- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #3.201
Sabah 1yumurta 1bucuk kk peynir 2cavdar 4zeytin 2ceviz roka biber domtes cay
Ara 3adet cubuk orta kayfe
Ogle iki kuru incir leblebi(disarda isim vardi)
Ogle 15.00 bir tabak etli kurufasulye 1dilim cavdar sogan bir kadik yogurt
Ara yarim avuc beyaz leblebi bir kuru incir 1hurma
Ara 1minik yerli muz
Aksam 1tabak kabak yemegi 2kasik yohurt
Spor yok su iki litre
sabah(07:30)1 dilim ekmek az yağda yumurta peynir
10:00 civarı çok cnm çekti bi tane poğaça ve 1 tane şekersiz çay
öğlen sultani bisküvi 4 5 tane teneffüs aralarında da attım toplam 6 falandır net sayı bilmiyorum)
17:45 5 6 tane küçük kepekli galete + annemle 1 saat yürüyüş (yani yarım saat tempoluya eşdeğer)
akşam(19:30) yarım dilim ekmek bi kase balık çorbası bı kepçe nohut ve biraz da salata
akşamda su ve yeşil çay içicem.
birazdanda 1 yada 2 mil leslie yapmaya çalışıcm. ama onu yaparsam tekrar bildiririm çünkü henüz yapmadım yanlış olmasaın..
Bugun bi arkadasla gorustum 3ayda 18kilo vermis ona anlattim yediklerimi falan bizim genel duzenimizi yuhhhhhh demezmi 88den 70e dusmus saat iki falandi bak 1bardak meyve suyuyla duruyorum aksamda bol limonlu havuclu lsgsnali salata yapcam yicem o kadar ddi acikirsam 1elma dedi yaaaaSoklara girdim o anlatirken acliktan icimkiyildi elim ayagim buz kesti yaw biz asirimi yiyoruz ne ben koptum biri tuttursun beni ya oha falanmi olunuyordu ondan oldum istee:44:
Canim sen iyi gidiyorsun cabuk kaptin olayi ysnliz disari pogavasi yeme yarisi margarin onkarin
Otele geldik birazdan yemege incez saat 19.00 21.00 arasi aksam yemee ve de gece 24.00 06 .00 kadar restaurant acik
ayy valla bana sorarsan ösge çok fazla da kasma kendini ye biraz en fazla 2 kilo alırsın vermek içinde 1 hafta sıkarsın dişini. insan her zamn mı gidiyo cnm tatile.:))
bide öğlen küçük ayıcıklı çikolatalar oluyo ya üzerinde ayı deseni oluyo onlardan yedim.
bak o ayıcıklı çikolotalar çok güzel olur..ohhh mis. sen onlardan daha fazla ye bence...küçük falan da DEĞİL KOCAMAN YE KOCAMAN
Kimsecikler yokSözde 5 çeşitten 4 e indirmiştim ama kimse bu kurala uymuyor
İşte bugünkü gün menüsü
dolma
mercimek köftesi
tuzlu zeytinli kek
kıymalı börek
peynirli börek
un helvası
kaynana bogan(kurabiye)
aglayan kek
ve açık büfe yapmıştı
YEDİKLERİM:
3 mercimek köfte
2 minik dolma
kıymalı börek
1 kaşık un helvası
küçük bir dilim aglayan kek
1 çatl tuzlu kek.
Tadımlık yedim halde tıka basa doydum.Herkes ne kadr güzellşmiş zayflamışsın dediVe kapıdan girince dijital tartının üzerine atladım hemen tok halimle 56.5 gösterdi Ama evdeki tok 57.7 gösteriyor.Bozuk benmkisi ya fırlatayım bende kurtulayım o da kurtulsun
Aaa..atla gel kiz yanima..nerde oturuyo aplanlar..
Konyamiza hosgeldiiin..hayırlısında gelmişsindir insallahhh