Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

resimlere baktımda şaştım:KK53::KK53: kaldım yanı harıka kılo vermişsiniz ben halka üstümden atamadım 4kılo fazlamı ama pkoluyum onunda etkısı var tabıkıde.neler yaptınız sayfanın en başını okumam yetelı olurmu acaba sizi tebrik ediyorum valla harıka kılo vermısısnızz

yaw ben geçmişi hiç okuyamıycammı:KK43::KK43:
bi başlıyorum ne sayfalar bitiyo nede beynim dayanıyo,,

zaten çocuklar habersizce alıp başını gidiyolar dışarı aha yine kapı önündelerr,,
bi taşınsamda kurtulsaam:KK14::KK14:
aşağıda bi kız var o çıkar çıkmaz benimkilerde onun yanına iniyolar ayakkabılarını giyip,hemde ikisidee:KK25::KK25:
bende evde çocuk ara dur kimin umrunda iyice sokakçı oldular,çok yoruldum kızlar yaa çok yoruldum hayattaan,,
ne zormuş çocuk büyütmek valla keşke hep bebek kalsalardııı:KK14::KK43::KK43:
hiç dinlemiyorlar beni,varsa yoksaa aşağıda oyun,,evde ne güzel oynaya çocuklar o kız çıktımı hoop mızlamayaa
:KK5:

dayanamıyorum yolluyorum,,
:KK25:

oof durup dururken duygu seline kapıldım gözlerimi yaşartdım makyajın akacaaak kendine gel tubiiişşşşşşşşş:89::98:

bu arada ne var ne yok kızlaaar:89:

yaw ben geçmişi hiç okuyamıycammı:KK43::KK43:
bi başlıyorum ne sayfalar bitiyo nede beynim dayanıyo,,

zaten çocuklar habersizce alıp başını gidiyolar dışarı aha yine kapı önündelerr,,
bi taşınsamda kurtulsaam:KK14::KK14:
aşağıda bi kız var o çıkar çıkmaz benimkilerde onun yanına iniyolar ayakkabılarını giyip,hemde ikisidee:KK25::KK25:
bende evde çocuk ara dur kimin umrunda iyice sokakçı oldular,çok yoruldum kızlar yaa çok yoruldum hayattaan,,
ne zormuş çocuk büyütmek valla keşke hep bebek kalsalardııı:KK14::KK43::KK43:
hiç dinlemiyorlar beni,varsa yoksaa aşağıda oyun,,evde ne güzel oynaya çocuklar o kız çıktımı hoop mızlamayaa
:KK5:

dayanamıyorum yolluyorum,,
:KK25:

oof durup dururken duygu seline kapıldım gözlerimi yaşartdım makyajın akacaaak kendine gel tubiiişşşşşşşşş:89::98:

bu arada ne var ne yok kızlaaar:89:

İyilik ne olsun ugrasiyoruz iste hedefe dogru bi ileri iki geri
Benim de iyi gunlerim :18:Kizim buyuyor :KK1: sen yedin pastalari mamalari simdi gene devam diyete :KK55:

inanılmaz tatlısınız nerdeyse tüm sayfaları okudum bende zayıflamak istiyorum aranıza kabul ederseniz çok mutlu olurum özge ebru melis sahra ve tabi çıtırcık ve diğerlerii

özgecim nasılsın ben yeni yeni başlıyorum herkese yardımcı oluyorsun bana da yardım lütfeeeeeen

bu arada yemek yemeği ve abur cuburu çok ama çooooooooook seviyorum bir günde yediğimin haddi hesabı yoktu sizi okuduktan sonra nerdeyse kestim normalde 67 68 kiloyum ama hamilelikler ve boğazım beni bu hale getirdi

özgecim nasılsın ben yeni yeni başlıyorum herkese yardımcı oluyorsun bana da yardım lütfeeeeeen
İyiyim canim saol ayni yastayiz ama benim 1 cocugum var:KK1:Sen masallah ikiz falan mi:44:Tabi yardimci olurum menulerini paylas hep burlikte kilo veririz merak etme
boyum 178 kilom 83 :KK43: 3 cocuğum var 88liyim

Ooo sende boy var:nazar:Ben senden 20 cm kisayim 14 15 kilo versen iyi olur canim

bu arada yemek yemeği ve abur cuburu çok ama çooooooooook seviyorum bir günde yediğimin haddi hesabı yoktu sizi okuduktan sonra nerdeyse kestim normalde 67 68 kiloyum ama hamilelikler ve boğazım beni bu hale getirdi

Sen de bizdensin yemek yemeyi hepimiz seviyoruz kacamaksiz gunumuz yok gibi
Zamanla beslenme duzenin oturur emziriyomusun?

emziremiyorum çünkü yine hamileyim ikiz değiller cıtırcık gibi üstüste oldu diğerleri de isteyerek ama rejim falan yapmyorum sadece sağlklı beslenmek

emziremiyorum çünkü yine hamileyim ikiz değiller cıtırcık gibi üstüste oldu diğerleri de isteyerek ama rejim falan yapmyorum sadece sağlklı beslenmek için elimden geleni yapmaya karar verdim

inanılmaz tatlısınız nerdeyse tüm sayfaları okudum bende zayıflamak istiyorum aranıza kabul ederseniz çok mutlu olurum özge ebru melis sahra ve tabi çıtırcık ve diğerlerii

boyum 178 kilom 83 :KK43: 3 cocuğum var 88liyim

emziremiyorum çünkü yine hamileyim ikiz değiller cıtırcık gibi üstüste oldu diğerleri de isteyerek ama rejim falan yapmyorum sadece sağlklı beslenmek

Canım aramıza hoşgeldin:KK19:Hepimiz yemeyi ve abur cuburu seviyorz ama buraya başlayalı bunlara cısss demeyei ögrendik(bazen kaçamaklarda yapıyrz tabi:KK17:)İnsanız emzikliyiz:KK1: canımız çekiyor.Ama önemli olan tadımlık doyumluk degil.Cuma günleri tartı günümüz ve kilo bildirimi yapıyrz.Akşamları menülerimizi paylaşıp yorum yapıyrz ki hatalarımız görüp düzeltelim diye.Çıtrcıgın listesini ilk sayfalarda yapman ve yapmaman gereknler yazılı zaten.Şimdilk aklıma gelener bunlar.Sormak istedgn bişi olursa sor elber birimiz cevaplarız

tşk ebrucum hepiniz çok samimi cok içtensiniz tamam şöyle başlıyım:
başlangıç: 85
şimdi: 83
hedef yok kilo almıyım doğumdan sonraki hedef: 60
bugun orucluyum
sabah
2 dilim tam buğday 2incecik kaşar ceviz badem çok az helva yedim

hoşgeldin aramıza cnm kaç aylık hamilesin diğerleri kaç yaşında bende 87 liyim 2 şehzade anasıyım:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
cinsiyetleri ne ay ben çok meraklıyımdır kusura bakma canım ya bebişleride öpüyorum senide tekrar hoşgeldin:KK16::KK16::KK16::KK16:

X