Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Cok gecmis olsun eet evlatlarimiz iyi olsun hep amin

Başlangıç..71.8
Gecen hafta..64.7
Bu hafta..63.9
Giden..800
Gelen yok
Hedef..60
Toplamda giden..8 kilo

Buraya başlangıç 71.8 tabi..daha Ramazan bayramında 79 düm..yeni bir amazsan geliyor inşallah ve bu sefer daha inceyim daha güzelim

Kilo Bildirimi
Baslangic 63 :83::83::83:
Gecen hafta 52
Bu hafta 51.100 :81::81:
Giden 900
Gelen 0
Toplamda Giden 11.900
Hedef 49

Supersin jojop evde oturunca daha rahat gidiyo demi kilocuklar

Seni de tebrik ederim cnm..gecmis olsun yavruna..gece kızım da ateslendi..ama bizimki disten sanirim38 i geçmedi ateş Allah'a sukur

aslında tartılmayacaktım ama dedimki sehraa zati hastasın tatilden geldin bu gerçek kilon değil aldıysanda bu hafta verirsin didimmm sonra bi baktım 59.9aynen böyle oldum iki gün kıvranınca gitmiş kilom ve ben hala hastayım ateşim inndi şükür..hepinize çok teşekkür ederim kızlar geçmiş olsun demeyenn yok gözlerim doldu gerçekten sobuçta birbirimizi bilmesekte gerçekten tanıyor olmasakta bu paylaşım çok güzell beni mutlu ettinizşindi sorcaksınız ee magnuma koş deyüüü..ama benim boğazım öyle şişki değil magnum konuşamıyorum bilee ve iştahımda hiç çekmiyorhiç bişey yiyesim yok kahvaltıyı bile zor yaptım..ya durun bi dakkka 59.9u yaşasınnnnnnnnn

aslında tartılmayacaktım ama dedimki sehraa zati hastasın tatilden geldin bu gerçek kilon değil aldıysanda bu hafta verirsin didimmm sonra bi baktım 59.9aynen böyle oldum iki gün kıvranınca gitmiş kilom ve ben hala hastayım ateşim inndi şükür..hepinize çok teşekkür ederim kızlar geçmiş olsun demeyenn yok gözlerim doldu gerçekten sobuçta birbirimizi bilmesekte gerçekten tanıyor olmasakta bu paylaşım çok güzell beni mutlu ettinizşindi sorcaksınız ee magnuma koş deyüüü..ama benim boğazım öyle şişki değil magnum konuşamıyorum bilee ve iştahımda hiç çekmiyorhiç bişey yiyesim yok kahvaltıyı bile zor yaptım..ya durun bi dakkka 59.9u yaşasınnnnnnnnn

aslında tartılmayacaktım ama dedimki sehraa zati hastasın tatilden geldin bu gerçek kilon değil aldıysanda bu hafta verirsin didimmm sonra bi baktım 59.9aynen böyle oldum iki gün kıvranınca gitmiş kilom ve ben hala hastayım ateşim inndi şükür..hepinize çok teşekkür ederim kızlar geçmiş olsun demeyenn yok gözlerim doldu gerçekten sobuçta birbirimizi bilmesekte gerçekten tanıyor olmasakta bu paylaşım çok güzell beni mutlu ettinizşindi sorcaksınız ee magnuma koş deyüüü..ama benim boğazım öyle şişki değil magnum konuşamıyorum bilee ve iştahımda hiç çekmiyorhiç bişey yiyesim yok kahvaltıyı bile zor yaptım..ya durun bi dakkka 59.9umyaşasınnnnnnnnn

Aslında ben de başlangıç kilomu 79 yapsam..tamam citirin topiginde 72 ile başladım ama ondan once de kendi kendime mücadele veriyordum..osgeeee baa da Ticker yapar misinin..yas tickirini da zor yaptım..ya da sen bana link yollasan once..beceremezsem sana desem..:26:

yavruna beyaz turp içini oy 1kaşık bal koy yarın sabaha kadar beklesin ben oğlumu bu doğal antibiyotikle ilaçsız bi çok kez tedavi ettim hafif durumlarda ilaç kullansanda bu nu yap derim çok faydasını görürsün banada dua edersin kilo vereyim deyü:)

bu aradada bildirim yapimde düzgün olsun tickerımda yok silinmiş biye anlamadım

başlama 67.7
geçen hafta 60.5
bu hafta 59.9
giden 600gram
toplamda giden 7kilo800gram

Tamam canim yaparim sana da denk gelince bilgilerini verirsin

merhaba arkadaşlar ben bu hafta yazamadım ama baktığım zamanlarda takip etmeye çalıştım sayfayı, yolculuk hazırlıkları ile uğraşıyorum, neyse bildirim yapayım
başlangıç : 78.5 kg
geçen hafta : 74.0 kg
bu hafta : 73.0 kg
giden : 1.0 kg
toplam giden : 5.5kg
hedef bazen 60 diyom bazen 56

Cok iyi gidiyosun Hadi boyle devam hedefte 56 olsun bak ben 63 ken 49 dedim isteyince oluyo

kızlarr işte kilo bildiririiim :)
başlangış:64 ..
geçen hafta62.140
bu hafta 60.900
giden 1.240 kiloooooo
gelenn yoookk
toplam gideenn 3kilo 100 gram :))
mutlu olduumm yaa..
yanlız bi sorun var ben kendimi hiç 3 kilo vermiş gibi hissetmiyorum daha az verdm ondan mı acaba.. bide çok yavaşi veriyorum ya hızlanmam lazzıımm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…