- 27 Mayıs 2010
- 956
- 2
- 30
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #2.241
Popom40gobegim45 beynim 90kalbim2 ortalamasını alırsak 27 yasında cikiyorummm.nasilimmm[kıslarr yaşalrımızı yazalım tekrardan istersniz ona göre beslenlim örnek olmak için başka arkdaşlarımızadaa
melisdeniz ben :) 29 yaşındayım
çıtırıcık 23 yaşındaa
yoldaşım 24 yaşında sizlerr:)
Popom40gobegim45 beynim 90kalbim2 ortalamasını alırsak 27 yasında cikiyorummm.nasilimmm
merhabaMenun eskilere gore cok cok guzel boyle devam et karninda doyuyodur az az sık sık yiyosun cunku sadece su sekeri cikar hayatindan 1 hafta azmet bak gor nasil aliscan bide pilav yersen 1 dilim dahi olsa ekmek yemezaten o ekmek yerine geciyo kilo vermene etki edebilir tebriklerrr bunlara dikkat edersen super gidiyon
[kıslarr yaşalrımızı yazalım tekrardan istersniz ona göre beslenlim örnek olmak için başka arkdaşlarımızadaa
melisdeniz ben :) 29 yaşındayım
çıtırıcık 23 yaşındaa
yoldaşım 24 yaşında sizlerr:)
ösgecim sen facebok kulanıyomusunn ?
bende 24 yaşındayımmm
Popom40gobegim45 beynim 90kalbim2 ortalamasını alırsak 27 yasında cikiyorummm.nasilimmm
Kocis suan karsimda cigdem,antep fistigi,çilenk ve kremsanti yiyoooo ben napiyoru
Gittim disimi fircaladim ve koca bi bardak su iciyorum yarin tarti gunu hicbi guc bana bisi yediremez
valla ben bir tane hurma yedim. malum wc problemim var. iyi geliyomuş. trendynin yazdıklarını almaya fırsatım olmadı hala...
Yok canim esimde bende kullanmiyoruz prensip meselesi
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su.
Sabah:1dl.çavdar,1 sahanda yumurta(birazıda ogluşa yarm diyelm o zaman)1 muffin,ıhlamur,türk kahvesi.
Ögle:1 tabak yeşil mercimek,yarm dl.çavdar,yarım sogan,2 kaşık yogut.
1 saat snra:1 kepçe sade makarna.
1 saat sonra:yeşilçay,1 muffin.
Akşam:1 kepçe nohut,3 kaşık yogurt,1dl.çavdar,kıvırcık salata.
Ara:çay,1 ekşi elma.
Su:3.5lt
Spor:1 saat yürüyüş.
ogluşun peşinde yürümece,koşturmaca
100 mekik
100 bacak kareketi.
Off bugün çok vadireler atlattm.İlk atak türk kahvesinn yanında kaşık çikolataydı.Snra önüme dünkü tatlılar kondu.Öglen gofret ikram edildi.Akşam çayın yanında patlamış mısırıda es geçtimBugün bunlar hep red ettim.Vayy istikrarısın dediler( ben mi dedim içimden )Yüzümü şalla sarıp foto çekindim.Buraya yazmaya başlarkenki halim ve şimdiki halimi yine albüm yapıp size gösterip silicem.İnş. yarn ogluş uyurken bi ara yaparım.Ogluş az önce uyudu ve benm pilim bitik Bi yürüse diodum şimdi ise bi zarar yapmasın die pirenn arkasında geziyoruz evin içinde.Geçmii okuyup yatıcam.
Aynen bizde canım
Kızlar ya eşim karşımda muffin ile meyve suyu içiyor(Ne bitmez muffinmiş yaw.son 2 tane kaldı.Yarın kahaltıda yiyeyimde bitsin gitsin).Agzımın suyu akıyor ama yarın sabahı ve semihi düşündükçe kendime geliyoum Hurma alıp yiycem kızlar.Tvde hem tatlı istegini kesiyormuş hemde içi lifliymiş ve kilo yapmıyormuş,antioksidanmış.Birde gece haberlerinde kilo vermeye yardımcı şeyleri söyledi dr.:yeşilçay,yogurt,yulaf ezmesi,ayva,badem ve ayda 3-5 kilo verdiren yemeklerden yarım saat önce greyfutu söyledi