- 27 Haziran 2008
- 1.257
- 306
- 37
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #3.841
kız fıstık gibi olmuşsun
aaaa bu ne şıklık
İnanmıyorum kaç kilo verdin
maşallah diyorum ama akşama başın agırırsa benden bil
Çok zayıflamışsın kız
Valla sanki senin nişanın.Nişanlı kızdan daha şıksın
Ayyyy ebru ne kadar kilo verdin böyle
Veeee bu sözler gece boyunca yanına gittgim yada oyunda yanıma gelerek kulagıma fısıldanan sözlerden bazılarıİlginci kadın erkek bazı akrabalar eşime gidip ebru diyet mi yaptı harika gözüküyor.Ebru kilolarını sana vermiş sanırım ... gibi sözler söylemişler.Eşim zaten beni ilk görünce hiç bişi diyemedi Eve gelince ona söylenen iltifaatları bana iletirken hakikaten dedikleri gibi çok güzel görünüyosun dedi
Fazla şımardım kızlarAma hoşumada gitti.Kaynımın nişanda görsünler beni birde 52 kilomla
ne güzel yarın ki düğünde bende duycakmıyım acaba çok merka ediyorum nedense bugün benim canım hiç yemek yemek istemiyo kızlar kahvaltımı zorla 11:30 da yaptım elbisemin içinde daha zayıf durayım hahah yarına kadar ağır şeyler yemesem bari
kız fıstık gibi olmuşsun
aaaa bu ne şıklık
İnanmıyorum kaç kilo verdin
maşallah diyorum ama akşama başın agırırsa benden bil
Çok zayıflamışsın kız
Valla sanki senin nişanın.Nişanlı kızdan daha şıksın
Ayyyy ebru ne kadar kilo verdin böyle
Veeee bu sözler gece boyunca yanına gittgim yada oyunda yanıma gelerek kulagıma fısıldanan sözlerden bazılarıİlginci kadın erkek bazı akrabalar eşime gidip ebru diyet mi yaptı harika gözüküyor.Ebru kilolarını sana vermiş sanırım ... gibi sözler söylemişler.Eşim zaten beni ilk görünce hiç bişi diyemedi Eve gelince ona söylenen iltifaatları bana iletirken hakikaten dedikleri gibi çok güzel görünüyosun dedi
Fazla şımardım kızlarAma hoşumada gitti.Kaynımın nişanda görsünler beni birde 52 kilomla
ne güzel yarın ki düğünde bende duycakmıyım acaba çok merka ediyorum nedense bugün benim canım hiç yemek yemek istemiyo kızlar kahvaltımı zorla 11:30 da yaptım elbisemin içinde daha zayıf durayım hahah yarına kadar ağır şeyler yemesem bari
Saol busuuuucum.Daha da hırslandım ve dümdüz bir göbekle bikinili hayal ediyorum kendimi.Ama çok emek vermem gerek ve verecegimde.İnş. bu yaza çıtır giricez buuusuuuucukkayy ebruu çok sevindim senin adınaaa :)) gerçekten kocaman tebrik ediyorum bende senii..ne kadar güzel bi duygu dimi uğraşlarının sonuçlarını almakk.. başarılarının devamını diliyoruumm :)) darısı bizim başımızaa
Duyarsın canım eminim.Bencede agır yeme.ne güzel yarın ki düğünde bende duycakmıyım acaba çok merka ediyorum nedense bugün benim canım hiç yemek yemek istemiyo kızlar kahvaltımı zorla 11:30 da yaptım elbisemin içinde daha zayıf durayım hahah yarına kadar ağır şeyler yemesem bari
Saol özgecim.İnş. inancını boşa çıkarmamHarikasin ebrucumcok sevindim senin adina o iltifatlarin hakkini verip 52 olcan ben inaniyorum sana
Kiz senin kayninin nisanı degil miydi..öyle sandim ben hatta diyorum ki Hazirandaydi sanki Nisan ama demek aklımda yanlış kalmisNe güzel canım böyle iltifatlar duymak..ama en güzeli sanirim esinden duymak olmuştur..emeklerinin karşılığını Alman'a sevindim
Duyarsin canimama sen bugun dunku tatlilardan uzak dur
Saol busuuuucum.Daha da hırslandım ve dümdüz bir göbekle bikinili hayal ediyorum kendimi.Ama çok emek vermem gerek ve verecegimde.İnş. bu yaza çıtır giricez buuusuuuucukk
Duyarsın canım eminim.Bencede agır yeme.
Saol özgecim.İnş. inancını boşa çıkarmam
yok kız 13 temmuzdaEvet eşiminki en güzeli:127:
Sabah..2 dilim peyniri yufka böreği, 2 banim recel, Yeşilçam
Ara..1 muz, yarım avuç kuru üzüm
Öğlen..5 tahta kasik kabak yemeği, 1 dilim tb, yoğurt
Ara..1 elma, 1 kasığın ucu Puding yaparken tattım..
Ara..5 yulafli, 1 kare bitter, yesil çay
Aksam..ciger siote 1 tabak kadar, yoğurt, domates, çeyrek kendi yaptıgım bazlama, 1 yudum meyve suyu,bir kaç parça peynir
Ara..yok
DÜN:Aç karınla 2 bardak ılık llimonlu su.
Sabah:yarm dl. ekmek,1çatal peynir,1 çatael reçel,3 zeytin,çay.
Ara:türk kahvesi.
Ögle:1 tabak çorba,1 tahta kaşık yeşil fasulye,3 kaşık yogurt,2 kaşık makarna,2 yudum ekmek.
Ara:çay
yeşilçay,4 bisküvi.
Akşam yemegini yiyemedim.Çnkü geç kalıyorduk nişana.Eşim gidip döner kola almış.Dönerden 4 ısırık yedim ve koloyı içtim.2 çatal pastadan yedim.
herkesee günaydın kızlarrrr
nasılsınız bakalım keyifler nasııll ??
Gunaydin canim iyiyiz
kalkinca ilik si bir hurma
sabah uc zeytin ikimkk peynir iki ceviz biber domtes salatalik maydonoz ekmek goturmeyi unutmusum okula hic doymadim bir dilim cavdarin ne kadar doyurucu oldugunu anladim arkadastan bi lokma acma aldim
aravyaban mersini ikincubuk nescafe ucu birarada
ogle yarim tavuk donercayran izin gunum napim
ara sutu kahve
aksam ikintabak mercimkcorbasi yogurtlu taze kereviz
ara bir bitter yicem bitki cayi
su az ictim
dun yazdim ama nette problem vardi cugkofte yemistim durum ayranla inceki gun magnumu yidiyfim hic begenmedim magnum infinitiler gotursun onlari bi gusel dondurma yapamamislar kostek jafalikar bi hakkimuz vardi mafettiler hasili kiskaraslinda bence basarili bir hafta cikarmamistim ama 300gramim gitmus ustelik regliyim bunu bana vucudumun verdigi bir odul okpkarak gorup vucudumu teprik ediyorum bennnn onu opuyorum yanaklarindan ve ben sehraaaaaaa 5li eakamlari hic hatirlamayan bennn kendime sariliyorum popomu cimdikliyorum ve 57olupesimle karsilikli cips yiyecegim gunun hayalini kuruyorummmmm sonra 55hedefim vecsonrada 53 ay allahim hayal gibi ya okurmuyumki gercektennn yaw inanirmisiniz 59.5 olcami soyleselerdi buraya baslarken hstatta inanmazdim ben tesadufen internette dolanirken buldum burayiiii..yarebbim iyiki burdayisss kislarrrr
hepinizee güsel hafta sonu olsun hatunlar:))) buğün kursum yoktuu evdeydimm bahar temizlğii dip bucak kapı pencere koymadım missde olduuu birr türk kahvesi içtik komşumlaaa
degme keyfimizee yarın sporum varr siz naptınz bakalımm
sabah aç karnına su
kahvatıda salam lı yumurta azcık 2 dilim ekmek 4 tane siyah zeytin 2 tane yeşil zeytin 2 çatal nutella şekersiz cay
ara türk kahvesi şekersiz yanında küçük brownileren intense midir nedir
öğle 3 tane k. paşa tatlı
ara yeşilçay
akşam 1 tabak yeşillik salatası bol limonlu ve nar ekşili yanında 1 parça haşlanmış tuzsuz tavuk
ara küçük bi kase az şekerli muhallebi oğluşlarıma yapmıştım azcık kaldı ben yedim ziyan olmasın diye
su 1.5 litre spor 35 mekik