- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 39
- Konu Sahibi puccakanka
- #2.761
en iyi diyeitisyen burası bana guven diyorumya ben bekarken bile 61 olmadım şimdi yerleşmiş kilolarım gidiyor bu arada 61.2 sonra aklında eksik kalmasın 200gram 200gramdır yarışta dimi ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklinda baska aday mi var yoks yarisiriz ama kdndimi cookkk zorlamam cunku cok zorluydu benim icin
Ogluş 3.5 sanki sabah olmuş gibi gözlerini açıp konuşmaya başladıOturuyoruz şimdi ama zaten 1 de yatmıştım ve dün sabah hastane için erken kalktım ve hep ayaktaydım.Çoooooooooooooookkkkkk uykum vrrDeliksiz uyuyacagım günleri hasretle bekliyrmÖglen hastanedn gelince çok açtım ve tabaktakilern çogunu yedim ama akşam sadece 2 kaşık yogurt ve form 4-5 bisküvi yedim.Uyanmasıydı ogluş acıktıgımı anlamayacaktm ama şuan karnım agrıyo,migdem kazınmış durumdaYeye sonra yok ççok koştyrm yok ogluş emiyor deyip bu hafta gezme ve yemeyi abarttım.Diyt yapan insanın böyle şeyerli çok canı isterse haftada 1 gün 1 tane yemesi lazım.Bu topige yakışmıyorum artık utanıyorum:26:.Şuan çok açım.Haftada kaç gün ye ye son gece kendini aç*bırak ne saçmalık
Baslangic 67.7 gecen 61.4 bugun 61.2 ufff melisss ama regliyim haftaya girun beni
Yoldaşım ne kadar verdi çok merak ediyorum:44:Sehrayı nakavt ettgi kesin
Bence geceyi bekliyor bildirim için anca hazmedersin çünkü sabaha kadarŞarkı güzel keşke ist. olsada yanyana gelebilsek200 gramında ödülümü olurmuş yahu sehra alemsin vallaÖdülle 200 geri aldın zatiiiiiiiii
Sozum var bu hafta semihin kollarindayim
Neyse yinede teprik karti yazdim sana dua etde su semihi yeneyim y
İrademe sajip cikayim eski dost dusman olmaz haciii
1 tatli kasığı nurullah ne beeeAy bu tabletlere gicik oluyom..hic istediğini yazmamıyorum..nutellaaaa diyecektim.:1
haftyaaa ösge benimm:))
jojopcum afiyet olsun demeyi çok isterdimm:)
Supersin melis yaaaamenümm:)
sabah 2 dlm kepek ekemgii omlett sögüş çay
ara dışardaydım ara yapamadım
öglen domates çorbası 5 ymk kaşıgı spgetii hafif irmik tatlısı dıaşrda
ara form çayı 1 ywşil elma,,
akşam tavuk sote cacık
siyahçay
Odul gunu faLan yapmayacaktın evde iyi bir seyler yoktu..yarın yapayım dedim..aksama kadar iyiydim..ikindin üstü coştum
Sabah..2 parça peyniri pide,3 4 banim recel, sekersiz limonata tatlandiricili hazırlardan
Ara..1 elma 1 büyük bardak yarım yağlı süt
Öğlen..1 kase çorba baya çoktu, 1 tabak bitmek bilmeyen barbunyam, yoğurt ekmek yokkkkk
Ara,,1 muz 1 tatli kasığı Nurullah
Ara..1 avuç kuru yemiş
Aksam..5 kasık pilav, et sote,yoğurt, tursu, ekmek yokkk
Ara..evde birşeyi yoktu ama tatli krizim tuttu çayla bebe biskuvisi yedim kızımın..bir avuç fındık
Epruuuuuu rakibim olcan mı kız bu hafta..haftaya da bu hafta tartildigin tartıda tartil..iki güne bir tartil bakalım tartının ayarı nasıl..[/QUOT]
Cok gibi geldi ama olsun hakettin odul gibi olmus afiyet olsun