Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

evet güselmiş gerçekten şarkı. bu günlerde radyoda yei şarkılar duyuyorum ya hepside çok hoşuma gidiyo aynı şeyleri dinlemekten bıkmıştım zatii=))

sayfanın güzelleri:)) bn bişey daha merak ettmm gerçi merakım hiç bitmio ama :)) yaslarınızı ögrendmde kaç kiloyla basladınız saglıklı beslenmeye ne kadar kilo verdniz ne kadar zamanda ?? :)))

Popom40gobegim45 beynim 90kalbim2 ortalamasını alırsak 27 yasında cikiyorummm.nasilimmm

merhaba
çok teleşekkür ederim yorumun için. ben aslında çayda ve kahvede şekeri bırakmaya çalışıyorum. sadece günün ilk çayını şekerli içiyorum. acı ya ne bileyim sabah sabah o acılığı çekemicem gibi geliyor. onun dışında gün için de içtiğim çay ve kahvede şeker olmuyor. biraz da spor yapabilseydim çok iyi olacaktı ama. şu anda 64,6 yım sabah ne olacağım çok merak ediyorum.

24, 23 böyle yaşlar var mı yaaa....ben geçtim ki yoksa yirmili yaşları atlayıp birden 33 mü oldum....şaka bir yana gerçekten yıllar ne zaman geçti hiç bilmiyorum. sanırım aranızda en büyük benim.

Kocis suan karsimda cigdem,antep fistigi,çilenk ve kremsanti yiyoooo ben napiyoru
Gittim disimi fircaladim ve koca bi bardak su iciyorum yarin tarti gunu hicbi guc bana bisi yediremez

Kocis suan karsimda cigdem,antep fistigi,çilenk ve kremsanti yiyoooo ben napiyoru
Gittim disimi fircaladim ve koca bi bardak su iciyorum yarin tarti gunu hicbi guc bana bisi yediremez

valla ben bir tane hurma yedim. malum wc problemim var. iyi geliyomuş. trendynin yazdıklarını almaya fırsatım olmadı hala...

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su.
Sabah:1dl.çavdar,1 sahanda yumurta(birazıda ogluşa yarm diyelm o zaman)1 muffin,ıhlamur,türk kahvesi.
Ögle:1 tabak yeşil mercimek,yarm dl.çavdar,yarım sogan,2 kaşık yogut.
1 saat snra:1 kepçe sade makarna.
1 saat sonra:yeşilçay,1 muffin.
Akşam:1 kepçe nohut,3 kaşık yogurt,1dl.çavdar,kıvırcık salata.
Ara:çay,1 ekşi elma.

Su:3.5lt
Spor:1 saat yürüyüş.
ogluşun peşinde yürümece,koşturmaca
100 mekik
100 bacak kareketi.

Off bugün çok vadireler atlattm.İlk atak türk kahvesinn yanında kaşık çikolataydı.Snra önüme dünkü tatlılar kondu.Öglen gofret ikram edildi.Akşam çayın yanında patlamış mısırıda es geçtimBugün bunlar hep red ettim.Vayy istikrarısın dediler( ben mi dedim içimden)Yüzümü şalla sarıp foto çekindim.Buraya yazmaya başlarkenki halim ve şimdiki halimi yine albüm yapıp size gösterip silicem.İnş. yarn ogluş uyurken bi ara yaparım.Ogluş az önce uyudu ve benm pilim bitikBi yürüse diodum şimdi ise bi zarar yapmasın die pirenn arkasında geziyoruz evin içinde.Geçmii okuyup yatıcam.

Yok canim esimde bende kullanmiyoruz prensip meselesi

Aynen bizde canım

Kızlar ya eşim karşımda muffin ile meyve suyu içiyor(Ne bitmez muffinmiş yaw.son 2 tane kaldı.Yarın kahaltıda yiyeyimde bitsin gitsin).Agzımın suyu akıyor ama yarın sabahı ve semihi düşündükçe kendime geliyoumHurma alıp yiycem kızlar.Tvde hem tatlı istegini kesiyormuş hemde içi lifliymiş ve kilo yapmıyormuş,antioksidanmış.Birde gece haberlerinde kilo vermeye yardımcı şeyleri söyledi dr.:yeşilçay,yogurt,yulaf ezmesi,ayva,badem ve ayda 3-5 kilo verdiren yemeklerden yarım saat önce greyfutu söyledi

Menunu begendim canim keske hergun yarin tarti gunuymus gibi davransak fotolari merakla bekliyoruz

Eet yesilcay ve yogurt bende cok ise yariyor ikisini de duzenli yiyip iciyorum bende hAberlerde dinledim hergun biraz bitter cikolata zayiflatiyomus cidden ben de dedim ondan zayifliyom demek Bide yulaflim icin ok ciksa tamamdir bu is

Bakalim yarinin galibi kim olcak tum hafta boyu 1 dilim diye diye koca pastayi bitiren semih mi yoksa birkac kacamak kurbani ebru mu yoksa supruz bi isimmi

kilo bildiri
başlangıç:68
geçen hafta 62.9
bu hafta 62.5
gelen yok
giden 400 gram
bunuda şükür o kadar tatlı yememe rağmenn
akşam kocem koca bi şey cip almış pringles
zorla ısrar etti ama yemedim irademe ahip çııktım hemde gecenin 1 inde bu bana yapılırmı yaaa diyete başlamadan önce gece her getirdiği şeyi yiyodum ama artık öyle bir zuzu yokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…