Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

kızlar leslie yürüyen var mı?

Ben bı ara yurumustum canım

Kilo bildirimii

Başlangıç..71.8
Gecen hafta..65.8
Bu hafta..65.5
Giden..300
Toplamından..6300

Artık hızlı veremiyorum..bundan önce verdiklerim yerleşik kilo degildi sanirim..evlendikten sonra ve doğumda aldığım kilolardi daha kolay gidiyordu..artık genc kizlik kiloma yaklaştıkça zor gidiyor..oysa bu hafta baya iyiydim..cok cok yediğim haftalarda bile verirdim ben ama artık veremiyorum.olsun napayim moral bozmak yok..hedefim 60..yavaş yavaş gitsin..olursa olur olmazsa böyle de baya İyiyim..yasım 26 bu arada..boyum da 164..

herkese günaydııınnnn
kilo bildirimim şudur:
başlangıç : 64,8
geçen hafta:63,6
bugün: 63,00
gelen :yok çok şükür
giden 600 gr
toplam giden 1800 gr.
hedef: 60 (hayal gibi geliyor)

bugün iş nedeniyle şehir dışındayım yine. sabah bir simit bir peynir yedim. yanımda meyve de yok. cumalarım çok kötü geçiyore zaten.

geldim kıslarbaya bi kaynatmışınız ben yokkendünkü menümü önce söyleyim sabah sucuklu yumurta öğle çorba akşam biraz fırında tavukee malum yarın tartı günü işin içinde yarışma var ebruşu yenmem lazım dedim ve az yedimdün misafir vardı pasta yapmama rağmen yemedim ama bugün acısını çıkaracam yiyecemde yiyecem

Tebrik ederim canim her hafta 1 kilo gitmez zaten saglikli olmz bu sefer

kilo bildirimi: başlangıç 71.5
geçen hafta:68.4
bu hafta:67.5
gelen:
giden:900
toplamda verilen:4 kilo
az yemekle zayıflanmaz diyenlerede örnek olsun bütün hafta boyunca pastada yedim çikolatada yedim ama ekmek hiç yemedim ve onları yediğim zaman yemek ya az yedim yada hiç yemedim

Kilo bildirimim
Baslangic:63
geçen hafta:54.200
bu hafta:54.00
giden:200
gelen:0
toplamda giden:9.00
Hedef:49
Cok sasirdim uzuldum sabah cok az gitmis kacamakta yapmadim halbuki 9 kilo cabuk gitti simdi 4 5 kilom cok zor gitcek duraklama donemine girmis bulunuyorum bunyemi sasirtmam gerek du ben bi gidip buyuk boy cips yiyim iyice sasirsin triendy sende gectin bu yollardan ne yapayim de bana

Tebrikler canim iyi gitmis.sevindim senin adina ama az yemekle zayiflanir hemde 0 beden olunur Ancakkk sonra ben zayifladim deyip yemeye baslayinca o kilolar hizla geri alinir emeklerde bosa gider triendy 20 kilodan dazla vermis ve en onemlisi korumus sor bakayim az mi yemis Genclere kotu ornek olma bakimm

vay canına kızlarr naptınız siz ya nasıl verdiniz bu 9 kiloları hepinize tek tek tekk
yalnız bişi sorucam ne kadar sürede verdiniz bu kiloları. başlangıç bu hafta falan yazmışsınız ya ondan??

muhabbetinize dalmış gibi olucam ama benim kendim için farkettiğim şu: bıraksan daha yicem midemde boşluk var sonra kalkıyorm yemeden sofradan su içiyorum yeşil çay falan yada kalkmadan yoğurt yiyorum bakmışım doymuşum aslında. tam da ii bi yerde bırakmışım yemeyi diyorum. önceden olsa ayy çookk yedim gene çatlıcam diyerek kalkardım sofradan mazallah aç kalırım sonraa sanki önmden alıyolar =))

iyimiş olsun gitsin de gerisi önmli diil. benmde tam hazirana kadar vermem lazımm iştee. hem 3 4 ay diyet yaptıktan sonra zaten o insanın yaşam biçimine de dönüşür iştahını törpülüyosun sonuçta diyeti bıraktığında da geri almazsın böylecee..

Ayni durumdayiz canim bende artik kilomun sinirina yaklasiyorum asil is simdi tin tin gitcek artik ama sonunda incecik olcaz

Tebrikler boyle devam et daha da dikkat artik suyu bol ic gitsin kilocuklarrr

3 ayda 9 kilo =)) tam istediğm de bu benmm senin yolundan ilerliyorum osge ablacım (büyüğümsün sonuçta )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…