Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

DÜN:Aç karınla 1 bardak ılık su.
Sabah:1dl.light ekmk,2kk peynir,reçel,çay.
Ara:türk kahvesi,1 avuç kiraz,3 erik(agaçtan topladık ogluşla komşularla yedik)
Ögle:çeyrek ekmek arası(peynr,domates salata)1 avuç b.leblebi(ne alakaysa:KK37:)
Ara:çay,4 bisküvi
Ara:yeşilçay
Akşam:2 kaşık patates yemegi(tuzsuz ogluşa ikimiz yedik),4 kaşık makarna,yogurtlu semizotu(ekmek yok:KK19:)
Ara:yeşilçay,3 badem,3 yulaflı(misafirm vardı onada zorla yeşilçay içirdim:KK53:)

Sppor:ev temizligi
Su:3.5lt

Kızlar öglenlik artık yemek hazırlayamıyrm:KK50:Ogluş bi yandan temzlik bi yandan belim kopuyr.Akşamdan kalmazsa makarna yada ekmek arası yiyom napim.Sebze delisiyim ama ogluşa ayrı kendime ayrı kocişe et tarzı valla yetişemiyom:KK5:Şimdi 2 halı yıkadım,bulaşıkları derken ogluşa çorba yapıcam kendimde akşmdn kalma makarna yiyom (sanki çok merklıyım makarna yemeye:KK19:bende isterim sıcacık tüten sebze yemegi yemeyi ama yapamadım:KK14:)

Bende de bugun ogle yemegi yok domates salatalik peynir yarim gevrek cay idare etccem artik insaniz heran herseye nasil yetiselim ki:KK19:

Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
Sabah
1.5 cavdar
2 kurukayisi
3 zeytin
2 catal recel
1 yumurta
Kk peynir
Roka yesilcay
Ara
Nescafe
1 bitter
5 yulafli
Ogle
Etli patates yemegi 4 kasik
Yogurt
Ara
10 findik
Kayinvalidem rahatsiz ona gittim aksam bir iki gun daha gidebilirim.
Gorumcem de geldi balik yaptilar yemegin olmasina cok vardi aciktim diye 3 kucuk sarma yedim
Aksam
4 sardalya salata 1 dilim cavdar
2 yudum fanta
Yesilcay 1 bitter
bak senin mebuleri boşveriyorum çoğu zma ama madem 49 olmayı koydun afaya samimiyetle diyenilirimki bu menunle bugün gram yağ gitmmez vücudundan sadece kilo almazsıb.hepimiz biliyoruzki şişko insanın kilo vermesi kolay zayıf insanın zor bir ülkün var biliyoruz hepimiz madem olmak istiyorsun habi ösgenin klasik az menülerine dön sende rahatla türk milletide rahatlasınEn Büyük TÜRKİYE

Kızlar öglenlik artık yemek hazırlayamıyrm:KK50:Ogluş bi yandan temzlik bi yandan belim kopuyr.Akşamdan kalmazsa makarna yada ekmek arası yiyom napim.Sebze delisiyim ama ogluşa ayrı kendime ayrı kocişe et tarzı valla yetişemiyom:KK5:Şimdi 2 halı yıkadım,bulaşıkları derken ogluşa çorba yapıcam kendimde akşmdn kalma makarna yiyom (sanki çok merklıyım makarna yemeye:KK19:bende isterim sıcacık tüten sebze yemegi yemeyi ama yapamadım:KK14:)
şu an sana sebze yemeği yapmak geldi içimden yaa valla üzüldüm:KK19:inan ben oğlumu büütürken h:KK19:iç sıcak yemek yiyememişimdir ki en büyük hassasiyetimdir..hep abur cubur e soğumuş yemekelr..gelen yağlar...biten cips paketleri bisküviler.allah sabır versin

DÜN:Aç karınla 1 bardak ılık su.
Sabah:1dl.light ekmk,2kk peynir,reçel,çay.
Ara:türk kahvesi,1 avuç kiraz,3 erik(agaçtan topladık ogluşla komşularla yedik)
Ögle:çeyrek ekmek arası(peynr,domates salata)1 avuç b.leblebi(ne alakaysa:KK37:)
Ara:çay,4 bisküvi
Ara:yeşilçay
Akşam:2 kaşık patates yemegi(tuzsuz ogluşa ikimiz yedik),4 kaşık makarna,yogurtlu semizotu(ekmek yok:KK19:)
Ara:yeşilçay,3 badem,3 yulaflı(misafirm vardı onada zorla yeşilçay içirdim:KK53:)

Sppor:ev temizligi
Su:3.5lt
akşamki makarna dışında iyi çıtırın şu dediini uutmamak lazı geliyor..aşam karbonhidrat almamalı...................................:KK56:

Yazinin % 70 ni anladim canim tam anlasilmiyo yazdiklarin
Haklisin kilo korur gibi besleniyorum eski hirsim yok nasilsa yavastand olsa 49 olcam diyom sonra sık disini bu hafta kacamak yapma hedefine ulas diyom herhafta mutlaka bisi cikiyo yaaa mesela eltim kizina disbugdayi yapcak bilin bakalim hangi gun dogru tahmin Persembeeee :KK19:Ben de 2 cesit tatli yaptim birinin tadina bile baktim bugun ( ilk defa yaptim diye) iste boyle
Saat 18.30 tam aksam yemegimi yicem esim aradi ne yemek var diye kapatirken de beni bekle beraber yiyelim sıkıldim tek basimayemek yemekten dedi ve daha gelmedi:KK5:
Ben nasi 49 olayimmm deyinnn baaaa:KK24:

Menun guzel canim sana da gecmis olsun bu arada. Benim kizda baya yuruyo artik kafasini biryelere carpiyo bazen:KK50:ustune esya cekiyo hep pesindeyim cok korkuyorum gozum hep ustunde

15 kiraz fazla bi kerelik yedin daha okadar fazla yemezsin onun disinda menun guzel olmus:KK34:

Dürum bozmus bitek pastalardan sonra bu hafta kacsmaksiz git dengelesin canim Arada da menumu begen begenmiyosan bi yorum yap sacimi basimi yol onada raziyim siz kizmadikca bende yiyom bakkk

Hosgeldin canim menun cok iyi yesilcayla aran nasil?

O aradan sonra aksam yiyemedin tabi vicadanin el vermedi dimi neden 2 dilim de 1 dilim baklava degil fena kalori var baklavada tulumba tatlisinda fslan bende cok severim :18:
Ayda yilda bi yedin bayramda yok sana baklava:KK53:

kızlarrr yoldaşımm olsun ögle yemegini yapamıyosann meyve yogurt yersin çorba yapabilirsen olur akşlamı geçiştirrme ama olurmuu :)

ösgemm evet kızz akşamm yiiyemedim bide bu menüye akşamı yiyimm :KK9: vala koavalrsınız artık benii sopaylaa :KK37: yok gğndeydik bizz balkavayı getrimş hatunalrr yedik işte :):KK56:

menüücümm:)

sabah 1 simit yarım ay çöregi kahvaltılıklar açy

ara kayısılı actıvıa

öglen mecimek çorbası

ara 5biryerde çay 2 biskrem

akşam 4 ymk kaşıgı bulgur plav 5 ymk kaşıgı patlıcan tavuklu yogurt

meyve çilek kayısı:KK42::KK42::KK42:

Ohhh bi kap ymek yapıver sevabına miss gibi bakla :KK56:Karbonhidrat konusunda haklısın.:KK31:Akşamları haff geçirmemiz gerekiyor ama ögleni haff geçiştriyrz akşama eşleri yemcikler yapıoz ve akamları agr geçio işte:KK20:C olsa anım çok karnıyark istedi.ogluşla zorda olsa yptım.:KK56:

menüm sabah aç karnına su
kahvaltı 4 zeytin 2 dilim ekmek kabak :KK1::KK1: şekersiz çay
ara nesascafe
öğle 1 tabak patlıcan yemeği 2 dilim ekmek yoğurt
ara 4 çıtır gofret nescafe
akşam 3 yuvarlak mısır patlağı yağsız ve tuzsuz yoğurda karıştırıp yedim 5:30 da e tabi 4 saat oldu acıktım haliyle yarım kepçe mercimek yemeği yedim ekmeksiz bu hafta kaçamak yapmamaya özen göstericem bakalım:KK9::KK9:

Kizlar persembe kandil oruc tutmayi dusunuyorum Nasipse gecen sene ramazan da oruc tutamadim yeni dogum yaptim lohusaydim:KK49: ebru zuzu sehraa size sorum su sutunuze etkisi oldu mu kizim 11 aylik bise olmaz dimi buyudu sonucta ramazanda da tutmak istiyorum artik

Son düzenleme:
Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
Sabah
Yarim gevrek 2 ceviz 2 catal recel 3 zeytin kk peynir roka yesilcay
Ara
Nescafe 4 yulafli bir bitter
Ogle
Yarim gevrek domates salatalik peynir 1 zeytin yesilcay
Ara
Eltime yaptigim tatlidan 2 kakaolu top
Aksam
Gec yedim:KK17:
4 kasik bulgur pilavi 1 kase cacik
Ara
Sekersiz nescafe
Su 3 lt

BUGÜN:Aç karnla 2 bardak ılk su.
Sabah:1dl.lght ekmek,kk peynr,2 y.zeytn,1dl kaşar,kuşburnu,çay.
Ara:türk kahvesi
Ara:nescafe
Ögle:makarna,yogurt
Ara:yeşilçay,1 avuç badem,1 kare bitter
Akşam:yarm karnıyark,1dl.lght ekmek,ayran
Ara:yeşilçay,küçk 1 dl. bisküi pasta(misafrlktaydm hamr işlerini yemedm)
tükr kahvesi(fal baktrmk için:KK37:)

Spor:halı yıkama

iş yaparkn çk ahve içmişim bugün:KK31:Bacaklarm agrıyr kızlar:KK14:Eşimde geç gelck işten uyumaya:KK43:Menüm çok kötü yazmaya utanıyrm:KK14:Yran ggün var off ben bu işi beceremyrm artık:KK5:Özgecim bende bu sene tutmak istyrm ama yemeynce sütm olmuyr.Ek gıda veryrz ama yinede bilemyrm:44:Hamilelik lousalk derken oruçlar kaldı:KK14:Bende tutak istyrm ama ogş emdikçe ve aç olunca başm döner onunla ilgilenemem die korkuyrm:26:

Gunaydin kizlarr ay dun sabnah 9dan aksam 10 bucuga kadar disardaydim o kadar yoruldum ki yemek yemege bile pek firsatim olmadi acikcasi manumu yaziyim
Sabah : 1 bardak portakal suyu, 1 yumurta ,3-4 tane kasar,1 dilim kepek ekmegi
Ara : 1 tane yesil elma,5-6 tane kiraz
Oglen: 1 tane kasarli salamli sandwich
Aksam: yarim paket cubuk kraker ve 1 diyet kola

kızlar çok çıkmaz duygular içindeyim yaaa,varya iddaa günü yaklaştıkçaa iyice strese giriyorum,,akşamları eşim evde bundan sonra,,gözü yemedi tabi iddayı kazanmamı,gıcıklık yapmaya başladı,dün akşam kuru fasulye ve pilav vardı azcık yediydim,,tabakta geri kalanını yesene dedim eşime ben çok yedim sıyırıver bırakma öyle dedi,bende yedim,,anladım kötüydü yaptığım amma velakin zaten sabah tartıda 58.5i görünce affalladım ve silkelen kızım dedim,:KK47:,akşamları yemiycem artık eşimle,,dün sondu,,valla moralim sıfıra düştüyaaa,,varya artık kazanıyım herşey yiycem zaten diye diye motive ediyorum kendimii,sonum hayrolaaa,devamlı hızlı kilo verme yöntemlerini araştırıyorum günlerdir,yine nesfite devam gibi geliyoo,ne güzel kilo veriyodum:KK25:şu iş bitsin büyük bi yük kalkıcak üstümden,,:KK4:

bu arada cuma kına, cumarteside düğün var,eşim sadıç olmuş arkadaşına,,ee bende sadıç karısıyem:21::KK1:gelenleri karşılıcakmışım peeff
:KK31:neyse elbisem tamamda altına ayakkabı uyduramadımyaaa:KK31:bitane giydim eşim bahane uydurdu çok topuklu o çıkar dedi:KK37:bende dedimki topuklu diyemi yoksa seksi oldu diye çıkar diyosun:KK23:cevap veremedi gözlerini kaçırdı :KK9:ay kıskancak zamanı bulduuu:KK9:

işte düğün için giyicem elbisem ve eşimin giydirmediği ayakkabılar bunlar:KK16::KK16:

Eki Görüntüle 382443 Eki Görüntüle 382441
Eki Görüntüle 382440 Eki Görüntüle 382439

Eki Görüntüle 382444 Eki Görüntüle 382446 Eki Görüntüle 382445

Eki Görüntüle 382442 Eki Görüntüle 382447

eşim bu elbiseye daha 3-4ay önce başka bi düğün için giyicem demiştimde,olmaz bütün hatların belli oluyo katilmi etcen beni diyodu,,en çokta totoma laf ediyodu çok büyükmüymüş ne:KK17::KK1:
ama bu sefer totoyu erittim sanırım laf etmedi giymeme,tamam dedi,ama bu seferde ayakkabılara taktı giyemezsin dedii:KK37::KK19::KK4:

Canım benim
seni canı gönülden tebrik ederim
inşallah bende veririm senin gibi

Kizlar persembe kandil oruc tutmayi dusunuyorum Nasipse gecen sene ramazan da oruc tutamadim yeni dogum yaptim lohusaydim:KK49: ebru zuzu sehraa size sorum su sutunuze etkisi oldu mu kizim 11 aylik bise olmaz dimi buyudu sonucta ramazanda da tutmak istiyorum artik

canım bilmiyorum ki geçen sene bende tutmadım hiç lohusaydım bu sene bilmiyorum çocuğum sürekli emen biri her saat başı bazen yarım satte bir emiyo beni ramazanda ilk gün deniycem bende halsiz kalırsam tutmam herhalde oruç içinde yavrumu sütten kesmek istemiiyorum çünkü büyük oğlumu 7 ay emzire bildim zoraki kendi bırakmıştı 2. yede ne olursa olsun 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum diye şart koştum kendime sağolsun memeyi çok seviyo çoğu zamanda emzik niyetine kullanıyo beni yalancı memeye alıştıramadım bi türlü:KK1: durumlara göre bakıcam bakalım dayana bilirsem tutucam zaten ramazanın son 2 haftası tatile gidiyoruz eşimin izni öyle oluyo :KK19:

BUGÜN:Aç karnla 2 bardak ılk su.
Sabah:1dl.lght ekmek,kk peynr,2 y.zeytn,1dl kaşar,kuşburnu,çay.
Ara:türk kahvesi
Ara:nescafe
Ögle:makarna,yogurt
Ara:yeşilçay,1 avuç badem,1 kare bitter
Akşam:yarm karnıyark,1dl.lght ekmek,ayran
Ara:yeşilçay,küçk 1 dl. bisküi pasta(misafrlktaydm hamr işlerini yemedm)
tükr kahvesi(fal baktrmk için:KK37:)

Spor:halı yıkama

iş yaparkn çk ahve içmişim bugün:KK31:Bacaklarm agrıyr kızlar:KK14:Eşimde geç gelck işten uyumaya:KK43:Menüm çok kötü yazmaya utanıyrm:KK14:Yran ggün var off ben bu işi beceremyrm artık:KK5:Özgecim bende bu sene tutmak istyrm ama yemeynce sütm olmuyr.Ek gıda veryrz ama yinede bilemyrm:44:Hamilelik lousalk derken oruçlar kaldı:KK14:Bende tutak istyrm ama ogş emdikçe ve aç olunca başm döner onunla ilgilenemem die korkuyrm:26:
Menun guzel canim misafirlik harici oruc konusunda da kandil de nasilse denicem kizim emdikce cok susuyorum tek sorun susuzluk ins. Tutarim bu sene:KK31:
Gunaydin kizlarr ay dun sabnah 9dan aksam 10 bucuga kadar disardaydim o kadar yoruldum ki yemek yemege bile pek firsatim olmadi acikcasi manumu yaziyim
Sabah : 1 bardak portakal suyu, 1 yumurta ,3-4 tane kasar,1 dilim kepek ekmegi
Ara : 1 tane yesil elma,5-6 tane kiraz
Oglen: 1 tane kasarli salamli sandwich
Aksam: yarim paket cubuk kraker ve 1 diyet kola
Canim disarda zor oluyo ogun ayarlamak haklisin sagliksiz bi menu olmus ama disardayim diye asiri kacip bisi yememen de guzel

3 aylara girdikk ösge bende oruç tutumayı düşünyorum nasipse perşemb günüüü süte etkisini bilemiyorumdaaa ama biğünden bişe olmazz:)

canım bilmiyorum ki geçen sene bende tutmadım hiç lohusaydım bu sene bilmiyorum çocuğum sürekli emen biri her saat başı bazen yarım satte bir emiyo beni ramazanda ilk gün deniycem bende halsiz kalırsam tutmam herhalde oruç içinde yavrumu sütten kesmek istemiiyorum çünkü büyük oğlumu 7 ay emzire bildim zoraki kendi bırakmıştı 2. yede ne olursa olsun 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum diye şart koştum kendime sağolsun memeyi çok seviyo çoğu zamanda emzik niyetine kullanıyo beni yalancı memeye alıştıramadım bi türlü:KK1: durumlara göre bakıcam bakalım dayana bilirsem tutucam zaten ramazanın son 2 haftası tatile gidiyoruz eşimin izni öyle oluyo :KK19:

Gonul tutmak istiyo ama yaz sicak cocuklarin pesinden kosturmak deyince gozum korkuyo Allah kolayligini verir de ins tutariz ben de denicem ilk gunu ona gore karar veririm

X