Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

BUGÜN:Aç karınla 2 bardk ılık lmonlu su.
Sabah:2dl.ekmek,kk peyn,3 eytin,2 çatal reçel,ıhlamur.
Ara:türk kahvesi,1bitterli kaşık çikolata.
Ögle:dünden kalan 4 kaşk pilav,3 kaşık yogurt.(ogluştn yemek yapamadm)
Ara:yarm dl. pizza(tadımlık)
Akşam:1 tas çorba,1 çupra(ogluşşta yedi)salata,kk helva(balık aglamasın die)1 bardak kola
Ara:çayyyyyyyyyyyyyyy.

Su:4lt.geeçicek birazdan
Spor:halıları silmece.
Ogluşun arkasında yürüyüş
280 ip atlama
150 mekik

Allah birliginizi huzurunuzu daim etsin zuzuuuuummmmm.
yolddşaım birr delü başıma sarıldı napalımm artık zindana atcaz bu haftaa onuu:))

sahracıkk geledimm tez yetiştim beklee bneeiiiiiiiiiiiii

nakava hazırr ol yeneilmeyi ihç sevmemdeee

Yoldaşım çok güldüm şu zindan işine ama çokta hoşuma gittiKimse benim yoldaşımı geçemez hele sehra bırak geçmeyi yolun başında çöküp cips yer

Daha yeni yatıcam.10dk sonra ogluş kalkar hımmm 2.5 bulur uykuya dalmam.Yaaa snra diosunuz nasl veriosn.Az ve saat başı uynmak.Uyanıkkende hep koşturmak

Az yiyerek gunu kurtarmissin diyelim ama o pzalar falan erimistir coktan hareketten

jojopcum evet cnm biz ebruyla ne fırçalar yedik pes etik ama yenilmedikk ne meünler vardı bizim oho:))) çıtırı sopayla kovladı biiz:))))))))) düzeliyor işte zamnla herşey dahada iy olcak umarım :)

yoldaşımmmm ay harikasınn yaaaaaaa send ebni çok ğüldürsün cipss yerr ahahaahaaa tek yürek tek bilek sahraya inatttttttttttt

menünde sporlarınıda çok begendimmmmmm yoldaşım cancigerimmm süoersinnnnnnnn

ğünaydınnnn kızçelerrr napıyonuzzzz güsel hayırlı pazarlarrr olsun hepimizeee hava az serin ama yürüyüşe gidem sonrada alışverişee:)))))))

dünkü menüm sabah yarım ekmekle peynir sucuklu yumurta falan yedim ara bir meyveli kek akşam sınırsız doyana kadar pilav 1 tabak kuru fasulye sonra 1 avuç patlamış mısır şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…