- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi puccakanka
- #4.301
Kaplicadayim..arada otelde yedim arada evde yaptılar yedim ama yedim de yedim yedim de yedim..tiksinçek durumdayım..ben kilomu falan koruyamam napca bilmiyorum bı süre sonra hayat tarzı haline gelecek diyorlar ben de olmuyor bu isYa bide hep ihtiyarlarla geldik buraya maaileee.Allah uzun ömür versin hepsine canlarıma...annemler kayınvalideler babanemler ananeler...3 Ogün yemek yiyorlar..tamam ben de ogun atlamiyordum yiyordum da uç Ogün pilavı makarnali..acikmadan daha yemek geliyor önüme..Allah razı olsun bakıyorlar bize..bakımımız iyi de..kilo aldimmmmm..emzikli kadın rejim mı yapar ye deyip koyuyorlar yemeği..e bir de ben onların verdigiyle kalmayıp havuza girip çıkıp acikip abur cubur yiyorum göbeğim 1 km onden gidiyor...poffff..bugun Pazartesi dikkat etmeye basladim
Saol canim iyiyiz gozumuz yollarda kaldi sana da iyi eglenceler bu ara da
Hic olsun ye verirsin demiycem canim( senin iyiligin icin) ben de gittim tatile cok mu kolaydi yememek hayir ama cokta zor degildi
Kalabalikta az yemek zor hele ki buyukler ye ye diye israr ederken ben sana kus kadar ye demiyorum ama cokta yeme hele pilavvv bol bol yuz hareket et salata gibi hafif seyler ye aksamlari ekmegi cok kacirma yoksa tatildesin elbet biraz yiceksin ama emek verdik zayiflamak icin bi daha mi gelsin o yaglar vucuda geri
Tekrar aramiza gel birlikte duzene girersin moralini bozma ama kilo vermek zor degil ama korumak zor hakikaten ben de korurmuyum bilmiyorum zaman gostercek hep birlikte onu da ogrencez