- 27 Mayıs 2010
- 956
- 2
- 30
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #2.221
dengeli beslenmelisin cnm şekerimm yaşın ergenlik gelişmen içinn süt içnemide yagsız önericem sana bak bol meyvede yersen olur bu iş:)
evet kızlar benim de menüümm geliyoor:
sabah 1 dilim ekmek salça domates peynirr az şekerli çay
14 de mantar yemeğiimmçok az ekmekle yarım dilim bile değil.=))
15.30 da 3 4 kaşık yoğurt (yoğurt yemiyosun dimeyin die)
sonacımaaa 1 saat yürüyüş..
eve gelince çok acıkmışım bi kase çorba azcuk sirkede ektiimm=)
akşam yemeginde de öğlen ki gibi 2 3 kaşık mantar yemeğinden (yağlarını süzdürdüm ekmeğide gene yarım dilim bile yemedim)+ salata+yoğurt bide az yağda yapılmış makarne (canım çok istiyodu yedim vallaaa )
akşamı da bitki çaylarım ve su ile kapatıcam. . saygılarr
Guzel canim meyve de eklemeye calis yogurtla bir ye benim gibi meyvenin sekerini dengeliyo tebrikler yavas yavas duzene gircek beslenmen spora devam
süt eskiden çok içerdim ama artık daha az içiyorum. onu da arttırmaya çalışırım. meyveyide aralarda tamamlarııımm az sık yerm spor falan derken sonaa bi bakmışşısınız büşraaa evrim geçirmiş zayıflamışş =)) bi zayıflıyım başka bişi istemiyom dicem istiyom =)) ama olsun ençok onu istiyom
[
tşkler ösgecim inş umarım mutlu eder tartı beni yarın neden ben menümü sevdim :))) eksiği fazlası nedier
pekii sütümüde içicemm =)) ben bile şaşıyorum kendime ilkdefa bu kadar azimliyim
Oncekilere gore biraz bisi yemisin o anlamda iyi yogurt yok diye heralde taktimyogurda
menücüm kıslarrr
sabah aç karnına 2 bardak su
2 dilim ekmek 3 zeytin 1kk peynir 1 çatal pekmez şekersiz cay
ara yeşilçay
öğle güne gittim 1 tane peksimetli tatlı,1 küçük kase kısır,3 yaprak sarma 2 lahana sarma,yarım su böreği yedim afiyetle ve yavaş yavaşş sindire sindireçay ve 2 bardak su
ara türk kahvesi ve 2 bardak su
akşam 1 kase yoğurt ve 3 çatal bakla yedim ekmek yok 2 bardak su birazdan yeşilçat içerim...
spor yarım saat yürüyüş 300 ip atlama 100 basen hareketi 8 bardak su
Hee aksam varmis tamam meyvenin yaninada ye gobusteki yaglar tez gitsin gerci senin gobusunde yoktur o bana mahsus bizi malesefyogurt var dikaetli oku canım :)))
Hee aksam varmis tamam meyvenin yaninada ye gobusteki yaglar tez gitsin gerci senin gobusunde yoktur o bana mahsus bizi malesef[/QUOT
deme ölee bende de çok var karında yanlız değilsiinnn ben varıımm =))))
Hee aksam varmis tamam meyvenin yaninada ye gobusteki yaglar tez gitsin gerci senin gobusunde yoktur o bana mahsus bizi malesef
slmm kızlar bu kaçamak die bahsedilen yiyecekler acur cuburlar mı oluo ?? merak ettm de :))