Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Hadi yaz menünü deluuuu:18:

[

haftyaa biz ösgeyleyizzz jojpcumm sen ebruylaa rakip ol bakimm:)))

ama ösgecim senii yidim benn du bakım bu hafta sahrayı nakat edimde bekle benii geliyom:) sen kişilik olarak agır yaşından olgunsun bence

Bak bi elestiren daha senin de hep ayni besibiyerde tuzsuz badem kusburnu napim ne degisiklik katayim fikir verin yaaaa

dogru valaa bedamesizolmuyorr fındık sivilce yapıyor bende:) ek olarak sütlü tatlı az şekerle yada yarım gevrek simit yani olmadı meyve tabagı yada müslü nescit

[

haftyaa biz ösgeyleyizzz jojpcumm sen ebruylaa rakip ol bakimm:)))

ama ösgecim senii yidim benn du bakım bu hafta sahrayı nakat edimde bekle benii geliyom:) sen kişilik olarak agır yaşından olgunsun bence

Tesekkur ederim canim cok mutlu oldum dogru bildin sende cok iyi yurekli dobra bi insansin bence hepiniz 40 yillik arkadasim gibisiniz hepinize ayri ayri kanim cok isindi

dogru valaa bedamesizolmuyorr fındık sivilce yapıyor bende:) ek olarak sütlü tatlı az şekerle yada yarım gevrek simit yani olmadı meyve tabagı yada müslü nescit

Nesfit haftaya alcam bu hafta nesfitsiz kilo verebiliyommu ona bakim dedim kilo vermem azaldi ya ondan

Bak bi elestiren daha senin de hep ayni besibiyerde tuzsuz badem kusburnu napim ne degisiklik katayim fikir verin yaaaa

emzirmeyen varsa yapsın bence

Özge yeşil çay sütunu azaltmadı mi yaa.ben korkumdan içermiyorum acaba o yüzden mı kilo veremiyorum?

jojopcum yeşil çay günde 1 bardak çebiliyosun sütünü etkilwemez cnmm

çıtırıcık walaa komutu bizz aldık sen kafana gör etakıla artytıkkk

semihcim o detosmuu olcakmış

Tesekkur ederim canim cok mutlu oldum dogru bildin sende cok iyi yurekli dobra bi insansin bence hepiniz 40 yillik arkadasim gibisiniz hepinize ayri ayri kanim cok isindi

Nesfit haftaya alcam bu hafta nesfitsiz kilo verebiliyommu ona bakim dedim kilo vermem azaldi ya ondan

olur canım haftayaa öeyveli olanından all yadaa kuruyemişli olanı varr 1 bardak yagsız sütle yap ye bu sabah ben öyle yidim:)

rica ederim cnmm altıncı hiss sana karşı o yönde yazmamı söyledi :) agır sakin yaşından olgun evciman ailesiyle mutlu olan fedakarsın burcun yengeçmikii

iyi yüreklşiyiz işte ama kaybediyozzz malum insanlarr riayakrları seviyor

artık menüm gelsinn sahrayaa özel:)))))))))))))))

sabah nescit sütlee ve yeşil çay

ara 3 kuru kayısı 4 ceviz

öglen 1 pirzola 1 tavuk şiş salataa acılı malesef şam btatlısı 1 tanee sahraa göbek attt ))

ara 5 biryerde limonlu çay

akşam kısır turşu

siyah çay

1 kivi

Ygufgfgfgfffhhhvj

yorumun için çok teşekkrü ederim. öğlen yemekte ne yiyeceğimi bilmiyorum. yemekhanede yediğim için. akşam için de evde bir yardımcım var. ona menüyü önceden söylüyorum. böyle olunca hem akşam hem de öğlen makarna oldu. ama akşam evde makarna olacağını bile bile öğlen yemesem yada akşam yemesem olacaktı. ben pis boğazımı tutmakta çok zorlanıyorum.

5 dakalığına girmişken bende yazayım gari
dünkü menüm evliliğimizin 5. yılı bitti bile yaşlanıyomuyuz ne
sabah 1 bardak su kahvaltıda sucuklu yumurta azcık 4 zeytin kk peynir 2 dilim ekmek
ara çay öğle 2011 kasım hamişlerinden arkadaşlarla buluştuk ilk defa burdan tanışmıştık bişeyler içtik
öğle aslında akşam diyelimm buna saat 17 gibi yedik dışarıda akdeniz salatası tavuklu bol kalorili karışık ızgara kola kazan dibi nescafe bütün bunları yavaş yavaş yiyerek
eve gelince bişey yemedim sadece kayısılı form çayımı içtim
BUGÜN
sabah 1 bardak su
3 dilim ekmek kk peynir 3 zeytin pekmez tahin çay
ara nescafe
öğle misafirlikteydim 1 küçük kase mantı 2 yemek kaşığı patates salatası 1 dilim kek küçük bi dilim daha kek
ara yokk akaşm sadece balık ekmeksiz
şimdide türk kahvesi içiyorum izninile kızlar

nice 5 yıllara inşallah..mutluluğunuz daim olsun

Ailemle mutluyum evcrnim de ama ikizlerim kimse de sevmez ikizleri ama cok esprili olurlar ben memnunum burcumdan da gerci insanin kisiligine de bagli her burctan insan bir olmuyo.
İnsanlar riyekari sevsinler sen senin gibilerle dost arkadas ol bosver gerisini dusunmeye degmez

Jojop keki yemedim hatta misafirlere koydum evine goturduler
Ama 6 tane antep fistigi yidimmm.kocisin dogumgununde kayinvalidem bizde kutlayalim dedi iyi dedik pastayi kendi ellerimle yapcam aksam yemegi yemeyip 1 dilim pastadan yicem ama saat gec olcak iste 8 9 gibi anca kesilir pasta buna ragmen seni yenersem degmeyin keyfime

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak ılık lşmonlu su.
Sabah:1 dl.ligt ekmk,2 dl.salam,2 kk peynir,1 zeytin,ıhalmur.
Ara:yarım muz,türk kahvesi.
Ögle:açma,küçük 2 muffin,2 kaşık arpa salatsı,çay.(sigara böregi ve gül böregini yemedim)
Ara:yeşilçay.
Akşam:1 tabak çorba,1 kaşık yeşil fasulye,4 kaşık makarna,1 salata turşu(ekmek yok)
Ara:çay (kaynımın 1 poşet aldıgı abur cuburlara sadece baka kaldım.Herkes şapur şupur yedi içim gitti)

Su:3lt.
Spor:3 saat yürüyüş(1 saati tempolu 2 saati bakına bakına yürümece)

Uyumazsam geçmişe bi bakınayım.

iç canım o kolaları afiyet bal şeker olsun1 bardak içme az o neyki sen 2 bardağa çıkarayrıca 1 simit senin neyine sen emziriyorsun 2 simit ye artık her arada
:26:
Güzel canım ama öglen çorba feln içsen.Hergün hep aynı :44:
Menünü begenmedim canımSaat başı hep bişiler yemişsin ve makarnayla ekmek ve günde 2 kez makarna yemişsin.En fazla 3 ana 3 ara ögün canım
Tebrikkkkkkkkkkkkkkkklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr arkadaşım harika bir menüSehraaaaaaaaaa
Çok güzel yoldaşım.Valla ben hariç hepiniz harikasınız

Daha birlikte nice senelere zuzuum benimÖglen yemişsin benm gibi ama akşam sen az yyiyerk dengelemişsin zuzuucugum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…