- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 39
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #3.801
baslama 67.7
gecen hafta 59.9
bu hafta 59.6
giden 300gram
bende sen gibi turk kahvesinicmeden duramiyorum nasil yapiyorsun bi teknigin varmi daha kopuklu lezzetli olmasi icin bi anlatsana tam yapisini bende bi oneride bulunuyum sana yei ogrendimsabah 1 dilim köy ekmeği 3 zeytin 2 çatal nutella 2 çatal salça banımlık şekersiz cay
ara nescafe
öğle tavuk döner ayran
ara yeşilçay 3 kemal paşa tatlısı
akşam 1 yemek kaşığı makarna yoğurtlu 3 kemal paşa tatlısı kendim yapmıştımm..aslında biz hafta sonuda dikkat etsek çok güzel veririz kızlar vallahi
ara birazdan türk kahvesi yaparım küçük oğluşu sallıyorum ayağımda büyük oğluşuda uyutayımda öyle cafee keyfi yapıcam tv karşısında
sabah 1 dilim köy ekmeği 3 zeytin 2 çatal nutella 2 çatal salça banımlık şekersiz cay
ara nescafe
öğle tavuk döner ayran
ara yeşilçay 3 kemal paşa tatlısı
akşam 1 yemek kaşığı makarna yoğurtlu 3 kemal paşa tatlısı kendim yapmıştımm..aslında biz hafta sonuda dikkat etsek çok güzel veririz kızlar vallahi
ara birazdan türk kahvesi yaparım küçük oğluşu sallıyorum ayağımda büyük oğluşuda uyutayımda öyle cafee keyfi yapıcam tv karşısında
arçeliğin kahve makinası var bende öyle bi köpüklü yapıyoki lezzetini zaten hiç sorma çok güzelllbende sen gibi turk kahvesinicmeden duramiyorum nasil yapiyorsun bi teknigin varmi daha kopuklu lezzetli olmasi icin bi anlatsana tam yapisini bende bi oneride bulunuyum sana yei ogrendim
Cok seker atmadin ins. Tatliya biraz fazla kacmis tatli ama sen aksamlari hafif kapatiyon nescafeyi de sekersiz iciyosan daha iyi
triendy canım nasılsın beni hatırladın mı 50-59 kilo başlığından? hala diyete devam mı gerçi en son hedefine ulaşmıştın hatırladığım kadarıyla.. bende artık bu konuyu takip etmek istiyorum eğer benide kabul ederseniz..ayrıca bugün çok moralim bozuldu artık kilo vermeye kesin kararlıyım bana destek olun lütfen :2:
Tam tarti oncesine yakisir bir menu cok begedm
kızlar yorum yaamıycam.Bugün ogluş 1 kere 1 saat uyudu.Akşamüstü uykusunu uyumadı ve ben çok zorlandım.Yemklerimi zar zor yaptım.2 agrı kesici içtim başım agrıdı tüm gün.Eşime ütü yapıcam daha.Yarında koşuştrmaca offfffDinlenmeye çok ihtiyacım var
Bu arada dün 29 beden kot aldım..aslında 28 de oldu cogu modelde ama bu dar paça modelde..cok dar olmasını istemedimİp atlamaya ben de başlıyorum bugun ozgecim..bari bunu yapayım..peki ust üste 15 dk mı..Aralıklı yapsam nolur ki..
Kilo Bildirimim
Baslangic 63
Gecen hafta 51.100
Bu hafta 50.700
Giden 400
Gelen 0
Toplamda Giden 12.300 :81::82:
Hedef 49
400 gr gitmis spor yap diye vucudum bagiriyo ama ben duymamazliktan geliyorum
Attigim linkleri denicem bugun bakalim ins.surekli olur da yaparim.
50 yi gormek cok mutlu ettibeni kendimi odullendireyim bugun:131:
Kızlar ama bi yanım sevinirken diger yanım üzülüyor.Çünkü geçen sefer 55.8 gördüm ama haftasına geri aldım.Ben diger hafta jojop gibi almak degil daha da vermek daha da motive olmak istiyorum.
Başlangıç:63
Geçen hafta:56.0
Bu hafta:55.7:124:
Giden:300
Gelen:yok
Hedef:52
Toplam giden:7.300
Başalngış 64
Geçen hafta 60.900
Bu hafta 60.260
Giden 640 gram
Gelen yokk
Toplam giden 3 kilo 760 gram
Allah bereket versin =)) kızlar çok değil verdğim kilo ama bni mutlu ediyo kendime güvenm geliyo böle olunca göbeğim bile gözüme az gözüküyo
kalkinca ilik si bir hurma
sabah uc zeytin ikimkk peynir iki ceviz biber domtes salatalik maydonoz ekmek goturmeyi unutmusum okula hic doymadim bir dilim cavdarin ne kadar doyurucu oldugunu anladim arkadastan bi lokma acma aldim
aravyaban mersini ikincubuk nescafe ucu birarada
ogle yarim tavuk donercayran izin gunum napim
ara sutu kahve
aksam ikintabak mercimkcorbasi yogurtlu taze kereviz
ara bir bitter yicem bitki cayi
su az ictim
dun yazdim ama nette problem vardi cugkofte yemistim durum ayranla inceki gun magnumu yidiyfim hic begenmedim magnum infinitiler gotursun onlari bi gusel dondurma yapamamislar kostek jafalikar bi hakkimuz vardi mafettiler hasili kiskaraslinda bence basarili bir hafta cikarmamistim ama 300gramim gitmus ustelik regliyim bunu bana vucudumun verdigi bir odul okpkarak gorup vucudumu teprik ediyorum bennnn onu opuyorum yanaklarindan ve ben sehraaaaaaa 5li eakamlari hic hatirlamayan bennn kendime sariliyorum popomu cimdikliyorum ve 57olupesimle karsilikli cips yiyecegim gunun hayalini kuruyorummmmm sonra 55hedefim vecsonrada 53 ay allahim hayal gibi ya okurmuyumki gercektennn yaw inanirmisiniz 59.5 olcami soyleselerdi buraya baslarken hstatta inanmazdim ben tesadufen internette dolanirken buldum burayiiii..yarebbim iyiki burdayisss kislarrrr
aramıza hoşgeldin cnm