Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Kızlar menümmmm
sabah bi dilim salçali çavdar ekmegi. Peynir 3 zeytin
öğlen bi kepçe bulgur pilavı top top küçük köfteçiller ve küp küp küçük patatescikler (5 6 taneydi zati) ve bi kepçe cacık. 15dk sonra şekersiz çay.
Ara bi yoğurt
yaklasik bi saat yürüyüş ama annemle gittim yavaş yavaş tempolu hali yarim saat falandir.
Aksam bi tabak balık çorbasi birazcik ot yemeği yarim dilim ekmek 3 4 siyah zeytin.

bu da benim menüm
07:30 2 zeytin, 1 kk peynir, bir küçük salatalık, 2 çatal bal, çiçek ekmeğin bir çiçeğinin çeyreği, form çayı
10:30 yarım elma, yarım portakal, yarım kivi
12:00 bir tabak tas kebab, bol yoğurt, 3 çatal kısır
15:30 kalan meyve, orta şekerli kahve
19:00 2 biber dolması

3 litre su olmuştur.

Sabah iki tam ceviz 3zeytin unutmusum bide inciryedim dimdi.busra diyince geldi aklima zeytinler.busraaaaa sen salca yiyodunya o bildigimiz salcami yoksa cemen falanmi o neki ole merakettim istah acici ezme falan gibin biseymi neyse ne sen diyince canim cekiyoryemegin salcalisi kadinin kalcalisi dimisler iyi halt etmislerOnlar kimse hep onlar yusunden bu cileler

yok ya normal ev yapimi biber salcasi. Ayrica bencede onu söyleyen -ki bu kesin erkektir- kişiye slm + saygilarimi iletiyorum. Kalcali oluncada laf yaparlar. Otur otur büyüttün gene diye :)

şuan aynen bu durumdayım ben
öldüm sabahtan veri ya hala bitmedi hatta dün başladım temizliğime yarın günüm var bende
dün sadece evi toparlayıp süpürdüm silme işini kapıları camları bugün yaptım ama öldüm üstüne bide hamur işlerim vardı tabi yaptıklarımıda yazayım bari
ıspanaklı yaş pasta
baklava yufkasından börek
elmalı rulolar
yaprak sarması dün akşam yaptım
zeytinli pohaça
şehriyeli mercimekli salata yarın sabahtan yapıcam
çiğ köfte gittim aldım 1 saatimi aldı yürüdüm valla haşat oldum haşat
şimdi biraz mola verdim kahve molası daha yapıcak işlerim var bitmedi anca berkayı uyuttum
bugünkü menüm
sabah açkarnına türk kahvesi ve su
kahvaltıda 1 yumurta 1 nurullahlı ekmek 1zeytin şekersiz çay
ara yarım muz 2 tane sarma
öğle 2 tabak kurufasulye yarım dilim ekmekle salata
ara nescafe
akşam 4 sarma sadece

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su.
Sabah: (9:30) :
1dl.kepek ekmek
1 salata
2 ceviz
3zeytin
ıhlamur.

ARA: (11:30) :
türk kahvesi
1 elma

ÖGLE: (14:00) :
1 tabak makarna(yagsız)
kk peynir.

ARA: (16:30) :
yeşilçay
crunh(gofret)

AKŞAM: (19:00) :
1 tas çorba
1 tabak tavuklu patetes yemegi
2 kaşık yogurt
1dl.kepek ekmek.

ARA: (20:30) :
çay
3 minik tuzlu ev kurabiyesi(önüme koca tabakla koymuşlarıdı)

SU:3.5LT
SPOR:150 oklava
100 mekik
ev temizligi
45dk yürüyüş

Şimdi yeşilçay içiyorum.Ayy yanında yulaflı nede iyi gider ama yemiycemYarında güne gidicem anca çarşamba öglen yeşilçayımın yanında yerim artık

Yarın ikimizde yiycez deseneSizin gün kaç çeşitli yaw:44:bizim 5 ti ben 4 çeşide indirttm.Akrabalar da ee sen diyettesin die bizide kısıtlıyn

Menun cok guzel canim tebrikler Kacamak yok ne guzel spor olarakta ip atlayabilirsin cok etkili hergun atlican ama 150*2 set yapiyorum ben

Suppersin

Cok guzel canim

Valla bravo ben okurken yoruldum sende saka maka az yemeye basladin bi de su icsen bol bol tam supper olcak
Menun de iyi 4 sarmayla nasi doydun

Gofreti gormuyorum bile cikolata yemiyon fazla arada yemissin afiyet olsun menun de guzel bugun aksami da hafif kaparsin dengelenir

ay gerçekten olmuş mu...ama ben bu sabah tartıldım. sanırım çözdüm ben bu işi...daha da bir gaz geldi bana. az önce bana ikram edilen 2 lokmalık simiti bile reddettim...dün akşam da avm de eşimle çocuğum yemek yedi ben yemedim.

ayy canim olur mu öyle sey. Yemeden olur mu . . Valla çocuğuna bakacak enerjin kalmaz küt diye düşer bayılırsin maazallah:) ye kisacasi canim rakibemm:):) ben yiyorum kendimi tutamıyorum. Az önce bi pogca yedimm cok canim çekti sende ye yüfeeennn..:):)

ay dur sen yiyorsan ben de yiyeyim bari... valla ben bir 60 olsam yeter diyeceğim. gerçi en son 60'ı tartıda ne zaman gördüğümü hatırlamıyorum bile. belki de ömrümce hiç 60 olmamışımdır.

ay dur sen yiyorsan ben de yiyeyim bari... valla ben bir 60 olsam yeter diyeceğim. gerçi en son 60'ı tartıda ne zaman gördüğümü hatırlamıyorum bile. belki de ömrümce hiç 60 olmamışımdır.

ye ye :) elini korkak alistirma:) 60da oluruz 50de biraz bogazmzi tutarsak :) bosverrrr:) bende ilkokulda biraktim 50li rakamlri. Ve geri dönücem bu sefer:)

Aksam 7 den sonra yemedin mi buyuk olcude katkisi var bence tebrikler valla yemedigin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…