Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Kilo bildirimi
Başlangıç:63
Gçen hafta:56.9
Bu hafta:56.0
Gelen:yok
Giden:900
Toplam giden:7 kilo

Daha azi,mliyim semih haftaya seni nakavt edicem yere sericem seniiiiBugünden başladım kısmaya kendimi akşama menümü okuda örnek al

pc bozuldu sanırım.Başkasndan aldım semih daha fazla merk etmesiin dedimKociş akşama yapınca ekliycem resmleri kızlar.Çıtırcıkkkkkkk rekor sendeEmzirmesek özgecim bizde yapardık ama napalım.Bu arada oglumun arkasında evde resmen turluyorum.Başım agrıyor ve bacaklarım sızlıyor belim kopuyorEn büyük sporum oğluşm oldu baka gör arkasında koştururken daha ne kilolar verrsn diolar

kıss sen o gündüz götürdüğün şeylerle nasıl 900 verdin

Geçen haftada götrdm ama 700 verdim.Gce oglum 1-1.5 saat arayla uyanıyor ve emiyor.Emzirmek 45dk yürüyüş bandında koşu kadr efor harcatıyormuş.Ogluş saolsun koştuyor peşinden ve az uyku,hep hareket ve emzirmek ve burası ve bol su

Pilav ve salata yapıcam ve ütüm var daha ogluş uyanıcak.Çok oturdum sanki.15 dk.oldu ama durmak yok

ebruuuuu seni tebrik ediyormmm çıtırcıkım senideee öpücemmmm vallahii öpücemm sizi içimden geldi ayolll

bi pakette benimoyu bitirdim ama akşam yemeyecem bugün ödül günümdü ne yapayımayrıca bi hafta kendimi konsantre etmek için yedim istediğim herşeyi yoksa hep kaçamak yaparım

ben gündüz bi dürüm bitirdim üç veya dört dilimde pasta yedim
Ye ye semihçim haftaya cuma bende tartımla seni yiycemŞaka bi yana arkadaşım ya rekabet beni azimli yaptı he.
ebruuuuu seni tebrik ediyormmm çıtırcıkım senideee öpücemmmm vallahii öpücemm sizi içimden geldi ayolll

Zuzuuuuuuuuuummmm öp canım bende seni gamzelerinden öpüyrm arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…