım resmen sizden gördüm canım çekti nutella alıyım azcık azcık yerim dedim 3 de bitter aldım sonra ne oldu bilin nutella da çikolatalarda iki günde hiç fındıklar cevizlerde cabası. ne zaman bunalsam çocuklardan kendimi mutfakta buluverdim
bi de eşim akşam akşam gel waffle a gidelim dedi hayır desem olmaz bari bi tane alalım dedik yedik beraber
kayınvalideme gittik makarna yapmış karnım da toktu ama önümde yoğutlu yoğurtlu yerlerken canım çekti ben de yedimm bi de üstüne ceviz incir.... zayıflamayı bırak sürekli kilo alır oldum ve bi karar verdim bundan sonra 5 kilo verirsem kendime ödül günü verip bi gün istediğimi yicem eğer ola ki istediimda kiloya gelirssem de 2 haftada 1 gün izinliyim burdan mantıklı gözüküyo bana siz ne dersiniz
onun dışında da et tavuk salata sebze yemeğine ağırlk veriyorum oonlardan kısmıyorum hamileyim die
bi de en çok istediğim şey ramazan bayramında 8.5 aylıkken kurbanda çıtır olmak 4 çocuk annesi ve incecik kulağa çok hoş geliyor
meliss ebru jojopum osgee busuu zuzucumm aslinda ben hep bakiyorum size buraya ama bundan sonra baktigimdada iki cumle dahi olsa yazcamki bilin deyi cunku sizlerde en az benim kadar biliyorsunuzki ipin ucu kaciyor buraya yazilmadigi vakit yazmadigim zaman bilinki giremedigim icindir ne yemis olursam olayimda yazcam yarin itibariyle.dun oructum esimle sozlesmistik pazartesi persembe oruc tutcaz uc aylarda diye malum oruc olunca sadece tavuksalata olamadu amaaz yedim corba falanda ictim karpuz yedim neyse diyecegim oki yazacagim ne olursacartikin sizde iki cumle yazinki birbirimizden haberimiz olsun..ama su tavuksalata diyeti bence super dun baslayacaktim ne guzel ben yaa ilk kez sozumde duramadim ordaki arkadaslarackarsida mahcup oldum
Cvbim alintinin icine karismista bidaha yazdim meliscim
Seni dusununce ilk aklima o geldi cok iyi niyetli biri oldugunu dusundugumden melek dedim icime ilk dogan sey bu oldu
Eet 6. Hissim kuvvetlidir bazen ben bile yok artik diyorum kayinvalidem 3 4 kere biseyini kaybetti hepsini elimle koymus gibi buldum kocis cinlisin sen galiba diyo
meliss ebru jojopum osgee busuu zuzucumm aslinda ben hep bakiyorum size buraya ama bundan sonra baktigimdada iki cumle dahi olsa yazcamki bilin deyi cunku sizlerde en az benim kadar biliyorsunuzki ipin ucu kaciyor buraya yazilmadigi vakit yazmadigim zaman bilinki giremedigim icindir ne yemis olursam olayimda yazcam yarin itibariyle.dun oructum esimle sozlesmistik pazartesi persembe oruc tutcaz uc aylarda diye malum oruc olunca sadece tavuksalata olamadu amaaz yedim corba falanda ictim karpuz yedim neyse diyecegim oki yazacagim ne olursacartikin sizde iki cumle yazinki birbirimizden haberimiz olsun..ama su tavuksalata diyeti bence super dun baslayacaktim ne guzel ben yaa ilk kez sozumde duramadim ordaki arkadaslarackarsida mahcup oldum
herkese merhaba
sabah 07:30 da bir dilim çavdar ekmeği, 2 çeri domates, bir küçük salatalık, 2 zeytin, 3 dilim sucuk ve 2 çatal nutella (ne gerek varsa), bir fincan bitki çayı
ara: 1 paket mavi yeşil bisküvi, şekersiz nescafe
12:00 de bir porsiyon ezogelin çorba, 4 adet şiş köfte, salata, 3 lokma pide, 3 çatal pilav
15:00 de 4 kayısı yiyeceğim
akşama da taze fasülye ve pirinç pilavı yapılacak.
pilav yemicem sadece fasülye.
şu ana dek 1,5 litre su
bugün regl olmam gerek. cvumada inşallah 62,0 çıkacağım.
kızlar hafta sonu 2 günlüğüne tatile gideceğiz. yer falan ayralmadık. nereyi bulursak kalırız. nereyi bulursak yeriz. sizce arabada yanımda neler olmalı. bozmak istemiyorum diyetimi.