Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Madem bundan sonra 2 3 haftada falan tartilalim gercekten her hafta hatta ne haftası her gün tartil gram gram eksil hatta eksilme..insan sınır ouyor..ne diyorsunuz..

Ben bu fikri bu haftalik sehraa ya ozel dedim topigin genel duzenini bozmak istemem herkes ok derse benim icin farketmez ama karisiklik olmaz mi yaa :44:

Haftasonunu iyi gecirmissin canim ben artik tatlilarla konusur oldumTavir yapiyorum resmen yemicem iste sizi deyip mutfagin en ucra kosesine kaldiriyom ya kocisi zorluyom ye de bitsin diye ya da annem fslan gelirse alin evde yersiniz diyom cok kotuyum

Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
11.00
2 dilim kek(kayinvalidem gondermis)
1 haslanmis yumurta
Kk peynir
Roka
Yesilcay
14.00
5 kasik etli nohut
2 lokma ekmek
Yogurt
16.00
Nescafe
1 bitter
4 yulafli
18.30
Haftasonu kacamagim
2 Dilim pizza
2 parca tavuk
3 catal patates
1 bardak kola
Sonrasinda ev isi yaptim ip atladim.mekik cektim.
Sonra annemler geldi ben seviyorum diye babam yas pasta almis elinde poseti gorunce Oldum ama yemedim goz hakki ustendeki cileginden bi tane aldim

Bende akşamki muffinler bugün kaynanama götürücem yoksa evde durdukça yiycem biliyorumNe yazıkki benm kociş ne sebze ne tatlı yemiyor
Ben bu fikri bu haftalik sehraa ya ozel dedim topigin genel duzenini bozmak istemem herkes ok derse benim icin farketmez ama karisiklik olmaz mi yaa :44:
Bence karışıklık olur aynı düzen devm etsin.

İlk kez seni bu kadar yemiş ve kusursuzlugunu bu kadar yitirmiş gördümHele akşamki fazlalıklar inanmak zor olsada gerçek bu hiç yakıştıramadım sanaSana kıayımki eski haline dönesin die

Eet dun kotuydu kizin bana ya artik su kalan kilomu verip korumak istiyorum stres bitsin istiyorum
Pasta yemedim ama hala dolapta yemicem de
Sadece 2 hafta o kacamak gitsem 50 olcam ama hep bisi cikiyo yaa

Benim kociste tatli sevmezHep bana kala kala kilo aldim zaten
Sebze yiyo ama yavastan Sebze canim istemiyo demeye basladi sıkıldı haliyle o da

Eet dun kotuydu kizin bana ya artik su kalan kilomu verip korumak istiyorum stres bitsin istiyorum
Pasta yemedim ama hala dolapta yemicem de
Sadece 2 hafta o kacamak gitsem 50 olcam ama hep bisi cikiyo yaa

Banada kızın ki kaçamak yapmayayaım.4 mayısta nişan var yegenin.Ve ben sporu mekigi çogaltmam lazımki kıyafetler olsun.2 hafta içinde 55 olabilrmiyim acep:44:son 3-4 gün kala kıyafet alıcam

Banada kızın ki kaçamak yapmayayaım.4 mayısta nişan var yegenin.Ve ben sporu mekigi çogaltmam lazımki kıyafetler olsun.2 hafta içinde 55 olabilrmiyim acep:44:son 3-4 gün kala kıyafet alıcam

0 kacamak ve sporu arttirirsan olursun oglunda katkida bulunur hic merak etme
Ya biz hakkiyla yapmiyoruz ki bu diyeti sanki hepimiz kilomuzu koruma modunda gibiyiz bir gun yiyip bir gun dengelemeye calisiyoruz 2 hafta sadece tutsak bogazimi 1 2 kilo gitcek gram gram sinir geldi yemin ederim bi gecen hafta 1.400 dum o da jojopla hirs yaptik yemedim diye kacamak yapmayinca basi gittinbirden iste
Sende az kalmis 2 hafta gun say mesela son 10 gun dayan ebru son 5 gun diye sporu cogalt baya farkeder salina salina gezersin sonraNe gaz verdim yaaa biri de bana gaz versin

herkese merhaba
dün hem öğleden sonra hem de akşam misafirim vardı. o nedenle ne yedim ne yemedim bilemiyorum. kaç bardak çay içtim tabi şekersiz, kaç bardak su içtim bilmiyorum.
bu sabah ta biraz abartılı bir kahvaltı yaptım. 1 dilim kek, 2 tane sigara böreği, 5-10 tane patates kızartması, domatesi zeytin peynir yedim. sonrasında bir portakal bir kivi ve bir fincan yeşil çay. az önce de bir kase kuskus salatası yedim dünden kalan. benim rakibem busuuu. ama onun bu hafta verdiği kiloyu düşünürsek ben baştam 1-0 yenik başlıyorum sanırım. kilo vermeye meyilli bir hatun sanıyorum kendisi.

Kizlar bisey sorucam. Ben yogurtn icine toz zencefil, toz tarçın bide kekik attım. Sizce ii mi yaptim? Şekeri dengeler diye duymustum tarçın derken hepsinden attım:)

Kizlar bisey sorucam. Ben yogurtn icine toz zencefil, toz tarçın bide kekik attım. Sizce ii mi yaptim? Şekeri dengeler diye duymustum tarçın derken hepsinden attım:)

O ne olee midem
uyumsuz uyumsuz bahsratlar kusmazsan ye kardes Renkler zevkler tartisilmaz derler ama cipsten sagliklidur:26:

Sali gunu tatile gidiyorum ütü yaptim bir dunya kizim da hic durmadi Tatilde spor yapmayi dusunuyorum bakalim ve aksamlari bol bol bol salata giderken tartilcam donustede tartilirim kilo vermis olarak donsem ne guzel olur suanki planim sabah ve ogleni normal yiyip aksami hafif kapatmak umarim orda isler degismez bu buyuk sinavi gecersem tamam olmussun kizim sen dicem kendime
Menum
Sabah uyaninca 2 bardak ilik su
10.00
2 dilim cavdar
Kk peynir
2 zeytin
1 haslanmis yumurta
Roka yesilcay
2 ceviz
13.00
Nescafe
1 bitter
4 yulafli
16.00
10 findik
İsten gucten ara yapamdim findigi bile zor yedim
Cok acim karnabahar yemegi yogurt 1 dilim ekmek yicem birazdan sonra yesilcay 1 bitter
Sporu sabahtan yapmistim bi mekik cekerim gece

Bi bilgim yok burbirleriyle etkilesimi var mi yokmundiye ama bu tarz seyleri dene saglik icin

Kizlar gene bisey sorucam:) ya hani 100 mekik çekiyosunz ya. Onu yerden tam dizlerinizd kadar mi kalkıyorsnz. Yoksa daha az mi. Cünkü zor onu çekmesi ya 100 tane cok yani :)

kızlar menümm
sabah 2 dilim patatesli kek 1 dilim börek 2 bardak şekersiz çay
ara yoğurt (içine zencefil tarçın kekik attım)
2 kaşık nohut pilav
1 bardak şekersiz çay
öğle yemeği yok evde olduğum için öle bişi yemedim onun yerine kepekli bisküvi falan yedim
2 saat sonra ayran
akşam bi tahta kaşık et kavurması 2 kaşık keşkek yarım dilim ekmek salata su
akşamda suyu 2 lt tamamlıcm ve yeşil çay içcemm..
kızlar hafta sonun kötü geçti.. neyse ki ablam gitiyo ve kek börek devri bitiyo. kızın çok pis boğazı var (biraz göbeği olsa gam yemicm. nereye gidiyo bu yediklerii sürekli yiyo.) annemde ona yemekler yapıyo sürekli mecbur bende yiyom.. ama hafta içi daha ii olucm. yürüyüşlere de başlıcm hava kötü olduğu için çıkmadım kaç gndür.
yorumlarınızı bekliyorum kızlar..

Son düzenleme:

menün her zamnki gibi güsell. ve umarım ki tatilde yemeleriine hakim olabilirsin.
ama bence çokta sıkma kendni insan her zaman mı gidiyo tatile kilo verecez diye her şeyden de uzak mı duralım cnm..
Allah nasip ederse yaşayacağımız gnler var daha kaçmıyoruz ya verirsin gene.. çok sıkma genede kendini :))

Ya ben niye veremiyorum ki. Biri bana akıl fikir versin

Şekeri bıraktım tamamen. 1 aydır ekmek namına unlu gıda falan hiçbir şey yemiyorum. Domates salatalık nesfit falan.

Üniversiteye başladığımda 53 kilodaydım 4 senede 75 oldum fast food sağ olsun. O zamanlar voleybolcuydum bir de, ayağımı kırınca onu da bıraktım.

Son 1 aydır da şekeri unu ekmeği attım. Ama tık yok bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…