Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

menün gerçekten hoş muşşş darısı başımıza. =)) yanlız bişi sorucam bu fındık yağlı değil mi biraz çünkü 1 avuç çok sanki? bide beyaz leblebi yesem bende aralarda olur mu çünkü onun kalori durumunu bilmyorum sormak istedimm

menünü beğendiimm özellikle sporlar çok ii =) 6km az değilll

[

bunun renklerinde bordıda var trenyolda 33 düşmüşş ail ışık çok hoş yaa alalım birliktee:)

Ben ordn bi ayakkabi aldi. Buyuk geldi kociste internetten alisverisi bosver yazin ist. Gidebiliriz ordan yspariz dedi ondan hakkimi sakliyom simdilik yoksa elbise cok guzel ben trendyola girmiyom bisi begenirim icimde kalmasin diye

[

menünü beğendiimm özellikle sporlar çok ii =) 6km az değilll
teşekürler şekerim:)

çok az bir menü olmuşş ekmeklerini yarımdan bile az yiyceiz çavdar kemegi yiyeiblirsin iş yerinde veya olukuluna götürebilirisn cnm:)

Spor icin teprikler yarin tartida - cikcan hadi bakalim menu guzel ama ornek menumu hayir

[

teşekürler şekerim:)

çok az bir menü olmuşş ekmeklerini yarımdan bile az yiyceiz çavdar kemegi yiyeiblirsin iş yerinde veya olukuluna götürebilirisn cnm:)
ne bileyim kaçırırım diye korkuyorum hazır yürüyüşte yapmışken kalori almıyım diyorum. gerçi naptığımı bn bile bilmiyorum yaa karman çorman bişiler yapıyorum amma umarım sonuç ii olur.

[
Ben ordn bi ayakkabi aldi. Buyuk geldi kociste internetten alisverisi bosver yazin ist. Gidebiliriz ordan yspariz dedi ondan hakkimi sakliyom simdilik yoksa elbise cok guzel ben trendyola girmiyom bisi begenirim icimde kalmasin diye

wala gün içinde dılşarı hep çıkarım ama netend ebir bakarım keseme uyugun markalı şeyler indirime girerse almaya çalışırım ihtiyacım dogrultusunda ama mesala adidas spor eşofman takımını bekliyorumm indirime bir girse diyee:

Beyaz leblebi daha iyi tabi ama findikta yararli benim bebiste varya ondanBide 10 tane yeme hakkin var 1 gunde findiktan bi avuc 10 tane falan yani dolu dolu bende yemem

vala semihle bizz az yeriz burda ama kiloyuda veriyoruz azd aolsaa sende az sık yersen idaal kilona ulaşırsın tatlım yaşın 18 mi ?

hıımm daha öğreneceğim çookk şey var benm çookk. tmm o zaman yarından itibaren beyaz gabıgabıya başlıyorum (leblebiye küçükken gabıgabı dermişimde:)

Menun eskilere gore cok cok guzel boyle devam et karninda doyuyodur az az sık sık yiyosun cunku sadece su sekeri cikar hayatindan 1 hafta azmet bak gor nasil aliscan bide pilav yersen 1 dilim dahi olsa ekmek yemezaten o ekmek yerine geciyo kilo vermene etki edebilir tebriklerrr bunlara dikkat edersen super gidiyon

menücüm kıslarrr
sabah aç karnına 2 bardak su
2 dilim ekmek 3 zeytin 1kk peynir 1 çatal pekmez şekersiz cay
ara yeşilçay
öğle güne gittim 1 tane peksimetli tatlı,1 küçük kase kısır,3 yaprak sarma 2 lahana sarma,yarım su böreği yedim afiyetle ve yavaş yavaşş sindire sindireçay ve 2 bardak su
ara türk kahvesi ve 2 bardak su
akşam 1 kase yoğurt ve 3 çatal bakla yedim ekmek yok 2 bardak su birazdan yeşilçat içerim...
spor yarım saat yürüyüş 300 ip atlama 100 basen hareketi 8 bardak su

Ben senin menuleri elimden geldigince yorumluyum bugun guzelmis begendim oglenki ara tarti oncesi olmamis ama normalde arada ye tabi spora devam ben bide spor yapsam tam super olcak.Dun icin ise yorum yapmiyorum kaza kursunu diyelim

evet 18 ama hayatımda hiç kilo vermedm şu ana kadar bu sefer ne olacak çok merak ediyorum doğrusu =))

öglen yeediklerin çok ama çok falzzlaa karbon doluuuu bide akşam da yemsinn sebeze amaa agırı olmuş yani cnm begenmedim bennn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…