Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Farkli tarti ilemi tartildin

Evet canm yegenn de vermiştim geçen hafta ona geri.Eski tartım vardı bozuktu onu yaptırmış sözde eşim:44:Ama hassa degil sanki digerine ogluş dokunca bile tartma moduna geçrken bunda üzerine otutturuyrm onu tartmıyor anlamadım gitti:44:

Anladim zaten o zaman sevinebilirsin bence kilo bile verdin
Ama gercekten zor oluyo bazen gunu gunune uymuyo insanin abartiyo farkinda olmadan jojopla biz bu hafta costuk deyim yerindeyse gaza geldik amabu hafta ya sonrasi (ins boyle gider)
Bak ben yulafliyi baya azalttim aksam hic yemedim inan o bile farkediyo ya.

Dogruda olabiir amaÇnkü evde durmadım nerdeyse.Kaynanam nasıl kiloluymuş.Günlerde gezermiş(halada gezer)ama dio salata çeşitinden ve tatlıdan yerdim.2 çeşiti yerdim diger hamur işlerine dokunmazdım diyor.Yaz gelsede slata domates yesek acıkınca.O hep öylle yermiş.İnmedim aşagıya 2 nuget ve 1 bardak ayran içtim.Evdeyken ne güzel düzenli yiyom spor yapıom.Akşam ama ölücem sandım gece migdem agırdı hep çok acıktım ama öglen yediklerimle durdum.Ama insan gibi sebze feln yeseydim bunları yaşamayıp akşam yemegimi hakedecktm.

Bende annemlere gider gitmez tartilcam hatta saglik ocagina goturcem kizi sali gunu ordada firsat olursa tartilirim merak ediyorum baska tartida ne cikcam diye anneminki ibreli o yanlis cikmaz herhal:26:

Ama yinede semihi yaniş oluyorum galibaSemih bu yarış bize yaramadı verecgmie aldık hele sen 1 kilo almışsın ya ben

senin yulafını yesinlerr..bende haftaya 59.9olayım ınsaallah bence 1300 gram gidebilir sonuçta haftaya kadar....reglimde bitcek ve 59.9oluncaaaa İLK MAGNUM yicemmmmmmmm yemıyorum ınat ettim vallahi şindi yoğurtlu ıspabak yedim bi hırs yaptımki ödül falan canım istemiyorr..melissssssssssss ne ettin bu hafta kim karsımda durmak isterrrr ama sıı olsun be haftaya 59.9 olcam çunkuuu

Bende annemlere gider gitmez tartilcam hatta saglik ocagina goturcem kizi sali gunu ordada firsat olursa tartilirim merak ediyorum baska tartida ne cikcam diye anneminki ibreli o yanlis cikmaz herhal:26:

Ben dijital bozulunca ibreli aldım.Ve hem ben hem binadakileri dijitalden 2 kilo eksik gösteriyor.Yegenide çok zayıf senelerdir 52 ama dijitalde 54 gösteriyr olamz bu yanlış diyr.Aman neyse ne artık haftaya bakalım bu tartımla devam edecegm bakalım ne olacak

Okadar eziyette etme kendine sut icseydin peynir yeseydin
Gun konusuna gelince valla ben iyiki gitmiyom gercekten yani hem gidip hem veriyosun kilo ama artik daha dikkat et gercekten tok git ya da 2 barda su ic ve salata tatli ye dedigi gibi kayinvalidenin hem gez hem kilo ver
İnan dun o puf puf pogacalar nasi guzel gorunuyodu anlatamam evde de yapmiyom nasi canim cekti elim gitti geldi valla
Eve getirdim 1 tane sabah ekmek yerine pismanlik duymadan yedim sende oyle cok canin cekerse bisi sabah yersin Afiyetlen

Olursun ins bu hafta sok et vucunu kacamak sabah yap dayanamazsan benim ki hala soktan cikamadi yulafliya okadar alismis ki
Sonun da lafiniza geldim fazla yemiyorum
Bu hafta belli olur verip vermedigin odemi atsin bivucutta

Sehraaacim..regl donemi olabilir verirsin sıkma kendini..

Ebruuu..dijital ibreliden hep fazla gösterir..ayrıca digitalden digitale de farkeder..aynı tartiyla tartil..üzülme..hedefine az kalmis...

Semih..düzensiz besleniyorsun kızdın bize ama az yedin o donem şimdi saldırıyorsun..kendine bı düzen oturt nesfitli falan da olmasın,,anam babam yemek ye..

Osge..kız biz baya iyi vermiştir saka maka..Gecen hafta az. Verdimiz için de olabilir.

Sabah ac karnina 2 bardak ılık su
10.00
1 pogaca
1 tahinli kurabiye
1 haslanmıs yumurta
3 zeytin
Kk Peynir
Roka,Yeşilçay

13.30
Sekersiz nescafe
1 browni(1.5 aydir yememistim hic)

16.30
1 kivi
2 ısırık dolma

18.15
1 tabak kabak yemegi
3 kaşık pilav
2 lokma ekmek esiminkinden aldim
2 yudum gazoz
Bugun araların vaktini biraz actim ve bunu cok aciktirdi resmen aksam yemegi hizli yedim
Son olarak birazdan yesilcayin yaninda 1 kurabiye 1 bitter yicem
Yarin gene aynen devam
Sporuda birazdan yaparim su 3 lt

Eet bence de az verdik die bu hafta da cok verdik haftaya bu kadar gitmez benim ama gene de biraz daha gitsin yavv:97:

Sen bu ödülleri hakettin özgecimÖglen yemek yesen bu kadar çok acıkmazsın akşamaBirde sporu öglende yapmaya çalış.Aslında dr.sabah aç karınla diolar ama biz bebişlerden nerdeeeeee

Semih insan bi tebrik ederAltta adını görüyorum ama hiç yazdıgın feln yok.Bu kadar takma yawYenilmekte insanlar içinŞaka bi yana haftaya verirsin üzülme

sabah 1 yum 1bucuk çavdar 2kk peynır biber maydonoz 5zeytin 1kesmeşekerli çay
ara 7çubuk yarım orta kahve
öğle 1tabak ıspanak yoğurtlu
ara helva ekmek(tek odul bugun cuma dıye eksik kalmayım dedim yedim bolca)
akşam 3dilim palamut yarım patates yarım yarım tabak yogurtlu ıspanak salatlık domates
spor yok herzamanki gibi bol suuuuuuuu

tebrik ederim yaaa ne kadar iradelisin mesela gozun donunce napıyosun oyle olmuyormu hıç basıl sahip çıkıyorsun pesss ama sanıımm zamanla daha bi sahip çıkabiliyor bırtakım isteklerine ne biliyim ama hakketen teprikkkkk

yoldasın gelmiiiiii yoksam kilomu aldınnnnnnnnnn tarih sayfalarında acı bir hatıra olarak hatırlayacağız seni meliss...seni unutmadık unutturmayacağız melisss..
sende şu şarkıyı söyle epruuu gel gündüzle gece olalım gel gökyüzünde yıldız olalım seninle mutlu yarınlara koşalım gel beraber mesut olalımmm tarkannnnn:)üff birazdan havamı alıcam gibime geliyorrr

Son düzenleme:

Bence geceyi bekliyor bildirim için anca hazmedersin çünkü sabaha kadarŞarkı güzel keşke ist. olsada yanyana gelebilsek200 gramında ödülümü olurmuş yahu sehra alemsin vallaÖdülle 200 geri aldın zatiiiiiiiii

tebrikk ederim 500 gramcık aldığın için kıss ben senin neyini tebrikk edecem sende fazlasın ama sen almamışsındır tartı farklı diye öyle görünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…