- Konu Sahibi puccakanka
-
- #3.601
kilo bildirimii
başlangıç 71.8
geçen haftaa 66
bu hafta 65
Kızlar dün hep agladım, başka bi moddaydım sanırım.Dün gece üzüntüden yediklerimi çıkarttımYazdıklarınız için(özge,melis,busu,zuzu,sehra)hepinize çok teşekkür ederim Yazdıklarınızı okuren bile agladım Güne iyi uyandım.Üzerimdeki umutsuzlugu çıkarıp attım.Bugün kardeşimin dogum günü Onun için muffin yaptım.Ama muffinlere bakınca bile migdem bulanıo nedense:44:İnş. pastada aynı etki yapar sizleri çok seviyorum iyiki varsınız
Hedef 53 baslama67.7 simdi 59.9 boy 1.63 emi renkli bisiler olsunnnnn:))
Kizlar 5 ay dile kolay tebrik ederim bu kadar zaman bi ugras veriyosunuz az degil . Benim merak ettigim vazgecmekten kastiniz ne gidip yemeklere gomulup tekrar kilolari geri almak mi? Hayir bunu isteseniz de yapamazsiniz zaten 1 2 gun kacamak yapar sonra tekrar alistiginiz duzene girersiniz sizin kilo vermeniz icin ozel cabaya iht. yok saglikli duzenli beslendiginiz icin gram da olsa vericeksiniz bu kadar emek bosa gidemez ya da soyle diyim insanlardan iltifat duymak mi yoksa aaa sen biraz kilo mu aldin :83:demelerine sebep olmak mi
Cokseymiistedim iradesiz falan degilsin cok yogun bi tempon var ve buna ragmen gene de elinden grleni yapiyosun eski beslenme duzeninle simdiki aynimi sence o bollasan pantslonlar senin eserin unutma
Kizlar inanin icimde benim de bi canavar yatiyo evden disari pek cikmiyorum diye fazla yemiyorum inatta ettim bi yerde hedefime geleyim bi haftada 1 2 diledgmi yicem kasmadan bak triendy aksamlari kocisiyle goturuyo ama diger hafta az yedimi tememmmm bittti kiz kac aydir koruyo kilosunu 20 kilo hop diyemi gitti emek var cok az kaldi son 5 6 kilolar onlarda gitsin kilo koruma doneminin keyfini cikarcaz hepimiz bunu hakettiniz coktan
Pes etmek yok gece gece icime dert oldu bak neler yaziyom ebru keki senin icin yedim efkardan ona gore hiccc kizmaaa
Kızlar dün hep agladım, başka bi moddaydım sanırım.Dün gece üzüntüden yediklerimi çıkarttımYazdıklarınız için(özge,melis,busu,zuzu,sehra)hepinize çok teşekkür ederim Yazdıklarınızı okuren bile agladım Güne iyi uyandım.Üzerimdeki umutsuzlugu çıkarıp attım.Bugün kardeşimin dogum günü Onun için muffin yaptım.Ama muffinlere bakınca bile migdem bulanıo nedense:44:İnş. pastada aynı etki yapar sizleri çok seviyorum iyiki varsınız
Çizelgeyi degştirmiycem.Cuma 56.0dım.200 gr almıştım.Degiştirmiycem çünkü 55.0 olucamGidip süsleneyim biraz kendime geleyim,havam degişsin
uzun zamandan sonra ilk defa menümü yaaıyorum.
bu sabah 1 poğaça ve normal şekilde bir kahvaltı ettim. 12:00 gibi 10 kadar çilek yedim. 15:00 de bakıcımız saç böreği yapmış çağırdı. patatesli bir adet saç böreği yedim. yanında şekersiz çay, domates, salatalık, az önce de 5-10 adet küçük köfte yedim. bilye büyüklüğünde. spora da başlayacağim. eşim daha fazla verme diyor. o nedenle acaba sıkılaştıracak birşeyler mi yapsam. selülitlerimin gitmesi için ne tür bir spor uygun olur ki...
[
K
canım sadece tavsiyem yürüyüşşşş yapman sıkılaşmanın tek ve ucu<z yoluuuuuu
leslimi yapayım yani. nem dışarıda pek yürüyüş yapamıyorum. vaktim olmuyor.
nemmi ? nerde yaşıyosunkii ozamn az yiyip içceksin kalorili yaglı yiyecekelre yöenlmicen işte ben haftada 3 kere spor yapıyorumm dışarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?