- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 39
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #2.541
aslinda hep ayni seyleri konusuyoruz bence bu bi hayat tarzi olmali semih.yani 2gun oyle yapip saldirmayacagina eminsen iyi.ben sshsen buna inaniyorumki veri
lir o iki kilo hatta kulaga oyle hos gelyorki aman yaparim ne varki gidiverir fazlaliklar diyor yapmayida arzuluyorum neyalan diyim ama sonrasi dusunduruyor iste beni saldirma hali o cok feci..ama sunuda biliyorumki 59olunca bu verdigim kiloyu almamaliyim deyip yemem gibimede geliyorrr kararsiz kaldim yada soyle yapalim sen yap bakalim vercekmisin yoksa bosunayapmis olmayayim.uyaniksin sehraaa
Eet insana hirs geliyo ama ben menulerimle mutluyum cok cok az yedim bu hafta biraz arttirabilirim zafiyet gecirmemek icinyaris tatlim meliste bu hafta beni istedi ikinizde gelin farketmezikinizi de cig cig yerim dermisim...size bi yararim dokunuyosa ne mutlu bana sizin de bana dokunuyo kimse yulaflimi bu kadar az yediremedi bana
hastane menüsü gibi olmuşş ösgecim valaa klasik ösgeee:44:
Bak bi elestiren daha senin de hep ayni besibiyerde tuzsuz badem kusburnu napim ne degisiklik katayim fikir verin yaaaa
[
haftyaa biz ösgeyleyizzz jojpcumm sen ebruylaa rakip ol bakimm:)))
ama ösgecim senii yidim benn du bakım bu hafta sahrayı nakat edimde bekle benii geliyom:) sen kişilik olarak agır yaşından olgunsun bence
dogru valaa bedamesizolmuyorr fındık sivilce yapıyor bende:) ek olarak sütlü tatlı az şekerle yada yarım gevrek simit yani olmadı meyve tabagı yada müslü nescit
Bak bi elestiren daha senin de hep ayni besibiyerde tuzsuz badem kusburnu napim ne degisiklik katayim fikir verin yaaaa
emzirmeyen varsa yapsın bence
valla cuma cumartesi acayip hatta fulll cısslı bi serbest gün oldu,,geç saatlere kadar tıkındık eşimle,,of anam of,,bu adam tam sopalık,,her cısslı geçirdiğim gün için bi hafta uzat iddaa süresini dedim,,gene ayın 10u son gün demesinmii,tutturdu hem yeye diye fiştekliyoo,hemde zamanında 55 görcem diyo,,vaybe he.m kel hem fodul:113:
neyse bugün azcık düzenime döndüm,,yine cumaya kadar geçen 2günümü toplıycam diye uğraşcamneyseki busabah 58.8kg geldim bu bi mucizee,,bu 2günde ne fazla su içebildim ne bitki çayı nede yediklerim sağlıklı şeylerdi,,
dün pırasalı börek yaptım eşimin ısrarı üzerineüstünüze afiyet bigüzelde yedim abur cubur hikayeme girmiyorum bile
neyse ben sopalanmadan kaçayım uykum geldii,,bugün eşim işyerinde kalıcak yarın 17de gelicek,araba bakmaya gidicek bi sorun çıkmazsa alıcak inaşallah,,aylardır bi denk gelmedi adam gibi bi araba,herkez nekadarda yalancı olmuş işleri güçleri işe yaramayan arabalarını sahtekarlıkla satmakneyse hayırlı geceler renkli rüyalar hepinizee
Özge yeşil çay sütunu azaltmadı mi yaa.ben korkumdan içermiyorum acaba o yüzden mı kilo veremiyorum?
Tesekkur ederim canim cok mutlu oldum dogru bildin sende cok iyi yurekli dobra bi insansin bence hepiniz 40 yillik arkadasim gibisiniz hepinize ayri ayri kanim cok isindi
Nesfit haftaya alcam bu hafta nesfitsiz kilo verebiliyommu ona bakim dedim kilo vermem azaldi ya ondan
artık menüm gelsinn sahrayaa özel:)))))))))))))))
sabah nescit sütlee ve yeşil çay
ara 3 kuru kayısı 4 ceviz
öglen 1 pirzola 1 tavuk şiş salataa acılı malesef şam btatlısı 1 tanee sahraa göbek attt ))
ara 5 biryerde limonlu çay
akşam kısır turşu
siyah çay
1 kivi
Kek yemedin mı..yiyeydi iyiydiYarım tabak eritse aksam akşamını gider..afiyet bal olsun.gerisi klasik osge..cok rutin menülerin var osge biraz hareket getir bence bu menulere
Öğlen hem makarna hem çorba hem ekmekOlmamış..aksam iyi..2 kasık ideal..tursu yemeseydin..
5 dakalığına girmişken bende yazayım gari
dünkü menüm evliliğimizin 5. yılı bitti bileyaşlanıyomuyuz ne
sabah 1 bardak su kahvaltıda sucuklu yumurta azcık 4 zeytin kk peynir 2 dilim ekmek
ara çay öğle 2011 kasım hamişlerinden arkadaşlarla buluştuk ilk defa burdan tanışmıştık bişeyler içtik
öğle aslında akşam diyelimm buna saat 17 gibi yedik dışarıda akdeniz salatası tavuklu bol kalorilikarışık ızgara kola kazan dibi nescafe bütün bunları yavaş yavaş yiyerek
eve gelince bişey yemedim sadece kayısılı form çayımı içtim
BUGÜN
sabah 1 bardak su
3 dilim ekmek kk peynir 3 zeytin pekmez tahin çay
ara nescafe
öğle misafirlikteydim 1 küçük kase mantı 2 yemek kaşığı patates salatası 1 dilim kek küçük bi dilim daha kek
ara yokk akaşm sadece balık ekmeksiz
şimdide türk kahvesi içiyorum izninile kızlar
olur canım haftayaa öeyveli olanından all yadaa kuruyemişli olanı varr 1 bardak yagsız sütle yap ye bu sabah ben öyle yidim:)
rica ederim cnmm altıncı hiss sana karşı o yönde yazmamı söyledi :) agır sakin yaşından olgun evciman ailesiyle mutlu olan fedakarsın burcun yengeçmikii
iyi yüreklşiyiz işte ama kaybediyozzz malum insanlarr riayakrları seviyor
:26:iç canım o kolaları afiyet bal şeker olsun1 bardak içme az o neyki sen 2 bardağa çıkar ayrıca 1 simit senin neyine sen emziriyorsun 2 simit ye artık her arada
Güzel canım ama öglen çorba feln içsen.Hergün hep aynı :44:Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
11.00
1.5 dilim cavdar ekmegi
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Kk peynir
Yeşilçay,roka, maydanoz
13.05
Yarim elma yogurt
14.30
Nescafe
4 yulafli
1 bitter
17.00
10 fındık
18.45
Yarim tabak eriste
2 sarma
Yogurt
Salata
Aksama yesilcay 1 bitter
Su.3lt
Menünü begenmedim canımkızlar bugün ki menüm. ben bilemedim iyi mi kötü mü
sabah 07:30 da bir kase nesfit
08.30 da bir salatalık
10:30 da bir fincan yeşil çay
11:00 de işe götürdüğüm bir elma, bir portakal ve bir kivinin yarısı
12:00 de birkepçe sanırım yayla çorbası
bir kepçe kadar bezelye
3 yk kadar makarna
bir kase çacık
çok küçük bir dilim ekmek
16:00 da kalan meyve
17:00 de bir karnıyarık
2 yk kadar makarna
yoğurt
turşu
17:30 da 2 kuru kayısı
18:00 de yeşil çay
3 litre su
sporyok. hala işteyim.
Tebrikkkkkkkkkkkkkkkklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr arkadaşım harika bir menüSabahmlet, 1 dilim ekmek, sekersiz cay..ara:yarım muz..öğlen:2kepçe çorba,yoğurt..ara:nesfit..ara:1 elma..aksam: 6 yk barbunya yemeği, 1 dilim ekmek, yoğurt..ara: 3 -4 adet erik kurusu..
Kendime teprik kartı yolluyorum sehraninkindenOsgeeeee..
Çok güzel yoldaşım.Valla ben hariçartık menüm gelsinn sahrayaa özel:)))))))))))))))
sabah nescit sütlee ve yeşil çay
ara 3 kuru kayısı 4 ceviz
öglen 1 pirzola 1 tavuk şiş salataa acılı malesef şam btatlısı 1 tanee sahraa göbek attt ))
ara 5 biryerde limonlu çay
akşam kısır turşu
siyah çay
1 kivi
5 dakalığına girmişken bende yazayım gari
dünkü menüm evliliğimizin 5. yılı bitti bileyaşlanıyomuyuz ne
sabah 1 bardak su kahvaltıda sucuklu yumurta azcık 4 zeytin kk peynir 2 dilim ekmek
ara çay öğle 2011 kasım hamişlerinden arkadaşlarla buluştuk ilk defa burdan tanışmıştık bişeyler içtik
öğle aslında akşam diyelimm buna saat 17 gibi yedik dışarıda akdeniz salatası tavuklu bol kalorilikarışık ızgara kola kazan dibi nescafe bütün bunları yavaş yavaş yiyerek
eve gelince bişey yemedim sadece kayısılı form çayımı içtim
BUGÜN
sabah 1 bardak su
3 dilim ekmek kk peynir 3 zeytin pekmez tahin çay
ara nescafe elemişisn
öğle misafirlikteydim 1 küçük kase mantı 2 yemek kaşığı patates salatası 1 dilim kek küçük bi dilim daha kek
ara yokk akaşm sadece balık ekmeksiz
şimdide türk kahvesi içiyorum izninile kızlar