- 19 Nisan 2010
- 1.149
- 2
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #2.261
kızlar leslie yürüyen var mı?
kilo bildiri
başlangıç:68
geçen hafta 62.9
bu hafta 62.5
gelen yok
giden 400 gram
bunuda şükür o kadar tatlı yememe rağmenn
akşam kocem koca bi şey cip almış pringles
zorla ısrar etti ama yemedim irademe ahip çııktım hemde gecenin 1 inde bu bana yapılırmı yaaa diyete başlamadan önce gece her getirdiği şeyi yiyodum ama artık öyle bir zuzu yokkkkk
kilo bildirimi: başlangıç 71.5
geçen hafta:68.4
bu hafta:67.5
gelen:
giden:900
toplamda verilen:4 kilo
az yemekle zayıflanmaz diyenlerede örnek olsunbütün hafta boyunca pastada yedim çikolatada yedim ama ekmek hiç yemedim ve onları yediğim zaman yemek ya az yedim yada hiç yemedim
o yulaflıyla bitteri hergün yiyon bide kaçamak yapmadım diyon
Ben bı ara yurumustum canım
Kilo bildirimii
Başlangıç..71.8
Gecen hafta..65.8
Bu hafta..65.5
Giden..300
Toplamından..6300
Artık hızlı veremiyorum..bundan önce verdiklerim yerleşik kilo degildi sanirim..evlendikten sonra ve doğumda aldığım kilolardi daha kolay gidiyordu..artık genc kizlik kiloma yaklaştıkça zor gidiyor..oysa bu hafta baya iyiydim..cok cok yediğim haftalarda bile verirdim ben ama artık veremiyorum.olsun napayim moral bozmak yok..hedefim 60..yavaş yavaş gitsin..olursa olur olmazsa böyle de baya İyiyim..yasım 26 bu arada..boyum da 164..
herkese günaydııınnnn
kilo bildirimim şudur:
başlangıç : 64,8
geçen hafta:63,6
bugün: 63,00
gelen :yok çok şükür
giden 600 gr
toplam giden 1800 gr.
hedef: 60 (hayal gibi geliyor)
bugün iş nedeniyle şehir dışındayım yine. sabah bir simit bir peynir yedim. yanımda meyve de yok. cumalarım çok kötü geçiyore zaten.
vay canına kızlarr naptınız siz ya nasıl verdiniz bu 9 kiloları hepinize tek tek tekk
yalnız bişi sorucam ne kadar sürede verdiniz bu kiloları. başlangıç bu hafta falan yazmışsınız ya ondan??