Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

3 ayda 9 kilo =)) tam istediğm de bu benmm senin yolundan ilerliyorum osge ablacım:KK55: (büyüğümsün sonuçta ) :KK16:

Sen sporda yapiyosun ben yapmadim spor malesef daha iyi verirsin en onemli sey aksam yemeginden sonra bisi yememek acikabilirsin ozamanlr sut ic ya da yogurt ye guzel saglikli beslen daha gelisim cagin devam ediyo farkindaysan ben saglikli beslenmeye calisiyorum meyve sebze yemeye gayret ediyorum

Kilo bildirimim
Baslangic:63 :KK37:
geçen hafta:54.200
bu hafta:54.00
giden:200 :KK19:
gelen:0
toplamda giden:9.00 :21:
Hedef:49
Cok sasirdim uzuldum sabah cok az gitmis kacamakta yapmadim halbuki 9 kilo cabuk gitti simdi 4 5 kilom cok zor gitcek duraklama donemine girmis bulunuyorum bunyemi sasirtmam gerek du ben bi gidip buyuk boy cips yiyim iyice sasirsin:KK53: triendy sende gectin bu yollardan ne yapayim de bana
Aynen sekerim bende..ben biraz gidip bugun ne var ne yok yiyin..gercekten ben sanki kaçamak yaptım mı daharahat veriyorum..kaçamak yaptım diye korkumdan da tartışmıyordum bı çıkıyordum tartıya vermisim:KK52:
vay canına kızlarr naptınız siz ya nasıl verdiniz bu 9 kiloları hepinize tek tek tekk :KK9::KK9::KK9::KK9:
yalnız bişi sorucam ne kadar sürede verdiniz bu kiloları. başlangıç bu hafta falan yazmışsınız ya ondan??
Tatlım ben toplam da 14 kilo verdim 6.5 ayda..ama benimki dogum kilosu.. buraya yazdığımdan beri ise 6300..70 ile hamile kaldım..87 doguma gittim.82 ile dondüm..79 oldum ve 6 ay gram oynamadı..6 aydan sonra 79 dan 65 e düştüm..illa da bı hikayemi yazıp hava atcam:KK51:

Sana tavsiyem ise diyeti falan düşünmeyin derslerine odaklanman..tamam sağlıklı beslen ama kendini de kasma..diyet kilo düşüncem diye stres olup derslerine odaklanamassin..erkek arkadasın ve ailen de halinden memnun madem:KK34:Ben unı sınavına gireceğim hafta tartıya bı çıkmıştım 70..ilk defa gormuştum o kiloyu ve oturup ağlamıştım:KK43:Sınavıma aglayacgimyerde..ama girdim çıktım sınava ve o yaz 57 oldum..sen bosver canım bana sorarsan burada da vakit harcama derim( eğitimci tarafım tuttu) git dersine calis:KK20:İnan su an kilo vermenden daha önemli..üniversitede çıtırl güzel bir kız olacağın günleri hayal et..kilonu yazın ver..

Cumanız mübarek olsun arkidişler.Herkes vermiş yine tebrikler hepinize.Ben ogluşu uyuttm abdest aldm.Kuranımı okuyayım siz biraz daha merak edin.Birazdan yazarm bildirirmimi.Bekle beni semihhhhhhhhhhhhh:KK52::KK33:

slm kızlar bnde takip ediorum sizi vakit buldukça ne güzel kilolar vermişşinz tebrik ediorum :)) jojop bişey sormak istiorum busuuu ya sölediğin sözleri bnde üstüme aldım sınava gircem ama sürekli kilo vermek istiorum ugrasıorum merak ettimde bi yaz içinde nasıl 70 kg den 7 kg düştün

benden çok vermişsin herhal:KK4::63::84: şaka bi yana böyle rekabet olunca dahada çok azimli olduğumu gördüm:KK24: ne yemek canım isterse senin beni geçeceğini düşünüp yemiyodum:KK9:

kilo bildirimim kızlaaarrr:KK12::nazar:

Başlangıç:79.8 kg:KK19:
Geçen hafta:58.8 kg:KK24:
Bu hafta:57.1 kg:KK62:

Giden:1.700gr:KK64:
Toplamda giden:22.700 kg:KK19::KK9:
Hedef:...55 kg:KK55:

:KK14:sözde bugün başlıyodu serbest günüm:KK37: ama ben 2gün önce eczanede tansiyon ölçtürdüm başım dönüyo dedim,tatlı ye vücut tatlı eksikliğindenböyle tepki veriyo demesinlermii:KK23:gittim markette ne kadar sevdiğim abur cubur varsa aldım yarısını ogün akşam yemeği niyetine yedim,,hiçte pişman olmadım:KK39::KK53:ama gerçi ordaki sağlıkçı bana çikolata değilde sütlü tatlı ye falan demişti,ama ben puding yedim kesmedi ardından poşettekilerin yarısını yedik çocuklarlaa:KK17::KK9:öyle işte dünde geri kalanı yedim,ama akşama yakın yediğim için nesfit yemicektim ama malum ne kadar abur cubur yerseniz okadar acıktırıyo bu sizi,oyüzden 19.30nesfitimide yedim yanii:KK23::KK56:durum bundan ibaret,,artık haftasonu dikkat ederim 2gün napiyim ben iyi olıyımda gerisi boş:KK76::KK31:

Son düzenleme:
kıss ne güzel 2 kilon kalmış bu gidişle iddayı kazanacan tebrikler:13:En Büyük KK

Son düzenleme:
kıss ne güzel 2 kilon kalmış bu gidişle iddayı kazanacan tebrikler:13:En Büyük KK

inşallah canımyaaa,,ama moralim çok kötübugünlerde,,geçen baya bi içimi döktüm adama,dedim senin yüzünden mahfettimkendimi,hiç halim yok başım dönüyo,hepsi senin yüzünden sırf iddayı kazancem diye dedim,,benimki ne dese beğenirsiniz,iyi ozaman bırak kilo vermeyi ben kazandım demekki dedi:KK19:ya tınlamıyo,yada kaybetmeyi göze alamadığı için gıcıklık yapıyoo,neyse ben farkettirmeden sürenin bitmesini bekliyorum,bidaha ona dert yanmıycam anlamıyo manyak:KK37:hiç kilomuda söylemicem,zamanı gelince eğer görürsem 55i,ozaman dicem gel tartıya gömül bakalım kaç olmuşumm hahahahahaha:KK47::KK47::KK47::KK23:

Sana tavsiyem ise diyeti falan düşünmeyin derslerine odaklanman..tamam sağlıklı beslen ama kendini de kasma..diyet kilo düşüncem diye stres olup derslerine odaklanamassin..erkek arkadasın ve ailen de halinden memnun madem:KK34:Ben unı sınavına gireceğim hafta tartıya bı çıkmıştım 70..ilk defa gormuştum o kiloyu ve oturup ağlamıştım:KK43:Sınavıma aglayacgimyerde..ama girdim çıktım sınava ve o yaz 57 oldum..sen bosver canım bana sorarsan burada da vakit harcama derim( eğitimci tarafım tuttu) git dersine calis:KK20:İnan su an kilo vermenden daha önemli..üniversitede çıtırl güzel bir kız olacağın günleri hayal et..kilonu yazın ver.
jojop bişey sormak istiorum busuuu ya sölediğin sözleri bnde üstüme aldım sınava gircem ama sürekli kilo vermek istiorum ugrasıorum merak ettimde bi yaz içinde nasıl 70 kg den 57 kg düştün

kilo bildirimim kızlaaarrr:KK12::nazar:

Başlangıç:79.8 kg:KK19:
Geçen hafta:58.8 kg:KK24:
Bu hafta:57.1 kg:KK62:

Giden:1.700gr:KK64:
Toplamda giden:22.700 kg:KK19::KK9:
Hedef:...55 kg:KK55:

:KK14:sözde bugün başlıyodu serbest günüm:KK37: ama ben 2gün önce eczanede tansiyon ölçtürdüm başım dönüyo dedim,tatlı ye vücut tatlı eksikliğindenböyle tepki veriyo demesinlermii:KK23:gittim markette ne kadar sevdiğim abur cubur varsa aldım yarısını ogün akşam yemeği niyetine yedim,,hiçte pişman olmadım:KK39::KK53:ama gerçi ordaki sağlıkçı bana çikolata değilde sütlü tatlı ye falan demişti,ama ben puding yedim kesmedi ardından poşettekilerin yarısını yedik çocuklarlaa:KK17::KK9:öyle işte dünde geri kalanı yedim,ama akşama yakın yediğim için nesfit yemicektim ama malum ne kadar abur cubur yerseniz okadar acıktırıyo bu sizi,oyüzden 19.30nesfitimide yedim yanii:KK23::KK56:durum bundan ibaret,,artık haftasonu dikkat ederim 2gün napiyim ben iyi olıyımda gerisi boş:KK76::KK31:
Kizzzz masallah Bisi kalmamis ha gayret emzirmesen bende 2. Hafta nesfit denerdim su duraklama donemimde ilac gibi gelirdi

ya kızlar banada yardım edin bi el atın.kılom 79.13 aylık bir oğlum var emziriyorum.bugün tartı gününüz mü.neler yapıyorsunuz.

ya kızlar banada yardım edin bi el atın.kılom 79.13 aylık bir oğlum var emziriyorum.bugün tartı gününüz mü.neler yapıyorsunuz.

Hosgeldin canim hergun gunluk menumuzu paylasiyoruz yorum yapiyoruz birbirimize cuma gunu tarti gunumuz arada sohbet muhabbet emziren benimle birlikte 3 arkadas daha var yanilmiyorsam biraz gecmisi oku fikrin olsun

bende aralık 25 inde başladım 68 ile 3 ayda 6 kilo bence süperr:) ilk 1 ay da haftada 1 kilo gidiyodu şimdilerse gram gramm olsun az :KK1:gitsin öz gitsinn puhahhhahhh

Agirlik kaybı ayda ortalama 2-3 kg kadar düşebilir çünkü metabolizmanız diyet yaptığınızı anlamış ve kilo vermenizi engellemek için metabolizmanızı yavaşlatmıştır yani vücut diyete adapte olmuştur. Bu süreçten sonra kişinin metabolizmasına, egzersiz durumuna, kilosuna göre bir dönem gelecek ve siz diyeti harfiyen uygulasanız da, egzersiz yapsanız da kilo veremez durumda olacaksınız. İşte diyette bu döneme ‘VİRÜSduraklama dönemi’VİRÜSdiyoruz.

Duraklama dönemini daha hızlı atlatabilmek için;
VİRÜS
1.VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS Egzersizinizi arttırın; haftada 2 gün yaptığınız egzersizi örneğin 4 güne çıkarabilirsiniz.
2.VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS Diyet içeriğinizi ve beslenme düzeninizi değiştirin; örneğin genelde öğle yemeklerindeVİRÜS et+salata+ekmek tüketiyorsanız onun yerine değişiklik olarak kepekli sandviç veya sebzeVİRÜS yemeği+çorba+yoğurt tarzı diyet içeriğini değiştirin.
3.VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS Diyette ufak atıştırmalar, tadına bakmalar v.b durumlarınız varsa bunları tamamen kesin ve sadece diyetinizde yazılı olanlara odaklanın
4.VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS Her gün sürekli tartılmayın; tartıdaVİRÜS kilo vermediğinizi görmek motivasyonunuzu azaltacaktır.
5.VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS Sıvı alımınızı arttırın.
6.VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS Uzun süredir kilo veremiyorsanız diyete 2-3 gün ara verip, canınız ne isterse tüketin ve tekrar multidisipliner olarak diyetinize başlayın. Bu 2-3 günlük ara metabolizmanızın hızlanmasını sağlayacaktır.
7.VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS Bu dönemin geçici olacağını unutmayın;VİRÜS mutlaka tekrar direnç kırılacak ve siz kilo vermeye devam edeceksiniz, bunu hiç aklınızdan çıkarmayın. Sabırlı olun.
8.VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS Diyet günlüğü tutun; hergün tek tek ne yediğinizi not edin ve kendi listenizle karşılaştırın, bir yerlerde farkında olmadan hata yapıyor olabilirsiniz.
9.VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS Bu dönemlerde ilaç, ödem söktürücü v.b şeyleri doktorunuza sormadan kullanmayın.
10.VİRÜSVİRÜS VİRÜS Egzersiz içeriğini ve şeklini değiştirin, evde yürüyüş bandında 40 dk aynı tempoda yürüyüş yapmak yerine 5 dakika koşuyorsanız, 15 dakika yürüyün. Bunu en az 30 dakika boyunca tekrarlayın.
11.VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS Stres kilo verme hızını azaltan bir faktördür, duraklama döneminde stres seviyenizi azaltmaya özen gösterin, ılık duş, hafif yürüyüşler, hoşunuza giden filmler, rezene çayı v.b biraz rahatlamanıza yardımcı olacaktır.

Diyet listemi degistirmem gerek ama ne yapcam bi fikrim yok.özellikle 6 numarali maddeyimi uygulasam ne:KK53: stres etmemem gerekmis bi iki gune kendime gelirim :KK37:

bende aralık 25 inde başladım 68 ile 3 ayda 6 kilo bence süperr:) ilk 1 ay da haftada 1 kilo gidiyodu şimdilerse gram gramm olsun az :KK1:gitsin öz gitsinn puhahhhahhh

İlk su gidiyo ya ondan 1 gidiyodu simdi ise yaglardan gidiyo :KK8: dedigin gibi kalici gitsin de muhim degil

Agirlik kaybı ayda ortalama 2-3 kg kadar düşebilir çünkü metabolizmanız diyet yaptığınızı anlamış ve kilo vermenizi engellemek için metabolizmanızı yavaşlatmıştır yani vücut diyete adapte olmuştur. Bu süreçten sonra kişinin metabolizmasına, egzersiz durumuna, kilosuna göre bir dönem gelecek ve siz diyeti harfiyen uygulasanız da, egzersiz yapsanız da kilo veremez durumda olacaksınız. İşte diyette bu döneme ‘VİRÜSduraklama dönemi’VİRÜSdiyoruz.

Duraklama dönemini daha hızlı atlatabilmek için
1Egzersizinizi arttırın; haftada 2 gün yaptığınız egzersizi örneğin 4 güne çıkarabilirsiniz.
2Diyet içeriğinizi ve beslenme düzeninizi değiştirin; örneğin genelde öğle yemeklerindeVİRÜS et+salata+ekmek tüketiyorsanız onun yerine değişiklik olarak kepekli sandviç veya sebzeVİRÜS yemeği+çorba+yoğurt tarzı diyet içeriğini değiştirin.
3 Diyette ufak atıştırmalar, tadına bakmalar v.b durumlarınız varsa bunları tamamen kesin ve sadece diyetinizde yazılı olanlara odaklanın
4 Her gün sürekli tartılmayın; tartıdaVİRÜS kilo vermediğinizi görmek motivasyonunuzu azaltacaktır.
5 Sıvı alımınızı arttırın.
6 Uzun süredir kilo veremiyorsanız diyete 2-3 gün ara verip, canınız ne isterse tüketin ve tekrar multidisipliner olarak diyetinize başlayın. Bu 2-3 günlük ara metabolizmanızın hızlanmasını sağlayacaktır.
7 Bu dönemin geçici olacağını unutmayın;VİRÜS mutlaka tekrar direnç kırılacak ve siz kilo vermeye devam edeceksiniz, bunu hiç aklınızdan çıkarmayın. Sabırlı olun.
8 Diyet günlüğü tutun; hergün tek tek ne yediğinizi not edin ve kendi listenizle karşılaştırın, bir yerlerde farkında olmadan hata yapıyor olabilirsiniz.
9Bu dönemlerde ilaç, ödem söktürücü v.b şeyleri doktorunuza sormadan kullanmayın.
10 Egzersiz içeriğini ve şeklini değiştirin, evde yürüyüş bandında 40 dk aynı tempoda yürüyüş yapmak yerine 5 dakika koşuyorsanız, 15 dakika yürüyün. Bunu en az 30 dakika boyunca tekrarlayın.
11Stres kilo verme hızını azaltan bir faktördür, duraklama döneminde stres seviyenizi azaltmaya özen gösterin, ılık duş, hafif yürüyüşler, hoşunuza giden filmler, rezene çayı v.b biraz rahatlamanıza yardımcı olacaktır.

Diyet listemi degistirmem gerek ama ne yapcam bi fikrim yok.özellikle 6 numarali maddeyimi uygulasam ne:KK53: stres etmemem gerekmis bi iki gune kendime gelirim :KK37:

Semih netcem ben diyet listemi nasil degistircem yaa abur cubur mu yesem acep:26:Tabiki saka ekmek bile sabah 1 dilim yedim

X