Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Kızçeler yarın oruç tutma niyetimden dolayı bi yeme istegi var ki sromayın:18:

Sahurda ye canim ben de oyle yapcam esime diyom gece firinda sicak pogaca falan cikiyomu gidip alalim yarin eltime gidince millet pasta tatlilari goturcek bense oruc acinca biraz yerim heralde cuma sabahi icin super bi hareket olur bu:KK19:

Hayatinda yoluna girmesi gereken meseleler var demekki aklini diyete beslenmeye veremiyosun
Yoluna girince tekrar duzene girersin cok sıkma canini bi sure izin ver kendine kafani topla canim:KK19:

toparlann gel cnmm sıkıntı yapma senn kardeşimmm :KK19:

çok teşekkür ederim kızlarr.. en kısa zamnda kendimi toplayıp düzene sokucam...:KK14:

Menunu cok begendim cikolata da oglen canin cekseymis keske

canım teşekkür ederim mutlu oldum:KK9: çikolatada bir parçaydı bişey olmaz herlade 50 kalori falandır bakalım yarında az terim inşallah cuma sabahı tartıda 40ları görsem keşke.. yarın bende aslında oruç tutmak niyetindeyim ama iftarda evde olamicam ne yazıkki allah kabul etsin sizin oruçlarınızı inşallah kızlar...

Menunu cok begendim cikolata da oglen canin cekseymis keske

canım teşekkür ederim mutlu oldum:KK9: çikolatada bir parçaydı bişey olmaz herlade 50 kalori falandır bakalım yarında az terim inşallah cuma sabahı tartıda 40ları görsem keşke.. yarın bende aslında oruç tutmak niyetindeyim ama iftarda evde olamicam ne yazıkki allah kabul etsin sizin oruçlarınızı inşallah kızlar...

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak ılık su.
Sabah:1dl.light ekmek,1 karper,2 çatal reçel,1 kandil simiti,çay.
Ara:türk kahvesi,1 elma,1 avuç b.leblebi.
Ögle:gün:KK24:
Ara:yeşilçay.
Akşam:1 karınıyark,2 kaşık pilav,2 kaşık yogurt.
Ara:çay,3 yulaflı

SU:3.5lt

Kizlar persembe kandil oruc tutmayi dusunuyorum Nasipse gecen sene ramazan da oruc tutamadim yeni dogum yaptim lohusaydim:KK49: ebru zuzu sehraa size sorum su sutunuze etkisi oldu mu kizim 11 aylik bise olmaz dimi buyudu sonucta ramazanda da tutmak istiyorum artik
yavrum ben tutmadım oğlum 6aylıktı başım dönüyordu ek gıdayada geçmemiştik ama ek gıdaya geçtiysen yiyorsa ve kendine eziyet olmicaksa tut derim sonra çok zor oluyor tutması ama dinende cevaz var biliyorsundur anne çocuğun rızkını barındırdığı için tutmayabilir günah değil yani ramazan için ..zaten bugünlerde nafile ibadete giriyor ama çok büyük sevap:KK34:

inanılmaz tatlısınız nerdeyse tüm sayfaları okudum bende zayıflamak istiyorum aranıza kabul ederseniz çok mutlu olurum özge ebru melis sahra ve tabi çıtırcık ve diğerlerii
namab allahım bir hayranımız daha var zaten kızlar acayip okunuyoruz haberiniz olsun yarın öbürgünn manşetlere çıkcez fablarımız gisli hayranlarıız var bizim hayranım sana sehraaaa hayranım sise kıslarrrr:KK52:
slm kızlar..
bi kaç gündür pek keyfm yok giremiyorum kk ya. menülerimide yazamıyorum.
hoş adam gibi beslenmyorumda.
bi yiyorum bi yemiyorum dengeszm bugünlerde.
kendme bakıyorum beğenmyorum kendmi ama uğraşması diyet yapması da zor geliyo sanki naparsam yapim o göbek orda durack gibi. eski isteğim yok artık neden blmiyorum :KK43:
sevgilinden dolayı bu durum evlenince unutursun dirdi annem ayağımı taşa çarpsam:KK52:sende unutursun ama o adamdan koca olmaz diyim sana şakaaaaa sus sehraa:KK20::KK37:
ablamdaydım diyorum bişey demiyorum grev vardı gitmedim okula yidimde yidim:KK50:

Son düzenleme:
yavrum ben tutmadım oğlum 6aylıktı başım dönüyordu ek gıdayada geçmemiştik ama ek gıdaya geçtiysen yiyorsa ve kendine eziyet olmicaksa tut derim sonra çok zor oluyor tutması ama dinende cevaz var biliyorsundur anne çocuğun rızkını barındırdığı için tutmayabilir günah değil yani ramazan için ..zaten bugünlerde nafile ibadete giriyor ama çok büyük sevap:KK34:

namab allahım bir hayranımız daha var zaten kızlar acayip okunuyoruz haberiniz olsun yarın öbürgünn manşetlere çıkcez fablarımız gisli hayranlarıız var bizim hayranım sana sehraaaa hayranım sise kıslarrrr:KK52:
sevgilinden dolayı bu durum evlenince unutursun dirdi annem ayağımı taşa çarpsam:KK52:sende unutursun ama o adamdan koca olmaz diyim sana şakaaaaa sus sehraa:KK20::KK37:
ablamdaydım diyorum bişey demiyorum grev vardı gitmedim okula yidimde yidim:KK50:

Saol canim cvbin icin tutcam bakalim nasi olcak emzirirken tutmamistim evde olsam iyiydi misafirlikte olcam :KK37:Hepimiz cozuttuk tek sen degil.valla ebru gundeymis busu depresyonda sen ablanda ben kendi havamda jojop tatilde zuzu koyde :KK52:Noluyooo bana bende sehralastim :KK1:melis sana lafim yok bize bakma sen de olmasan kilo alma topigi sancak okuyanlar.Sahur menumu yazarim sabah:KK1:cok yiyesim var:KK17:

Saol canim cvbin icin tutcam bakalim nasi olcak emzirirken tutmamistim evde olsam iyiydi misafirlikte olcam :KK37:Hepimiz cozuttuk tek sen degil.valla ebru gundeymis busu depresyonda sen ablanda ben kendi havamda jojop tatilde zuzu koyde :KK52:Noluyooo bana bende sehralastim :KK1:melis sana lafim yok bize bakma sen de olmasan kilo alma topigi sancak okuyanlar.Sahur menumu yazarim sabah:KK1:cok yiyesim var:KK17:
ne yapcan sahurda ösge ne yicen

Son düzenleme:

Valla canım menülerimden ve göbüşümden utanıyrm:KK31:Çözüttük ama çıtırcıkta hiç ugramıyor bize bi fırça kaysın:KK19:Karnım aşırı tok:KK25:Sahurda kahvaltı tarzı yogrt felnda yemeyi düşünüyrm.Bu arada özgecim inan sen beni oruca teşvik ettin.Tutmak istiyordum ama sen tutucn die banada cearet geldi.Rabbim çocuklarımıza bakma gücünü kuvvetini verir inş.Ogluş emdkçe içim kaznıo ve migdem de bulanıcak biliyrm ama zahmetsiz rahmet olmaz:nazar:

Kızçeler ben bu sabah cumadan beri ilk kez tartıldım.Söylemeyecktm ama dayanamıyrm.55.5 İ gördüm:KK52:Hırslanıp kiltlenmek yerine yedm:KK14:Yrn dikkt edicem.İftar 8 buçukta ooldugu için haff yiyelim sehra özge:nazar:

Valla canım menülerimden ve göbüşümden utanıyrm:KK31:Çözüttük ama çıtırcıkta hiç ugramıyor bize bi fırça kaysın:KK19:Karnım aşırı tok:KK25:Sahurda kahvaltı tarzı yogrt felnda yemeyi düşünüyrm.Bu arada özgecim inan sen beni oruca teşvik ettin.Tutmak istiyordum ama sen tutucn die banada cearet geldi.Rabbim çocuklarımıza bakma gücünü kuvvetini verir inş.Ogluş emdkçe içim kaznıo ve migdem de bulanıcak biliyrm ama zahmetsiz rahmet olmaz:nazar:
Ay canim benim:KK17:İns Allah kabul eder orucumuzu. Emdikce cok susucaz zor olcak muhakkak ama sevabini okuyunca icimden cok geldi tutmak Allah icin ne cok az sey yapiyoruz biz kullar hayatin kosturmacasinda unutuyoruz Onu anmayi bile bazen icimde hep bi bosluk dolduramadigim oduyemeyecegim tonla borc var Ona karsi . . . ayyy gece gece icimi doktum valla hepiniz 40 yillik ark. Gibisiniz icimi doktum size samimiyetinize inandigim icin pek yeri degil ama :KK17:Kizlar Allah kabul etsin simdiden bu mubarek aylar hepimiz icin hayirlara vesile olsun ins.
Kızçeler ben bu sabah cumadan beri ilk kez tartıldım.Söylemeyecktm ama dayanamıyrm.55.5 İ gördüm:KK52:Hırslanıp kiltlenmek yerine yedm:KK14:Yrn dikkt edicem.İftar 8 buçukta ooldugu için haff yiyelim sehra özge:nazar:
Ooo:KK52:Supersin ebrum yarin da bogazimizi tutsak az yesek tartida yuzumuz gulcek. Bi yanim yarinki mamalari yeme dayan tartisan sonra kahvaltida ye diyondiger yanim azda olsa ye diyo kendime hakim olursam yemiycem ins.sen de yeme kahvaltiyi guzel yaparsin bol su iccez zaten

2dl. ligt ekmek,3 y.zeytin,2 kk peynir,reçel,4 yulaflı,2 salata,1 avuç b.leblebi,yeşilçay.

Ayyyy daha bişiler yesem mi:26::KK37:

Kizlarrrrr ezan okunuyooo :KK53:ben bisi yemedimkiiiiiii sadece su icmistim 2 bardak saka gibiii Simdi tam hazirliyodum bisiler

Kizlar gulme krizine girdim :KK60:durup durup guluyom bide sicak sicak pogaca yemenin hayalini kuruyodum:KK60:60: takvimden yanlis bakmisim ayy cok alemim cidden yaa niyet ettim yapcak bisi yok ilk defa boyle bi sacmalik yapiyom uyNiktim sonucta:KK30:

kizlar dünkü iftar menümü müsadenizle yaziyorum

3 ceviz
5 fındık
5 kuşbaşı tavuk

1 lt suyu iftar olur olmaz içince mideme kramp girdi yiyemedim

bugün sahurda

2 haşlanmış yumurta
1.5 dl org tam buğday
2 ince dl helva
2 ceviz
5 badem

bu arada badem ve ceviz acayip tok tutuyormuş

su 2 lt yakın
spor yok

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM HEPİNİZİN KANDİLİ MUBAREK OLSUN ALLAH KABUL ETSİN ORUÇLARINIZI........

allah cizitini vermesin gul gul oldum ogretmenler odasinda millet bana bakiyor tiptip kiz takvimde imsak vakti yaziyorya ozaman vakit girmis oluyor oruc ozaman basliyor yani ezan sabah namazlarinda camiden camiye degiskenlik gosterir diger ezanlarda ayni anda okunur birde ramazanda sadece sabah ezani imsak vaktidir onun disinda normal zamanlarda imsak girrince degil baya bi dakika sonra ezan okunur canim benim yaaa e naptin peki yemedinmi bisey. evin isin gucunu yapma birak kalsin sadece yemek hazirlamaya ve cocuga harca enerjini.ay hem guldum hem uzuldum haline yaa daha cok uzuldum ama keske aksam konussaymisiz..allah sabrini verir insallah canim ogle namazinda dua edicem sana kokay gecir diye..desme yarami ozge.,bende oyle mahcubumki allaha karsi..oyle bos geciriyoruzki kisacik omru..en acitan seyde elimden geleni yapmamak..bi sabah oluyor bi aksam tutamiyoruz zamani ve koca bir omur geciyor...oylede geciyor boylede zaman...o halde ahiretin varligini bile bile boyle bos serkesce yasamak niye...nefsimize uyuyoruz iste...kislar allah hepimizi cok sevsin bizimde onu cok sevmemizi ve onun sevdigi seyleri yapmayi sevmedigi seyleri yapmamayi nasib etsin amin:KK16:

X