Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

dengeli beslenmelisin cnm şekerimm yaşın ergenlik gelişmen içinn süt içnemide yagsız önericem sana bak bol meyvede yersen olur bu iş:)

süt eskiden çok içerdim ama artık daha az içiyorum. onu da arttırmaya çalışırım. meyveyide aralarda tamamlarııımm az sık yerm spor falan derken sonaa bi bakmışşısınız büşraaa evrim geçirmiş zayıflamışş =)) bi zayıflıyım başka bişi istemiyom dicem istiyom =)) ama olsun ençok onu istiyom

Guzel canim meyve de eklemeye calis yogurtla bir ye benim gibi meyvenin sekerini dengeliyo tebrikler yavas yavas duzene gircek beslenmen spora devam

Guzel canim meyve de eklemeye calis yogurtla bir ye benim gibi meyvenin sekerini dengeliyo tebrikler yavas yavas duzene gircek beslenmen spora devam

olleeyy =)) mutlu olduumm.. yani beğenmenize sevindiimm=) eleştirilmeyi severm ama iyi eleştiriyi ayrı severm :) sizlerin sayesnde başarıcamm en bu işii.. sırf çok yemişşin demeyn diye frenliyorum kendmi nasıl bi etkiyse bu =))

yagsız olanlardan haftda 1 bardak içsen bile yeter tatlım yaşın 18 çünkü gelşme çagın zayıflıcan tabikiii azim olduktan sonra insanda neden olmasınki yeterki iste senn

[kıslarr yaşalrımızı yazalım tekrardan istersniz ona göre beslenlim örnek olmak için başka arkdaşlarımızadaa

melisdeniz ben :) 29 yaşındayım

çıtırıcık 23 yaşındaa

yoldaşım 24 yaşında sizlerr:)

Su boregi ya da tatliyi eleseydin dicem de dilim varmiyo bende olsam yiyebilirdim olsun aksami iyi kapatmissintebrikler

inş yaa.. her gün diyet lafı ağzımda ama hep yok okul yok staj yok sınavlar derken erteledm baktım aldım başımı gidiyorum yok ddm bu böle olmaz. sıkcn o bogazını büşra hanımmmm yok öle =)) baktım beklediğim sihirli deynek gelmiyo bari ben bişiler yapım ddm =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…