- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #2.721
Farkli tarti ilemi tartildin
Anladim zaten o zaman sevinebilirsin bence kilo bile verdin
Ama gercekten zor oluyo bazen gunu gunune uymuyo insanin abartiyo farkinda olmadan jojopla biz bu hafta costuk deyim yerindeyse gaza geldik amabu hafta ya sonrasi (ins boyle gider)
Bak ben yulafliyi baya azalttim aksam hic yemedim inan o bile farkediyo ya.
Bende annemlere gider gitmez tartilcam hatta saglik ocagina goturcem kizi sali gunu ordada firsat olursa tartilirim merak ediyorum baska tartida ne cikcam diye anneminki ibreli o yanlis cikmaz herhal:26:
Dogruda olabiir amaÇnkü evde durmadım nerdeyse.Kaynanam nasıl kiloluymuş.Günlerde gezermiş(halada gezer )ama dio salata çeşitinden ve tatlıdan yerdim.2 çeşiti yerdim diger hamur işlerine dokunmazdım diyor.Yaz gelsede slata domates yesek acıkınca.O hep öylle yermiş.İnmedim aşagıya 2 nuget ve 1 bardak ayran içtim.Evdeyken ne güzel düzenli yiyom spor yapıom.Akşam ama ölücem sandım gece migdem agırdı hep çok acıktım ama öglen yediklerimle durdum.Ama insan gibi sebze feln yeseydim bunları yaşamayıp akşam yemegimi hakedecktm.
senin yulafını yesinlerr..bende haftaya 59.9olayım ınsaallah bence 1300 gram gidebilir sonuçta haftaya kadar....reglimde bitcek ve 59.9oluncaaaa İLK MAGNUM yicemmmmmmmm yemıyorum ınat ettim vallahi şindi yoğurtlu ıspabak yedim bi hırs yaptımki ödül falan canım istemiyorr..melissssssssssss ne ettin bu hafta kim karsımda durmak isterrrr ama sıı olsun be haftaya 59.9 olcam çunkuuu
Sehraaacim..regl donemi olabilir verirsin sıkma kendini..
Ebruuu..dijital ibreliden hep fazla gösterir..ayrıca digitalden digitale de farkeder..aynı tartiyla tartil..üzülme..hedefine az kalmis...
Semih..düzensiz besleniyorsun kızdın bize ama az yedin o donem şimdi saldırıyorsun..kendine bı düzen oturt nesfitli falan da olmasın,,anam babam yemek ye..
Osge..kız biz baya iyi vermiştir saka maka..Gecen hafta az. Verdimiz için de olabilir.
Sabah ac karnina 2 bardak ılık su
10.00
1 pogaca
1 tahinli kurabiye
1 haslanmıs yumurta
3 zeytin
Kk Peynir
Roka,Yeşilçay
13.30
Sekersiz nescafe
1 browni(1.5 aydir yememistim hic)
16.30
1 kivi
2 ısırık dolma
18.15
1 tabak kabak yemegi
3 kaşık pilav
2 lokma ekmek esiminkinden aldim
2 yudum gazoz
Bugun araların vaktini biraz actim ve bunu cok aciktirdi resmen aksam yemegi hizli yedim
Son olarak birazdan yesilcayin yaninda 1 kurabiye 1 bitter yicem
Yarin gene aynen devam
Sporuda birazdan yaparim su 3 lt
tebrik ederim yaaa ne kadar iradelisin mesela gozun donunce napıyosun oyle olmuyormu hıç basıl sahip çıkıyorsun pesss ama sanıımm zamanla daha bi sahip çıkabiliyor bırtakım isteklerine ne biliyim ama hakketen teprikkkkkSabah ac karnina 2 bardak ılık su
10.00
1 pogaca
1 tahinli kurabiye
1 haslanmıs yumurta
3 zeytin
Kk Peynir
Roka,Yeşilçay
13.30
Sekersiz nescafe
1 browni(1.5 aydir yememistim hic)
16.30
1 kivi
2 ısırık dolma
18.15
1 tabak kabak yemegi
3 kaşık pilav
2 lokma ekmek esiminkinden aldim
2 yudum gazoz
Bugun araların vaktini biraz actim ve bunu cok aciktirdi resmen aksam yemegi hizli yedim
Son olarak birazdan yesilcayin yaninda 1 kurabiye 1 bitter yicem
Yarin gene aynen devam
Sporuda birazdan yaparim su 3 lt
yoldasın gelmiiiiii yoksam kilomu aldınnnnnnnnnn tarih sayfalarında acı bir hatıra olarak hatırlayacağız seni meliss...seni unutmadık unutturmayacağız melisss..
sende şu şarkıyı söyle epruuu gel gündüzle gece olalım gel gökyüzünde yıldız olalım seninle mutlu yarınlara koşalım gel beraber mesut olalımmm tarkannnnn:)üff birazdan havamı alıcam gibime geliyorrr