Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Tebrikler canim Baslayali kac hafta oldu?

Canım çizelge için saol.Ama çizelgem oldugu içn sevinemedim bileBende smih gibi çekilmeye karar verdimHer topikte herkes başlarda 1-2 verirken ben komik gramlarla ilerledim.İlerledigimi diger hafta aldımBöyle yerimde saydım.Menülerimle kendimi komik duruma düşürdüm.Bugün hem agladım hem misafir çagırdım hemde yedimNapim demek ben iradesizim.Gerçi bu hafta börek çörek yemedim ama olmadı şaşırıyorum bi yandan ama 2 tartıda aynı demek yemişim,bişileri yanlış yapmışım.Geçmişi hızlıca okuycam.Şimdiden kilo veren azimli iradeli çıtır arkadaşlarımı tebrik ediyorum.İnş. istediginiz kiloya inersiniz ve özgüveninizle bütün yaz herkesi kıskandırırsınız.İlk buraya yazmaya başladıgımda umutluydum ama aylardır millet 1 ayda verdigini ben 5 ay oldu anca verebildim.Bugün çok mutsuzum umutsuzum kendimi iyi hissetmiyrum

Özgecim çizelgeye 55.0 yazmışsın:44:Ben geçen hafta 55.8 olup bu hafta o 800 gramı bile veremeycek kadar aciz iradesiz kör bogaz,tembel.......bi insanım işte

BUSUU,tberikler çok iyiy vermişsin
HAWAR ,sende güzel vermişsin
Özgecim ,senide tebrik ediyorum
Jojoooppum,canım tebriklerKızın içinde geçmiş olsun.İnş. yükselmez bi daha.
Zuuuzuuumm, tebrikler canımOgluşunda çok geçmiş olsun.
Sehraacık,inş. iyileşmişsindir canım tebrik ederim.59.9 görüdn.İyileş ve hemen magnumunu yeee doya doyaa:131:

Ebrucummm ne demek cekilmek yaaaNeden komik duruma dusesin ask olsun iradesiz falan da degilsin ayrica ben aile apt. Oturcam ve senin gibi azcik yicem nerdeee saglikli beslenmeyi ogreniyoruz hepimiz hepimiz birbirimizden bisiler ogreniyoz ben bu topige yazmasam suan kilo veriyo olmazdim . Beni ilk kucaklayan arkadas sensin herkese destek olan suan moralin bozulmus modun dusmus okadar toparlancaz hep birlikte ve o kilolar er ya da gec Gi De Cek

yyyaaa ebrulii saçmalamaaaaa
senden küçük olsamda sana kızma hakkını buluyorum kendmmdee kusuruma bakma artııkk.. çekilmek falan yok valla çekilirsen geler bulur senin saçını başını yolarııımmm
ya karıştırmıyosam eğer sen evlisin çocuğun var ev hanımızsın ev haliyle doğal kilo almak yada zor vermek normal çünkü hareket az doğal olarak. ki bebişinin peşinden koşturuyosundur o kadar da az sayılmaz..
daha dikkat edip daha çok kilolar verebilirsin neden bırakıyosun ve yenilgiyi kabul ediyosun ki.
hiç bi kilo vermemekten hatta almaktan iidir haftalık 800 gram. yanlışmıyım ??
ben artık her şeyden yemek yerine boğazımı tutmayı öğrendim ve hepsi siizn sayenizde.. sende burada kendin ve iradenle savaşmayı öğreneceksn. hem ne malum o haftada 2 ve üstü kilo veren kişilerin daha fazlasını almıcakları. yavaş olsun ama korumayı başar geri alma önemli olan bu..
hiç kimse kilo vermenin kolay olduğunu sölemiyo ki zamn sabır ve irade işi. burdaki kimsenin kimseden fazlası yokki hepimiz başarabilecek seviyede insanlarız. bence bırakma yenilme başarıcam de silkin ve yeniden daha ii başla....
yanlış bişi sölediysem kusura bakma:26: ama ben senin yapabiliceğine inanıyorum moralinide bozma.

hatta gel bu hafta birlikte yarışalım eğer istersen?
çünkü bnm bu hafta hırs yapmaya ihtiyacım var. şimdi 1 kilo verdm ya salarm kndmi bıraz o yüzden bana ii olur. sende kendini görmüş olursuun ne dersiinn

Özgecim çizelgeye 55.0 yazmışsın:44:Ben geçen hafta 55.8 olup bu hafta o 800 gramı bile veremeycek kadar aciz iradesiz kör bogaz,tembel.......bi insanım işte

Aklimda oylemalmis canim kizdan geriye donup bakamadim ki dogru durust sifre vercem ordan degistirirsin canim

ebru ama olmuyo böyle güzelim yaa sen en baştan gayette çok güzel kilolar verdin unutma bende senin gibi ilk 1.5 ayda her haftada 1 kilo gitti ama şubat ayından beri gram gram gidiyo ama bak zülmüyorum sen de üzülme tatlım olurmu hem sen baya kilo verdin bundan sonra koruycaksın.....

sabah aç karnına su
1 yumurta 1kk kaşar peyniri zeytin çay ekmek iştahım yoktu yemedim valla
ara 1 avuç kruyemiş kayısılı çay
öğle 2 tane elmalı kurabiye
ara yokk 1 portakal 1 elma
akşam 2 yemek kaşığı ton balıklı makarna türk kahvesi
birazda gezmeye gidicez gittiğimiz yerde ne koyarlar önümüze ne yerim onu bilemem ben şimdiden yazmak istedim gelincede ne yazdığımı belirtirim kızlar.. ya bu arada ben dünden beri acayip her yemekten sonra büyük tuvalete çıkıyorum nedenki acaba isal gibi bişii ondanmı verdim acaba bu hafta

bu hafta hiç katılamadım size. işler çok yoğundu. bu hafta malesef 600 grama buyur gel yerleş bedenime demişim...nereden geldiği tahmin edilen 600 gram((((

Ne kadar atip tutsamda sana severim seni biliyosun onu senn.bak ahanda buraya yaziyirum sen 50kiloya kadar dusceksin gicik bi inat var sende.beni hatirlasana 15gun pur dikkat edip gram oynamadi yasadigim buhranda beni osge az biras toparladi 61.4dum daha 10gun eveline kadar simdi 59.9 ben yani benn cipsleri tirtiklayan 900gram verdigi gun solugu kokorecte alsn ayni gun doner yiyen ben...sen bu guzelliklerin kaynaginda olmana ragmen(arnavut borekleri hepsini gecer bence)bu kadar verdin yilma ebru sabret bak ben senin kadar iradeli degilim ama senden daha sabirliyim yilmadim 15gun 200gram almistim hatta.yada dur anladigin dilden konusuyim.veremezkiiii saten elbiseden gobusu firtlicak guzelmis gibi oynucak nisanda gobegi dikkat cekmesin deyu bi ton makyaj yapcek yuzune ama ne fayda herkesin gozu nerde????ebrunun gobegindeeeee:€))Oh be rahatladim:))Sen kayninin nissninda 53olmazsan bende sehraa degilim epru kendimden cok sana guveniyorum bennn

Son düzenleme:
aranızdaki en iradesiz hatun sanırım benim. belki de çalıştığımdan kaynaklanıyor. hergün işe meyvemi götürüyorum. mesela bu hafta öğleden sonraları hep unuttum. koşmaktan. ama emin olun haftaya çok daha iradeli olucam. 60 olmam lazım 60..

Aabah..2 dilim tam buğday üzerine kasar ızgarada, domates, Roka, 4 zeytin, 1 büyük bardak süt

Ara..yok

Öğren..çorba, 1 dilim tam buğday

Ara..batirikbayaaa yedim,, 1 dilim kek, sekersiz çay

Ara..1 tane elma

Aksam..çorba, 2 tane pirzola tavuk, yoğurt, salata

Kızım gene ateşli kızlar..gecmisi sonra okuyacağım..iyi geceler..

Ayy herkes burda ne guzelllllMelisim yok..cokseymiistedim BUSUUUUU..sizde gelin..

geldimm jojoppumm:)

şaçmalama yolldaşım çok ızaıyorumm şimdi sanaaaaaaa geririm orayaaa götürüm sora seniii devam etceksinn yürüyüşünee diiyetine haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tparlan motivasyonnn tam gazzzzzzzzzzz başarırısn senn biliyorummmmmmmm

menüm:) kızlar

sabah 1dlm çav kahvaltılıjkklar çayyy

ara 5 biryerde kayısılı yogurtt

öglen,etli sarma irmik helvası,,

ara 1 elma

akşam çilek 3 biskrem nescafe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…