Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

ösgecim seni tebrik ederimbu topiğin en sağlıklı en güzel beslenen adayısın

Son düzenleme:
Sen bu ödülleri hakettin özgecimÖglen yemek yesen bu kadar çok acıkmazsın akşamaBirde sporu öglende yapmaya çalış.Aslında dr.sabah aç karınla diolar ama biz bebişlerden nerdeeeeee

Saol canim.Aynen oyle aksam ustu kizim uyuyunca Yapiyorum sabahtan yemek temizlik vs cogu zaman vakit kalmiyo ama artik spora vakit ayirmaya caliscam gunde 2 3 tur ip atlayabilirim zorlarsam

ödül günümdü bugün diyorsunbenim ödül günümde yediğimin 10 da 1ni yememişsin bugün

Menun guzel canim keske bende balik yiyebilsem tam super olcak tonbaligi aldim bugun hic yoktan iyidir bu hafta bu sekil git aksamlar cok onemli bakalim nolcak

Saol canim bazi zaman geliyo canim bile istemiyo artik abur cubur bazen de dun geceki gibi(karnim acken)herseyi yemek istiyorum dur diyorum bir baslarsan arkasi gelir sahip cik iradene sabah ye ya da git su ic diyorum bugun markete gittim biskuvi reyonuna baktim tektek cikolatalara baktim :120: hıhh yemicem sizi benim bitterim bana yeter dedim almadim bisi browniyi de esime calisan eleman vermis dun getirdi d.gunu die ondan yedim

ödül günümdü bugün diyorsunbenim ödül günümde yediğimin 10 da 1ni yememişsin bugün
bana cok bile geldi cidden kiyamadim yemeye kolay mi verdim ben o kilolari
ösgecim seni tebrik ederimbu topiğin en sağlıklı en güzel beslenen adayısın
Saol canim menulerim yaziyo sende kendi menunu olusturup yapabilirsin cok zor deil inann

Karam aciligi azaltilmis muhtemelen kalorisi digerlerine gore fazla olabilir hic bakmadim gunde 2 kare yiyom zaten onemli olan miktar bence

Diyetisyene gitmeden de zayiflarsin sadece o sana saglikli beslenme yontemlerinianlatcak
Bence kendi iradenle yaparsan daha iyi

diken o zaan sen gitmişi diyetisyene bide soruyor gidiyimmi diye beni kandırcekk kilo vercek sonrada kazancak şikeye bakkk aziz yıldırımın yanına postalayalım seniiiiiii

diken o zaan sen gitmişi diyetisyene bide soruyor gidiyimmi diye beni kandırcekk kilo vercek sonrada kazancak şikeye bakkk aziz yıldırımın yanına postalayalım seniiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…