Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

ne güzel yarın ki düğünde bende duycakmıyım acaba çok merka ediyorum nedense bugün benim canım hiç yemek yemek istemiyo kızlar kahvaltımı zorla 11:30 da yaptım elbisemin içinde daha zayıf durayım hahah yarına kadar ağır şeyler yemesem bari

tabiki duyarsıınn o kadar kilo verdn mutlaka farkedilir. duymazsanda bil ki millet çekmiyooo ondan söylemiyooo

Son düzenleme:

Harikasin ebrucum cok sevindim senin adina o iltifatlarin hakkini verip 52 olcan ben inaniyorum sana

Duyarsin canim ama sen bugun dunku tatlilardan uzak dur

Kiz senin kayninin nisanı degil miydi..öyle sandim ben hatta diyorum ki Hazirandaydi sanki Nisan ama demek aklımda yanlış kalmisNe güzel canım böyle iltifatlar duymak..ama en güzeli sanirim esinden duymak olmuştur..emeklerinin karşılığını Alman'a sevindim

Bugun sabah da tam ben artık burayi bırakmaya ve normal düzenime dönmeye karar vermiştim..sabah uyandığımda midem acayip ağrıyordu ve cok yorgunum..güçsüzüm..nitekim kahvaltıda da reçelleri goturdumSonra yeni aldığım kötümü esime göstermek için giydim..aaaa hakikaten ne kadar incelmissin dediDevam kararı aldım..gene gaza geldim..en azından perşembeye kadar tatile gidene kadar yani dikkat edeyim orda yerim muhtemelen ama spor yaparım diyorum..bu arada kaplıcaya gidiyorumBuyuklerimle..ama napayim degisiklige ihtiyacım vardı..bı de adet olcam..emzirdigim için ilaç da alamam..adetin erken gelmesi için adacayi icsem süte bir etkisi olur mü acaba:44:

Saol busuuuucum.Daha da hırslandım ve dümdüz bir göbekle bikinili hayal ediyorum kendimi.Ama çok emek vermem gerek ve verecegimde.İnş. bu yaza çıtır giricez buuusuuuucukk
Duyarsın canım eminim.Bencede agır yeme.
Harikasin ebrucum cok sevindim senin adina o iltifatlarin hakkini verip 52 olcan ben inaniyorum sana
Saol özgecim.İnş. inancını boşa çıkarmam

yok kız 13 temmuzdaEvet eşiminki en güzeli:127:

ii ii böle hırslanmak iidir :) bana da göndersene o hırstan birazz=))

meenüleriniz güsel kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yoldşaımm çok sev,indim adınaaaaaa dahadaa iy olcazzzzzzzzz

karışık birr menü olmuş sahracıkk amaa genel olarak fena deilsinnnnn

yenii gelen arkdaşalr hoşgeldinizzzzzz topikk baya kalabalıkolduuu wlaaaaa sem,ihh artık ugramaz olduuuuuuuuuu

hepinizee güsel hafta sonu olsun hatunlar:))) buğün kursum yoktuu evdeydimm bahar temizlğii dip bucak kapı pencere koymadım missde olduuu birr türk kahvesi içtik komşumlaaa

degme keyfimizee yarın sporum varr siz naptınz bakalımm

Ohhhh mis gibi cok severim temizlik kokan evi cok tatli bi yorgunluk ben de bugun dip bucak olmasa da yaptim gorumcem kizimi aldi gezdirdi biraz ilk defa kizimdan 3 saat ayri kaldim nefes alamadim somurtuk is yaptim Allah yokluklarini gostermesin cocuk gibi oturup aglicaktim nerdeyse esim diyo rahat rahat yemek ye iste hsmburger yedim ama mutlu bile olmadim

Sabh ac karnina 2 bardak ilik su
Sabah
1 dilim cavdar
2 kuru kayisi
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Kk peynir
Roka , Yesilcay
Ara
Nescafe
5 yulafli
1 bitter
Ogle
Nesfit
Ara
10 findik
Aksam
Burger
Menum sabah haric sagliksiz ama ara da fast food yemek istiyo insan
Su 3 lt
Kalca karin egzersizleri(10 dk yaptim ama terledim cok fena bacaklarimin ustu agriyo
300 ip atlama
Ev temizligi
Ara
Yesilcay
1 bitter

sabah aç karnına su
kahvatıda salam lı yumurta azcık 2 dilim ekmek 4 tane siyah zeytin 2 tane yeşil zeytin 2 çatal nutella şekersiz cay
ara türk kahvesi şekersiz yanında küçük brownileren intense midir nedir
öğle 3 tane k. paşa tatlı
ara yeşilçay
akşam 1 tabak yeşillik salatası bol limonlu ve nar ekşili yanında 1 parça haşlanmış tuzsuz tavuk
ara küçük bi kase az şekerli muhallebi oğluşlarıma yapmıştım azcık kaldı ben yedim ziyan olmasın diye
su 1.5 litre spor 35 mekik

maşallahhh nutella,k.paşa tatlı,az şekerli muhallebi falan. olmamışşşş

ben de uzun zamandan sonra menümü yazayım da pek menü sayılmaz
sabah 11: de kahvaltı ettim
3 dilim kızarmış ekmek
2 tane zeytin, 1 kk peynir, salatalıki yeşil biber, 2 çatal nutella
bunun üstüne hiçbirşey yemedim. alışverişe çıktım saat 1'de. 5 de geldim eve. 5'te bir tabak kuru fasülye ve yine bir tabak makarna, üstüne türk kahveri, az önce de bir tane elma,
hafta sonu olunca bir tuhaf oldu. bu saatte yenilen meyve iyi değil biliyorum ama gün boyu hiç meyve yemedim diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…