- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #2.561
BUGÜN:Aç karınla 1 bardak ılık lşmonlu su.
Sabah:1 dl.ligt ekmk,2 dl.salam,2 kk peynir,1 zeytin,ıhalmur.
Ara:yarım muz,türk kahvesi.
Ögle:açma,küçük 2 muffin,2 kaşık arpa salatsı,çay.(sigara böregi ve gül böregini yemedim)
Ara:yeşilçay.
Akşam:1 tabak çorba,1 kaşık yeşil fasulye,4 kaşık makarna,1 salata turşu(ekmek yok)
Ara:çay (kaynımın 1 poşet aldıgı abur cuburlara sadece baka kaldım.Herkes şapur şupur yedi içim gitti)
Su:3lt.
Spor:3 saat yürüyüş(1 saati tempolu 2 saati bakına bakına yürümece)
Uyumazsam geçmişe bi bakınayım.
Gece 10 da dondurma yedimAma dün cok az yedim ve hem sinirli ve gergin hem bitkindim..hem de sütüm azdı..önceki gün bulgur ısını bitirdiğimde sütüm doluydu...gene de sabah baya bı kilo vermiş gordumkendimi Tabi son iki gün cok önemli...yersem gene fazla çıkarım..ornek menü istemiştin haftada 1 et demissin..et tavuk cok süt yapıyor..en azından bebisinin buların vitaminini senin sütünden alması lazım..ayrıca diyetisyenler listelerinde öğlen et+salala..aksam sebze + yoğurt öneriyorlar genelde..haftada 1 bakliyat..senin yanlışın öğlen yemek yememen..et yiyemesende evdeki yemekten 5 kasık yemeni tavsiye ederim..1 dilim ekmek yanında istersen yiyebilirsin..güçlü bir iradeye sahipsin..abur çubuk yemiyorsun Ben olsam misafirler yerdim kek mesela..emzirdigim için cok acıkıyorum bir de yaradılış olarak yemek yemeye zaafım var Gene buna da şükür..baya zayıfladım en azından aksam yemeklerini hafif yemeyi öğrendim..pilav makarnayı 2 kasıktan fazla yememeye..öğle saati pasta yiyorum gene ama silip süpürmeden..rekabeti ortadan kaldırarak tavsiyelerde bulundum ve gece dondurma yedim diye pes ettim sanma..su iki günu zararsız atlatirsam en azından akşamları seni mahvedicemmmmm Haftaya da rakip olarak Ebrucugumu istiyorum.. Senin menülerini okurken lokmalar boğazıma diziliyor..icim sızlıyor..yüreğim yanıyor..ama dediğim gibi tavsiyem ben senin gibi yedim sütüm azaldı..azcik ye canım bence Ciddi diyom
Ailemle mutluyum evcrnim de ama ikizlerim kimse de sevmez ikizleri ama cok esprili olurlar ben memnunum burcumdan da gerci insanin kisiligine de bagli her burctan insan bir olmuyo.
İnsanlar riyekari sevsinler sen senin gibilerle dost arkadas ol bosver gerisini dusunmeye degmez
Ygufgfgfgfffhhhvj
BUGÜN:Aç karınla 1 bardak ılık lşmonlu su.
Sabah:1 dl.ligt ekmk,2 dl.salam,2 kk peynir,1 zeytin,ıhalmur.
Ara:yarım muz,türk kahvesi.
Ögle:açma,küçük 2 muffin,2 kaşık arpa salatsı,çay.(sigara böregi ve gül böregini yemedim)
Ara:yeşilçay.
Akşam:1 tabak çorba,1 kaşık yeşil fasulye,4 kaşık makarna,1 salata turşu(ekmek yok)
Ara:çay (kaynımın 1 poşet aldıgı abur cuburlara sadece baka kaldım.Herkes şapur şupur yedi içim gitti)
Su:3lt.
Spor:3 saat yürüyüş(1 saati tempolu 2 saati bakına bakına yürümece)
Uyumazsam geçmişe bi bakınayım.
Önerilerin çok dogru canım.Beni istedigini duydumGece 10 da dondurma yedimAma dün cok az yedim ve hem sinirli ve gergin hem bitkindim..hem de sütüm azdı..önceki gün bulgur ısını bitirdiğimde sütüm doluydu...gene de sabah baya bı kilo vermiş gordumkendimi Tabi son iki gün cok önemli...yersem gene fazla çıkarım..ornek menü istemiştin haftada 1 et demissin..et tavuk cok süt yapıyor..en azından bebisinin buların vitaminini senin sütünden alması lazım..ayrıca diyetisyenler listelerinde öğlen et+salala..aksam sebze + yoğurt öneriyorlar genelde..haftada 1 bakliyat..senin yanlışın öğlen yemek yememen..et yiyemesende evdeki yemekten 5 kasık yemeni tavsiye ederim..1 dilim ekmek yanında istersen yiyebilirsin..güçlü bir iradeye sahipsin..abur çubuk yemiyorsun Ben olsam misafirler yerdim kek mesela..emzirdigim için cok acıkıyorum bir de yaradılış olarak yemek yemeye zaafım var Gene buna da şükür..baya zayıfladım en azından aksam yemeklerini hafif yemeyi öğrendim..pilav makarnayı 2 kasıktan fazla yememeye..öğle saati pasta yiyorum gene ama silip süpürmeden..rekabeti ortadan kaldırarak tavsiyelerde bulundum ve gece dondurma yedim diye pes ettim sanma..su iki günu zararsız atlatirsam en azından akşamları seni mahvedicemmmmm Haftaya da rakip olarak Ebrucugumu istiyorum.. Senin menülerini okurken lokmalar boğazıma diziliyor..icim sızlıyor..yüreğim yanıyor..ama dediğim gibi tavsiyem ben senin gibi yedim sütüm azaldı..azcik ye canım bence Ciddi diyom
Evet karışık oldu melisimm:44:Mevlüt var annenede ogluş uyansın inicem aagıya.Akşam için haiff bişiler yemem lazım:18:birazz karışık olmuş menün yoldaş amaa olsunn sen halerdersinn:) bilirim seni
Tamam canim yeter bu sok..ama gene abartmak yok tabi..mesela bugun kahvaltida nutella yedim ama 3 4 lokma ve sabah saati..ogle yemegimi de yedim.bide ben artik butun yemeklerime tabagima pul biber aticam canim..metabolizmam hizlansin..az tuz bol baharat diyor uzmanlar..tuz yerine baharat kullanin..hem tuzu yuk etmeyin hem baharatla metabolizma hizlansin diyorlar..
dünkü menümü yaazmayacağımbu hafta aynı kiloyla çıkarsam sevineceğim yarında misafirliğe gidecem
sen beni diğer hafta gör bu hafta hep kötü geçti
Kayinvalidemdeyim ve yemek simdi yapiliyorrrr gec yicem yaniEn çok özge ile jojop yarışmacıları merak ediyrm.Çünkü biri benm gibi hep gezmede yada evinde misafir,digeri hep klasik aynı kusursuz menüler çıkarıyor