- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #3.141
Madem bundan sonra 2 3 haftada falan tartilalim gercekten her hafta hatta ne haftası her gün tartil gram gram eksil hatta eksilme..insan sınır ouyor..ne diyorsunuz..
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su.
Sabah:1.5dl ekmek,2 zeytin,biber,salatalık,1 çatal sürme peynir,1 çatal fındık ezmesi.
Ara:türk kahvesi,1 elma.
Ögle:1 tanak ıspanak,2 kaşık yogurt,1dl.ekmek,1 bardak kayısı suyu.
Ara:yeşilçay,8 badem,1elma.
Akşam:1 tabak mantı.
Ara:çay,2 muffin,yeşilçay.(misafirim vardı.Sadece kendi yaptıgım muffinden yedim.Onuda ogluş içlerini yedi zaten.Digerlerine dokunmadm.Canımda çekmedi)
Su.3lt(daha yatana kadr içerm)
Spor:yokSpor yapmayınca artık kendimi hantal ve kötü hissediyorum kendimi.
Bende akşamki muffinler bugün kaynanama götürücem yoksa evde durdukça yiycem biliyorumHaftasonunu iyi gecirmissin canim ben artik tatlilarla konusur oldumTavir yapiyorum resmen yemicem iste sizi deyip mutfagin en ucra kosesine kaldiriyom ya kocisi zorluyom ye de bitsin diye ya da annem fslan gelirse alin evde yersiniz diyom cok kotuyum
Bence karışıklık olur aynı düzen devm etsin.Ben bu fikri bu haftalik sehraa ya ozel dedim topigin genel duzenini bozmak istemem herkes ok derse benim icin farketmez ama karisiklik olmaz mi yaa :44:
Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
11.00
2 dilim kek(kayinvalidem gondermis)
1 haslanmis yumurta
Kk peynir
Roka
Yesilcay
14.00
5 kasik etli nohut
2 lokma ekmek
Yogurt
16.00
Nescafe
1 bitter
4 yulafli
18.30
Haftasonu kacamagim
2 Dilim pizza
2 parca tavuk
3 catal patates
1 bardak kola
Sonrasinda ev isi yaptim ip atladim.mekik cektim.
Sonra annemler geldi ben seviyorum diye babam yas pasta almis elinde poseti gorunceOldum ama yemedim goz hakki ustendeki cileginden bi tane aldim
Eet dun kotuydu kizin bana ya artik su kalan kilomu verip korumak istiyorum stres bitsin istiyorum
Pasta yemedim ama hala dolapta yemicem de
Sadece 2 hafta o kacamak gitsem 50 olcam ama hep bisi cikiyo yaa
Banada kızın ki kaçamak yapmayayaım.4 mayısta nişan var yegenin.Ve ben sporu mekigi çogaltmam lazımki kıyafetler olsun.2 hafta içinde 55 olabilrmiyim acep:44:son 3-4 gün kala kıyafet alıcam
Kizlar bisey sorucam. Ben yogurtn icine toz zencefil, toz tarçın bide kekik attım. Sizce ii mi yaptim? Şekeri dengeler diye duymustum tarçın derken hepsinden attım:)
O ne olee midem
uyumsuz uyumsuz bahsratlar kusmazsan ye kardes Renkler zevkler tartisilmaz derler ama cipsten sagliklidur:26:
Bi bilgim yok burbirleriyle etkilesimi var mi yokmundiye ama bu tarz seyleri dene saglik icinKizlar bisey sorucam. Ben yogurtn icine toz zencefil, toz tarçın bide kekik attım. Sizce ii mi yaptim? Şekeri dengeler diye duymustum tarçın derken hepsinden attım:)
Kizlar gene bisey sorucam:) ya hani 100 mekik çekiyosunz ya. Onu yerden tam dizlerinizd kadar mi kalkıyorsnz. Yoksa daha az mi. Cünkü zor onu çekmesi ya 100 tane cok yani :)
Tam kalkmadan cekiyorum ben yarim mekik cekiyorum yani
Sali gunu tatile gidiyorum ütü yaptim bir dunya kizim da hic durmadiTatilde spor yapmayi dusunuyorum bakalim ve aksamlari bol bol bol salata giderken tartilcam donustede tartilirim kilo vermis olarak donsem ne guzel olur suanki planim sabah ve ogleni normal yiyip aksami hafif kapatmak umarim orda isler degismez bu buyuk sinavi gecersem tamam olmussun kizim sen dicem kendime
Menum
Sabah uyaninca 2 bardak ilik su
10.00
2 dilim cavdar
Kk peynir
2 zeytin
1 haslanmis yumurta
Roka yesilcay
2 ceviz
13.00
Nescafe
1 bitter
4 yulafli
16.00
10 findik
İsten gucten ara yapamdim findigi bile zor yedim
Cok acim karnabahar yemegi yogurt 1 dilim ekmek yicem birazdan sonra yesilcay 1 bitter
Sporu sabahtan yapmistim bi mekik cekerim gece