Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Yemedigin icin abur cuburu cok zor oluyo bende bakmamaya calisiyom kizimla ilgileniyom.menun de guzel
Benim menum icinse onerin varsa yazarsan sevinirim

Gece 10 da dondurma yedimAma dün cok az yedim ve hem sinirli ve gergin hem bitkindim..hem de sütüm azdı..önceki gün bulgur ısını bitirdiğimde sütüm doluydu...gene de sabah baya bı kilo vermiş gordumkendimiTabi son iki gün cok önemli...yersem gene fazla çıkarım..ornek menü istemiştin haftada 1 et demissin..et tavuk cok süt yapıyor..en azından bebisinin buların vitaminini senin sütünden alması lazım..ayrıca diyetisyenler listelerinde öğlen et+salala..aksam sebze + yoğurt öneriyorlar genelde..haftada 1 bakliyat..senin yanlışın öğlen yemek yememen..et yiyemesende evdeki yemekten 5 kasık yemeni tavsiye ederim..1 dilim ekmek yanında istersen yiyebilirsin..güçlü bir iradeye sahipsin..abur çubuk yemiyorsunBen olsam misafirler yerdim kek mesela..emzirdigim için cok acıkıyorum bir de yaradılış olarak yemek yemeye zaafım varGene buna da şükür..baya zayıfladım en azından aksam yemeklerini hafif yemeyi öğrendim..pilav makarnayı 2 kasıktan fazla yememeye..öğle saati pasta yiyorum gene ama silip süpürmeden..rekabeti ortadan kaldırarak tavsiyelerde bulundum ve gece dondurma yedim diye pes ettim sanma..su iki günu zararsız atlatirsam en azından akşamları seni mahvedicemmmmmHaftaya da rakip olarak Ebrucugumu istiyorum..Senin menülerini okurken lokmalar boğazıma diziliyor..icim sızlıyor..yüreğim yanıyor..ama dediğim gibi tavsiyem ben senin gibi yedim sütüm azaldı..azcik ye canım benceCiddi diyom

Ben zaten dunde yazdim canim bu sekil anca bi hafta beslenirim diye benim icin de cok kolay degil dun aksam basim dondu resmen kizim olmasa gene neyse 5 tane antebi yedim kendime geldi bu hafta vucuduma soku yasattim kilo vermem durmustu diye daha da sok yasatmam. Emin ol benim yemege olan zaafim senden bile fazladir agzim 1 dk bos kalmazdi benim hergun evet hergun tatli yerdim bi oglen bi aksam fenaydim yani.Sen de ben de azim gosterdik kilo vermemizi hizlandirdik yeter bence sutumuze etki etmesin Allah korusun.dondurma da afiyet olsun bende kocisin pastasindan yicem hemide persembe gunu yilda bigun napimSebze yiyorum et ve tavugada agirlik vercem artik

allah mesut etsin ailesiylee mutlu olan insan dışarda gereksinimi yoktur zatenn :) ikizler hava burcu bend ehava burucndsanım:=:) ama akrekterr işte her insanda bulunan bir meziyet deil malesef günümüz insanı artıkk raydan yoldan çımış igdiyoruz ir alemetee

öylee cnm hayırlı arkdaş versin rabim

birazz karışık olmuş menün yoldaş amaa olsunn sen halerdersinn:) bilirim seni

tünaydın kızlar hepnizee markete gidicem birazdan bkikaç satliğine arkdaşıma urucam kahveye çagırdı beni inş yanında bişeyler koymaz yemicem çünkü

Önerilerin çok dogru canım.Beni istedigini duydumNe kadar çok talep ediliyorumSevildigimden mi yoksa kaçamak yaptıgım için güçsüz bi rakibe olarak mı görüyosunuz:44:
birazz karışık olmuş menün yoldaş amaa olsunn sen halerdersinn:) bilirim seni
Evet karışık oldu melisimm:44:Mevlüt var annenede ogluş uyansın inicem aagıya.Akşam için haiff bişiler yemem lazım:18:

Tamam canim yeter bu sok..ama gene abartmak yok tabi..mesela bugun kahvaltida nutella yedim ama 3 4 lokma ve sabah saati..ogle yemegimi de yedim.bide ben artik butun yemeklerime tabagima pul biber aticam canim..metabolizmam hizlansin..az tuz bol baharat diyor uzmanlar..tuz yerine baharat kullanin..hem tuzu yuk etmeyin hem baharatla metabolizma hizlansin diyorlar..

Kızlar yulaf ezmesi kullanan var mı?Alıp yoguurta katıp yesem mi?Süte bi etkisi var mı?:44:

Aynen ole kacamaklari sabah saati yaparsak aksami hafif kapatirsak hicbisicik olmaz.hatta bi arastirmada sabahlari pasta yedirmisler yaziflayan bi gruba diger grup pasta yememis.Sonucta sabah pasta yiyenler(ki her sabah )zayiflamis abur cubura saldirmamis diger grubun cogunlugu daha az kilo vermis pes edenler olmus.

Ben her yemege pulbiber atiyorum zatenKayinvalidemin ocaginin yaninda tuz pulbiber durur yani tuzsuz yemek nasil yapmiyosak onlarda pulbiber atmadan yemek yapmazlar.Ben de oyle alistim.metabolizmayi hizlandiriyo bi spor hocasi yogurda katin yiyin demisti.

Tuzda deniz tuzu kullaniyorum bi suredir cok memnunum az atiyorum cok tad veriyo cunku.

dünkü menümü yaazmayacağım bu hafta aynı kiloyla çıkarsam sevineceğim yarında misafirliğe gidecem

sen beni diğer hafta gör bu hafta hep kötü geçti

Bende seni sevindereyim ögle mevlütte pilav ve 2 baklava yedim ama şimdi karnıbahr yapıyorm ekmeksiz yiycemAkşam arkadaşım çagırdı.Ne yapayım dedi bende bişi yapma çay koy yeter dedim

En çok özge ile jojop yarışmacıları merak ediyrm.Çünkü biri benm gibi hep gezmede yada evinde misafir,digeri hep klasik aynı kusursuz menüler çıkarıyor

En çok özge ile jojop yarışmacıları merak ediyrm.Çünkü biri benm gibi hep gezmede yada evinde misafir,digeri hep klasik aynı kusursuz menüler çıkarıyor
Kayinvalidemdeyim ve yemek simdi yapiliyorrrr gec yicem yani firinda kofte patates var tek kofte yicem pilv yemicem salata yicem offf ya persembede misafir benim kusursuz menuler gume gitti

Semih yaw bu benim eski tartıyı tamir ettirmiştim ama olmamış sanırım fazla gösteriyor:26::44:Valla bahane degil offAcep yegeninki mi eksik tartıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…