Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Zuuzzuuumm sen yogurdun içine tarçınla zencefil mi katıyosn?Emziren annelere uzun süre zencel ve zerdeçalı önermiyolar ama:44:

günaydın arkidişler
umarım keyifler iyidir, ben bu hafta iyice serdim sporu zaten unuttum bide içimde canavar varmış gibi sürekli bişeyler yemek istiyoum , birazda reglden kaynaklı tabi neyse bu tartı geçsinde haftaya artık biraz toparlarıjm umarım bide hep bu ün menü yazacam diyom sonra bakıyom çok yemişim utanıyorum yazmaya

Sefa doganay 3 ayda 20 kilo vermişKara havuç ve sebze çorbası içmiş yanında yeillk ve ayran.Akşamları sadce ananas yemiş.Çok tok tutuyr dedi

Kizlar yarin artida cikcam kesin yatili misafirim oldugu icin ve kizimla da ilgilendigimden 2 saatte bir oturup yemek yiyemiyorum hatta tam sofrayi kuruyorum kuzim mizmizlaniyo yedirtmiyo ya da uykusu geliyo bende cogu zaman ayakta abur cubur agzima atiyom cok duzensiz suyu 3 lt icemiyom 1 haftadir gene de hersey benim elimde cok salmamam gerek
Melisim iltifatin icin tesekkyrler sen de topigin melegisin
Ebrucum gordum sefayi cok zayiflamis ama biz uygulamayiz aksam sirf meyve bize gore degil
Zuzu supersin nediyim baska bilemedim cok mutlu oluyom senin adina ins yarin iyi bur sonuc alirsin canim

Ogluşu yeni uyttm anca şimdi öglenlk yiyrm.Artık günde 1 kez uyuyr:18:Özgecm üzülme haftya düzene girip verrsn merk etmeBende yarnn telaşı başladı ve light yogrt aradm ogluş kucagmda ama bulamadmNerde yaşıyosam artık uzayda mı:44:Sinir oldum ve en son girdigim markette adama söylendm nie getirmiyosnuz dieTavuk suyuna çorba yaptım ogluşla kendime.Akşama onu içicm ve haşlanmış tavk salata yogrt yiycem inş.

Zuuzzuuumm sen yogurdun içine tarçınla zencefil mi katıyosn?Emziren annelere uzun süre zencel ve zerdeçalı önermiyolar ama:44:

ebrucum zerdaçalı yemiyorum zencefili ve tarçını katıp yiyorum 4 gün falan oldu başlayalı ama hiç bi yan etki görmedim çocuğumda suyuda bol bol içmeye çalışıyorum berkayda sürekli meme istiyo

slmm kızlarr..
nasılsınız. ben edirnedeyim sonunda gelmiş bulunuyorum :))
yarın tartılamam büyük ihtimal çünkü buralarda dijitaal tartı bulmam zor olsa gerek.
zaten diyet falan da hak getire takmadan yiyorumm resmenn off.. ablamı görünce moralim bozuldu çok zayf. tayt gymiş çok hoş gözüküyodu gıcık insan..
keşke bende onun gibi olabilsemm amaa nerdeeeeeeeeeeeeee...........
artık dönünce çok ii bi diyet yapıcam bu sefer çok güveniyorum kendmeee.. metlu değili çünkü sarkan göbşiimle.. her sefer aynı şeyleri duymaktan sıkılmış olabilirsiniz benden ama artık düzelicm emn olabilirsinizz....

BUGÜN:Aç karınla 2 büyük bardak ılık limonlu su.
Sabah
09:15 =2 kk peynir,1dl.çavdar,3 y.zeytin,çay.
Ara
13:00 =türk kahvesi.
Ögle
14:15 =2 kaşık yeşil fasulye,yarım dl.çavdar,2 kaşık yogurt, 1 biber.
Ara
16:00 =yeşilçay,5 yulaflı.
17:00 =2 kivi
Akşam
18:15 =1 kase tavuk suyu çorba,1 avuç haşlanmış tavuk,çoban salata,2 kaşık yogurt.
Ara
21:00 =yeşiçay,4 kayısı.

Spor:ev temizligi
150 oklava
1 saat yürüyü
200 mekik

Su:3.5lt yatana kadr 4 olur

Kızlar bütün gün kaçamak yapmamak için direndim.22:00 yukarı ogluşu sevmeye çıkrdım.Çagırdılar megersem yalancı profiterol yapmşlar.Yok dedm bütün gün güzel gttim yemycm.Gözlerimn altı çökmüş yetermiş emzikliymişim günahmış içim çekermiş mişteeee mişşşşşşş ebruda profiteroldan 4 çatal yemiş,hikayede burda bitmiş,yarında tartı ebruya küşcekmişşşşşş

merhaba bende menümü yazıp çıkıcam hemen
7.30 - 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 yumurta , 1 kk peynir , salatalık
10.30 - 1 avuç fındık
14.30 - 1 kase erik ve kiraz
16.00 - 1 parça tavuk , kabak ve havuç rendesi yoğurtla , 1 tane galeta üzerine 1 gofrt ( hasta oldum dayanamadım)
20.30 - 1 kase makarna ( hiç olmadı biliyorum ama zorundaydım :/

Günaydın yol arkadaşımOgluşa oyunla kahvaltı yedirmeye çlışıyrm.Sen enerjiksin galiba

yoldaşımmmm menülerini yazmısınnn aferin sanaaaa enerjiktim ama akşama dogruuu pess wlaa

össge bana hep o isimlee takarlarrrrr waw 6cı hismii

hoşgeldin busu sormuştuk senidee hoşgeldin istikralı ol bu sefer tamm :))

menüm kıslar:)

sabah 1dlm çav kahvaltıklar açy

ara ceviz kayısı

öglen yapmadım dışlardaydım ..

ara evde avtıvıa yogurt ananslı

akşam yeşil mercimek çorbası bezelye yemegi 3 ymk kaşıgı pilav

3 kayısı 2 erik

kiraz sapı çayım

hosbulduuuk :) ya sürekli aynı seyi söylüyorum. Yok düzeldim yok yemicem falan. Ama pazar günü dönüyoruz pazartesi bi basliycam gayet ii beslencem . Cünkü hala kendimi beğenmiyorum. Ablama bakiyorum istedigini giyiyo cikiyo ben iki saat bol seyler arıyorum. :'( off moralm bozuluyo yemek yedikce ya.. Neyse neyse susaym simdi ve pazartesi günü herseye kaldigim yerden devam edeyim . . .

Ebrucum aslinda 21 de meyven var diyet menusu olarak bakarsak oda olmamaliydi ancak kendi menume bakinca bu yorumu bile yapmam sacma tabi senin iyiligin icin sonucta profiterole dayanamam gecen kocis supriz yapmis getirmis sevinsemmi uzulsemmi bilemedim ama aksam degil sabah yedim sende oyle yap sevdigin seyleri afiyet olsun cuma oncesi ins tartiya cok yansimaz

Melis cok istikrarlisin bravo

Cvbim alintinin icine karismista bidaha yazdim meliscim
Seni dusununce ilk aklima o geldi cok iyi niyetli biri oldugunu dusundugumden melek dedim icime ilk dogan sey bu oldu
Eet 6. Hissim kuvvetlidir bazen ben bile yok artik diyorum kayinvalidem 3 4 kere biseyini kaybetti hepsini elimle koymus gibi buldum kocis cinlisin sen galiba diyo

Son düzenleme:
günaydınnn arkidişlerrr
kızım uyanmadan bildirimde bulunayım, pek değişen yok ama olsun

başlangıç: 78.5
geçen hafta: 71.5
bu hafta: 71.2
giden: 300
toplam giden: 7.300
hedef: 58

Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:55.8
Bu hafta:55.3
Gelen :yok
Giden:500
Toplam:7.7
Hedef:55.0

Kızlar çok şükür 300 gr snra hedefimdeyim.Ama 13 temmuz 42 gün içinde hedef 52 yapıyrmİnş. bu tavuk diyetiyle vericegime inanıyrm.Evde oldugum her ögle ve akşam tavk yiycem.Çıktık bi yola hadi hayırlısıııı

tebrik ederim canım

kilo bildrimi
başlangıç 68
geçen hafta 61.300
bu hafta 61.300 sabah tartıldım ee dün sabah tartıldığımda da 60.700 çıkmıştım ama dün akşam eşim güzel şeyler almış dayanamadım yemiştim gofret çikolata da cabası ondan aldım herhalde neyse bu hafta telafi ederim ben
heddef 55

Aşağıdaki mesajı 18.02.2012 de yazmışım...
Kilo bidirimim
başlangıç: 64,8
geçen hafta: 63,6
bu hafta: 62,2
giden: 1,4
gelen: Yok çok şükür
tolam giden: 2,6 kilo
hedef: 60,0

şimdi çok yoğun işim var. Değerlendirmeleri sonra yapıcam.

bu sabah kahvaltıdan sonra tartıldım. 63,4. yazıklar olsun bana. yuh olsun bana. tuvalete çıkmadan, kahvaltıdan sonra tartıldım. haftaya adet de olucam diye bahaneler uydurdum kendi kendime. ama bugün işten birisi sen kilomu aldın dedi. o an bittim ben. biliyorum bıktınız benden. ay gene mi bu ya diyorsunuz. oburum işte oburum...

günaydınnn arkidişlerrr
kızım uyanmadan bildirimde bulunayım, pek değişen yok ama olsun

başlangıç: 78.5
geçen hafta: 71.5
bu hafta: 71.2
giden: 300
toplam giden: 7.300
hedef: 58
Tebrikler canim haftaya daha cok gider ins.

Cok sevindim senin adina canim. :13:tavuk yemekten bikmazmisin yaa :44:

Neden bikalim csnim sen de unut gecmisi yedim ictim doydum bidaha duzene sok kendini hemen moral bozup salma kendini lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…