Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Umarim 200 den fazla vermisindir..ben bu hafta az verdim..annemdeyim gerci ama tartilarimiz ayni saniyorum uc asagi bes yukari

başlangıç: 64,8
geçen hafta: 62,8
bu hafta: 63,2
giden : yok malesef
gelen: 400 gram
toplam giden: 1,6 kilo

tabi yersen ekmek arası köfteleri gelirler de gelirler....

bende yazayım
başlangıç: 78.500
geçen hafta cuma değilde çarşamba tartılmıştım: 76.200
bugün : 75.100
toplam giden: 3.400
hedef: 60
tabi yapabilirsem daha sonrada 56 olmak istiyorum, teşekkür ederim arkadaşlar beni cesaretlendirdiniz, ben hafta sonu evde olamıyacam arkadaşlarla toplanacağız, umarım dikkat edebilirim

Baslangic 64 . . Küsurü bilmiyorum.
Geçen hafta 63.700
bu hafta 62.320
giden 1.380
gelen yooookk :):)
kızlar az bi kilo belki ama olsun cok mutlu oldum ben. Cünkü cok da ii beslenememstm. Buna rağmen vermişm. Cok mutlu oldum. Haftaya daha azimle bakisicammm:):)

Baslangic..71.8
Gecen hafta..64.8
Bu hafta..64.6
Giden 200
Gelen yok..
Toplam giden 7200
Hedef..60

Annemdeyim gerci..benim tartiyla ayni gibiydi ama yarin sabah bir daha tartilirim..

Şaka mı bu
Başlangıç:63
Geçen hafta:56.5
Bu hafta:56.3
Giden 200
Gelen:yok
Toplam giden:6.700

Yine mi erabereAma ben yenmek istiyordumO karadr kaçama yaparsam tabii yenemem

Geçen hafta 63.700
bu hafta 62.320
giden 1.380
kızlar az bi kilo belki ama olsun cok mutlu oldum ben. Cünkü cok da ii beslenememstm. Buna rağmen vermişm. Cok mutlu oldum. Haftaya daha azimle bakisicammm:):)

Geçen hafta 63.700
bu hafta 62.320
giden 1.380

Geçen hafta 63.700
bu hafta 62.320
giden 1.380
kızlar az bi kilo belki ama olsun cok mutlu oldum ben. Cünkü cok da ii beslenememstm. Buna rağmen vermişm. Cok mutlu oldum. Haftaya daha azimle balisicammm:):)

Az mıBen öleyim o zamanEn çok aramızda sen vermişsin tebrikler Ama tabii yoldaşım daha yazmamış ama en çok o vermişte olabilir:44:
Çok iyi vermiişsin tebriklerŞuana dek 2. iyi verensin
başlangıç: 64,8
geçen hafta: 62,8
bu hafta: 63,2
giden : yok malesef
gelen: 400 gram
toplam giden: 1,6 kilo

tabi yersen ekmek arası köfteleri gelirler de gelirler....
Olsun canım bende geçen hafta 500 almıştım.Aslında haftada 1-2 kilo vermek normalmiş.Bense gram garm veriyorumBi kerede 1 kilo versem gam yemiycem

kilo veren alan kalan herkezi tebrik ediyorumm köızlarr:)) haftaya daha iyy olaiblirizzzz

bu haftaa şehir dışında olucam pazartesi ğöörüşürüzz kısçelerr

Bak biraz dikkat edince oluyo tam gaz devam

Şaka mı bu
Başlangıç:63
Geçen hafta:56.5
Bu hafta:56.3
Giden 200
Gelen:yok
Toplam giden:6.700

Yine mi erabereAma ben yenmek istiyordumO karadr kaçama yaparsam tabii yenemem

Valla bu pasta borek isine artik bi dur dememiz lazim Bende bu hafta costum ki sorma diger topiklerde genelde 1 kilo vermisler 2 bile veren var haftada biz 200 gr 300 gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…