Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

dünkü menüm
sabah aç karnına su kahve
ahvaltıda 1 az yağda pişmiş yumurta 2 kaşık yoğurt 3 zeytin 1 dilim ekmek şekersiz çay
ara nescafe
öğle bahadırı kültür parka götürdük babası küçük paşayla ilgilenirken bende büyük oğluşumla herşeye bindim bu sefer arabamızla gitmedik yürüye yürüye güneşin tadına vara vara gittik baya mesafe vardı parkla evin arasında parktata gezdik tabi çok acıkınca ekmek arası döner yedik ben benim ekmeğin çeyreğini yiyeildim gerisini eşime verdim midem küçülmüş kızlar hemencik doyuyorum artık 1 kutu cococola içtim
ara dondurma
akşam eşimin teyzesine gittik orda da 1.5 yemek kaşığı patlıcan yemeği,2 yemek kaşığı makarna az turşu arkadan çay ekmek 4 lokma

Günaydın kızlaaaarr :)
nasilsiniz bakalım? Ben daha yataktan yeni kalktim birazdan kahvaltı yapıcamm. Yeni bi hafta yeni bi başlangıç yeni bi diyet diyerek elimden geldiğince düzgün beslenmeye calisicam. Ama önümüzdeki bi kac hafta taştılamcm cünkü stajm bitti. Yaz staji baslayinca tekrar taştırtlablrm. E Evde de tartı yok etrafta da yok .s olsun hem moralim bozulmamış olur. Sonra bi bakarim 58lere 57lere düşmüşmm :):)

meliss ebru jojopum osgee busuu zuzucumm aslinda ben hep bakiyorum size buraya ama bundan sonra baktigimdada iki cumle dahi olsa yazcamki bilin deyi cunku sizlerde en az benim kadar biliyorsunuzki ipin ucu kaciyor buraya yazilmadigi vakit yazmadigim zaman bilinki giremedigim icindir ne yemis olursam olayimda yazcam yarin itibariyle.dun oructum esimle sozlesmistik pazartesi persembe oruc tutcaz uc aylarda diye malum oruc olunca sadece tavuksalata olamadu amaaz yedim corba falanda ictim karpuz yedim neyse diyecegim oki yazacagim ne olursacartikin sizde iki cumle yazinki birbirimizden haberimiz olsun..ama su tavuksalata diyeti bence super dun baslayacaktim ne guzel ben yaa ilk kez sozumde duramadim ordaki arkadaslarackarsida mahcup oldum

kızlar bir haftadır yazamıyorum eşim evde kızım da diş çıkartıyo bi de kabızlığı var ssabaha kadar ağlıyodu
yemek konusunda tozu dumana kattım resmen sizden gördüm canım çekti nutella alıyım azcık azcık yerim dedim 3 de bitter aldım sonra ne oldu bilin nutella da çikolatalarda iki günde hiç fındıklar cevizlerde cabası. ne zaman bunalsam çocuklardan kendimi mutfakta buluverdim
bi de eşim akşam akşam gel waffle a gidelim dedi hayır desem olmaz bari bi tane alalım dedik yedik beraber
kayınvalideme gittik makarna yapmış karnım da toktu ama önümde yoğutlu yoğurtlu yerlerken canım çekti ben de yedimm bi de üstüne ceviz incir.... zayıflamayı bırak sürekli kilo alır oldum ve bi karar verdim bundan sonra 5 kilo verirsem kendime ödül günü verip bi gün istediğimi yicem eğer ola ki istediimda kiloya gelirssem de 2 haftada 1 gün izinliyim burdan mantıklı gözüküyo bana siz ne dersiniz
onun dışında da et tavuk salata sebze yemeğine ağırlk veriyorum oonlardan kısmıyorum hamileyim die
bi de en çok istediğim şey ramazan bayramında 8.5 aylıkken kurbanda çıtır olmak 4 çocuk annesi ve incecik kulağa çok hoş geliyor

yazdıklarınızın hepsini okudum da en çok şu dört çocuk annesi kısmı dikkatimi çekti..Eğer bi de kullanıcı adındaki 88 doğum tarihinizse valla hayat hikayenizi çok merak ettim. ne diyeyim sizi gönülden tebrik ediyorum. rabbim çocuklarınıza uzun sağlıklı bir ömür versin.

gelelim ben bugün neler yedim
sabah 07:30 bir kase nesfit
10:30 4 adet kayısı
12:00 bir porsiyon tava köfte, yoğurt ve patlıcan salata.
bir fincan şekersiz nescafe
15: 00 de 3-4 adet yenidünya yiyeceğim
akşam da 1 kase mercimek çorba, 2 adet biber dolma var menümde. yarın regl olacağım. bakalım cuma kaç çıkacağım. ama bu sefer sıkı tutuyorum. hep tartıda 62-63 gidip geliyorum. 59-60 gidip geldiğim zamana dek bırakmıcam...

evet 88liyim AMİN RABBİM HEPİMİZİN ÇOCUKLARINA SAĞLIK AFİYET HAYIRLI BİR ÖMÜR VERSİN İNŞALLAH

kızlarrr slmmm
dünkü menümü yazıyorum hemen sabah aç karnına su
kahvaltıda 1 dilim ekmek 2 zeytin 1 yumurta çay
ara nescafe
öğle dün üyük yengeme gittim parka pikniğe gidiceklermiş benidfe çağırdı serap bu dururm8u kaptı 2 çocuğunu aldı heybesini sırtına düştü yollara dün o kadar çok yoruldum ki anlatamam çocuk kucağımda uzuuuuunnn mesafe yürüdüm üstüne bide gittiğimiz parkta bisiklet turu attık çoluk çombalak 3 tane sepetli bisiklet ve her birimizde 2 şer tane çocuk koyduk sepetimize 45 dakika durmadan bisiklet sürdük hafif şeyler atıştırdık bol çay içtik açık alanda
akşam yengemlerde kaldım eşimde gececiydi abim lahmacun ısmarladı 1.5 ondan yedim e tabi 2 bardak kola
bu sabahta eve döndüm kahvaltıyı kocamla eimde yaptım ama perişan oldum ya 2 çocukla yollarda sıcakta 1 dilim ekemek 2 dilim sucuk yarım kk peynir 1 zytin şekersiz çay kahvalıt yaparken aklıma bugün günümüz olduğu geldi hemen kv mi aradım bugünmüydü yarınmıydı bugünmüş dinlenmeden bulaşıkları toparladım evi topladım derken hoooppp serap yine yollara düştü günde yarım dilim börek küçük bi dilim büskvi pastası 4 sarma 1 dilim ince kek yedim çay içtiim 2 bardak sonra tekrar eve geldim 2 günde ne kadar çookk macera yaşamışım beeee ama çoook yoruldum ben yaa kv ler aradı yoldalarmış geliyolar 2-3 gün olmayabilirim kıslar kendinize iyi bakın bende köy yolcusuyum yarın gideiblirim bi kaç gnlüğüne onlarla birazda orda gezeyim

Dünden beri elektrikler yoktu bugün 5 te geldiOgluşun aşısı vardı ama 2 gündür hasta haftaya ertelendiUykusuz ve elektiriksiz geceler,yorgunlk ve tüm gün kediler gibi sokaklarda parklarda bahçede yolladayzPeşinde yemek yedirme çabam ve onun yememe çabası,1 sn. durmadan olaganüstü enerji(hsta olmasına ragmen)koşturmaca ve ben 2 büklüm belimle arkasndn koşturmaca....İşte böyle kızlar daha ne olsun ki.Sizler iyisinizdir inş.Geçen sene kurban bayrmnda aldgm etek bombol olmuşKotlrm kaprilerm eteklerm daaltılmak için terziye gidilmeyi bekliyolarAma göbüşüm beni terk etmemek için direniyrMenümü yazaym ama anneme ggidicem sadece nescae içmeyi düşnyrm ama park yanında belki çekirdek çıtlarız

BUGÜN:
09:15 :yarm simit,kk peynr,2 çatal çokokrem,3 yudm meyve suyu.
11:00 :türk kahvesi,1 kare bitter
14:00 :3 minik lokma,peynr,domates,salata,çay
15:00 30:
17:00 :yeşilçay,ananaslı aktive
18:45 :1 tavuk nuget,çoban salata,yarm dl.ekmek,2 kaşk light yogrt

Spor:1 halı yıkama
ogluşun peşide yürüyüş

Öretmenim,ben denedm ve sabah tartıda ciddi eksilme vardıAma ogluşu emzrdgm için sebze ve balk yemem ve vitaminini ogluşa aktarmam lazım ama sen yapabilrsn.Bende sadece bu gıdgıdak diyetini perşembe günü uygulycm ve en çok ben kilo vericem zuhaaa hhaaaa

dün cevap yazmıştım halbuki ama silinmiş sitede bakım vardı gnee

cnm saoll send eçok iysin topğin gülü :)

ösge bende seni şu primaaa reklamı varya beraber yürüdük biz yolarda şarkısı dakii kıza benziyon :) sankim tahmin

menüm kızlar:)

sabah 1dlm çav menemen çay

ara kayıısı actıvıa

öglen dışardaydım 3 yhmk kaşıgı mantı salataaa ama zeytin yaglılardan:)

ara latelee sütlü

akaşm kıymalı dolmaa tarhana çorbası marı-ul saltası

efet cnm dogrusunn

Kizlarr sizi cok ozledimBen de durumlar ayni yemeye devam Pazar piknikteydik gittigimiz akrabalar ayyy cokk zayiflamissin biraz kilo al dedilercirkin oldugumu ima ettiler
Kizim hala dis patlatmadi ama eli kulaginda az kaldi bian one eski duzenime donmek istiyorum ama suan imkansiz

bende bu gün yediklerimi yazayım zararlı şeyler var ama olsun

aç karna bir bardak ılık su 2 kuru kayısı

sabah 10:00 1 haşlanmış yumurta
kk peynir
4 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
bir domates, 1 salatalık
4 banım pekmez
1 şekerli siyah çay

ara: bir elma

14:00 bir kase k-fleks, 1 çokonat

ara: siyah çay şekersiz, bir avuç beyaz leblebi

akşam18:30
bir kase, mercimek çorbası,
5 kaşık mantar sote,
bir dilim buğday ekmeği
salata

ara : birt kase yoğurt yulaf kepeği ekledim
3 fincan yeşil çay, 2,5 litre su

biraz öncede lesli ile 3 mil yaptım ( 10 gün olmuştur spor yapmayalı, normalde 3 hafta önce bir hafta 5 mil yapıyordum, 10 gün ara verince yine 3 mille başlayayım dedim )

şimdi gidip yatayım kızım kalkmadan
herkese iyi geceler

kızlar okudum yazdıklarınızı yazayım hemencik dedim okuldayım cuma karneee işşallaahh bitsin artıkk

sabah ıklık su 1kayısı
kahvaltı 1çavdar 1haşlama yum 1buçuk kk ceviz 5zeytin 2ceviz domates salatalık biber salatalık dereotu
ara şimddi türk kahvesi içeeceğiz
öğleyi yazarım

herkese merhaba
sabah 07:30 da bir dilim çavdar ekmeği, 2 çeri domates, bir küçük salatalık, 2 zeytin, 3 dilim sucuk ve 2 çatal nutella (ne gerek varsa), bir fincan bitki çayı
ara: 1 paket mavi yeşil bisküvi, şekersiz nescafe
12:00 de bir porsiyon ezogelin çorba, 4 adet şiş köfte, salata, 3 lokma pide, 3 çatal pilav
15:00 de 4 kayısı yiyeceğim
akşama da taze fasülye ve pirinç pilavı yapılacak.
pilav yemicem sadece fasülye.
şu ana dek 1,5 litre su
bugün regl olmam gerek. cvumada inşallah 62,0 çıkacağım.
kızlar hafta sonu 2 günlüğüne tatile gideceğiz. yer falan ayralmadık. nereyi bulursak kalırız. nereyi bulursak yeriz. sizce arabada yanımda neler olmalı. bozmak istemiyorum diyetimi.

yolda arabada yemek icin soruyorsan beyaz leblebi hazircayranlardan azcceviz findik kurukayisi incir hurma falankalcaniz yer icun yesilcay tabi yol boyu su ic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…