- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 39
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #3.161
Yok yarım mekik tabikii de canımKizlar gene bisey sorucam:) ya hani 100 mekik çekiyosunz ya. Onu yerden tam dizlerinizd kadar mi kalkıyorsnz. Yoksa daha az mi. Cünkü zor onu çekmesi ya 100 tane cok yani :)
Sende farkındasın yediginin zaten.Sabah agır olmuş ama neyseki sabah diycem.Nohut ve pilav aynı anda çok kalori.Akşam keşkekle ekmek yemen çok yanlış.Ama sana diyene bi bak dün kaynanam neler yapmış ve nelr yemişimkızlar menümm
sabah 2 dilim patatesli kek 1 dilim börek 2 bardak şekersiz çay
ara yoğurt (içine zencefil tarçın kekik attım)
2 kaşık nohut pilav
1 bardak şekersiz çay
öğle yemeği yok evde olduğum için öle bişi yemedim onun yerine kepekli bisküvi falan yedim
2 saat sonra ayran
akşam bi tahta kaşık et kavurması 2 kaşık keşkek yarım dilim ekmek salata su
akşamda suyu 2 lt tamamlıcm ve yeşil çay içcemm..
kızlar hafta sonun kötü geçti.. neyse ki ablam gitiyo ve kek börek devri bitiyo. kızın çok pis boğazı var (biraz göbeği olsa gam yemicm. nereye gidiyo bu yedikleriisürekli yiyo.) annemde ona yemekler yapıyo sürekli mecbur bende yiyom.. ama hafta içi daha ii olucm. yürüyüşlere de başlıcm hava kötü olduğu için çıkmadım kaç gndür.
yorumlarınızı bekliyorum kızlar..
Sabah iki cavdar arasi iki kkpeynir maudonoz cay
Bugun gozetmenligim vardi ara su falan olmadi hic ogle hani guvec deniyorya kiymslpide hibi bisey kucuk ondan okula hazir biseyler soyledik mecburen ayran ara gibi yarim poca
Ara orrz kayfe
Aksam kabakyemegi makarna salara
Ara elma
Cok duzensiz begenmedim hic benama dedigim gibi istisna gozrtmenligim vardi 4gun cok dikkat etmeliyim cuma 60bucuk olmaliyim en azindan ya h.sonu yokum kizlar Ailemin yanina snkaa gidiuorum cok ozledim onlari aglamam geldi ya
Kızlar bugün yine bi yere çagırıldım ama ogluşu bahane edip gitmedim.Evi temizliycem şimdi.Yarında gün var dedim bari arka arkaya yemeyeyim.Hadi ebru 2 hafta snra 55i gör.Ger.i normal tartımda dün sabah 55 gördümama dijital hep fazla hep fazla Siz hangi mrka dijital tartı kullnıysunuz kızlar?NetFten alıcam ama hassas olsun istyrm????????
Yegeninki de sinboydu ve çok hassa ve güzeldi:44:Nerelerdesin canım hadi aramıza dön artıkbenimki sinbo 25 tlye aldım çok memnunum
Benim ki hediye geldi arzumun ama cokta memnun degilim
Kizlar sabah tartildim fazla ciktim regl olcam siskinligim var ama gene de moralim bozuldu bide ustune yarin gidiyorum uffff
Yegeninki de sinboydu ve çok hassa ve güzeldi:44:Nerelerdesin canım hadi aramıza dön artık
Arzumun mavi ve siyah renkli bi tartısı bi sitede indirimde çogu memnun yorumlar yazmış.Offf aklım karıştı:44:
Valla aynen öyle özgecim yoruluyorum pilim bitio resmen.Bugünde temzlk yaptım ee bi yandn da çocukMisafirlige gidince hem yiyorum hemde herişim düzenm bozuluo.Misafr gelincede temizlkti çayın yanına bişiler yapmak feln ölede yoruluyorum Tatil iiçn erken degil mi canım:26:Nasıl denize gireceksin:44:İnş. iyi geçer ve açık büfede kendine dur diyebilirsin Kaynımın nişaınndan 1 hafta önce gitmeyi düşünyrz biz ve ben korkuyrm ki nişan öncesi yerim die.Acep nişandn sonra mı gitsem ama bronzlaşmak kendimle uzlaşmak yer yer uzaklaşmak istiyorummmmmmmm
Bence nisandan sonra git telasin bitmis olur bol bol dinlenirsin stressiz abartmadan yersin bronzlukta hos dururdu tabi ama karar sizin benim de kardesimin dugunu var agustosta ama daha zamanim var
Yok yarım mekik tabikii de canım
Sende farkındasın yediginin zaten.Sabah agır olmuş ama neyseki sabah diycem.Nohut ve pilav aynı anda çok kalori.Akşam keşkekle ekmek yemen çok yanlış.Ama sana diyene bi bak dün kaynanam neler yapmış ve nelr yemişimHa.içi daha iyi oluruz inş. canım.Yaz geio biran önce az ve bol spor yapmamaız gerekiyor.
Yazıların çok karışık pek anlaşılmada menün kötü akşam idare eder.Hadi toparlan sehra yayılma ve spor bol bol
Kalkinca iki bardak ilik su iki findik
Sabah 1yum 2cavdar 2kk peynir biber dontes dereotu roka cay
Ara orta kahve
Ogle 1tabak kabakyemegi 1lokma cavdar dereotu domates bir caral peynir
Ara 6yulafli 1elma
Ara bir incir
Aksam 1tabak tarhana corbasi 1tabak kiymali karnibahar
Bu kadar hic kacamak yok.yatana kadar bol su herkes farkediyor saks mska 67.7den 61.2belki yarin sabah dahada az cikarim nerdeyse 7kilo.ama spor yaoamiyorum kizlar hic ivimden gelmiyor gercekten bi ara ne gusel yapiuordum yildim ama baslicam yine haftaya h.sinu ankaraya ailemin yanina gitcem isssaalh 4gun ordsyim carsamba ancak yazarim hsftaya.cumsrtesiye kadar sizlerleyimmm:)ya bi 59.9 gorsem iyiydi acaba hangi tarihte gorurumki yaw
Kalkinca iki bardak ilik su iki findik
Sabah 1yum 2cavdar 2kk peynir biber dontes dereotu roka cay
Ara orta kahve
Ogle 1tabak kabakyemegi 1lokma cavdar dereotu domates bir caral peynir
Ara 6yulafli 1elma
Ara bir incir
Aksam 1tabak tarhana corbasi 1tabak kiymali karnibahar
Bu kadar hic kacamak yok.yatana kadar bol su herkes farkediyor saks mska 67.7den 61.2belki yarin sabah dahada az cikarim nerdeyse 7kilo.ama spor yaoamiyorum kizlar hic ivimden gelmiyor gercekten bi ara ne gusel yapiuordum yildim ama baslicam yine haftaya h.sinu ankaraya ailemin yanina gitcem isssaalh 4gun ordsyim carsamba ancak yazarim hsftaya.cumsrtesiye kadar sizlerleyimmm:)ya bi 59.9 gorsem iyiydi acaba hangi tarihte gorurumki yaw