Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

en iyi diyeitisyen burası bana guven diyorumya ben bekarken bile 61 olmadım şimdi yerleşmiş kilolarım gidiyor bu arada 61.2 sonra aklında eksik kalmasın 200gram 200gramdır yarışta dimi ama:KK34::KK35:

Aklinda baska aday mi var yoks yarisiriz ama kdndimi cookkk zorlamam cunku cok zorluydu benim icin

Ogluş 3.5 sanki sabah olmuş gibi gözlerini açıp konuşmaya başladı:KK53:Oturuyoruz şimdi ama zaten 1 de yatmıştım ve dün sabah hastane için erken kalktım ve hep ayaktaydım.:KK37:Çoooooooooooooookkkkkk uykum vrr:KK43:Deliksiz uyuyacagım günleri hasretle bekliyrm:KK5:Öglen hastanedn gelince çok açtım ve tabaktakilern çogunu yedim ama akşam sadece 2 kaşık yogurt ve form 4-5 bisküvi yedim.Uyanmasıydı ogluş acıktıgımı anlamayacaktm ama şuan karnım agrıyo,migdem kazınmış durumda:KK14:Yeye sonra yok ççok koştyrm yok ogluş emiyor deyip bu hafta gezme ve yemeyi abarttım.Diyt yapan insanın böyle şeyerli çok canı isterse haftada 1 gün 1 tane yemesi lazım.Bu topige yakışmıyorum artık utanıyorum:26:.Şuan çok açım.Haftada kaç gün ye ye son gece kendini aç*bırak ne saçmalık:KK19:

Baslangic 67.7 gecen 61.4 bugun 61.2 ufff melisss ama regliyim haftaya girun beni

Yoldaşım ne kadar verdi çok merak ediyorum:44:Sehrayı nakavt ettgi kesin:KK1:

Bence geceyi bekliyor bildirim için anca hazmedersin çünkü sabaha kadar:KK9:Şarkı güzel keşke ist. olsada yanyana gelebilsek:KK19:200 gramında ödülümü olurmuş yahu sehra alemsin valla:KK1:Ödülle 200 geri aldın zatiiiiiiiii:KK1:

kulakalrımm çınlamışşş sahracıkk merak etmee anca yetişdimm:))),,

yoldşaım sana cebvabını vermişşş bileeee:KK16::KK16:

yoldaşım ebruu keşkee ist olsaydımm keşkee ozamnn yan yana geliirdikk çok isteirmmm arkdaş olurdukk senlee:KK19:

saharacık senle eyarışmak zevkliydi diyemicem ama kolaydıııı çok teşekürlerr canımmm haftaya rakiben kimm:):KK53:

menümm:)

sabah 2 dlm kepek ekemgii omlett sögüş çay

ara dışardaydım ara yapamadım

öglen domates çorbası 5 ymk kaşıgı spgetii hafif irmik tatlısı dıaşrda

ara form çayı 1 ywşil elma,,

akşam tavuk sote cacık

siyahçay

Neyse yinede teprik karti yazdim sana dua etde su semihi yeneyim y
İrademe sajip cikayim eski dost dusman olmaz haciii:KK34:

Odul gunu faLan yapmayacaktın evde iyi bir seyler yoktu..yarın yapayım dedim..aksama kadar iyiydim..ikindin üstü coştum

Sabah..2 parça peyniri pide,3 4 banim recel, sekersiz limonata tatlandiricili hazırlardan

Ara..1 elma 1 büyük bardak yarım yağlı süt

Öğlen..1 kase çorba baya çoktu, 1 tabak bitmek bilmeyen barbunyam, yoğurt ekmek yokkkkk

Ara,,1 muz 1 tatli kasığı Nurullah

Ara..1 avuç kuru yemiş

Aksam..5 kasık pilav, et sote,yoğurt, tursu, ekmek yokkk

Ara..evde birşeyi yoktu ama tatli krizim tuttu çayla bebe biskuvisi yedim kızımın..bir avuç fındık

Epruuuuuu rakibim olcan mı kız bu hafta..haftaya da bu hafta tartildigin tartıda tartil..iki güne bir tartil bakalım tartının ayarı nasıl..

1 tatli kasığı nurullah ne beee:KK1::KK1:Ay bu tabletlere gicik oluyom..hic istediğini yazmamıyorum..nutellaaaa diyecektim.:1

Neyse yinede teprik karti yazdim sana dua etde su semihi yeneyim y
İrademe sajip cikayim eski dost dusman olmaz haciii:KK34:

eski dpstt düşman olmazmıı bunu 2 haftaa önce söyleseydinn bu söze evedt derim ama şimdiii ğüleirm:)))) anca insanlrı tanıyamıyorumaartıkk :KK14:

saoll canımm senle yarışmakta güzeldiii :KK9:

jojopcum afiyet olsun demeyi çok isterdimm:)

Nie kız de afiyet olsun..ben de 900. Gr verdim hakkım..seni de teprik ederim...sehrayi yendin..zaten ben bastan beri seni tutuyordum..melis melis melis diye her gün tezahürat atmaktan boğazım acıdı..:KK51:sehraaanin kazanamayacağı belliydi piknikler sinemalar hurmalar..:KK35:Sehraaaa haftaya da gel bana anacim bu hafta Semih ile yası haftaya gel de yenivereyim seni

Odul gunu faLan yapmayacaktın evde iyi bir seyler yoktu..yarın yapayım dedim..aksama kadar iyiydim..ikindin üstü coştum

Sabah..2 parça peyniri pide,3 4 banim recel, sekersiz limonata tatlandiricili hazırlardan

Ara..1 elma 1 büyük bardak yarım yağlı süt

Öğlen..1 kase çorba baya çoktu, 1 tabak bitmek bilmeyen barbunyam, yoğurt ekmek yokkkkk

Ara,,1 muz 1 tatli kasığı Nurullah

Ara..1 avuç kuru yemiş

Aksam..5 kasık pilav, et sote,yoğurt, tursu, ekmek yokkk

Ara..evde birşeyi yoktu ama tatli krizim tuttu çayla bebe biskuvisi yedim kızımın..bir avuç fındık

Epruuuuuu rakibim olcan mı kız bu hafta..haftaya da bu hafta tartildigin tartıda tartil..iki güne bir tartil bakalım tartının ayarı nasıl..[/QUOT]
Cok gibi geldi ama olsun hakettin odul gibi olmus afiyet olsun

BUGÜN:Aç karınla iki bardak ılık limonlu su.
Sabah:kk peynir,2 dl.kızarmış light ekmek,1 dl.salam,1 çatal nurullah:KK9:(jojop gülmektn öldürdün beni:KK1:)
Ara:türk kahvesi.
Ögle:2 tavuk nuget,ayran.
Ara:1 galete,2 yulaflı,çay.
u:Ara:yeşilçay,3 form bisküvi.
Akşam:kuru fasulye,3 kaşık pilav,ayran(2 lokma ekmek fasulyenn suyuna bandım:KK56:)
Ara:yeilçay,1 avuç b.leblebi.

Spor:1.5 saat yürüyüş.
300 mekik
200 oklava

Su:3.lt

X