Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

bu arada hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim benim tek sorunum dur diyememek o yüzden sevdiğim şeyleri yemeye hiç başlamıyorum mesala pirinç pilavı yasak artık hiç yapmıyorum

Kiz biz 1 tane ile basedemiyoz cok yoruluyoz sense 3 tane ee bide hamilelik :KK53:Allah yardim etsin hamile oldugun icin hergun 2 bardak sut ic ceviz ye meyve ye saglikli beslen aburcuburdan uzak dur yeter canim sıkı diyet yapmazsin zaten onemli olan bebisin saglikli gelisimi o da kiz mi?

erkek sanırsam aslında 2. olunca 6 ay sonra ikisi arkadaş oldular diğeri de yalnız kalmaz ama abileriyle duruyo göründüğünden biraz daha kolay

erkek sanırsam aslında 2. olunca 6 ay sonra ikisi arkadaş oldular diğeri de yalnız kalmaz ama abileriyle duruyo göründüğünden biraz daha kolay

Oda dogru birlikte guzel guzel oynuyolarsa biraz daha kolaylasir isin Allah yardim ediyo dunyaya getirmenin mukafatini vermis iste :KK16:

hayırlı, sağlklı olsunlarda ben razıyım zorluğuna

bu arada ben akşam yemesem zararı olur mu ki bebeğe

18:30 dan sonra yemeği düşünmüyorum oruç dışında tabi

he bi de oruç tutmak zor olur mu emzirirken die sormuşsun bi ara ben susuz yaşayamam ama her hamileliğim ramazana denk geldiği halde tam tuttum bu yıl da tutucam inşallah pek dışarı çıkma o zaman rahat dayanırsın inş.

hayırlı, sağlklı olsunlarda ben razıyım zorluğuna

bu arada ben akşam yemesem zararı olur mu ki bebeğe

18:30 dan sonra yemeği düşünmüyorum oruç dışında tabi

he bi de oruç tutmak zor olur mu emzirirken die sormuşsun bi ara ben susuz yaşayamam ama her hamileliğim ramazana denk geldiği halde tam tuttum bu yıl da tutucam inşallah pek dışarı çıkma o zaman rahat dayanırsın inş.

Bence bir meyve sut yogurt ye acikirsan canim.ne guzel Allah kabul etsin bende cok istiyorum nasipse tutcam canim

bu arada mekik çekmeyi çok seviyorum şimdi yerde 50 mekik çekerim ama bebeğe zararı olur mu ki?

bu arada mekik çekmeyi çok seviyorum şimdi yerde 50 mekik çekerim ama bebeğe zararı olur mu ki?
Ya canim senin tek sporun yuruyus olsun cocuklardan vakit mi var diyosan canin sagolsun bebegini al eline saglicakla sonra 2 ayda zayiflar sporda yapar manken gibi olursun. Simdi ki tek hedefin aburcubur tatli hamurusinden uzak dur alman gerekenden fazla kilo alma yeter karnindaki bebis beslensin buyusun bol su ic tabiki dogumdan sonra dabogazini tutunca gidiyo kilolar

3 çocukla yürüyüş yapamiyorum ki bi de hevesliyim hemencik zayıflayayım die sorma nefret ediyorum kilolu olmaktan

2. çocuktan sonra 67 ydim bekar sanıyorlardı. bi de şimdi bak neyse az kaldı doğumdan sonra 2-3 ay veriyorum kendime

sonrasında almamak için bir gün yiyip bi gün yemicem

bu arada organik tam buğday ekmeği yiyorum ben insanın hiç yiyesi gelmio ben ki bi oturuşta 1 ekmek yerim kimi zaman bunu 2 dilim yesem tıkanıyorum

normal tam buğdayın da %100 tam buğday olması gerekiyormuş mehmet özün kitabında yazıyordu

slm kızlar..
bi kaç gündür pek keyfm yok giremiyorum kk ya. menülerimide yazamıyorum.
hoş adam gibi beslenmyorumda.
bi yiyorum bi yemiyorum dengeszm bugünlerde.
kendme bakıyorum beğenmyorum kendmi ama uğraşması diyet yapması da zor geliyo sanki naparsam yapim o göbek orda durack gibi. eski isteğim yok artık neden blmiyorum :KK43:

slm kızlar..
kendme bakıyorum beğenmyorum kendmi ama uğraşması diyet yapması da zor geliyo sanki naparsam yapim o göbek orda durack gibi. eski isteğim yok artık neden blmiyorum :KK43:

Hayatinda yoluna girmesi gereken meseleler var demekki aklini diyete beslenmeye veremiyosun
Yoluna girince tekrar duzene girersin cok sıkma canini bi sure izin ver kendine kafani topla canim:KK19:

slm kızlar..

toparlann gel cnmm sıkıntı yapma senn kardeşimmm :KK19:

menücügümm kıslar:)

sabah 1 dlm çav kahvaltılkalrr çay

ara kayısı activia

öglen 2 tuzlu kurupasta çay

ara 1 kayısı 1 şeftali

akşma patlıcan sote bulgur pilavı salataa

vee dondurma yemeyi düşünüyorum ))):KK42:ama yemicemmmm:KK52:

ara kayısı activia

ara 1 kayısı 1 şeftali

canım pilavı 2 kaşıkta tutar ve dondurma yemezsen süperr :KK9:
bende menücüğümü yazıyım..
bugünkü menüm
sabah : 2 yemek kaşığı nesfit,yağsız sütle ve 1 hurma
öğlen : 1 tahıllı simit , 1 kk beyaz peynir
ara : 1 hurma , yarım yeşil elma ,2 kayısı
akşam: buğulama balık ve bol salata ,yarım dilim tam buğday ekmeği
şimdi çayla canım çok tatlı istedi balıktan sonra hep böyle oluyor bir ufak çikolata yedim :KK14:

ara kayısı activia

ara 1 kayısı 1 şeftali

Supersin melisim :nazar: ben gene cozuttum gıcık oluyorum kendime:KK20:

canım pilavı 2 kaşıkta tutar ve dondurma yemezsen süperr :KK9:
bende menücüğümü yazıyım..
bugünkü menüm
sabah : 2 yemek kaşığı nesfit,yağsız sütle ve 1 hurma
öğlen : 1 tahıllı simit , 1 kk beyaz peynir
ara : 1 hurma , yarım yeşil elma ,2 kayısı
akşam: buğulama balık ve bol salata ,yarım dilim tam buğday ekmeği
şimdi çayla canım çok tatlı istedi balıktan sonra hep böyle oluyor bir ufak çikolata yedim :KK14:

Menunu cok begendim cikolata da oglen canin cekseymis keske

X