- 27 Mayıs 2010
- 956
- 2
- 30
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #3.101
cnm cvparın için tskr ediorum o kadar sey yazmışşın seni biraz yordum k. bakma olur mu :):) isminide ögrendm bu arada tuğbacım içime soguk bi su serptin sanki o kadar büyük moral olduki bana inan cok rahatladım şimdi...sen ne diosan inanıorum cnmm cok güzel zayıflamış güzellemişşin azmin ve kararından dolayı tekrar tebrik ediorum hayat dolu bi insansın :)) dediklerini yine uygulayacam 72,600 den 70 kg oldum hoşuma gitti ve birkaç kişi gördüm hemen farkettiler sen kilo vermiişn ne yaptın falan die bnde hiç bişey sölemedm çünkü bnde yeni ögreniodum Hem sölediklerine sasırdım hemen nasıl farkettiler kilo verdimi die Hemde mutlu oldum demekki yöntem dogru kilo verilebiliomuş.ama bi sürü misafir yemekler derken biraz cozuttum bide cnm nasıl tatlı falan cekiodu anlatamam düzenimi bozmuştum...cnm iyiki konustuk seninle varya nasıl mutluuyum :)) gerçekten iltifatları begenileri öle cok hakediosun ki defalarca baktım fotolarına agzım acık nasl bi degişim bu ya ddm kndi kendime çok hevesledm bnde zayıflayabilirim ddm ama ne yapcamı bilmiodum şimdi hepsini ögrendm senin sayende:)) valla öle bi imkanım olsa ne kadar foton varsa hepsine saatlerce tek tek bakarım inan o kadar sevdm seni :)) inş hersey daha güzel olcakk cnmm Durmak Yok Yola Devam
şu gelen 400 gram var ya...elime bir geçirsem...
ben kilo bildirimimi yarın sabah yapıcam bugün tartıldım da aynı çıktım sinir oldum belki be gece i melek gelip sihirli değneğiyle bana dokunur şöyle 1 kilo falan gider
şaka bi yana bu hafta herkes az vermiş yabende neyse yarın çıplacık tartılcam bugün kıyafetlerle tartılmıştım benim şu akşam sadece elma yiycem sözümde yalan oldu güzel yemekleri görünce dayanamıyorum
bugünkü menüm
sabah ılık su 2 dilim salçalı ekmek 3 zeytin 3 bardak şekersiz çay
ara nescafe
öğle misafirlikteyddim teyzemde 2 börek 1 kase makarna 1 küçük elmalı kurabiye şekersiz çay
ara türk kahvesi
akşam 1 yemek kaşığı ciğer sote 3 dilim baklava
su 3 bardak ya kızlar ben normal suyu içemiyorum fazla aklıma geldikçe ama ılık sudan biraz daha sıcak suyu gayet güzel içiyorum sürekli öyle içsem bi zararı olurmu
Vay sen de baya incesin kız masallahKızlar bugün yukarıyaa çagırdılar ama öglenligimi yedim ve yeşilçayımı alıp geç çıktım.Tabagım oracıkta duruyrdu ve benim canım ilk kez bişey çekmediElde açlmş ıspanaklı arnavut böregi,örgü açma,1 dl pasta amaaaaaaa ben ne yaptım.Ayrı tabakta iki minik kadayıf sarması vardı yeşilçayımla onu yedim.Herkes ee tabagındakileri yemiycen mi dediler.Yok artıkın yemiycem.Zaten çok canım çekinc günlerde feln yiyrm arrtık öööögg geldi hergün üst üste İnş. tiksinirimde bi daha yemem Bu arada geçen gün 5 tane pantolonu daraltırdım En son 38 beden aldıgımında başladı bollaşmaya Ama ogluşu sallamaktan backlrım incecik kaldı ama şu kollar ve göbüş gitsin die sporu yognluk vericem.
Batırık ne ayol?buda nurullah gibi bişey mi yoksaErken kapamışsın dükkanı(migdeni )İnş. acıkmazsın
şu gelen 400 gram var ya...elime bir geçirsem...
Bak biraz dikkat edince oluyo tam gaz devam
Ay kizlar dun ciktim sabah tartiya 61.4cildirdim okula gitmeden sabah o hincla tavukpilav vardi evde birtabak dolusu yedim hatta birbucuk tabak okulda zeytin 5tane tere iki tam ceviz cay sonra oglen bir durumcigkofte ayran eve gwlince orta boy acili cips kornet buyuk sonra aksam bi simit yatmadanda birbucuk muz yedim!!!!sonra giciklikla sabah uyandim tuvalete gittim falan ne goreyim dunku yediklerime ragmen 61.0 okadar uzuldumki bedenime bu haksizligi yaptigim icin halbuki o bana ben zayifladim baaak pantolonlarin bol geliyor belin incecik dedigi halde iki gram gazin kurbani oldum bide afedersiniz buyuk abdestimde benleykennYani diyecegim oki adini koyamadigim biseyler gitmis ya kasa donusmys tugbamin dedigii gibin yada gorunen oki 400gram falan gitmis ama kizlar yinede anladimki sifir kacamakla bu yaglar daha cabuk guder bide spor en azindan haftada uc kez ben yattim uyudum hep buhafta rahatsizdimda zaten ona ragmen gitmis yanii zaten goruntumdende belli oluyor.yani ben yine bedenimle baristim hatta ona sabah k ahvaltida saglikli seyler verip gonlunu bile aldim seni seviyorum bedenim seni seviyirum sehraaa sisi seviyorum kislarrrrr
Seni seviyorum tatlimmBak ben tam gaz devam etcem persembe senle konusuruz cuma tartilip tartilmicama oyle karar veririz beraber defigin ne ratli. 2hafta tartilmayip taaataaam 59um ay ne gusel olur yaa ben rlimden geleni ydpcsm insaalah bu hafra dshada fikkat etcem dun yediklerim neydi oyle ya tadini bile slmadim ve yerken kesinlikle mutlu degildim bennn
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılk su.
Sabah(10:00) 1.5 dl.kepk ekmek,2 zeytin,1 salata,yarım yumurta sarısı,1 çatal nurullah1 çatal peynir,ıhlamur.
Ara(11:45) 1 elma,türk kahvesi.
Ögle(14:00) yogurtlu biber,1 dl.kepek ekmek.
Ara(16:00) yeşilçay,2 minicik kadayıf sarması.
Akşam(19:00) 1 tabak ıspanak,2 kaşık yogurt,1dl.kepek ekmek.
Ara:yeşilçay ve form yiycem
Su ve sporumu akşama yazıcam çünkü yatana kdr ne spor yaparsam kar.