- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #4.381
Kızçeler yarın oruç tutma niyetimden dolayı bi yeme istegi var ki sromayın:18:
Hayatinda yoluna girmesi gereken meseleler var demekki aklini diyete beslenmeye veremiyosun
Yoluna girince tekrar duzene girersin cok sıkma canini bi sure izin ver kendine kafani topla canim
toparlann gel cnmm sıkıntı yapma senn kardeşimmm
Menunu cok begendim cikolata da oglen canin cekseymis keske
Menunu cok begendim cikolata da oglen canin cekseymis keske
yavrum ben tutmadım oğlum 6aylıktı başım dönüyordu ek gıdayada geçmemiştik ama ek gıdaya geçtiysen yiyorsa ve kendine eziyet olmicaksa tut derim sonra çok zor oluyor tutması ama dinende cevaz var biliyorsundur anne çocuğun rızkını barındırdığı için tutmayabilir günah değil yani ramazan için ..zaten bugünlerde nafile ibadete giriyor ama çok büyük sevapKizlar persembe kandil oruc tutmayi dusunuyorum Nasipse gecen sene ramazan da oruc tutamadim yeni dogum yaptim lohusaydimebru zuzu sehraa size sorum su sutunuze etkisi oldu mu kizim 11 aylik bise olmaz dimi buyudu sonucta ramazanda da tutmak istiyorum artik
namab allahım bir hayranımız daha var zaten kızlar acayip okunuyoruz haberiniz olsun yarın öbürgünn manşetlere çıkcez fablarımız gisli hayranlarıız var bizim hayranım sana sehraaaa hayranım sise kıslarrrrinanılmaz tatlısınız nerdeyse tüm sayfaları okudum bende zayıflamak istiyorum aranıza kabul ederseniz çok mutlu olurum özge ebru melis sahra ve tabi çıtırcık ve diğerlerii
sevgilinden dolayı bu durum evlenince unutursun dirdi annem ayağımı taşa çarpsamslm kızlar..
bi kaç gündür pek keyfm yok giremiyorum kk ya. menülerimide yazamıyorum.
hoş adam gibi beslenmyorumda.
bi yiyorum bi yemiyorum dengeszm bugünlerde.
kendme bakıyorum beğenmyorum kendmi ama uğraşması diyet yapması da zor geliyo sanki naparsam yapim o göbek orda durack gibi. eski isteğim yok artık neden blmiyorum
yavrum ben tutmadım oğlum 6aylıktı başım dönüyordu ek gıdayada geçmemiştik ama ek gıdaya geçtiysen yiyorsa ve kendine eziyet olmicaksa tut derim sonra çok zor oluyor tutması ama dinende cevaz var biliyorsundur anne çocuğun rızkını barındırdığı için tutmayabilir günah değil yani ramazan için ..zaten bugünlerde nafile ibadete giriyor ama çok büyük sevap
namab allahım bir hayranımız daha var zaten kızlar acayip okunuyoruz haberiniz olsun yarın öbürgünn manşetlere çıkcez fablarımız gisli hayranlarıız var bizim hayranım sana sehraaaa hayranım sise kıslarrrr
sevgilinden dolayı bu durum evlenince unutursun dirdi annem ayağımı taşa çarpsamsende unutursun ama o adamdan koca olmaz diyim sana şakaaaaa sus sehraa
ablamdaydım diyorum bişey demiyorum grev vardı gitmedim okula yidimde yidim
ne yapcan sahurda ösge ne yicenSaol canim cvbin icin tutcam bakalim nasi olcak emzirirken tutmamistim evde olsam iyiydi misafirlikte olcamHepimiz cozuttuk tek sen degil.valla ebru gundeymis busu depresyonda sen ablanda ben kendi havamda jojop tatilde zuzu koyde Noluyooo bana bende sehralastim melis sana lafim yok bize bakma sen de olmasan kilo alma topigi sancak okuyanlar.Sahur menumu yazarim sabah cok yiyesim var
ne yapcan sahurda ösge ne yicen
Saol canim cvbin icin tutcam bakalim nasi olcak emzirirken tutmamistim evde olsam iyiydi misafirlikte olcamHepimiz cozuttuk tek sen degil.valla ebru gundeymis busu depresyonda sen ablanda ben kendi havamda jojop tatilde zuzu koyde Noluyooo bana bende sehralastim melis sana lafim yok bize bakma sen de olmasan kilo alma topigi sancak okuyanlar.Sahur menumu yazarim sabah cok yiyesim var
Ay canim benimValla canım menülerimden ve göbüşümden utanıyrmÇözüttük ama çıtırcıkta hiç ugramıyor bize bi fırça kaysın Karnım aşırı tok Sahurda kahvaltı tarzı yogrt felnda yemeyi düşünüyrm.Bu arada özgecim inan sen beni oruca teşvik ettin.Tutmak istiyordum ama sen tutucn die banada cearet geldi.Rabbim çocuklarımıza bakma gücünü kuvvetini verir inş.Ogluş emdkçe içim kaznıo ve migdem de bulanıcak biliyrm ama zahmetsiz rahmet olmaz
OooKızçeler ben bu sabah cumadan beri ilk kez tartıldım.Söylemeyecktm ama dayanamıyrm.55.5 İ gördümHırslanıp kiltlenmek yerine yedm Yrn dikkt edicem.İftar 8 buçukta ooldugu için haff yiyelim sehra özge
2dl. ligt ekmek,3 y.zeytin,2 kk peynir,reçel,4 yulaflı,2 salata,1 avuç b.leblebi,yeşilçay.
Ayyyy daha bişiler yesem mi:26: