Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

BUGÜN:Aç karınla 2 bardk ılık lmonlu su.
Sabah:2dl.ekmek,kk peyn,3 eytin,2 çatal reçel,ıhlamur.
Ara:türk kahvesi,1bitterli kaşık çikolata.
Ögle:dünden kalan 4 kaşk pilav,3 kaşık yogurt.(ogluştn yemek yapamadm)
Ara:yarm dl. pizza(tadımlık:KK17:)
Akşam:1 tas çorba,1 çupra(ogluşşta yedi:KK1:)salata,kk helva(balık aglamasın die:KK1:)1 bardak kola:KK30:
Ara:çayyyyyyyyyyyyyyy.

Su:4lt.geeçicek birazdan
Spor:halıları silmece.
Ogluşun arkasında yürüyüş:KK1:
280 ip atlama
150 mekik

Sivi asprin ne ola ki..valla masallah canim cam kapi hali her seyini kendin siliyorsun takip ettigim kadariyla..ben bazen yetisemiiyorum:KK37:

Bende yetişemiyorum canım.Uyunca bi maraton oluyorumki görmen lazım.Neyi toplyacagımı nerden başlayacgmı şaşırıyrm.Aspirin yazıyo kırmızı şişenin rengi.Markete gidince sor gösterirler.Koltuklarımı halılarımı,sandalyelerimi siliyorum harika leke çıkartıyr.Yeni duydum omşum camları siliyrmuş çok güzel partlatıyormuş.Denedim evet haklıymış:KK34:
Masallah canim..birlikte cooook uzun yillar gecirin insallah..

kızlar yarın benim serbest günüm olsunnn çünkü yarın bizim evlili yıl dönümümüz:KK9::KK9: ah ah zaman su gibi akıp geçti daha dün evlendik ve şuan 2 çocuklu hanım oldum 5. senemizi de devirdik çok şükür allahıma daha nice 5 yıllar da devircez inşallahh:KK1::KK1::KK1: yarın dışardayız ufak bi utlama çocuklarım ve kocişimle:)
Allah birliginizi huzurunuzu daim etsin zuzuuuuummmmm.:KK16:
yolddşaım birr delü başıma sarıldı napalımm artık zindana atcaz bu haftaa onuu:)):KK53:

sahracıkk geledimm tez yetiştim beklee bneeiiiiiiiiiiiii:KK52::KK52::KK52::KK52:

nakava hazırr ol yeneilmeyi ihç sevmemdeee:KK53:

[sporlarımı yazımmbirdee sahracıga özellllllllllllll :)

yoldşaımm :KK16:

6 km yürüdüm

100 bek çalşıtırma

168 bisiklet

20 adet merdiven

ev temizliği üsütnee :KK37::KK37: kalça kaslarım agrıyorr yafff:KK52:

Yoldaşım çok güldüm şu zindan işine ama çokta hoşuma gitti:KK47:Kimse benim yoldaşımı geçemez hele sehra bırak geçmeyi yolun başında çöküp cips yer:KK9::KK33:

Daha yeni yatıcam.10dk sonra ogluş kalkar hımmm 2.5 bulur uykuya dalmam.Yaaa snra diosunuz nasl veriosn.Az ve saat başı uynmak.Uyanıkkende hep koşturmak:KK43:

Akşam:1 tas çorba,1 çupra(ogluşşta yedi:KK1:)salata,kk helva(balık aglamasın die:KK1:)1 bardak kola:KK30:

280 ip atlama
150 mekik

Az yiyerek gunu kurtarmissin diyelim ama o pzalar falan erimistir coktan hareketten

Aaaaa tatlım eşinin doğumgünü her gün mü oluyoo?ye tabi ki de benden sana izin..:KK51:Perşembe falan deme ye canim benim esın küser falan ben bu sorumluluğu alama:KK53::KK28:

Ben de 79 la başladım canım şimdi 65 im..daha 5.5 ay akan oldu..Ramazan bayramından beri..yavaş verdim ama emzirdim de..

Tatlım ben buraya ilk başladığımda çıtır sana fırçayı kayıp duruyordu..şimdi menülerin ve sporun harika gercekten..tebrik ediyorum..:KK9::KK9:Ben spor yapamiyorum:44:

konyaliyim. Sekerim sen nerelisin? Aha sehraaaa bak deşifre oluyorum:KK52:

jojopcum evet cnm biz ebruyla ne fırçalar yedik pes etik ama yenilmedikk ne meünler vardı bizim oho:))) çıtırı sopayla kovladı biiz:))))))))) düzeliyor işte zamnla herşey dahada iy olcak umarım :)

yoldaşımmmm ay harikasınn yaaaaaaa :KK9::KK9::KK9::KK9:send ebni çok ğüldürsün cipss yerr ahahaahaaa :KK76::KK76::KK76::KK76: tek yürek tek bilek sahraya inatttttttttttt:KK53::KK53:

280 ip atlama
150 mekik

menünde sporlarınıda çok begendimmmmmm yoldaşım cancigerimmm süoersinnnnnnnn:KK9:

ğünaydınnnn kızçelerrr napıyonuzzzz güsel hayırlı pazarlarrr olsun hepimizeee hava az serin ama yürüyüşe gidem sonrada alışverişee:))))))) :KK55:

dünkü menüm sabah yarım ekmekle peynir sucuklu yumurta falan yedim:KK14: ara bir meyveli kek akşam sınırsız doyana kadar pilav 1 tabak kuru fasulye sonra 1 avuç patlamış mısır şekersiz çay:KK14:

X