- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #2.741
Sen bu ödülleri hakettin özgecimÖglen yemek yesen bu kadar çok acıkmazsın akşama Birde sporu öglende yapmaya çalış.Aslında dr.sabah aç karınla diolar ama biz bebişlerden nerdeeeeee
sabah 1 yum 1bucuk çavdar 2kk peynır biber maydonoz 5zeytin 1kesmeşekerli çay
ara 7çubuk yarım orta kahve
öğle 1tabak ıspanak yoğurtlu
ara helva ekmek(tek odul bugun cuma dıye eksik kalmayım dedim yedim bolca)
akşam 3dilim palamut yarım patates yarım yarım tabak yogurtlu ıspanak salatlık domates
spor yok herzamanki gibi bol suuuuuuuu
tebrik ederim yaaa ne kadar iradelisin mesela gozun donunce napıyosun oyle olmuyormu hıç basıl sahip çıkıyorsun pesss ama sanıımm zamanla daha bi sahip çıkabiliyor bırtakım isteklerine ne biliyim ama hakketen teprikkkkk
bana cok bile geldi cidden kiyamadim yemeye kolay mi verdim ben o kilolariödül günümdü bugün diyorsunbenim ödül günümde yediğimin 10 da 1ni yememişsin bugün
Saol canim menulerim yaziyo sende kendi menunu olusturup yapabilirsin cok zor deil inannösgecim seni tebrik ederimbu topiğin en sağlıklı en güzel beslenen adayısın
uğraşma kızım benle yaaa arızayım ben görürsün gününü tamam be diken varmısın iddaya?ben 60gelirim cumayaben bu hafta sahraynan yapayım oda benim gibi sağlıksız besleniyo
uğraşma kızım benle yaaa arızayım ben görürsün gününü tamam be diken varmısın iddaya?ben 60gelirim cumaya
ben burası kadar iyi dyetisyen tanımıyorum kaç tanesine gittim ilk kez 61i kendim burayla gördüm kızken bile 61 olmadım bennnnnnnben diyetisyene gitmeyi düşünüyorum kısslar sizce gitsem iyi olurmu?