Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

yanlış anlamanızı istemem asla ögrediklerimi not alıorum sürekli onun için cvp bekledm tabi haklıısnız sorular kaçabilir :))

sabah 1yum 2kk peynır 1çavdar domtes salatalık3zeytin çay
ara orta kahve 4yulaflı
öğle 20 hamsi salata
ara elma yicem
akşamda yoğurtlu ıspanak yicem
kesinlikle başka bişey yemicem
kızlar biliyormusunuz demin telefonumla ilk kez çamaşırlı fotolarımı çektim banyo sonrası.ya ben 61.2kiloyum ama ilk kez bukadar cok taktım kilo işini popomda pırtıllı pırtıllı yağlar var ve göbeğimde...anam gibiyimmmmmm:KK14:kendimi ilk kez başka bir gözle gördüm diyebilirim eşime acıdım yaaa okadarr diyorummm....... çok çirkin geldim gözüme..bundan böyle 55e düşene kadar kaçamakmış yok bilmemneymişşş kkaçammak yapmakk için kaçırmış olmak lazımm..ben şunu ilk kez diyorumki şişman pırtıllı yağlı birinin en başta kendi benlik algısına saygısı yok bile bile yiyorsaa..yada ikinci şık kendinin farkında değil..ben bugün kendi farkıma vardım..bu işin sırrı kendi totonuzun gobeeenizin resmini çekinnnn:KK17:yapışmışmıdır bu yağlar gider demi yaa gitsin yemicem sözzzzzz:KK43:

Son düzenleme:
ara orta kahve 4yulaflı
öğle 20 hamsi salata
ara elma yicem
kızlar biliyormusunuz demin telefonumla ilk kez çamaşırlı fotolarımı çektim banyo sonrası.ya ben 61.2kiloyum ama ilk kez bukadar cok taktım kilo işini popomda pırtıllı pırtıllı yağlar var ve göbeğimde...anam gibiyimmmmmm:KK14:kendimi ilk kez başka bir gözle gördüm diyebilirim eşime acıdım yaaa okadarr diyorummm....... çok çirkin geldim gözüme..bundan böyle 55e düşene kadar kaçamakmış yok bilmemneymişşş kkaçammak yapmakk için kaçırmış olmak lazımm..ben şunu ilk kez diyorumki şişman pırtıllı yağlı birinin en başta kendi benlik algısına saygısı yok bile bile yiyorsaa..yada ikinci şık kendinin farkında değil..ben bugün kendi farkıma vardım..bu işin sırrı kendi totonuzun gobeeenizin resmini çekinnnn:KK17:yapışmışmıdır bu yağlar gider demi yaa gitsin yemicem sözzzzzz:KK43:
Menun super canim devam et bu sekilde. O yaglar inatcaiysa sen inlardan da inatsin hepsi gidiyor merak etme zamana iht var sadece kendine sure ver temmuz da mesela su kilom olcam de hedef belirle

Menun super canim devam et bu sekilde. O yaglar inatcaiysa sen inlardan da inatsin hepsi gidiyor merak etme zamana iht var sadece kendine sure ver temmuz da mesela su kilom olcam de hedef belirle

Destegin bana guc veriyor sagol ve evet diyorum su an 61.2yim tmmuz 1de 55kg olacagim buna inaniyorum hatta53 bile olabilirim ben:KK76:

kızlar ya burdaki herkese çok teşekkür ederim. belki daha bi çaba kaydedemedm ama kaydedicem ve hepsi sizin sayenizde olcak. sahranın da dediği gibi sizden güç alıyorum resmen. ilk defa 1 hafta diyet yaptım(sonuçları pek parlak olmasada). devamda edeceğim... En Büyük KK

Destegin bana guc veriyor sagol ve evet diyorum su an 61.2yim tmmuz 1de 55kg olacagim buna inaniyorum hatta53 bile olabilirim ben:KK76:

Tabiki destek olcaz birbirimize :KK19: ben en az kendim kadar sizlerin de hedeflerinize ulasmanizi istiyoruum
55 de bakalim 53 olursa tadindN yenmez bende 49 diyom 48 neden olmasin diyom ama 49 u gormeyeli bi 10 sene olmustur cocuktum ozaman:KK1: en son 50 51 gordum bakalim

ara orta kahve 4yulaflı
öğle 20 hamsi salata
ara elma yicem
Hadi bakalim canım azımli gordum seni..elinden bı uçakla kaçan kurtulur:KK4:Ben de aynı durumdayım selülit de var ben de ..sende de var mı..spor da şart yaa..ben de dün yazmıştım..esime hoş görünüyor olmak ve kendimi begeniyor olmak motive ediyor beni diye..kıyafetle falan iyi hoş normal adam kılığına girdim de ayna karsında felaket..dışardan herkes yeter daha ne kilosu diyor da dediğin gibi ben daha beğenmiyorum kendimi..sarkmayı önlemek için kilo verirken kabak lifi kullanıyorum canlar..burda okudum..normal lif yerine hep onu kullanıyorum artık..sorunlu bölgelere 10 dk kadar masaj da yapabilirsem me ala da..kan dolaşımını hızlandırıyormuş..söyleyin dedim..
kızalrrrrrrrrrrrrrrrrrr............ :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
olmuyo iştee ne kadar uğraşsamda olmuyo veremiyorummm........... :KK5::KK5::KK5:
koskoca hafta 300 gram vermişimm...
gerçi kaçla başladığımı bilmiyorum tartım yoktu ve 64 kilo olduğumu biliyodum yalnzca gramının ne kadar olduğunu bilmiyodum.. dün tartıldım ve 63.700 .ıktıımm... şaka gibi yaa... çok fazla kaçamak yaptım o yüzden mi acaba.ama sınazv zamanı falan biraz kaçırdım sanırımm :KK43:((((( ama o kadr yürüyüş az yemeler boşunamıydı.. off ben hiç bi zamn kilo falan veremem ya. az yediğimle kalırım... morallerim çok bozuk kızlar.. :KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:
canım bu kadar neden karamsarsin..en az 300 gr vermişin belki de fazla..bı anda ne bekliyorsun ki..kendine bı güven.vericem bu kiloları de bı kere..sen sağlıklı beslen yeter zaten Yasin küçük..metabolizman hızlı..kaçamak yaparsan da moral bozma bir sonraki gün kaldığın yerden devam et..silkelen bakimmmm:KK20:

canım bu kadar neden karamsarsin..en az 300 gr vermişin belki de fazla..bı anda ne bekliyorsun ki..kendine bı güven.vericem bu kiloları de bı kere..sen sağlıklı beslen yeter zaten Yasin küçük..metabolizman hızlı..kaçamak yaparsan da moral bozma bir sonraki gün kaldığın yerden devam et..silkelen bakimmmm:KK20:

bilmiyorum ya biraz moralim bozuldu :KK43: ama haklısınız daha ne kadar oldu ki.. yok azimliyim bu sefer vericm arada geliyo işte gelnlerr :KK43:.. sizler sayesnde silkelenip kendme geliyorum. sıkı denetm uygulayın kızlar bana umutsuzluğa karışın her yediğime. döveriz seni diyin:pP :KK22: sizlerden güç alıyoruum :)):)):KK16:

Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
11.00
1 dilim cavdar
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Kk peynir
Roka,Yesilcay
Buraya kadar iyi sonra kayinvalidem bize milfoylu borek ve yaninda pogaca gondermis
1 tane ucgen milfoy yidim yemez olaydim iiyiydi.
13.00
Nescafe
1 Bitter
4 Yulaflı
16.30
Yarim ayva
Yogurt
18.00
2kasık bulgur pilavı
3 but kadar tavuk
Sarimsakli yogurtlu semizotu
3 yudum portakal suyu
Yemekten sonra kizima mama hazirlarken 1 cicibebe eskiden her mama yapisimda 1 2 yiyodumda artik binde bir kilo aldiriyomus diye yazmisiniz bende kilo alma topiginde okumustum
Su 3lt
İp atlicam birazdan
Sonra yesilcay 1 bitter

Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
11.00
1 dilim cavdar
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Kk peynir
Roka,Yesilcay
Buraya kadar iyi sonra kayinvalidem bize milfoylu borek ve yaninda pogaca gondermis
1 tane ucgen milfoy yidim yemez olaydim iiyiydi.
13.00
Nescafe
1 Bitter
4 Yulaflı
16.30
Yarim ayva
Yogurt
18.00
2kasık bulgur pilavı
3 but kadar tavuk
Sarimsakli yogurtlu semizotu
3 yudum portakal suyu
Yemekten sonra kizima mama hazirlarken 1 cicibebe eskiden her mama yapisimda 1 2 yiyodumda artik binde bir kilo aldiriyomus diye yazmisiniz bende kilo alma topiginde okumustum
Su 3lt
İp atlicam birazdan
Sonra yesilcay 1 bitter

yedim yemeğimi oturdum şaka bi yana bugün yulaflı yidim dolabımda vardı 5paket falan 4adet yedimya beni bi motive ettiki onu yemek mesela sağlıklı beslendim bugün ama motivasyonum mikemmeldi o yüzden sen gibin bitterde yicem karam alcam bende..toplamda 3kareyi geçmiyorsun demi günde...baksana benim ideal kilom kaç sence ince olayım istiyorum bugün bi kitap varda bende 56.5 gibi ama bence 55 olayım yokyok53 ne dersin boyum 1.63 ama böyle zayıf hastalıklı gibi değild ice olayım itiyorum işte anlarsın.bu hafta heyecanla cumayı bklicem bakalım ayy şimdiden heyecanlıyım hiç kaçamakk yok çıss:KK76:

Son düzenleme:
kızlar bugunkü menüm
sabah: 2 bardak çok az şekerli çay
bi adet yuvarlak hamur
peynir
4 zeytin
öğlen: kısır 2 bardak şekersiz çay
akşam 1 saat kadar yürüyüş
akşam yemeği 1 dilim çavdar ekmeği
bi buçuk balık
salata
ardından 5 dk leslie yürüyüş. (zamnım yoktu o yüzden 5 dk olanını yaptım birazdan devam edebilirim)
şimdilik az su içtim ama gece boyunca 2-2,5 lt tamamlıcam.. ve yeşil çay içicem.
biliyorum hamur yememeliydim:KK43: ama ablam ünv geldi annm yapmış yesn diye bnde mecbur yedim ki çok severim :KK43:

yedim yemeğimi oturdum şaka bi yana bugün yulaflı yidim dolabımda vardı 5paket falan 4adet yedimya beni bi motive ettiki onu yemek mesela sağlıklı beslendim bugün ama motivasyonum mikemmeldi o yüzden sen gibin bitterde yicem karam alcam bende..toplamda 3kareyi geçmiyorsun demi günde...baksana benim ideal kilom kaç sence ince olayım istiyorum bugün bi kitap varda bende 56.5 gibi ama bence 55 olayım yokyok53 ne dersin boyum 1.63 ama böyle zayıf hastalıklı gibi değild ice olayım itiyorum işte anlarsın.bu hafta heyecanla cumayı bklicem bakalım ayy şimdiden heyecanlıyım hiç kaçamakk yok çıss:KK76:

Eet ben hep ondan direndim yulaflimi benden almayin diye:KK1:en zevk aldigim ogun nescafe bitter yulafli onlari yedigim icin motive olup diger ogunleri yiyorum az az. Yulafi aksam yeme gerci ben yerkende kilo verdim ama alisma bosver gunduz yi bitter eskiden 3 tu simdi bi oglen bi aksam 2 kare yiyom.bence 55 kilo olman ideal ama 53 ol 53 54 oynayabilsin incecik olursun sporda yapsan sıkılasrsin tam olur yani:nazar:

Dedigim gibi bendede ise yaradi motivadyonlu yulafli bitter olayi zati ben 7sonrasi ara ogun yapmiyorum prensip meselesi:KK16:Ama ogle donrasi ars ogunumde yicem bunu gunde en fazla 3kare.ciddi motive oliyorum cunku.basarcam bubisi insallah yarebbimmm.osge kisss gel bi opeyim ama 48olunca birakma burayi emi basarilarimi gor istetom yani:KK54::KK19:

Tamam canim yarisalim ama ben bu hafta cok verdim bu hafta mantiken okadar gitmez.sagliksiz olur zaten ama yarismanin faydasi oluyo kacamak fazla yapamyiz ikimiz de

Nie kız de afiyet olsun..ben de 900. Gr verdim hakkım..seni de teprik ederim...sehrayi yendin..zaten ben bastan beri seni tutuyordum..melis melis melis diye her gün tezahürat atmaktan boğazım acıdı..:KK51:sehraaanin kazanamayacağı belliydi piknikler sinemalar hurmalar..:KK35:Sehraaaa haftaya da gel bana anacim bu hafta Semih ile yası haftaya gel de yenivereyim seni

Supersin melis yaaaa:nazar:

Yoldaşım vereceginden emindim zaten:KK9:Menünüde begendim böyle devam:KK55:

canım anlıyorum seni ucundan bi kazık yemişin ama her insan hata yapar yani ağır bi ihanet değilse ufak tefek kırgınlıklara takılma derim dostum dediğim iki insanı bana dünyaları versen değişmem kardeş neyse onlarda benim için o ..kaybetmek düşüncesi bile yutkunduruyor beni..yada iyi seç dostunu düşmanını saldırma öylebeypazar kurularına saldırdığın gibinnn:KK23:üzüldüm şimdi yaww sen üzülme arkadaşımm ama içini acıttığına göre değer vermişssin haketmişki vermişsin sonuçta o yüzden iyice incele olayı derim endinide eleştir bi bak derim üçüncü ağızlardan evel dostunu bi dinle derimm yazdımda yazdım kurdumda kurdum yaw senaristsin sehraaaaaa:KK24:

yenigiyi kabullenmişin bakıyorummm şaka şaka:KK35:bende bu hafta umutluyum bakalım nolcekk:KK15:

jojopumm evett yendim amaa dostuzz sahraylaa şakalaşıpp bitiridikk by haftayaııı saol cnaımm desteğini çinnn :) senide tebrik ederimmm gaytt güsel menülerin varr lkiloda vermsinnnn:KK9::KK9::KK9::KK9: ösgee iykii bu topikte herkezi dengelyen olgun bir kısınn :KK19: sahracım evet hatalr bizlere mahsuss bişeyy çoçukluk arkdaşydı bitiiiii adını anmak bile siyemiyorum cicdenn 3. şahısları di,nlyen oyduu ama evine bile gitim ama kapsını açmadı banaa:KK31: onun için öldü artıkk :KK47:yoldaşımmm destedignn hep omzumdaydı saolsın:KK19::KK19::KK19::KK19:

herekezi canı gönülden tebrik ediyorummm dostluk arkdaşlık kaznsın başka haftalardaaa :KK3:

menüm sabah sütlü nesfit 5 biryerde çay

ara midem çok agrıdı canımda fazla bişey istemedi buğün yapmadım

öglen kuşburnu demleme yarım kek

evde 1 elma 1 kivi

akşam tavuk sote zeytinyaglı fasulye cacık

nescafe ve kurupasta yedimm:))

haftaya pazartesi ösgee başlıyoruz canım zormaaa kendinii menli olan gaz vermek birbirimizee:))) yanlız ben kursa başladım ehliyetim yoktu onu almak için akşam 6tıdan 8 buçuga kadar sonrada ders çalışcam ksılarrrr bide açık ögretim sınavları var ünv temuzzda sınavlarr onalr içinde testt çözüyorummm zamnım oldukçaa gircem m devamlıı :):KK34:

merabalar herkese,
dün giremedim nete kilo bildirimi yapamadım malesef..:KK17:.kilo veren herkesi tebrik ediyorum darısı veremeyenlerin başına olsun
benim başlangıç 84 giden 4kilo geçen hafta 80 bu hafta 81 görünüyorum regl olucam ödem var galiba:KK34: çünkü diyetime kaçamaksız dikkat ediyorum sporumuda yapıyorum :KK6:neyse moral bozmak yok kararlılıkla yola devam :KK55::KK55:

Bugün
SABAH:aç karnına bir bardak limonlu su sonrasında 1 haşlanmış yumurta domates peynir yarım salatalık 3 zeytin yanında acı biber
ARA:yok unutmuşumda:KK1:
ÖĞLEN:bir tabak semizotu zyağlıyoğurt2 kaşık bulgur pilavı sebzeli
ARA:3 tane form çıbık küçük peynir yarım domates
AKŞAM:10 tane hamsi yanında yeşil salata
2 fincan form çay
2 fincan yeşil çay ve bolsu günboyu...nasılım:KK42:

X